Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Le kell, hogy mondjam a mai bulit! Kép A fene egye meg! Sikerült elkapnom egy mezei náthát az embörtől, és egyre jobban kezd kijönni rajtam!

Myra! Néztem tegnap a BBC-prime-on a műsort, amit ajánlottál. (Valójában az elejéről lemaradtam, mert későn jutott eszembe.) Tényleg vannak használható ötleteik! Nekem tetszett!
aranyhold

Aranyhold! Kép jobbulást!

remélem a többiek azért jönnek!!!
szilvamag

Mi megyünk! Csak gyalog vagyunk, szóval 3 körül csak sajna. Kép
De viszünk gesztit! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Szilvi,
Sajnos Lilla magánkívűl örjöng. Így nem indulok el vele. KépKép
myra

sajnálom, Tünde

itt maradt egy macis előke. Kié??
szilvamag

Szilvi
Kizárásos alapon Nikcsié, mi elhoztuk a repi-szkafanderünket. Kép
Köszi a vendéglátást mégegyszer.
Ja, és itthon is megkapta a békás előkét játszani (eddig egy magas polcon volt, eszembe se jutott), azt a boldogságot! Kép

Myra
Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Na mi van lányok! Így elfáradtatok a tegnapi buliban? Meséljetek már valamit, meg képket is mutathattok ha vannak! Végül mi volt a menü?
aranyhold

Aranyhold
Csak Nikcsiék és mi jutottunk el végül Szilviékhez, mi is csak olyan 3 felé.
A kis létszámú buli előnye volt, hogy Sebi egész bátran viselkedett, a földön viháncoló Enikő pedig kimondottan tetszett neki. Kép
A csajok sütöttek sütit, én meg vittem gesztenyét, úgyhogy azt is sütöttünk egy keveset.
Képek nem nagyon készültek...

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Először is köszi Szilvinek a helyszínt a családiad hangulathoz, a népes babatali helyett!

Már egy hete nem olvasom, ma talán sikerül utol érnem magam!
A rossz mellett (temetés), történt valami jó, óriási nagy pozitív csalódás! Babatalin meséltem, hogy Korinak mit szerettünk volna szülinapjára, de nagyon drága. Volt kolléganőmnél voltunk, ahol a baba 4 hónappal fiatalabb, neki van egy Chicco játékasztala, amin lehet zongorázni, egyéb más játékok, ami egy kis asztal. Pont Kori magasság, az asztal fedlapját megfordítva pedig egy építő alaplap. Na ezt egyszerűbben nem tudom leírni, majd fotóval érthetőbb lesz, de csak vasárnap kapja meg. (Pedig már nagyon oda adnám!) Szóval sokat kerestük, mire végre a Sübába azt mondták meg tudják rendelni, az ára 16.490,-. A recontra forgalmazza felhívtam őket, náluk már csak 14.044,-, mi még ezt is soknak tartottuk. A volt Megatoysba, ami ma BabyPlanet, ott is 14.000,-. Ma bementünk temetés után a Kikába, és ott láttam az említett játékot. Csajt kérdezem mennyi? 8490,- á, nem hiszem, ezt fejből mondta, kértem, hogy gépbe nézze meg, szóval tényleg annyi, megvettük! Ez hihetetlen, és a Kika is haszonnal dolgozik!!!!!!! Na és még vettünk valamit, egy királylánylakot! A fotó most még béna, mert csak a csomagolást fényképeztem le! De legalább a járóka helyén lesz ez!
KépKép
nikcsi

Nikcsi!
ügyesek vagytok!

holnap rendelek pelust!
kér még esetleg valaki valamit?
szilvamag

Nikcsi
De jó Korinak! Engem nem akartok örökbefogadni? Kép

Hú, ne tudjátok meg milyen éjszakánk volt...
Sebi úgy belecsavarja magát a hálózsákba, hogy sikítva ébred, úgyhogy takaróval alszik.
A baj, hogy éjjel viszketnek a kiütései (valszeg megint tápszert kell váltanunk), így állandóan forgolódik, kitakarózik és fázik és zümmög, vagy a takaróba is úgy belecsavarja magát, hogy megint sikítozva kel. Kép
Kalandos volt, jó ha 4-5 órát aludtam, azt is több részletben. Kép
Most persze mindketten jó nyűgösek vagyunk...

Kép
Kép
Kép
cas

Szegén Ti! Kép
nem tudod úgy felöltöztetni Sebit, hogy ne kelljen takaró?
Te ugye 20 db bugyipelust kértél? bocs, de lukas a fejem Kép
szilvamag

Myra
Lillának Boldog Névnapot kívánokKép

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Nikcsi
Jó vásárt csináltatok! Sosem gondoltam volna, hogy a Kikába is benézzek játékügyben.

Myra
Lillának mi is boldog névnapot kívánunk! Kép

Lányok, tudja valaki, hogy műanyag mászókás-csúzdás izéket hol lehet venni?
aranyhold

Boldg névnapot Lilla!
Kép

én a csúszdát és a hintát a Metróban vettem
szilvamag

Szilvi! Legközelebb megyünk a Metróba, majd szétnézek! Igazából engem olyan érdekelne, ami pár darab lyukas kockából van összeépítve és egy kis csúzda is tartozik hozzá.
aranyhold

Myra
Lillának boldog névnapot Kép Kép Kép

Már Kori is 1 éves lesz. Húúú, de öregszenek ezek a gyerek. Utána jön Sára és Sebi. Még csak most születtek. Olyan jó lenne egy kicsit ilyenkor lassítani az időt. Már Dorina is 10 éves lesz 22-én, pedig még ő is csak most született.

Szilvi
Képek a bensőséges taliról?

Sára még mindig iszonyatosan nyűgös. Nincs egy nyugodt percem sem, max. 1 méter lehet közöttünk a távolság. Ha messzebb vagyok nyavalyogva jön utánam. Ez meddig tart még, mert már nem sokáig bírom. Azt egész nap el tudná viselni, ha ölben hurcolásznám.
Ja!! Tegnap 1-2 lépést tett önállóan!! Kép Kép Csak az volt a baj, hogy szólt a zene a tv-ben és elkezdett táncizni. Rázni magát, pedig még azt csak kapaszkodva tudja.
hmmc

Szilvi
Hát már gondolkodtam rajta, hogy ráadom a hóruhájának a bundagatyáját pulcsival, és akkor nem kell takaró... Kép
Igen, 20 elég lesz próbának asszem.
Ja, én meg elfelejtettem megkérdezni, mivel jövök a harisnyáért! Csak szépen elsüllyesztettem, bocsi!

Hmmc
Sebinél az utánfutó-üzemmód hónapok óta tart, pisilni se tudok elmenni nélküle, mert teljesen kétségbe esik, miért nem jöhet utánam.
Ma amíg elmosogattam az edényeit és odatettem főni az ebédjét végigordította. Pedig máskor ilyenkor tök aranyosan eljátszik a lábaimnál a kipakolható szekrények tartalmával.
Lehet, hogy a fronttól is ultranyűgik...
Most megvigasztaltalak? Kép

Lillának sok boldog névnapot! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok lányok!

A segítségeteket szeretném kérni!
Egy vizsgálatot kell elvégeztetnem a Margit kórházban és szeretném ha ajánlanátok nekem jó nőgyógyászt ott, aki megértő, kedves és figyelmes!!! Létezik ilyen??? Kérlek segítsetek!!!

köszönöm előre is!!!
*

Kép
Kép
kiscsillag

Cas
Azt hiszem nem nyugtattál meg Kép
hmmc

Kiscsillag!
a Margitban sok ilyen orvos van, mindegyikünk szívesen ajánlja a sajátját. Ha visszaolvasol, többet is megtudhatsz róluk. Én személy szerint Sztanyik doktorurat ajánlom, de szerintem senkire nem lesz panaszod Kép

Cas!
megrendeltem a pelust. Kétféle bugyipelus van, mindekettőt rendeltem fele-felében. Jó? 38-55 Ft.
szilvamag

Saci!
még valami. Megkérdeztem a bölcsiben az egyik dadust, szerinte miért ilyen Sebi, azt mondta, hogy okozhatta Lilla monológja, nem kell hangerő, hogy megijedjen, elég, ha csak nem várt dolog történik. Szép lassan újra visszaszokik majd.
szilvamag

Lilla
Boldog névnapot kívánunk és reméljük hamar megszokod az új helyedet.
Kép

Kiscsillag
Én is Sztanyikot mondom, de a Mágenheim Rita is nagyon szimpi volt nekem, többieket nem ismerem.

Anyósék jönnek hétvégén, szóval van dolgom elég. Após névnapjára WEB kamerát szeretnénk venni, hogy vidékről is napi kapcsolat legyen velük és később esti mesélhetnek Fanninak, stb. Nem tudtok valahol jót jó áron?
boglarka

Szilvi
Szuper! Köszi! Kb. mikor érkezik?
És a harisnyára nem válaszoltál.
A dadus néni véleménye bíztató! Bár már én is látom a javulást... Reméljük í]y folytatódik! Kép

Boglárka
Nézz szét a neten, egy csomó számítástechnikai alkatrészeket-cuccokat áruló üzletnek fent van a raktárkészlete árakkal!

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok!

Lilla,
boldog névnapot!!! Kép

Nikcsi,
szuper ajándékok, az a játszóasztal nagyon tetszik! Kép És nagyon jó áron volt szerintem.

Boglárka,
nekünk is van web-kameránk, tök jó, én nem értek hozzá, de ha a férjem megjön, megkérdem hol vettük.

Minden betegeskedőnek jobbulást, mi szerencsére teljesen egészségesek vagyunk, ma meg is kapta Beni a 3 hónapos szurit.
A szopisztrájkból jövünk kifelé, még nem tökéletes, de ma már tényleg egész nyűgimentesen ettünk. Én totál megnyugodtam, mivel kanállal elfogadja a lefejt tejet, így most mérem a szopikat és ha kevés, akkor lefejve pótlok neki, már újra hízik.
Szerintetek mennyire érzékenyek a babák? Lehet, hogy 1 héttel korábban megérzik a dolgokat rajtunk? Ugyanis tegnap megjött. Kép És akkor ezért nem evett. Nem most kéne nem ennie, mikor megvan?

Kép
Kép
Kép
ilba

Cas!
hordjátok egészséggel. Ha majd fiam születik, kérem vissza!!!!!!!!
Hétfőre itt a pelus!

Ilba!
a hormonális változás már korábban megkezdődött, lehet hogy azt érezte meg. Jó, hogy helyreáll a szopiztatás, meg ilyen jól elfogadja a kanalat. Nekünk ez egy álom csak, Enikőnek csak a cici jó Kép

Nóra!
nézd meg az "e-bolt"-ot. sokminden olcsóbb ott.
szilvamag

Szilvi
Kép

Ilba
Ügyesek vagytok, csak így tovább! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Akkor körülnézek a neten kamera ügyben.

Ilba
Nekem is mindig menses előtt érzi meg Fanni, akkor kevesebbet akar enni. Utánna meg menseskor alig van tejem, néha 20-30g, de akkor sűrűn, 1,5-2 óránként ráteszem és helyreáll.
boglarka

Mennyi idő alatt bújik ki normál esetben egy fog? Sárának még sehol semmi, csak annyi látszik, hogy ki van hasadva az ínye. Már eltelt egy hét!!! Ja! Csak az egyik alsó fogáról van szó. A mellette lévő elfelejtett kibújni. Ha minden fog 2 hétig fog tartani, a következő 3 évben folyamatosan fogzani fog a lányom.

Cas, Szilvi
Jó minőségűek ezek a pelusok, amiket rendeltek? Én lemaradtam róla.
hmmc

Móni!
nekem bevált, most egy másik félét rendeltem, az öko-pelus, nem szennyezi annyira a környezetet, mert jobban lebomlik. (38 Ft) Ha szeretnéd, szívesen adok néhány darabot belőle, próbáljátok ki. Mikor lesz a következő buli? Viszek oda neked Kép
szilvamag

Végre aludtunk! Megint hűvösebbet csináltunk Sebinél (tényleg 17-18 fokban szeret aludni!), így nem takarózott ki, és szunyált reggelig!
Ja, és pampers bugyipelust kapott éjjelre, lekopogom, de ez mintha jobban bírjná az éjszakát...

Szilvi
Vegyem ezt finom célzásnak, hogy most én vagyok a soros? Kép
Sajna nemtom hogyan alakul még a jövő hetem, úgyhogy ha vki érez lelkesedést talit rendezni, akkor ezt most passzolom, és a következőt majd vállalom.

Móni
Sebinek lassan bújtak ki a fogai (hetekig), de csak az első pár napban volt nyűgibb... Szóval van remény! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Nikcsi
Megvan a dm bababónuszos füzet, akkor a danubius hoteleseket eltegyem neked, ugye?

Kép
Kép
Kép
cas

Saci!
nem neked szólt, hanem csak úgy általánosan Kép
szilvamag

na mi van? mindenki megijedt a buli ötletétől?
egye kutya, gyertek megint hozzánk Kép
szilvamag

Ilba
Nem semmi dokitok van, hogy nem akart tápit adni?! Még jó, hogy ti adtatok és 8 nap alatt újra visszaállt minden! Jó lenne egy talin összeismerkedni személyesen is!
A tej miatt ne görcsölj ennyire, mert az is nagyon rossz hatással van rá. Ahhoz, hogy spricceljen, előtte masszírozd meg a cicidet meleggel. Vagy melegvizes törölköző, vagy ha van lehetőséget meleg zuhany előtte. Ha én fejés nélkül mentem zuhanyozni, akkor tejfürdő is volt! Tényleg ne görcsölj! Mondom én, akinek vasárnap lesz egy éves a gyereke, és szinte végig egy rémálom volt a szoptatás, de kitartóan türtem! Nagyon sokan mondták és 100%-ig biztos vagyok abba, hogy ezt nagyon kevesen csinálták volna végig. Fájdalom, rémálom, vér és egyéb ellenére szoptattam, talán pont azért amiért Te. Szar anyának érezném magam, de miért??? A szoptatás ne legyen már egy trend! Ahogy Te is megteszel mindent, de még sincs tej, akkor ez lelkileg fel kell dolgoznod magadban, na én ezt nem tudtam. Most hogy Kori egy éves még mindig szoptatni akarok túlzottan is. Kori már nem igazán akarja én erőltetem, de MINEK? Hol van a másik énem, hogy válaszoljon? Szóval a görcsölés, görcsölést szül! Cicizzen, ha nem elég adjál tápit kiegészítésnek, és ettől függetlenül egy nagyon egészséges, szép és jó gyerek lesz Beniből! Remélem tudunk segíteni rajtad, mert nekem marhára jók voltak ezek a lórugásnyi jótanácsok!

Myra
Lakásavató? Erre nem is válaszoltál!

Laga
Evvel a visszaszámolással mindig a férjem katona idejét idézed fel, csak ő a centit vágta!

Szilvi
Az a PVC előke a miénk! Már itthon eszembe jutott, de 1. abból még van 3, 2. holnap találkozunk! Kori alvásától függően megyünk előtte vagy utána a szivacsoshoz!
Vettünk szivacsot, Kori is a 100*100-as járókában alszik és átrendeztük a szobáját, nagyon jó lett! És már a nappaliban ott tátong a hely a királylánylaknak! A másik játékkal tegnap játszhatott - titokban.

Ezt már korábban elmentettem, de a van már más is!

Myra
Lillának boldog névnapot!

Boglárka
Boldog szülinapot!

Cas
Neked is!

02.17. Nóra, 02.18. Cas 02.19. KORI

Kiscsillag
Én Magenheim Ritánál szültem, szóval én őt ajánlom, de a sok jó van, egy kettő lenne, akit nem ajánlanék, de nem saját tapasztalat alapján! Kép
nikcsi

Sziasztok!

Boglárka,
boldog szülinapot!!! KépKépKép
Megkérdeztem a férjem a webkameráról, azt mondta, hogy szerinte úgy 10ezer körül már lehet jobbat kapni. Szerinte olyat érdemes venni, aminek 640x480as videofelbontása van és amelyikben van mikrofon.
Hogy hol, azt nem tudja, de szerinte a Média drága.

Cas,
megnéztem a képeiteket a wiw-en, igen, én ismerlek Benneteket látásból. Kép

Nikcsi,
igen, sokat segítetek, köszi is szépen! Kép
A szopi gondjaidról korábban is olvastam már, hát tényleg minden elismerés a tiéd!!! Kép
Nekem is van centim. Ne nevessetek ki, de elhatároztam, hogy én szoptatom Benit legalább a névnapjáig, azután a cél pedig a 6 hónap. Csináltam is egy centit és minden este vágom. Persze tudom, ha nem sikerül sem vagyok rossz Anya és a tápszertől is fel fog nőni szépen, de ez tökre motivál engem.

Szeretnénk járókát venni, de csak olyan fér el nálunk, ami összecsukható. Nem hálósat, 100x100asat. Tudtok segíteni hol érdemes?

És egy pár kép máról:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Köszönjük a köszöntést Mindenkinek!!! Kép

A szülinaposoknak Minden Jót Kívánunk!!! Kép

Móni,
Kölcsönadom 2 napra Lillát és akkor rájössz Sára milyen angyali gyerek. KépKép Ez tudom nem vígasztal, de mi minden egyes fogért nagyon megszedvedtünk (1 hét - 1hónap), és hol van még a vége! Most is van egy sanda gyanúm, hogy ez a patália a fogzásnak szól...

Nikcsi,
Én már sokszor mondtam, hogy lesz lakásavató. Bár már ott tartanánk, de még nagyon messze vagyunk tőle. A nappalit jelenleg a leendő konyhánk bírtokolja. A konyha raktár. Nappali bútor pedig talán április végére lesz. Addig dobozokból élünk. Kép Egyedül a gyerekszoba, hálószoba, WC, és a fürdő tip-top. Kép
Egy kis ízelítő milyen állapotok uralkodnak:
Kép
Kép
myra

Csak kifedlejtettem valamit.

Nikcsi,
Érdemes a Vaterán is időnként körülnézni. Például ilyen játszóasztal rendszeresen van (vadi új), és ha éppen pangás van, nagyon jó árakon lehet hozzájutni.

Saci,
Van 2 Brekusunk. Kép
Sebi nem akar az ismerősöm lenni. KépKép
myra

Minden szülinaposnak sok boldogságot kívánok!!!!
Kép
Nóra!
neked még boldog névnapot is!

Ilba!
érdemes a neten körbenézni. Itt a babaneten is láttam néhány napja hirdetni egyet.

Nikcsi!
az előkét már elvitted, nem?
lehet, hogy mennek ma is Mátéval. Enikő még mindig taknyos egy kicsit, mi valószínüleg nem megyünk Kép
szilvamag

Hát halljátok, SENKI ne panaszkodjon a gyerekére, Sebi az éjjel 11-től 2-ig ORDÍTOTT!
És nem sikerült kideríteni mi baja. Kép Ölben csend, szunya, leteszem ordítás. Zsombornál ordítás. Klassz volt. A hátam-karom leszakadt rendesen.
Végül kínunkban kapott kaját, azon elaludt (ez mindig beválik, bár már hónapok óta nem volt rá szükség), de 7-kor már megint fent kukorékolt. Odavettünk magunk közé, így kómáztunk még egy fél órácskát, de addig is keresztbefordult és kitúrt minket, meg zümmögött, szóval ilyet se nagyon csinálunk egyhamar... Kép
Pedig olyan jól indult az este, elmentünk szülinapozni, indiai étteremben vacsiztunk (1 sarokra), aztán bowlingoztunk (2 sarokra).
Sebi épp akkor ébredt, mire hazaértünk. Lehet, hogy megérezte?!
Különben Zs. elismerte, hogy ő biztos nem lett volna hajlandó ennyit tutujgatni a kölköt, egy idő után feladta volna, hadd ordítson. Hát már én is gondolkodtam rajta... de szerencsére kidőlt.

A többi szülinaposnak boldog szülinapot! Kép

Ilba
Én is néztelek, de csak Beniről van kép, az alapján nem ismerlek meg, bármennyire hasonlíthat rád! Kép
Járóka: nekünk összecsukható 100×100-as van, sőt egy szintet emelni is lehet rajta. A Kikából van, akkor 30 körül volt. A neten találtam egy asztalost, ő 20-ért árult "ugyanolyat", de Diósdon van, ha jól rémlik. De szerintem ezt érdemes akár használtan is nézni vhol...

Myra
Tök jó a parketta! És a konyhabútorotok is szép lesz!
Lilla hogy tűri az új otthont? Hajlandó a szobájában aludni?
Ja, és Sebit nem mi menedzseljük a wiw-en, Zs. egyik barátja regisztrálta és tartja karban, majd szólok neki! Kép

Kép
Kép
Kép
cas

Sziasztok,

megint 1000 éve nem jártam erre. Állati su˝ru˝ volt a hetünk: Teust elvittük egy Dévényes gyógytornászhoz, meg neurológushoz is.
Eredmény: a kisasszony hipotóniás. Nagyon lazák a kötöszövetei. A neurológus doktornô azt kérte, hogy vetköztessük le és tegyük hasra. Aztán ránk nézett és azt kérdezte, hogy melyikünk ennyire laza. Mondon én. Tornász voltam. Ja, akkor errôl van szó. Teus tôlem örökölte a hajlékonyságot. Mondtuk, hogy van egy nagyobb gyerekünk is és Vilmosról is kederült így látatlanban, hogy szintén ez a helyzet nála. (Ezt már tudtuk, mert az orthopédián már mondták.)

Szóval a helyzet az, hogy erôsíteni kell az izomzatát, mert nincs olyan ellenállása a testének, ami szükséges ahhoz, hogy könnyen megtanuljon járni. Kérdeztem a doktornôt, hogy akkor most aggódjak? Azt mondta, hogy nem, de van tennivaló.
Gyógytorna ( 3.800,-/ alk.) úszás (2.900,-/alk.), napi torna itthon többször és együttfürdés tornáztatással.

Egyébként tényleg iszonyú laza a kiscsaj: ülésbôl elôre dôl és hátul összezárja a lábát. Majd ahogy visszaegyenesedik, megnyitja a lábait és angolspárgában ül. Igazi angolspárgában. Be tud feküdni a terpeszben tartott lábai közé úgy, hogy a hasa és a feje teljesen fekszik. És nem csak egy-egy pillanatra, hanem elvan így mint a befôtt. Szóval csomót lehet rá kötni. Néha úgy ki van tekeredve a lába, hogy rossz nézni.
És ami még súlyosbítja a helyzetet szó szerint, hogy túlsúlyos. Ilyen laza izületekkel túl nehéz megemelni a sejhaját...

Ma vettem homeós bogyót hogy erôsítsem a kötôszöveteit. (kalcium-fluorid.)

Ja és még valami: túl erôs az a reflexe, hogy amikor a hátán fekszik, akkor felcsapja a két karját derékszögben. Így fixálják ki magukat a babák. Csak hogy ennek már csökkenie kellett volna. Nála még nem csökkent. Kérdezte a doktornô, hogy mennyire hasalós. Mondtuk, semennyire. Soha nem szeretett hason feküdni, a hátán alszik. Azt mondta az baj. Tanulság: muszáj hasra fektetni a bébiket akkor is ha nem szeretnek.

Szóval megnyugodtunk, hogy nincs szervi baja, csak olyan mint az anyja...

Mit szóltok ehhez a szép idôhöz?

Laga
laga

Sziasztok
Minden szülinaposnak boldog szülinapot.

Nikcsi
Dorinát kifelejtetted a sorból, ő február 22.

Laga
Az egyik barátnőm kisfiának is hasonló problémái vannak, mint Teusnak. Õ is túlságosan laza. Õk a Pető Intézetbe járnak tornára és már 1-2 alkalom után látványos volt a fejlődés. Hetente két alkalommal, azt nem tudom, hogy fizetni kell-e érte. Õk is ott voltak egyszer Saciéknál egy talin már nem emlékszem, hogy találkoztatok volna.

Nálunk nagyon szép idő volt ma. Sára másfél!!!!! órát aludt a napon. Ilyet már nagyon régen nem láttam nála.

Myra
Nagyon szép lesz a lakásotok. Lillához is kitartás. Lehet, hogy most ha cserélnénk két perc múlva szaladnál vissza Sárával. Mindent szétszed, ha nem adom oda neki, amit akar akkor üvölt. Tegnap nem figyeltem rá, kiszedte a táskából a pénztárcámat és mindent kirámolt belőle. A szekrényeket és a fiókokat már úgy nyitogatja, mintha egész életében ezt csinálta volna. Az apja csattos táskája sem probléma többé a számára.

Nikcsi
Nekem még fogalmam sincs, hogy mit vegyünk Sárának a szülinapjára. Azt tudom, hogy valami fantasztikus torta az lesz gyertyával, mert minden gyereknek bele kell nyúlnia az első tortagyertyájába Kép (Én is ezt tettem és még sorolhatnám a család többi tagját)
Dorina már könnyebb eset, ő leadja a rendelést a szülinapjára, de az sem egyszerű.

Szilvi
A talit még nem tudjuk, mert 21, 22, 23-a valamelyikén lesz Dorina szóbelije. Hétfőn lesz kitéve a beosztás a suli ajtajára.
hmmc

Sziasztok!

Cas,
boldog szülinapot!!! KépKépKép
Már van fent egy pár kép rólunk. Kép
Éjszakátok Kép

Myra,
nagyon szépek lesztek, látom Lilla milyen segítőkész. Kép

Laga,
jó, hogy nincsen semmi komoly probléma Teussal, de ezek a kiadások.... nem semmi. Kép
Beninek is laza a csípője, akkor én is számítsak esetleg erre? Mondták is, hogy jó laza ez a gyerek, nem tudom kire ütött, mert mi mindketten kézilabdáztunk, nem vagyunk valami lazák.

Kép
Kép
Kép
ilba

Hmmc!
febr. 27?? 28????
jöttök? szekrény és fiók itt is van Kép
sőt, ha mázlink van, még napsütés is Kép
mi az írásbeli eredménye?

Myra!
bújik már az a fogacska??
kezd megnyugodni Lilla?
ilyen buzgó segítő mellett biztos hamar elkészültök Kép

Laga!
de jó, hogy elmentetek! legalább Te is nyugodtabb vagy egy kicsit. Vilmosra mit mondtak?, vagy őt már nem kell "tornáztatni"?

Cas!
Kép
szerencsére ilyen hosszan nálunk még csak este fordult elő
bár mi is egy hasonló hajnal után nyugodtunk meg, hogy Kinga nem fog kitúrni minket az ágyunkból (mert többet oda nem fekszik)Kép
szilvamag

képzeljétek, Enikő négykézlábra állt!!!!!!!!!

Kinga pedig újfajta szendvicset kreált: fokhagymásvajaskenyér golyóval és golyó sonkába tekerve. mindkettőt jóízűen benyomta Kép
szilvamag

Szilvi
Ezek teljesen jó időpontok.
Az írásbeli matek részét egy kicsit elrontotta. Nem csinált meg másfél feladatot. A magyaron volt 4 hibája, a matekon 17! így, 100 pontból 79 pontja lett. Beszéltem más szülőkkel és a matek tényleg nagyon nehéz volt. Dorina 79 pontja elég jónak számít. Majd kiderül a szóbeli után. A hozott pontjai maximálisak, mivel mindenből ötös volt tavaly évvégén és most félévkor.
HAJRÁ ENIKÕ!!!!!!!
hmmc

Milyen golyót evett meg Kinga?????
hmmc

Lenne egy fontos kérdésem?
Mikor kell elszórni a fűmagot???? Ha elolvad a hó, akkor már lehet??
hmmc

- kölesgolyót
- füvet áprilisban
szilvamag

Sziasztok!

Korinak és mindenki más szülinaposnak Boldog Születésnapt kívánok!

Laga
nem is gondoltam volna, hogy ez örökletes...
Aki ilyen lazaságról beszámolt az ismerősök közül, annak azt mondták, hogy valószínűleg oxigén hiánytól van..
Kíváncsi vagyok, hogy mennyire lesz gyors a javulás. RemélhetőlegKép

Hmmc
Nálunk a férjem a szaki ebben, és azt mondja, hogy akkor ha már az éjszakai hőmérséklet nem nagyon megy +5 fok alá.
Szóval ez inkább időjárás függő, mert sokszor már március közepe-vége felé ilyen idő van..
szerintem ezt figyeljétek.
Mi is valamikor olyankor ültettük, és pont jó is volt mert az április nagyon esős volt és nem kellett sokszor locsolni.

Myra
Engem is érdekel, hogy tetszik Lillának az új lakás, a szobája stb... Kép

Szilvi
Enikő siet valahová? Kép
És hintáztatni is tudja már magát? Nálunk az volt az első mozdulat ebből a pózból..

A fiamnak most készült el a "nagy" gyerek szobája, új bútorokkal, nagy ággyal. Így már nem kell éjszaka oda venni magunk közé, mert háááát abban sem volt sok köszönet. Néha még hisztizett is, hogy nem fér el.

Lilypie - Personal pictureLilypie Pregnancy tickers
mucus
Tm

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?