Sziasztok!
Kamilla megy a drukk!! Ma vagy pé. utáni 14. napon (ha nem tudnád akkor én számontartom neked) és sztm. ez a vízválasztó, ha most nem megy le és nem jön akkor baromi jók az esélyek. 14 napnál tovább nem tarthat a luht. fázis csak nagyon-nagyon ritka esetekben. De az tényleg kb 5%. Annyira várom a hétfőt!!!
Tücsök! Sajnálom
, ha megjön. De nagyon szép volt a görbéd és ez legalább ez nyugtasson, hogy kevesen produkálnak ilyent. CSak azt nem értem, hogyhogy nem babás? Bár még ki tudja!
Bali! Te/Ti hogy vagytok? Megvolt már a farsang? Apával megnyugodtatok egy picit? Ja és rókakoma, fáradság, mell leszakadás? Szóval tünetek?
Kriszti!
Hatalmas gratula a tüszőkédhez! Ilyen kicsi adag closti mellett ilyen tüszőt produkálni!!! Hát akkor az én 2*1-emtől neked ikrek lennének! Akkor csak növesztgesd!! Görbét tudsz dobni!!?? Lécci!
Zsazsóka! Akkor duplán várom a hétfőt! Nem csak Kamilla miatt, hanem a te tüszőidre is kíváncsi vagyok! Én egyébként néha szurkálok. De hol egyik, hol másik oldalalon. De olyan pici, h ha nem figyelném észre sem venném.
Prikki! Üdv. közöttünk. Mielőbbi babásodást. Lehet, hogy hossú lesz a ciklusod, de sztm. ha megjött akkor lesz pé. csak ki kell várni. Persze az kérdés,h milyen minőségű!?!
Beszti! Látom azért te is látogatsz minket! Szóval akkor neked most beállt! Hát ez szupi! Görbét tudsz rakni?
Moni! Olyan ritkán jössz!!
és alig tudunk v.mit rólad!!!
Angel! Gratula a párodhoz! Akkor legalább ez tisztázott! Neked mikor is lesz, az a tágító vizsgálat (vagy mi a szösz)?
Junkó! Nálad csend van és nyugalom?!, hogy nem írsz magadról!? Apa elment már?
Ja én!: 36,5 körül mozgok, vagy inkább pontosan rajta! Végülis nem olyan rossz! Anyapoc mintagörbéje is hasonlóan indult, valahol a topic elején néztem vissza. Barni nem volt csak 2 napig. Úgyhogy várok. Később lehet dobok görbét, bár nem túl érdekes