Sziasztok!
Köszönöm mindenkinek a gyógyulást serkentő kívánságokat, tényleg nagyon hamar meggyógyult a kisfiam, hiszen ma reggelre már kutya baja sem volt!!!
Se láz, se nyűgösség, semmi!
Kelimoni: Köszi, hogy írtál Gergőről, drukkolok, hogy semmi gond ne legyen! Az persze nagyon jó, hogy maximálisan odafigyelsz rá, hamar észre tudod venni, ha valami nem stimmel
Mi az a püré cumi? Még sosem hallottam róla.
Boszi: Bizony, Bálint kipakolásban aranyérmes!
Holnap mentek a lagziba? Várjuk majd a fényképeket és a beszámolót, hány ember hevert Bobó lábai előtt
Rvan: Nektek is szép hétvégét, bár ezt már csak hétfőn fogod olvasni... Lillafüred nagyon szép hely! Mi holnap délután megyünk Miskolcra, igaz, csak zenekari próbára.
Gilice: Tündériek a lányok!! Nagyon várunk, ha lesz időd, írj!
Süni: Szomorúan olvasom, mennyi bánat ér mostanában Téged!
A gyerekek még ma is beszéltek a balesetről? Remélem, nem marad meg bennük túl mélyen.
Már teljesen meggyógyultál? Köhögés elmúlt?
Di_ti: Csatlakozom az előttem szólokhoz, annyira jó olvasni naponta a soraidat! Nagyon-nagyon drukkolok, hogy hétfőn minden rendben legyen! Ugye milyen jó fogdosni a lakcímkártyát, születési anyakönyvi kivonatot?
A teljes UH-n rendben volt minden, ugye?
Rayo: De édes ez a kép Regiről!!! Nem akarod, hogy bekerüljön a táblázatba?
Bizony, szereti egymást a két gyerek! Persze, mint jó testvérek, néha ölik egymást, veszekednek, de úgy gondolom, ez természetes. És ami fontos: megvan köztük az a kapcsolat, az a szeretetkötelék, aminek meg kell lennie, és ennek nagyon örülök!
Jaj, ne is mondd, az első etetés nálunk is elég érdekesen alakult
Vivien előtt soha sem fogtam még kisbabát, így nyilván az etetés is idegen dolog volt számomra. Vivit a kórházból a nagyszüleimhez vittük, és az ottlétünk idejére esett egy etetés (számomra az első). Persze egy csomó rokon, barát a lakásban... Kértem az anyut, hogy most ő etesse meg Vivient, mert nem akarok ennyi ember előtt szerencsétlenkedni. Õ azt mondta, hogy Vivi az én lányom, nekem kell megetetni, majd kiküldünk mindenkit a szobából, és ő majd segít nekem. Ehhez képest mindenki bent maradt, de azért csak sikerült megetetnem a kicsi csomagocskámat
Simineni: Sajnálom a családodban történt szörnyűségeket
Az biztos, hogy nem lehet rájuk tartósan haragudni... Rámnéznek, huncutul, mosolygósan és már én is mosolygok. Hogy legyek így következetes???
Sajnos a wc-problémánk még nem oldódott meg
Keressük a megoldást.
Napsugi: Szegény Norisz, nagyon megviselte a szuri? Ez most az 5 hónapos volt, ugye? A fogzáshoz pedig kitartást és szenvedés-mentességet kívánok - no meg egy kis Panadol szirupot
Steiff: ez nagyon jó volt!!!
Matiba: Dancsinak jobbulást kívánok!!! Mati nem lett beteg a hóban-hempergéstől, ugye?
Élvezték a korizást? (Nem is tudtam, hogy Káposztásmegyeren van Jégcsarnok!)
Ggabszi: Köszi a mailt, már válaszoltam is rá
Hú, azt a könyvet én is megszerzem, biztos nagyon jópofa!!!
Balázsnak pedig boldog 6,5. szülinapot kívánunk!!!! Félévente veszel mintát a mancsairól?
Jó ötlet nagyon!!!
Kizsó: De jó, hogy téged is olvashatunk! Jól vagytok?
(Olyan sokat írok mindig...)