Új privát üzeneted érkezett!

Kagyló!
Ezt én értem, hogy azt szeretné hogy ne csak erről szóljon az életem, de mondtam neki idén 29 éves leszek az idő pereg és nincs igazából mire várni. Statisztikai adatok szerint is minél fiatalabban jobb szembenézni a lombikkal. Jó tudom rengeteg ember van akinek sikerült 40 évesen itt van Woodi! De ha már nálam most tudjuk akkor mire várjak és azért azt ne feledjük el, hogy én tavaly szeptember óta várok és még hol van nyár????

Beuka!
A Babásról Krisztát is megékrdezheted, mert ő is szedett erre a prota... gyógyszert és neki is szépen helyrerakta.
Szerintem nem aggódod túl a dolgokat ez ebbe a helyzetbe természetes hogy aggodsz. De szedsz rá valamit? Ha van Clion kúpod azt szerintem használhatod, nekem is mindig azt mondja Krizsa ha van valami kezdeti nyavajám. Kép

Borsókás!
Kitrartás a mai naphoz, akkor Te már bent vagy a melóhelyen és elkezdted a napi menetet.

Éden!
Drukkok mennek neked mára!

Mka!
Remélem szépen odaértek a kicsikhez a drukkok és mára már szépen osztódtak. Várjuk a jó híreket!!!!!!

Seszi!
Úgy legyen. Kép

Wish!
Természetesen neked is mennek a drukkok folyamatosan és már egy hét el is telt. Kép

Szép napot mindenkinek!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka

A másik topikban kérdezted, de válaszolok itt, nekem is magas a prolactinom, bromocriptint szedtem rá, de nem vitte le. Állítólag akinek ez magas, a terhesség alatt is szednie kell gyógyszert. A másik téma, hogy "összeszedtél" valami fertőzést. A fertőzések 90%-a belülről jön, nem kívülről kapod el. (ezt a nőgyógyászom mondta) Akár egy antibiotikum, melegvizes fürdő is kihozhatja. nekem a nőgyógyászati candida teszt negatív lett. ennek ellenére megcsináltattam vérből is, az pozitív lett. szóval ott van a szervezetemben.

Zsebi,

miért nem köttök a férjeddel kompromisszumot?
Az én párom is nyaralni akar menni (igaz, hogy januárban is voltunk nyaralni), és én úgy döntöttem, ha véletlenül ez a második lombik nem sikerülne, juniusban elmegyünk nyaralni, s augugsztusban kezdődne a harmadik lombik, ha pedig sikerül most, akkor a nyaralás természetesen ki van zárva. Remélem nem megyünk nyaralni Kép

Kép
zsuzsi73

Fanni
Köszi szépen, neked is jobbulást!!! Mi már jobban vagyunk a párom már ment is ma dolgozni. Most én itthon egyedül. Kép

Rzsuzsika
Köszi neked is!

Borsókás
Igen, kicsit jobban vagyunk! Voltunk a Papp doktornál. Sajnos jó híreket nem mondhatok. Kép Le is törtünk rendesen, mint a bili füle. Kép A kiskatonák nagyon gyengék és kevesen is vannak vagyis az a kevés se tökéletes. Kép Gyógyszerrel nem lehet javítani, így marad most már. Kép A lombik felé hajlott a Papp frofesszor, de (nem tudom miért) a végén mégis 2 inszem lett belőle. Kép Ideges is vagyok, mert most meg kell csináltatnom az átjárhatóságit. Emiatt egy kicsit elment a kedvem az egésztől! Nagyon félek tőle!!! Kép
Neked volt ilyen vizsgálat?? Kinél hol?

Lányok segítsetek lécci!! Hol kinél érdemes megcsináltatni, tudtok valami jó nőgyógyászt ajánlani???
A kaáliban sajnos csak uh-s átjárhatósági van, az meg nem 100%-os. Kép

Mka
Gondoltam rád szerdán nagyon! Mi is épp ott voltunk a kaáliban. Örülök, hogy sikerült és minden simán megy!! Kép Drukkolok továbbra is!

Zsebikém
Sajnálom, hogy te sem vagy valami jól. Én is most nagyon letőrtem. Kép De csak lesz valahogy, biztosan jól döntötök majd!!! Légyszives írd be a táblába, hogy első inszem március. Kép Ez vígaszta egy kicsit és nagyon örülök neki! Kép

pusszilok mindenkit!!
*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok!

Hát a mai fagyis transzfer nem jött össze. Nem birta ki a 7 eszkimóból egy sem e felolvasztást. Nagyon elszomorodtunk.

Majd csütörtökön megyünk vissza a dokihoz, hogy mikor kezdhetjük az újabb stimut.
sithonia

Sziasztok !

Kedd este hazajöttünk Zalakarosról, 1 nappal korábban, mert mennünk kellett az ideggyógyászatra. Még semmit nem tudunk, holnap lesz EEG labor, lassan már a férjem idegeire megyek az aggódásommal, de igyekszem visszafogni magam.

Voltam belgyógyásznál is, aki közölte, hogy igaz, hogy megemelkedett az inzulinom, de nem kell vele semmit csinálni. Kiakadtam, de nem is vártam mást, ha a nőgyógyászok többsége nem tudja mi az a PCO, hogy lehet kezelni, akkor mit várjunk egy sima kis belgyógyásztól ?!
Krizsával is beszéltem, ő viszont egyből mondta, hogy Adimetet kell szedni. 1 hét múlva megyek hozzá, akkor megkapom a gyógyszert.

Zsebikém : sajnálom, hogy rossz passzban vagy, de meglátod, ahogy telik az idő, úgy fog kialakulni a hogyan-tovább. Ha intézetet akarsz váltani, jól rágjátok meg, mielőtt eldöntitek, de ezt úgy is tudod Kép

Farkasok : Juditnak mielőbbi teljes felépülést kívánok és hajrá a spontán babóért !!

Mka, Éden, Wish : nektek nagyon drukkolok !!!

Zsebi, még csak annyit kérnék tőled, hogy tegyél engem is tábla aljára, mert nem lesz márciusban lombik. Úgy döntöttünk, hogy minimum fél évet várunk, meglátjuk hogy hat a gyógyszer. Talán a spontán babára is lesz esély Kép

Mindenkire sok szeretettel gondolok, mostanában azt hiszem kevesebbet jövök majd Kép
Puszi!
Niki

mniki

Zsuzsi!
Valószínűleg valami hasonló lesz, de mostanában neki sincsenek túl jó napjai így hagyom egy kicsit az egészet pihenni, majd alakul.Kép

Kiscsillag!
Azért nem értem ha ennyire rossz az eredmény akkor most minek két inszem, meg miért pont kettő? Lehet Krizsa nem fogja megcsináltatni. De hogy annyira ne legyél elkeseredve nekem egyből lombik és mégis kellett az átjárhatósági én Krizsa dokival csináltattam meg nem volt kellemes de ki lehetett bírni. Nekem azt mondta Krizsa első körben elég ez és ha valami baj van akkor lépünk tovább szépen látszott ahogy átmegy a folyadék az uh-n szóval szerintem beszélj előbb vele mielőtt megcsináltatod máshol, bár ezért itt fizetni kell, mennyit azt most meg nem mondom neked.

Sithonia!
Kép Sajnálom. Erre igazán nem lehet mit mondani. Mikor mehettek legközelebb?

Niki!
Azért legalább valami elindult és Krizsa doki adott is neked gyógyit ez szerintem jó, sokaktól hallottam hogy ettől sikerült. Szóval tessék reménykedni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mka!
Hogy vannak a kicsik???????

Éden!
Hogy vagy hogy sikerült a pungi?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Mindenki alszik, vagy dolgozik?

Na én is megyek mosok egy kicsit!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok,

Köszönöm mindenkinek a biztatást, szurkolást.

2 petesejt termékenyült meg, holnap 9-kor kell újra telefonálni, mikor mehetünk értük. Kép
Azért én többre számítottam, tekintve, hogy 9 petesejt volt és friss bioptátum, de sebaj. Ezért a két pocokért X-ben van kezem lábam Kép

Ma már egész jól voltam, de éreztem, hogy a fehérje tényleg jót tesz, meg a sok víz.

Azoknak, akiknél várható biopszia: az előző körben a párom 3 napot volt kórházban, most csak egyet. De most máshogy is csinálták a mintavételt, más a kötés is rajta, és múltkor napokig felkelni is alig bírt, most meg már ma egész jól van, mozgékony a drága Kép
Fagyasztóba is került biopátum, de annak az állapotáról még nem tudunk semmit. Az biztos, hogy a friss mintából, ami az intézetbe került mind a 9 petesejtet megtermékenyítették, szóval volt benne elengendő mennyiségű ebihal Kép

Mka
Vendég

Mka!

Ne keseregj, hogy csak kettő termékenyült meg, az pont elég. Sőt egy is elég lenne. Kép

Az is jó, hogy a párodnak volt elég megfelelő kiskatonája.

Drukkolok, hogy szépen osztódjon, majd jó erősen megtapadjon.

Zsebi!

Megkaptad a mailomat?

Tiko

tiko

Sziasztok,

Mka,
Drukkolunk hogy a két peti gyönyörűen osztódjon és legalább egyikük meg is tapadjon KépKép

Wish,

Megadrukkok még mindig mennek, bár látom hogy mostanában ritkán irsz ide...

Zsebi,
Sajnálom az összezördülést a férjeddel, remélem hamarosan kisüt a nap, és akkor te is jobb kedvre derülsz Kép Azért biztos tudtok valamilyen megoldást találni a nyaralásra !! Mi lenne ha már nyár elején nekiugranátok a lombiknak, mondjuk júniusban, és akkor ha sikerül, mondjuk a 3. hónap betöltése után még szeptember elején el tudtok menni nyaralni, ha meg véletlenül mégse sikerülne(ilyen persze szóba sem jöhet) akkor meg utána bármikor elmehettek és egy kicsit felejtetekKép Tudom hogy te tavaly is a nyaralás utáni feltöltött állapotban bíztál, de talán érdemes a fordított verziót is kipróbálniKép

Niki,
Miért kellett ideggyógyászhoz menni ? Azt hiszem lemaradtam valamiről.... Úgy látom inzulin gond van, ez hogy jön az ideggyógyászhoz ??? Jó lenne ha azért néha benéznél, de addig is nagyon drukkolunk a spontán babóhoz KépKépKépKép

Sithonia,
KépKépKép

Magas prolaktin témához: nekem is magas volt (sajnos az értékre már nem emlékszem) és egy évig szedtem a napi 1 Bromot. Amikor elkezdtem, úgy 1 hónap múlva volt kontroll, akkor szépen lement. De nem lehetett abbahagyni, mert akkor sokkal magasabbra ugrik vissza. Utána 2-3 havonta volt kontroll... A lombik előtt (már 8 hónapja szedtem a bromot a 6 inszem alatt) is volt kontroll, amikor kiderült, hogy megint kicsit magasabb lett az érték, úgyhogy a doktornő emelni akarta az adagot, de én kértem hogy valami mást próbáljunk, ezért egy homeos cseppet kezdtem el szedni a napi 1 bromo mellé...és az első lombik sikerült KépKépKép
A terhesség 12. hetéig kellett még a bromot szednem, az utolsó héten fokozatosan leálltam vele, és szerencsére minden rendben volt/van azóta is.

Kriszta
31+5

Kép

KépKép
kriszta71

Zsebikém
Megértelek. Majd írok neked e-mailt.

"Minden nap megszünik valami
Amiért az ember szomorkodik,
De mindig születik valami,
Amiért érdemes élni és küzdeni"
kagyló

Mka!
Megadrukkok mennek a kicsiknek! Ennek már sikerülne kell!!!!!!!!
Örülök, hogy most a párodat sem viselte meg annyira a műtét és hogy még a frigóba is jutott belőlük, de azokra már csak a kistesónál lesz szükség!!!!!!!!

Kriszta!
Valami hasonló lesz szerintem amit Te mondtál. De ha sikerül akkor már ő se akar majd nyaralni menni! Kép Kép
Pont ezért sem szeretnék menni nyaralás után tavaly is így csináltuk és nem volt szerencsém nekem már a szeptember kétszer nem hozott szerencésst nem akarok megint akkor itthon lenni. Meg különben is panelban ilyenkor még nincs fűtés ilyenkor mindig csak zuhanyzom azt is enye vizben, pedig én amúgy a totál forrot szeretem, de mndent a babáért és állandóan fázok, nyáron nem fogok. Kép

Tiko!
Nem voltam itthon mert el kellett rohannom, de most megnézem. Kép

Éden!
????????????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok

Wish, Mka, Éden
Szorítok Nektek nagyon!!!!!
Kép

Zsebike
Küldtem mailtKépKettőtKép

Süni
süni_renóca

Süni!
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ÉdenKép
???????Merre vagy???????

MkaKép
Két kis manócska pont elég lehet!KépHolnapra további drukkok mennek, hogy szép nagy, soksejtes manócskák költözhessenek vissza!Kép

KisKép
Szerintem ezek nem is annyira rossz hírek! Hiszen akár a következő hónapban már kezdhettek is. És ki tudja, lehet, hogy az inszem is elég lesz a sikerhez, nem kell a lombik.Kép
NEkem is meg kellett csináltatnom a HSG-t,hát nem volt túl finom, de ki lehetett bírni. Én a Kútvölgyi kórházban csináltattam egy dokinál, akit Szmatona ajánlott. Szerintem mindenképp várd ki,mit lép Krizsa a Papp doki javaslataira! Lehet, hogy ő másképp gondolja majd.Kép

SithoniaKép
ÕSzintén sajnálom!Pedig gondoltam rád tegnap, hogy biztos sikerülni fog.KépKépKép

ZSebikeKép
Te ma délután nem melóztál? MEgint szabi?
Remélem ma már jobb a kedved!KépHAjrá a nyári babákért!Kép

Nagy nehezen, de túléltem a mai napot!De piszkosul lefáradtam. Már csak egy nap, és itt a hétvége!Már alig várom!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Igen ma megint szabin voltam. Kép Ügyeket kellett intézni, de hlnap sajnos jön a meló. Kép
De nembaj itt a hétvége!

Hogy van a párod?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Azt mondja, hogy jól van. Most már csak ritkán húzódik neki a vágás helye.Már 3 hét eltelt a műtét óta.Kép
Hétfő délután megy megint a mi drága androdokinkhoz kontrollra. Remélem ő is rendben találja majd!Kép

Irígyellek ezért a mai szabiért. Én is szívesen kihagytam volna ezt a napot.De már vettem egy forró fürdőt,és kezdek regenerálódni.De azért jó, hogy holnap már péntek.Kép
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

ÉdenKép
Izgulok érted!Remélem, csak nem vagy gép közelében és nincs semmi baj!
Várom a híreket!Kép
Kép
Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Én is most jöttem a fürdőből. Kép Még megiszom egy jó meleg teát és irány az ágy. Kép

Kép

Azért ez hihetetlen hogy már három hét eltelt a műtét óta. Kép Repül az idő már csak a másik fele van hátra és jöhet a hancurka. Kép

Remélem én is hogy minden rendben Édennel. Szerintem pihen én úgy udom otthonis van netük.

Kép
Kép
Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

-

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Sziasztok!

Csak gyorsan átolvastam a mai napot.

Zsebi! Kép
Sajna kúpom nincs, már elmúlóban van a dolog, majd a dokinál rákérdezek.

Zsuzsi! Kép
Pontosan mi a candidia? Ma mondta a dokim, hogy a hüv.vál. tenyésztésem negatív lett. Az nem derülne ott ki? Lehet, hogy lappang bennünk valami baci, a párom kiskatonái talán attól is lehetettek kevesen (andrológus szerint)

Kiscsillag! Kép
Meg szabad kérdezni, hogy mennyi kiskatona volt? Hogy-hogy a doki 2 inszemet javasolt? nem értem Kép Átjárhatósági Kép

Sithonia! Kép
sajnálom! Kép

MKA! Kép
Drukkolok, nagyon hogy az az kettő nagyon erős legyen és jól kapaszkodjanak!!!!!

LÁnyok!
És a Bromót a kezelések alatt is lehet szedni? Úgy értem e miatt nem kell mondjuk az inszemmel, vagy a lombikkal várni?
Egyébként a 23. napi prolaktinom 15,3 volt a 2. napi 35,2-vel szemben. Lehet, hogy tényleg "csak" ideges voltam, vagy ez baromság?

Ó te jó ég, már ennyi az idő, na megyek aludni, mert holnap megint elalszom Kép

Jó és, holnapra jó munkát! (HOLNAP MÁR PÉNTEK Kép)

Bea

Kép
Kép
beuka

Shitonia : sajnálom, hogy egyik eszkimóka sem ébredt fel Kép Kép

Kriszta : az ideggyógyász azért kell, mert találtak két cisztát a férjem fejében. Most vizsgálódnak mitől lehet..

Wishről van valami hír, hogy van ??

Kiscsillag : nekem UH-s és röntgenes átjárhatóságim is volt, az utóbbi még a BMC-ben.
A saját nőgyógyászod nem csinálja meg a röntgenest ? Ne légy elkeseredve, az a fontos, hogy LEHET kisbabátok, tudod, hogy csak a végeredmény a fontos... Kép

mniki

Beuka

A candida egy gomba. Az én hüv. vál. tenyésztésem is negatív lett, de én viszonylag sűrűn (évente 1X) vagyok fertőzött, és soha nem tudom az okát, mert kizárt, hogy külső fertőzés. Ezért csináltattam meg 2 hónapja vérből is a candida tesztet, mert éreztem, hogy ez belülről jön.

zsuzsi

Kép
zsuzsi73

Beuka!

A bromo-t nem hogy lehet, de kell is szedni a kezelések alatt is. Ne aggódj, emiatt nem fog csúszni a kezdés. Sőt, még a terhesség elején is kell szedni.

Borsókás!

Hát hogy repül tényleg az idő. Már 3 hete, szinte hihetetlen. Örülök,hogy jól van a párod és reméljük a doki is mindent rendben talál.

Jó sokat dolgozol, gondolom jó fáradt is vagy. Reméljük a hét végén ki tudod pihenni magad!

Tiko

tiko

Lányok,
Köszi mindenkinek a drukkolást és a bíztatást!

Tegnap 8 petesejtem lett, most telefonáltam, és azt mondták, hogy 6 (!!!) megtermékenyült, és holnap de. 10-re menjünk értük. Olyan boldog vagyok, soha ilyen jó eredményeim nem voltak, és ha minden jól megy, akkor még fagyibabáim is lesznek.

Mka,
ne búsulj, hogy csak ketten vannak, dokink mindig azt mondja, hogy egy babához egy kell, így Neked akár kettő is lehet.

Most elrohanok a progi injekciókért, mert holnaptól az is kell.

Éden
Éden

Mniki Kép
Én is Adimetet kaptam! És az én körzetim is csak annyit mondott a magas cukorra, hogy ne egyek édességet. Jó mi?? Kép Aztán Krizsától megkaptam a csodaszert! Kép Én is hallottam róla, hogy valaki szedte és spontán terhes lett, bár nálunk ez sajnos elég lehetetlennek tűnik, mondhatnám kizárt. Kép Kép Mindegy, a cukromat rendbe teszi és ez is fontos!!! Én drukkolok nektek a spontán babócához!!!! Kép

Zsebi Kép
Már beszéltünk Krizsával, rögtön Papp doktor után. Kép Õ azt mondta meg kell próbálni az inszemet, és ha azon a napon is kevés lesz a kiskatona szám (mitől nőne????? Kép) akkor nem csinálják meg, mert felesleges. Az átjárhatósági most 40.000 Ft, ami nem olcsó persze, de azt mondta, hogy nem 100%-ékos ez az uh-s. Persze megcsinálja ha akarom, de ő inkább a röntgenest javasolja.

Borsókás Kép
Igen én is abban reménykedem, hogy inszem elég lesz, bár -mondom- ilyen kevés katonával lehet meg sem csinálják! Kép Hát így jártam. Kép Azért nem vagyok nagyon elkeseredve, megpróbáljuk hátha! Kép 10%-ék is 10%-ék!! Kép Benne van a pakliban, csak sikerülne a katonákat valahogy emelni!!

Na, megyek takarítani.

*

Kép
Kép
kiscsillag

Éden Kép
Most olvastam a nagyon nagyon jó híreket!! Kép Ez szuper!!! Kép Holnap szorítok, hogy minden jól menjen!!! Kép Nagyon ügyesek voltak a petikék!! Kép De jó!!! Kép

*

Kép
Kép
kiscsillag

Sziasztok,
Ma visszakaptam két porontyot, akik szepen osztódtak. márc. 2-án megyek vérvételre.
Megkaptam az első progiszurit is. Annyira profi volt, hogy szinte semmit nem éreztem Kép

Ugy dontottem, hogy ma még fekszem, de holnaptól már nem fogok, direkt csináltam egy csomó programot, igy jobban telik majd az idő márc másodikáig.

Éden, szoritok neked! szuperek az eredmények.

Mka
Vendég

Mka!

Gratula a 2 porontyhoz, mennek a drukkok, hogy jó erősen meg is kapaszkodjanak.

Ugye ez a 2. lombikod? Az elsőnél is kaptál progi injekciókat? Az elsőnél mi történt?

Jól tetted szerintem is, hogy csináltál programokat, csak ne legyelenk túl megterhelőek. A vérvétel eredménye meg pozitív lesz!!!!

Tiko

tiko

Tiko,
igen, a masodik kor ez most. Az elso short protokoll volt, ez meg long, azéert van a progiszuri pluszban. Viszont most nem kapok extra Choragont, csak egy volt belole a leszivas elott.

Éden, Te kapsz többször Choragont most?
Mka
Vendég

ÉdenKép
Úgy örülök, hogy minden rendben volt! Ez a 6 embriócska nagyon szép eredmény! NAgyon drukkolok a holnapi ET-hez is!Mennyit kaptok vissza?

MkaKép
Jó, hogy programokat szerveztél, de azért nagyon ne terheld túl magad!VIgyázz az ikrekre! Mennek a drukkok továbbra is!Kép

BeukaKép
A prolaktin értéke is változik a ciklus során, szerintem. Pontosat nem tudok róla, de ez is oka lehet a két érték közti különbségnek, nem csak az adott lelkiállapot!Kép

KiscsillagKép
Fel a fejjel!Most már sínen vagytok!Végre elindul a dolog, és ez a lényeg. Szerintem ne izgulj azon, hogy inszemmel kezdtek!Kép

Végre itt a hétvége!KépKépKépKép

Borsókás

Borsi
borsókás

Zsuzska! gratulálok!!

Orsi hány baba lett végül?

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Éden

Sok sikert kívánok,ez nagyon szép eredmény!!!
rzsuzsika

Karmen Kép
nekem szólt a kérdés????

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Kiscsillag!
Reméljük azért tényleg elég egy inszemre. Tényleg mennyi lett? Mert az biztos a Kaáliban csak úgy nem fogják megcsinálni ha nem elég az inszemhez. Ne félj minden rendben lesz!

Éden!
Ezek nagyon nagyon nagyon szép eredmények. Drukk hegyek mennek a kicsiknek és holnaptól még nagyobb drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mka!
Drukk a kép picinek. Nem ma kellett volna még telefonálni, hogy mikor kapod vissza őket?
Annnyira szeretnék már zebrát osztani!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Beuka-Tiko-ZSebiKépKépKép
Na, hogy áll a nyerő hármas? Alakul a rekordkísérlet?KépRemélem mikubácsi elkerül benneteket!Kép
Szeretnék rólatok olvasni a Guiness-könyvben!Kép

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Én egyenlőre még nem törtem meg a rekord kísérletet, szóval remélem a két versenytársam is versenyben van még!!!!!!

Párod hogy van és te? VÉgre itt a hétvégée lehet kicsit henyélni. Kép

Ma tök jól vagyok voltam a doki nénimnél és jól átbeszéltük a dolgaimat. Ismét megnyugodtam és töretlenül haladok előre. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Kép
Kép
Kép

Nagyon érdekes lesz március eleje. Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZSebiKép
Na, pont ezt akartam hallani!Csak így tovább!KépOlyan jó lenne egy újabb spontán babóca!Pláne több is egyszerre! Örülök, hogy újra helyére billent a lelki egyensúlyod!Egy kincs ez a te nénid, ugye??!!!Kép
Mi jól vagyunk!A párom annyira, hogy míg én melóztam, még muffint is sütött!KépRáadásul ma tésztanap van, ezt ehettem vacsira.
Holnap reggel indulunk haza az én szüleimhez, úgyhogy a nagy hétvégi pihenés elmarad. A baj csak az ezzel a dologgal, hogy a jövő hétvégét meg az anyóséknál töltjük. No comment!

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás!
Nekem kincs. Nélküle az elmúlt fél évet nem tudtam volna így végi csinálni és nem tudnék ennyire bízni abban hogy igen is lesz babámés nem kell elkeseredni ha nem most jött el az idő.Jó egy spontán hónapban könnyebb elviselni a csalódást, lombik engem is nagyon letörne. Kép

Akkor most neked kívánok kitartást a sok utazáshoz és majd anyóshoz a hétvégén.

Igen takaros kis párod van hogy sütit sütött neked. Kép Egy kincs ez az ember. Kép

Tényleg anyóséknál hogy tudod megoldani a diétát? Alkalmazkodnak, hogy vagy hogy?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán

ZsebikeKép
Tényleg kincs ez a pasi!
Kép
Most, hogy már jól van, nincs semmi fájdalma, rengeteg dolgot megcsinál itthon. Ráadásul mikor hazajövök, ő nyugodt, pihent. Ellentétben azzal, ahogy melóidőben. Szóval sokkal több hasznos időt tudunk együtt tölteni, mint máskor.Ez olyan jó most így!Kép

Azon már én is gondolkodtam, hogy mi lesz a diétámmal.Már túlvagyok a harmadán, lement 5 kg, nem szívesen adnám fel. Anyuéknál nem lesz gond, de anyósnak nemigen fog tetszeni a dolog. Ráadásul szombaton tészta, vasárnap gyüminap lesz. Nála szentségtörés, ha valaki nem eszik a húsból, amit ő süt. Nem baj, majd viszek magammal valami kaját.(Bár ezen méginkább ki fog akadniKép)

Borsókás

Borsi
borsókás

Borsókás! Kép
Nem semmi a párod! nagyon ügyes, és figyelmes! Kép
Még nálam sincs jele, de még korai is lenne. Még van egy hetem (minimum) Kép
Hogy bírjátok az utazást?

Zsebi! Kép
Olyan jó hallani, hoyg jóbban vagy!

Bea

Kép
Kép
beuka

Most már elköszönök, holnap korán indulunk!
VAsápnap jövök.
Kép
Addig is mennek a drukkok nektek:Mka, Éden, Wish, KagylóKépPersze mindenki másnak is, akinek szüksége van rájuk!

Szép álmokat, és jó hétvégét!
Borsókás

Borsi
borsókás

Éden! Kép
Gratulálok!! 6! az nem semmi!

Mka! Kép
Szoratok nagyon, hogy megtapadjon a két pici!

Bea

Kép
Kép
beuka

Sziasztok!

1000 éve nem jártam erre,még olvasni sem jutok ide csak ritkán,mert a gépünk még mindig romokban hever.
Látom azért a helyzet változatlan van kiért izgulni.
Wish!Mka!
Nektek sok energiát kívánok a pihenéshez!
Éden!
Drukkolok hogy ma minden rendben menjen!Aztán neked is jó pihenést!
Jól jönne még pár zebra a táblára,minél csíkosabb annál jobb.
Mi kb.március 15-körül kezdjük majd a stimulációt az első lombikhoz.Már nagyon várom,bár 24 -én beszélek a doktorral,hogy minden rendben van-e,csinál egy Uh-ot,hogy a rigevidontól nem lett e cisztám....mellesleg több már nem hiszem hogy elférhet a petefészkeimenKépha nincs ciszta van lombik,ha van ciszta akkor még egy hó fogigátló.Nem nagyon szeretném.Nem bírom ezt a semmittevést.
Most befejezem,mert éjszakás vagyok,és nehézkes a sorok végére jutniKép
Drukkolok mindenkinek!
Puszi! Kavicska
kavicska

Sziasztok!
Csak akit érdekel, a meddőségi központok "siekrlistái".

http://hvg.hu/hvgfriss/2006.07/200607HVGFriss2213.aspx

Kavicska!
Örülök, hogy hallunk felőled is. Kép Azért gyere és izgulunk érted is. Kép

Beuka!
Akkor mi Tikoval megkezdjük a sort (nekem elvileg hétfőn kell megjönnie) te pedig hét vége felé folyatod. Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán

Jó reggelt!

Zsebi, szeretnék egy kis kiegészítést tenni a hivatkozott cikkhez. Annak idején az őszi cikkben foglalkoztam a kérdéssel, és az OEP-től elhajtottak, ill. kiderült, hogy nem egységes az elszámolás és a mérés. Ugyan meghozták törvényi erővel a kötelezettséget, hogy az intézeteknek publikálniuk kell, de az egységes elszámolás szabályait mind a mai napig nem dolgozták ki. Úgyhogy ezt a statisztikát, amit itt olvastok, nagyon nagy fenntartással kezeljétek! Ha megtörténik a szabályozás, és napvilágra hozzák az újakat, történhetnek még meglepetések igencsak.

Norka (23+1)
s_norka

Sziasztok!
Ebben a topikban még új vagyok, a Beuka által nyitottban leírtam mi is van velem-velünk. Végig olvastam az elmúlt 2 nap termését, jó volt olvasni, mert itt egy összetartó kis csoportot találtam. Olyan sokan vagyunk ilyen és hasonló problémákkal és azt hoszem tényleg csak az érti, aki benne van...
Éden!
Hányat kaptál vissza végül is?

Mka!
Nagyon vigyázz magadra! Hátha egyszerre két babócád is lesz!!!!

Beuka!
A másik topikban hiányoltalak, de itt most elolvastam mi van veled.

Mindenkinek nagyon szorítok! Nekem is a napokban kell megjönnie és jöhet a 2. napi eredmény aztán kiderül, hogy insemi vagy lombik. Nem szeretnék már kisérletezni, már 10 évem van a projektben...
Üdv mindenkinek Antoa
antoa

Borsókás!

Én sem adom fel a rekordok könyvébe való bekerülést, miki eddig még elkerült. Remélem jó oka van rá és nem csak a hormonok miatt nem talál meg. Kép

Zsebi!

Örülök, hogy jobban vagy!!! Lehet, hogy a napsütéses időnek is köze van hozzá, kapunk egy kis ízelítőt a tavaszból.
Meg tudtad nézni a kutyát?

Beuka!

Minket a Zsebivel hétvégén nem fog megtalálni a miku és el is kerül 9 hónapig, téged a jövő héten nem talál és téged is elkerül 9 hónapig, aztán jöhet a rekordok könyve. Kép

Antoa!

Üdv a topikon. Hogyhogy 10 éved van a projectben?

Tiko

tiko

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?