Uristen!!! ma van Valentin nap???!!! Még jó, hogy írod, Brigi - teljesen elfelejtettem volna.
Sziasztok!
Szopi- persze, én is úgy gondoltam terhes korunkban, hogy addig szoptatok, ameddig csak akrja a pici, és ott ahol csak akarja, de sajnos az én lányom nagyon érzékeny kis Csibehusi, és csak a kis szobájában, csaka kis kanapén, csak ugyanabban a pózban volt hajlandó enni. Ezek után képzelhetitek, hogy milyen gyomorgörccsel teli kiruccanások voltak a nagyszülőlátogatások - nem evett, nem aludt, csak sírt, és sírt, és sírt....az okos nagymami meg még olyat is elkövetett, hogy kivette a kezemből, amikor sírt a baba.... Azóta nem megyünk oda örömmel, és ezt tuti a baba is érzi rajtam.
Ebéd kalóriaértéke - de jó, hogy írtátok. Nekem eszembe se jutott, hogy megnézzem a kalóriákat. Hát akkor ezért éhes az én Eszterkém folyamatosan délután. Akkor asszem mi is elkezdjük a husit.
Mi az a névadó??????? Nekünk a keresztelőt nyomatják a nagyszülők, pedig nekem annyira hiányzik kb, mint egy seggberúgás. Már 6 hetes korában akarták, szerencsére arről lebeszéltem őket, de úgy fest tavasszal meglesz. Szerencsére nem nálam, de így is tartok tőle nagyon, ismervén az én kis leánykámat, végig fgja sírni az egészet.
Ti mivel fejezitek ki szereteteteket így Valenitn napján apucinak?
A chamomilla bogyókat használjuk - estére be is jönnek, de nappal ez sem működik. Én meg lassan 50nek fogok kinézni. Mi az a belladonna - azon túl, hogy "szép hölgy"?
Zsu