Új privát üzeneted érkezett!

Ugye, Angel? Ez tiszta szopás nekünk! Kép

Kép

Kép
kamilla306

Még ha azt írná, hogy beágyazódástól 3 nap!

angel37

Az! Ennyi erővel a szex is szólhatna csak arról Kép

angel37

babat szeretnekes lanyok.Eleg erdekes hir van ott.
Kicsit furcsalom a dolgot.

Kép
monyoka

Kamilla!

A beágyazódástól érti természetesen, és meglehetősen érzékeny... Olyan, mint a Gabriel vagy a Gravi... De legyen olyan, mint az enyém: pozitív (Gabriel volt egyébként) és kész!Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

Monyó!
Bár semmi, de semmi közöm és jogom hozzá mégis:

Én szoktam olvasni a babátszeretnékes topikot is, és bizony le mertem volna fogadni, hogy terhességet fog jelenteni a leányzó.
Ha ez így van - hogy tényleg babás akkor - egy picit igazságtalan a sors velünk de ezt le se lett volna szabad írnom.
Extra brutál a szóban forgó hölgy, és én is azt gondolom nagyon sürgősen orvoshoz kéne fordulnia és ha ezt a híres Kinez nem észlelte, akkor franc essen a tudományába. Mindene esetre ha esetleg olvassa most amit írok, minden rosszindulat nélkül (kicsit visszafogva magam persze)üzenem neki, hogy a megszületendő gyermeke és a férje boldogsága érdekében (és saját magáért) menjen el pszichológushoz, de nagyon sürgősen.

Bocs lányok hogy ezt most ide áthoztam, de belőlem is kikivánkozott.

junko
Vendég

Sziasztok mék haza. Házat tervezni. Kép

j.
Vendég

Sziasztok!Kép

Kamilla, Tücsök! Drukk nektek!!!KépKépKép

Angel!KépAzért ne dolgozz sokat!

Kriszti!Kép Jobbulást nektek!Kép

Junko!KépKép
Szerintem is lehet valami abban, hogy lenyugszik egy kicsit az ember, ha felírnak neki valami bogyót. Én az egyik reggel el is felejtettem bevenni. Most talán nem vagyok annyira görcsös.

Úgy érzem, engem ez a Closty picit hízlal...

Kép
Kép
zsazsóka73

Tildi!
A lányomra 10 hónapot vártunk.

Kép
Kép
sosi

Sosi! Hát az se kevés! Persze, mihez képest! De látod akkor is össszejött, csak türelem kell! Nem akarsz egy hormontükröt nézetni? Én azért kíváncsi lennék a progidra?

Zsazsóka! Rá sem merek állni a mérlegre!!!! De komolyan! A télen annyit kajáltam. A másik, nekem amióta szedem a clostit megváltozott a székletem, nem olyan lágy, (kb. amióta abbahagytam a tbl-t azóta ilyen lágy, de legalább gyakran mentem és megvolt az érzés, hogy amit eszek kijön és nem hízlal)most meg majdnem rekedésem van és mintha nem is mennék olyan sűrűn. Nálatok nincs ilyen clostis tünet?Bocsi, ha gusztustalan.

Junkó! Építkeztek? Lehet, hogy már kérdeztem.

Monyó! No comment! (de egy ici-picit azért sajnálom is, lehet, hogy túl érzékeny vagyok) Másik: belenéztem a sex-es topicba. Nagyon jó!!!! Csak én bátortalan vagyok így mesélni.Komolyan nagyon tetszik! És nem utolsó sorban hasznos és szükséges is egy ilyen topic.

Bali! Kitartás a varráshoz!

Kriszti! Jobbulást Nektek! Apának erős az immunredszere.(már ki van képezve). Nálunk a párom tüsszögött a hétvégén, én nem kaptam el.
Vendég

Clostys csajokKépKépKép
Én már eleve súlytöbblettel indulok,a mérleget nagyon messziről elkerülöm(nehogy infarktust kapjak)így nem tudom híztam vagy sem!
Inkább áltatnám magammal azzal,hogy nem !
Kép

Székletről meg azért nem tudok nyilatkozni,mert megmondom őszintén sosem tudom,mikor voltam utoljára!Tudjátok a gyerekkel járok oda is ,aztán tiszta hülye vagyok!Sokszor délben nem tudom mitől fáj, a hasam,és rájövök döbbenten,hogy még nem voltam pisilni!KépEz egyébként még munkahelyi ártalomként könyvelhető el!Ott mindig akkor jártunk,ha volt idő rá,és nem akkor ,mikor kellett!

Ildi-nagyon acélos vagy,hogy így ellenállsz apa bacihadseregének!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kriszta!

Jobbulást a gyerkőcnek. Most derült egy barátnőm fiáról hogy neki is ez a Kruppos dolog van. De ezt kinövi, nem?

Ne is írj ilyet hogy álmodik a nyomor. Meg egyáltalán álmodozunk, de nem nyomor szinten!Hát jóhogy bízunk ebben a clotysban. És eljön hamarosan az az idő amikor nagyon is szívesen fogsz majd UH-ra járni.

Kamilla!
Na ne hülyéskedj, nem törvényszerű, hogy két tesztből (Tücsök, Te) csak egy lehet pozitív. Basszus, nagyon kiváncsi vagyok, várom a hétfőt.

Tücsök,
Nagyon jó a hőd, ha így marad NEM FOG megjönni. És Kamilla remélem neked sem.
Egyébként nálam is Gabriell van itthon, bár már lehet hogy lejárt a szavatossága. Kép 1,5 éve még sosem késett.

Széklet ügyben nem tudok nyilatkozni. Székrekedés egyébként jó, mert tipikus babás tünet. De jó is lenne székrekedés sűrű hányással. Betegesen vágyom rá. Kép ÉS puffadni is akarok.

Ildi!
Igen építkezni fogunk. Most már elmondhatom lefoglalóztunk itt Szeged mellett egy kisvárosban egy kis házat nagy telekkel. Van ott egy Termál fürdő és a mellett van. A kisházat most kicsit felújítjuk és beköltözünk (remélem májusban) Aztán a hátsó telekrészen megépítjük a gigamega családi házat. A kisházból meg vendégházat csinálunk. Úgyhogy csajok lehet majd hozzánk jönni nyaralni pulyával.(vagy pontos jé?) Hát ez a terv, és a lakásunk is sikerült eladni, kezd sinen lenni az életünk.

Monyó!
Még azt akartam írni, hogy te viszont lelkileg megerősödtél, legalább is a leveleidből nekem ez jön le. Ennek szívből örülök, és csak így tovább. Egyébként hőmérőzésbe belejöttél már?

Na megyek tekerni.

j.
Vendég

Hiányzik Tontica. Remélem épségben hazaért, és minden jó most neki. Mikor is lesz?

Anyapoc te merre csavarogsz? Székrekedés, cickófeckó, semmi vélemény? Kép

j.
Vendég

KépKép
Az étvágyam mindig jó volt, csak sosem híztam, bármennyit ettem. Most meg mintha megnőtt volna a derékbőségem.
Székrekedésem nem igazán van. A gyomrom a gyengém: idegesség, betegség = hasmenés...

Junko!Kép
Nem is tudtam, hogy te is Csongrád megyei vagy.
Én szegedi vagyok és mi is építkezünk.
Szegedi az orvosod?

Kép
Kép
zsazsóka73

sziasztok.sajnos nem tudom teljesen kovetni ezt a topikot isKép

junko.Igen elinek segitsegre lenne szuksege,de ameddig ezt nem latja be addig nem lehet rajta segiteniKép
rolam.kosziKéptenyleg jolvagyok.bar nalam sosem tudni ez meddig tart.hullamzo a kedelyallapotomKép

kamilla,tucsok nektek szurkolok majd hetfon,es addig is hogy ne jojon megKép

ui.Junko orulok hogy sinen vagytok.a vendeghaznak egy szobacskajat lehet hogy igenybevesszuk.Képaddigra szerzek vizumotKépKép

Kép
monyoka

Kamilla!

Ha gondolod, hogy nem szerencsés, ha hétfőn együtt tesztelünk, akkor én szívesen elhalasztom keddre. Feltéve persze, hogy addig nem jön meg.

LÁnyok, én nem szedek Clostit, de nagyon-nagyon puffadok! Mégeszek 1-2 falatot, és máris akkora a hasam, mint 6-7 hónapos terhesen volt. Röhejes, de ilyenkor a terhesgatyómat kell felvennem, mert másba nem férek bele.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Sziasztok!

Tücsök, mennyit mértél ma? Nekem még mindig 37!
Nyugodtan tesztelhetünk együtt hétfőn, nem gond.
Szorítok neked!

Köszi mindenkinek a drukkokat!Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla! 37,2.
Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

SZiasztok!

Hőgörbe-párbaj? Kép Reméljük döntetlen lesz, ahol mindenki nyer! Kép

Képzeljétek,
a másik topicon megjelenet maga Tibi bácsi! Kép Gyorsan szaladjatok kérni! De csak pontos labdával!!!

angel37

Sziasztok!
Én most vagyok először ezen az oldalon és jó lenne megtudni néhány dolgot erről a hőmérőzésről, ha segítene valaki.
Az első babámmal vagyok itthon, aki 15 hónapos. Még mindí szopizik, uh ha ez a hőmérőzés szempontjából befolyásol valamit az is érdekelne. Szeretnénk egy kistesót. A mensesem január 14-én jött meg újra.
Esetleg valakinek van tapasztalata arról, hogy szoptatás alatt mennyire rendszeres a menstruáció? Vagy ez is változó?
Kérlek segítsetek!
prikkii

Nem mindegy, hogy szoptatás alatti menstruáció vagy menstruáció alatti szoptatás! Kép Bocsi, ne haragudj, tudom, mellbevágó ez így elsőre, de vannak poénok, amiket nem lehet kihagyni.

Egyébként én annyit hallottam erről, hogy szoptatás alatt nem egyszerű teherbe esni, de erre már sokan rácáfoltak.
Hajrá a kistesóhoz.
Egyébként többen vannak itt akiknek már van babájuk ők érdemben biztosan többet tudnak nyilatkozni.

Kép

Kép
kamilla306

Tücsök! Kamilla!
Szorítok nektek!!!

moni

Prikkii!

Üdvözlünk először is!Kép Másodszor én csak kétféle embert ismerek, aki egyáltalán nem menstruált szoptatás alatt (a barátnőm pl. 2! évig) és vagyok én, aki végig rendszeresen menstruáltam... Tehát, Te máris különleges vagy, ha jól értem!Kép De ha megjött végre, szerintem neki láthattok az érdemi munkának! Hajrá!!! KépKép

Tücsök, Kamilla!
Mikor lesz máááááááár héééééééééééééétfőőőőőőő?

Livi

bali78

Kamilla!
KépNyilván az első és az utóbbi is.

Bali!
...és azt hogy kell?Kép

Köszi a gyors reakciókat! Babások segítsetek!
prikkii

Sziasztok!

Először is üdv. Prikkii itt nálunk!
A szopi nem befolyásol a hőben semmit,tapasztalat!

Bali
Képzeld nekem 6 hét után megjött,mjad a fogigátló szedés alatt abszolut nem volt!3.tipusu emberfajtába tartozom?.OKépKépKép

Kamilla,Tücsök
Extra nagy drukk megy hétfőn reggelre!Még az időpontot majd írjátok meg,mert nehogy már átaludjam a nagy tesztelést!!!Kép

Angyal
Megvolt a vizsgálat?

Rólam:Voltam UH-n!van dominááááááááááns tüszőm!Juhéééééé!Igaz,csak 13 mm,és mellette rengeteg aprócska van,de akkor is domináns!
Az endometrium 13 mm .Milyen jó szám ez a 13!

KépKép

KépKép
okr

Prikki!
Szia, és én nem tok segíteni sajnos.

Kriszta!
Na ez nagyszerű hír. Látod-látod kár volt úgy nekiszontyolodni. Most csak növelgesd szépen. Aztán meg megrohamozni, betörni és megtermékenyülni! Kép

Junkó
(4. tipusú emberfajta aki még nem is szoptatott sosem)
Vendég

Ja Zsazsó még nem válaszoltam. Kép

Igen szegedi vagyok /lettem, de már ki is települünk innen, Mórahalomra. Ti hol építkeztek?
Mi még csak most kezdjük (először felújítunk, aztán építünk), úgyhogy ha most nem jött össze a bébi, nem tudom az építkezéssel járó idegrohamok közepette miért jönne.
A dokim szegedi, a II-es Klinikából (ami a Kálvárián van-ha jól tudom így hívják) és egy hölgy. Bár először óckodtam női nődokihoz menni,de nagyon kedves, segítőkész így egyenlőre maradok nála. Te hová jársz?

j.
Vendég

Csajok,
párom túlvan a vizsgán, három óra után került elő, és telefonban annyit mondott, hogy megnyugodhatok! Kép Én arra értettem, hogy OK megvolt, de a lányok a babát szeretnékben már szinte megygyőztek, hogy ez bizony már az eredményre vonatkozhat! Kép
Jaj, úgy örülnék! Kép

Prikki,
üdv itt! Kép
a témában sajnos nem tudok nyilatkozni...

Kriszta,
gratula itt is a tüszőhöz! Kép
és a 13-hoz is! Kép
És köszi az érdeklődést! Kép

Junko,
én is a 4. típusba sorolnám magam!

angel37

Van úgy hogy a kávét izzadságízűnek érzem. Persze nem tudom az milyen de ilyennek képzelem.

j.
Vendég

Kriszta!

Ez eszembe sem jutott, a barátaim közül senki sem szedett fogamzásgátlót szoptatás alatt... Az egyik ilyen balesetet Ádámnak hívják és 3 hónaposKépKép

Livi

bali78

Lányok!/Assszonyok!Kép

Ti honnan tanultátok ki a témát? Tudnátok vmi könyvet ajánlani?
Csak pakolgatjátok itt a görbéket, meg szórjátok a fura rövidítéseket meg számokat, én meg semmit se értek. A természetes családtervezést ami a hőmérésen , nyákvizsgálaton és méhszájvizsgálaton alapszik nagyjából ismerem. De ti vmi másról is beszéltek. Az angol nyelvű oldalt ahonnan a görbétek van már lecsíptem, de jobban örülnék vmi magyarnak, sok idő azt átbogarászni.
Okr!
A menstruació után folyamatosan mértem a hőmérsékletemet és szinte monofázisosnak tekinthető a kapott görbe. Egyetlen kiugró értékem volt, ami után egy hirtelen visszaesés és utána folyamatosan uazok az értékek 36,5-36,4. Ez azt jelentené h nem volt peteérés?
Mellesleg azóta sem menstruálok.A ciklus 34. napjánál járok.
Lehet h a szoptatási hormonok győztek a mensesesek felett?Kép
Minek is jött meg? Addig legalább tudtam hányadán áll a dolog.Kép
prikkii

Angel!, Kriszti!KépKépKép
Örülök, hogy ma mindketten jó híreket kaptatok!!
És drukk a további jó hírekért.Kép

Én hétfőn megyek UH-ra. Meglátjuk mit hoz a második adag Closty.

Junko!Kép
Mi Szegeden építkezünk. Lehet, hogy az ezzel járó idegesség is hat a baba-dologra...
Vannak mórahalmi ismerőseim. Nyugis kis város.
Az én dokim is a II.Kórházban volt, de váltottam. Most Sári Tamáshoz járok. Õ ott is van és a Klinikán is.

Kép
Kép
zsazsóka73

Prikkii!

Igen, elképzelhető, hogy újra győzött a szopi (nem szopizott sűrűbben újra?). Ugyanakkor az is előfordulhat, hogy még be kell állnia rendesen. Én egy 54 nap hosszú ciklussal kezdtem, de azóta visszaállt rendesen.
Ha értesz angolul, akkor szerintem érdemes az angol oldalt böngészned, mert ott a lányok által emlegtett sok-sok mindenről is lehet olvasni (FAQ).
Én egyébkét sok embert ismerek, akiknek sikerült teherbeesni szoptatás mellett is, én is ilyen vagyok, a középső fiam még javában szopizott, amikor a lányunk megfogant. Ugyanakkor tényleg lehetsées, hogy valaki adig nem esik teherbe, amíg szoptat, még rendszeres menzesz esetén is.
De szerintem erre nem a próbálkozás elején kell gondolni.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Kamilla!
Nagyon drukkolok neked hétfőre. Most már bizti, hogy egyedül tesztelsz. Nekem uyganis leesett a hőm Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Jaj, Tücsök! mennyire ment le az a hő?

Livi

bali78

Tücsök
Tegyél már egy görbét,lássuk ,mennyire esett le!

Prikki
Nincs magyar oldal,a görbésből.Van az angol:
www.Fertilityfriend.com
Van egy német:
www.wunschkinder.net

Minden nap uabban az időben,felkelés előtt méred a hődet 10 percig.Legjobb szájban,vagy hüvelyben.Egyik ilyen oldalra felírod az értékeket,és automatikusan berakja a p.é (peteérés)dátumát.
Milyen rövidítéseket nem értesz?

Szopi alatt nem biztos,hogy van p.é.,főleg az első egy -két ciklusban lehet anovuláció.A szopi alatt termelődő prolaktin elég jó fogamzásgátló.Én bár már nem szoptatok,még mindig érzem a hatásátKép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Íme a görbém, irtó nagy a hőesés. Igaz, fél órával később mértem a szokottnál, de ez tuti nem jelenthet ekkora esést. Ma vagy holnap kezdem a következő ciklust.

Kamilla!!
Nagyon-nagyon drukkolok neked!

Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Jaj, Tücsök! Mennyire esett le az a hő?

Livi

bali78

Tücsök
Hát jó nagyot esett!KépSajnálom!Kép
Pedig a görbe,és akciók alapján babás kellene legyél.

KépKép

KépKép
okr

...ez már bizti nem fér bele???? Kép

Livi

bali78

Bali
Tőlem kérded?
Sztem még holnap,ha felmegy,akkor a baba esélyes.Kép

KépKép

KépKép
okr

Attól, aki tud rá válaszolni...Kép
Úgy legyen!!!!!

Livi

bali78

Sziasztok!

Kriszti!
Sikerult kivaltanom az inekciot!Koszi hogy szoltal!!!!!Pont akkor beszeltek a nagykerrel,amikor mentem igy megtudtak kerdezni hogy van-e!Estere mar megis hoztak!Csak az aratol lettem kicsit rosszul,6500Ft volt!De nem baj!Erre nem sajnaljuk a penzt!
Ada mar jobban van??

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Tudtam,hogy drága!Na ,de ennyire???????KépKépKép
Köszi a kérdést,sajna még beteg!Na,épp fölébredt,és anyázik!Kép
Marci jól van már?

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok! Kép

Ha valakihez nem jutott volna még el a hír, van egy 1db szépséges termékeny párom! Kép

Tücsök,
sajnálom azt a ronda esést, olyan ígéretes görbéd van pedig! Kép

angel37

Nem elég, hogy termékeny, de még szépséges is!!!!???? Te aztán megfogtad az Isten lábát... Kár, hogy csak 1dbKépKépKépKép

Livi

bali78

Sziasztok!

Kamilla megy a drukk!! Ma vagy pé. utáni 14. napon (ha nem tudnád akkor én számontartom neked) és sztm. ez a vízválasztó, ha most nem megy le és nem jön akkor baromi jók az esélyek. 14 napnál tovább nem tarthat a luht. fázis csak nagyon-nagyon ritka esetekben. De az tényleg kb 5%. Annyira várom a hétfőt!!!

Tücsök! Sajnálom Kép, ha megjön. De nagyon szép volt a görbéd és ez legalább ez nyugtasson, hogy kevesen produkálnak ilyent. CSak azt nem értem, hogyhogy nem babás? Bár még ki tudja!

Bali! Te/Ti hogy vagytok? Megvolt már a farsang? Apával megnyugodtatok egy picit? Ja és rókakoma, fáradság, mell leszakadás? Szóval tünetek?

Kriszti! Kép Hatalmas gratula a tüszőkédhez! Ilyen kicsi adag closti mellett ilyen tüszőt produkálni!!! Hát akkor az én 2*1-emtől neked ikrek lennének! Akkor csak növesztgesd!! Görbét tudsz dobni!!?? Lécci!

Zsazsóka! Akkor duplán várom a hétfőt! Nem csak Kamilla miatt, hanem a te tüszőidre is kíváncsi vagyok! Én egyébként néha szurkálok. De hol egyik, hol másik oldalalon. De olyan pici, h ha nem figyelném észre sem venném.

Prikki! Üdv. közöttünk. Mielőbbi babásodást. Lehet, hogy hossú lesz a ciklusod, de sztm. ha megjött akkor lesz pé. csak ki kell várni. Persze az kérdés,h milyen minőségű!?!

Beszti! Látom azért te is látogatsz minket! Szóval akkor neked most beállt! Hát ez szupi! Görbét tudsz rakni?

Moni! Olyan ritkán jössz!! Kép és alig tudunk v.mit rólad!!!

Angel! Gratula a párodhoz! Akkor legalább ez tisztázott! Neked mikor is lesz, az a tágító vizsgálat (vagy mi a szösz)?

Junkó! Nálad csend van és nyugalom?!, hogy nem írsz magadról!? Apa elment már?

Ja én!: 36,5 körül mozgok, vagy inkább pontosan rajta! Végülis nem olyan rossz! Anyapoc mintagörbéje is hasonlóan indult, valahol a topic elején néztem vissza. Barni nem volt csak 2 napig. Úgyhogy várok. Később lehet dobok görbét, bár nem túl érdekes
Vendég

Ancsa! Bocsi! Milyen szuri ez? Repesztő? Miért kell? Az orvos arra gyanakszik, h nem repedtél meg a múlt hónapban? Vagy mi ez a szuri?
Vendég

Tlidi!
Mikor multhonapban voltam,akkor mondta hogy ha nem sikerul,akkor legkozelebb ezzel a tuszorepesztovel kell mennem!Szerintem nem a repedessel volt a baj,de artani csak nem art!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok!
Vendégek voltak,ezért tűntem el.Amúgy ma a párom ügyel,úgyhogy vagyok egész nap!Kép

Ancsa
Hátha a repiszurival sikerül most!!Drukk!!!!
Az árától még mindig nem térek magamhoz!

Ildi
Sztem nem lesz ebből nagy tüsző.Tudod 20 mm.alatt még ha megreped sem kielégítő a minősége.De legalább beindult!!!!
Mostanában,mintha fájogatna a jobb oldalam.Persze remek hypokhonder vagyok ám!KépKép

Itt a görbém,nem túl izgi,én is 36.5 környékén mozgok!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?