Sziasztok !
Kedd este hazajöttünk Zalakarosról, 1 nappal korábban, mert mennünk kellett az ideggyógyászatra. Még semmit nem tudunk, holnap lesz EEG labor, lassan már a férjem idegeire megyek az aggódásommal, de igyekszem visszafogni magam.
Voltam belgyógyásznál is, aki közölte, hogy igaz, hogy megemelkedett az inzulinom, de nem kell vele semmit csinálni. Kiakadtam, de nem is vártam mást, ha a nőgyógyászok többsége nem tudja mi az a PCO, hogy lehet kezelni, akkor mit várjunk egy sima kis belgyógyásztól ?!
Krizsával is beszéltem, ő viszont egyből mondta, hogy Adimetet kell szedni. 1 hét múlva megyek hozzá, akkor megkapom a gyógyszert.
Zsebikém : sajnálom, hogy rossz passzban vagy, de meglátod, ahogy telik az idő, úgy fog kialakulni a hogyan-tovább. Ha intézetet akarsz váltani, jól rágjátok meg, mielőtt eldöntitek, de ezt úgy is tudod
Farkasok : Juditnak mielőbbi teljes felépülést kívánok és hajrá a spontán babóért !!
Mka, Éden, Wish : nektek nagyon drukkolok !!!
Zsebi, még csak annyit kérnék tőled, hogy tegyél engem is tábla aljára, mert nem lesz márciusban lombik. Úgy döntöttünk, hogy minimum fél évet várunk, meglátjuk hogy hat a gyógyszer. Talán a spontán babára is lesz esély
Mindenkire sok szeretettel gondolok, mostanában azt hiszem kevesebbet jövök majd
Puszi!
Niki