Új privát üzeneted érkezett!

Zsuzs! A céklát én krumplival szoktam összefőzni, adok hozzá pipimellet és újabban kicsi túrót vagy sajtot! Nagyon szereti a kisfiam.

Minyu! Beírnál a tábliba? 30 vagyok, Milán a baba, 2005. 06.15. , Szekszárd, 56 cm, 3330 g, első gyerkőc.

A növényi zsíradékkal én sem vagyok tisztában. Mikortól lehet adni? Mennyit? A főzelékhez kell tenni?
Milánka kezének körmei csíkosak -úgy hosszanti irányban (ezt jól megfogalmaztam!). Valami vitamin, esetleg nyomelemhiány lehet? Tud valaki valami okosat?

bockbrigi

Zsu,
húzós lehet Nektek ez a fog téma, drukkolunk, hogy hamar túllegyetek rajta! Szopi ügyben szerintem is elsődleges, hogy nyugodt és vidám anyuka legyek, legalábbis igyekszem.

Nóri ma spenótos-krumplit evett:
Kép
Izgi volt.
Eddig bármit kóstolt bejött neki! Nagy mázli. Lehet, hogy most rosszul csinálom, de az új ízeket már nem "kóstoltatom", ebből is benyomott fél üveggel. Gyűrte volna tovább is, csak én akartam helyet hagyni a szopinak is. Ciciből is rendesen evett. Elég lesz majd ebédre egy üveg főzelék, ha ilyen étvágya van?

KépKép
KépKép
jdora

Zsuzs,
Szopitéma: Persze, hogy az a legfontosab, hogy mindenki jól érezze magát! Nekem sosem okozott az problémát, hogy ciciztessem, sőt. Autóban, parkban, padon simán mellre rakom stb. Nekem ez az egyszerűbb. Mi is sokat járunk kirándulni, most pl. Vácon voltunk, nagyon szép városka! Szóval, különbözőek vagyunk.

Céklát én megpárolom, és vagy magában kapja, vgay gesztenyével is finom. Olyat is szoktam, hogy nyersen lecentrizem, és pl. almához keverem a levét, de akármihez keverheted. Mondjuk Zalán simán is szereti, a nyers levét is :-)

Idora,
A kóstoltatásnak szerintem az a lényege, hogy megnézd, hogy allergizálja- e, nem? Én azért óvatosabb vagyok ennél, de én a ló túloldalára is átestem, kb. 5-6 napig fokozatosan adom neki...

Hogy kell idetenni ilyen kis képeket? Mondjuk én a sima smile-ikat sem tudom, hogyan kell. Segítsetek, lécci!!!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Hrk,
JDora, nem Idora, bocsi. Tudom én, hogy ez lenne a lényege, csak eddig minden olyan jól ment, hogy felbátorodtam, remélem nem lesz baj belőle.
A sima smiley egyszerűbb, Kép= : ) szóköz nélkül, meg van : ( Kép és : O Kép is. A kis képet pedig feltöltöm, mint egy fotót. Ez nálam is újdonság, bocs, ha nagyon belejövök.
Kép

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Nekem sem jelent gondot a szopiztatás!
Zsu
Gyerkőcöd akkor lesz kiegyensúlyozott, ha te is az vagy! Úgyhogy szerintem nem vagy önző.
Én hetente kétszer járok tornázni. Nekem ez a kikapcsolódás, ilyenkor apa etetni, fürdeti és altatja a gyerekeket. Fejek le tejet és pohárból itatja meg Olival. Nem csak a torna miatt megyek, hanem a társaság is nagyon jó. Amúgy 4 hét alatt 4 kg-t fogytam és ez sem hátrány.

Mariann
Ugye milyen szép nap volt június 30-a?

Minyu
Én Cegléden szültem (nincs benne a tábliban)

Kép
Olvérkém már így csücsül!

Kép
Milán már így tud mosogatni!

Ana

üdv: Ana, Milán & Olivér

Kép
gyomberana

Jdora, Bocsi! Eddig folyamatosan leidoráztalak Kép
És köszi a segítséget!!! Kép
Ana,
Jó neked, hogy tornázni jársz! Én annyira nehezen veszem rá magam a mozgásra, pedig kéne... Nagyon ügyes, szép kisfiaid vannak!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Ana Kép
majd javitom atáblit Kép Milánt meg küldheted hozzánk is mosogatni Kép

Brigi Kép
Persze, beteszlek titeket is!

Dóra Kép
Már én is 2 nap alatt bevezetem az új kajákat. Valszeg a tejtermékekkel óvatosabb leszek, de eddig semmi gond nem akadt.

Egfyébként nekem is mondta a védönéni az olajat, ö azt mondta, hogy oliva és napraforgó is jöhet. Én ha fözöm a fözeléket, ahhoz szoktam tenni picit. Párolásnál ez kimarad, vagy a husihoz teszem.

Zsuzs Kép
Ha ennyire fáradt vagy, akkor tényleg jobb, hogy kimarad a szopi! pihenned kéne, bár tudom, ez nagyon nehéz, de nem tud valaki vigyázni a pörcre, mig te elmész mondjuk tornázni, vagy úszni vagy ilyesmi?
Fogzásra próbáltad a chamomilla vulgarist? Én tegnap éjjel adtam neki megint (elég régen kellett adni) + tettem bele belladonnát is, és utána elég jól tudott aludni.

Én is teszek képeket Kép
szeretem a kiflit...
Kép

...de ha az nincs, jó a cipöfüzö is...
Kép

...persze fogat mosok utána!
Kép

Kérdés: ti terveztek valamikor névadót, keresztelöt? Mi nem vagyunk megkeresztelkedve, igy keresztelöt csak akkor szeretnénk, ha ö választja ezt magának. Névadón gondolkodunk, mert már nincs akkora divatja, de jó indok lenne arra, hogy együtt legyen a család.

KRISZTA. MI VAN VELED???

Na, megyek.
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok!

Szoptatás: szerintem, egyszerűen lehet kimozdulni, ha szoptat az ember... Mi aug-ban már utaztunk Mallorcara, Debrecenbe... sőt... szoptattam már hegyi felvonón is...

Minyu
Nálunk volt keresztelő...
Vendég

Minyu,
keresztelőn nálunk is megvolt.

Érdekes kérdésem van, olvasgattam itt a Hipp kaják tápértékét és nem értem, hogy egy ebédnek ajánlott főzelék kevesebb kalóriát tartalmaz, mint egy uzsinak szánt gyümölcs. Hát hogy fogunk így kiváltani egy szoptatást csak főzelékkel. Megnéztem az esti tejpép adagban kb. 170 kalória van. A szopit nem tudom, mennyi. Viszont egy üveges főzelékben csak - mi ugye még husi nélkülit eszünk - 60-70 van. Egy kis üveges almában ugyanennyi van! Az uzsinak szánt "őszis alma teljes kiőrlésű rizzsel"-ben meg kb. 100. Ki érti ezt? Így hogy lehet elég egy főzelék ebédre? Egy óra múlva éhes lesz!

KépKép
KépKép
jdora

Szoptatásra visszatérve nyáron nekem sem volt sose gond, hogy hol eszünk, de amióta itt a hideg jobban meg kell tervezni a dolgokat.

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Minyu!
Nálunk mindig,azaz eddig kétszer az első szülinapkor tartottunk keresztelőt.Akkor meghívtuk a bővebb családot és a barátokat akik nem jutottak el az egy év alatt hozzánk babanézőbe.Olyan buli volt mint egy kissebb lakodalom. Kép
Nagyon helyesen mostok fogat.Nekünk még nincs is. Kép

Szopi: Én szinte,bárhol,bármikor.Nemrégiben egy mekis buliba hívták a lányomat.Persze,hogy beleesett egy etetés is.Gondoltam ha van külön pelenkázó akad ott egy szék is.Nem volt.A wc tetőre csak nem ülök.Visszamentem a társasághoz,blúzon két gomb ki,gyerek fel.Már egy ideje kajált a lelkem mikor az egyik mama megjegyezte,hogy milyen édesen bújik anyukához.Fel sem tünt neki,hogy eszik,pedig neki is 3 gyereke van Kép

Ana!
Hogy csináltad?Én a lányomat hat lóval se tudom a konyhába csalogatni.Az "asztalon az ebéd" mondat kivétel.

Kép

Kép
flocika

Minyu,

csúcs ez a tábli! Nagyon profin csinálod!
Keresztelőt mi tervezünk, de mióta Csongi- igen Csongor a neve megszületett, még bevásárolni is alig tudunk. Nekünk a megszervezése eléd nagy gond. Kaját eddig mindig a látogatók hoztak, ha jöttek...
A fogmosással végződő képsorozat nagyon édi!!!!

Jdora,
bocsi, eddig én is félreolvastam a neved!

Ana, szebb, mint bármely más nap!

Üdv:Mariann

Mariann
Kép
kmarian

Minyu! A keresztelő nálunk is megvolt, de egyedül nem tudtam volna megtartani. A mamák és a dédik is beszálltak a sütésbe-főzésbe. Én csak az alapanyagokat vittem. A névadóról annyit, hogy anyukám anyakönyvvezető, és tavaly nagyon sok névadója volt, pedig ő is azt hitte, hogy már teljesen "kiment a divatból"!
Ma van Valentin nap! Boldog ünneplést mindenkinek! Ti valentinoztok? Amúgy szerintem ez a nap nemcsak a szerelmesek, nanem a virágboltosok ünnepe is! Remélem nem bántottam meg senkit! Ez a saját véleményem!

bockbrigi

Brigi Kép
Virágboltosok ünnepe Kép
Mi nem valentinozunk.

Fogmosi: egyébként nem szoktam engedni, hogy ennyire a végén fogja a fogkefét, mert lenyomja a torkán, csak olyan aranyosan fogta meg, mint a nagyok, és pont ott volt a gép is. Kép

Dóra Kép
Eddig még nem is figyeltem az energiatartalomra, csak az összetevökre. Igaz, én legtöbbször fözök neki, de azért van itthon tarcsiba jónéhány üveg, mikor utazunk akkor azt eszi. De nálunk már nem mindig elég a normál üveges bébiétel (a 190 gr-os) Mi HIPP-böl csak néhány gyümiset eszünk (a nagy kedvenceket pl áfonyás alma, és a gabonásokat), a többség KKméti ill Univer ezeknek magasabb az energiatartalma, gondolom a hozzáadott cukor miatt is.
Na, megyek, összeállitom a mai napi menüt (bár a nagyja már kész, csak össze kell turmixolni)

Pusz
minyu

(azért egy valentinnapi kép jár mindenkinek Kép )

Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Uristen!!! ma van Valentin nap???!!! Még jó, hogy írod, Brigi - teljesen elfelejtettem volna.

Sziasztok!
Szopi- persze, én is úgy gondoltam terhes korunkban, hogy addig szoptatok, ameddig csak akrja a pici, és ott ahol csak akarja, de sajnos az én lányom nagyon érzékeny kis Csibehusi, és csak a kis szobájában, csaka kis kanapén, csak ugyanabban a pózban volt hajlandó enni. Ezek után képzelhetitek, hogy milyen gyomorgörccsel teli kiruccanások voltak a nagyszülőlátogatások - nem evett, nem aludt, csak sírt, és sírt, és sírt....az okos nagymami meg még olyat is elkövetett, hogy kivette a kezemből, amikor sírt a baba.... Azóta nem megyünk oda örömmel, és ezt tuti a baba is érzi rajtam.

Ebéd kalóriaértéke - de jó, hogy írtátok. Nekem eszembe se jutott, hogy megnézzem a kalóriákat. Hát akkor ezért éhes az én Eszterkém folyamatosan délután. Akkor asszem mi is elkezdjük a husit.

Mi az a névadó??????? Nekünk a keresztelőt nyomatják a nagyszülők, pedig nekem annyira hiányzik kb, mint egy seggberúgás. Már 6 hetes korában akarták, szerencsére arről lebeszéltem őket, de úgy fest tavasszal meglesz. Szerencsére nem nálam, de így is tartok tőle nagyon, ismervén az én kis leánykámat, végig fgja sírni az egészet.

Ti mivel fejezitek ki szereteteteket így Valenitn napján apucinak?

A chamomilla bogyókat használjuk - estére be is jönnek, de nappal ez sem működik. Én meg lassan 50nek fogok kinézni. Mi az a belladonna - azon túl, hogy "szép hölgy"? Kép

Zsu
zsuzs74

ja, és a tábli.
Kép

Kép
Kép
Kép
minyu

Zsu! A névadó a "polgári keresztelő". Ugyanúgy anyakönyvezik a babát, mint mondjuk a házasulandókat. Valentinra apának küldtem egy mail-t, de én igyekszem a szeretetet nemcsak erre az egy napra összpontosítani. Mondjuk én nagyon rühellem az ilyen kényszer amerikanizált ünnepeket! Engem mindig szeressenenek, ne csak ma! Hú, ez nagyon egoista duma volt!

Minyu! Köszike!

Na, irány a konyha, délután meg tanácsadásra viszem Milánt!

bockbrigi

Virágboltosok ünnepe! Ez jó! Én a múltkor a Corában vettem egy Panettone kuglófot valentin napi csomagolásban, ez a férjem kedvence. Jól eldugtam, most hogy modjátok elő kéne keresni! Kép Én meg kaptam már egy ilyet:
http://kitdashit.com/valentine06/, nagyon aranyos, küldjetek Ti is!

Minyu,
persze én is majd főzni fogok, csak most az átállásnál szeretném, ha lenne pár tuti főzelék, amit síeléshez tudunk vinni. De úgy néz ki a husi nélküli nem lesz elég ebédre. Egyen utána gyümit? De az nem jó, főzelékre gyümi, aztán jól összefosizza magát! De husit még nem akartam adni. Na ezen még töröm a fejem, hogy mi az a kaja, amivel kihúzza 4 órán át. Azért az anyatej tényleg szuper, nem? Azzal ötöt is simán elvan.

KépKép
KépKép
jdora

Ja és még ezt akartam:
Kép

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok

Flocika
Milcsi 2 és fél éves és neki még élmény a mosogatás Kép
Remélem nem múlik el a lelkesedése!

Nálunk májusban lesz keresztelő és kis görögkatolikus kápolnában.

Kép
gyomberana

Dóra Kép
Nem biztos, hogy összefosizza magát a gyümitöl. Ezek a kaják nagyrészben rizst tartalmaznak, általában csak a kisebb részük a gyümölcs (kivéve a fruttapura) Gabonapépet adtál már neki? Vagy nem akarsz ott kutyulgatni? Mert gabonapépekkel tuti lehet dúsitani a kaját. és mi lenne, ha mikor ki "kell " birnia 4 órát, akkor gyümit adnál (ha annak nagyonbb a kaloriatartalma) és amikor már nem muszaj, akkor fözit adnál? VAgy az nagyon felboritja a rendet? Esetleg szét kéne nézni, hogy a többi bébikajánál mi a helyzet. (persze csak ha nem ragaszkodsz a hipphez)
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Kép

Bocsi,most rohanok,de ezt a képet mára tartogattam Kép

Legyetek jók ha tudtok,a többi nem számít!!!!

Kép
flocika

Memrég írtátok megint a gesztenyét. Nem tudom hogy adjátok, de ha jól emlékszem van bébiételes is. Dóra mi lenne ha megnéznéd. Gesztenyében sok a kalória.
Valentin nap. Mi tegnap jól összevesztünk, úgyhogy a végén én zokogtam. Így persze ma kaptam egy szál rózsát lufival. Most én mit csináljak, viszonozzam?
Néha én is olyan fáradt vagyok és elkeseredett, hogy legszívesebben elfutnék, ha tehetném.
Jó régóta tornázni sem tudtam, pedig az tényleg jó kikapcsolni.
Csak jönne már a tavasz!! Kép Kép

KépKép
kkry

Mi nem valentinozunk.

Zsuzs,
Hát ez a kiscsaj nem semmi. Nem tudtam, hogy csak "így" hajlandó szopizni. Azzal meg ne törődj, ha kikapják a kezedből, ösztönös. Egyszer én is kiakadtam Anyumra Kép Lehet, hogy nagymamakorunkban mi is ezt fogjuk tenni Kép

Minyu,
Én olyan 3 db-os fogmosószettet vettem (bébé confort), amiben van 1 műanyag fogkefe, 1 sörtés fogkefe, és egy műanyag "buzogány" masszírozó. Az a jó benne, hogy van hozzá egy gallérszerűség, amit mindre rá lehet húzni, így tuti nem nyomja le a torkára. Nem is volt nagyon drága, ha jól emlékszem.

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Minyu,
Bocsánat! Félretájékoztattalak! Sajnos csak a buzogányra illeszthető a gallérKép Így jár, aki dicsekszikKép

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Na csajok, ez a kajatéma! Nem semmi! Felhívom a védőnőt, nem veszi fel, erre hívom a dr.nőt: mehet a husi persze, vagy főzi után gyümilé. Visszahív a védőnő: husit még inkább ne, gyümit főzivel ne, mert nem egyforma gyorsan emésztik, akkor inkább előbb gyümi, rá a főzi. Hát enyhén szólva nem beszéltek össze!!! Kép
Ez lesz a végleges: felmegyünk a pályákhoz egy husimentes főzivel és egy gyümivel. Főzit bevágjuk, ha előbb megéhezünk, minthogy lejönnénk eszünk egy kis gyümit, aminek a maradékát az öt órás szopi után bevágjuk. Csak azt tudnám, hogy MI mit együnk?!?! Na jó, ez csak vicc, nem kezdem újra! Nagyon aranyosak vagytok, ahogy ötleteltek! Köszi! Kép

Na hát a fogkefe téma nálunk még odébb van, nem mintha bánnám!

Kry,
mi is nagyon várjuk a tavaszt! Három +1nagy huncut mellett nem csoda, ha néha kiakadsz!
Szerintem, ha nem így lenne, ingerfelvevő-képességedet ki kéne vizsgáltatni!

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!
Hát lányok, -elfelejtettem a Valentin napot mire este lett, és apuci hazajött. Akkor jutott eszembe, mikor este jött be az ajtón, és hallottam ahogy csörög a virággal.....Asszem tényleg nagyon fáradt lehetek.
KKrY! Várjuk együtt a tavaszt!!! Hátha így hamarabb jön. A torna nekem is nagyon jó kikapcs, de én még csak itthon szoktam, mert nagyon a város szélén lakunk ebből a szempontból, és nem lenne időm elmenni messzire. Szval én itthon ugrabugrálok amikor már elaludt a picur este 9 től. Amúgy meg a séta a másik feszültségoldó. Minden nap min. 1 óra babasétáltatás a környéken. Ez jó alkalom a környékbeli kismamikkal is ismerkedni, dumcsizni, panaszkodni, eszmét cserélni, nevetgélni....

Képzeljétek, teganp kipróbáltuk a husit. Tulajdonképp husleves volt, csak összeturmixoltam. Annyira tetszett neki, hogy kénytelen voltam egy rendes adagot odaadni neki, mert amikor befejeztem az első pár kanál után, hogy na jó, akkor majd holnap kapsz 5 kanállal, holnap után meg kicsit többet, stb.., szval olyan hisztit csapott a kicsi lány, hogy neki bizony nem kell a tápi, kapkodott a husi után. Azt hiszerm ez nagy mázli, hogy így tetszik neki.

Olyan fogmosó készletet mi is vettünk. Szerintem tök jó. Eszterke nagyon szereti rágni. Fürdés közben szoktama kezébe adni a buzogányt, én meg masszírtozom neki a kis ínyét a másikkal. Olyan édes - csak úgy tartja kis száját, hogy csináljam.
zsuzs74

JdoraKép Kép Kép
Hát Te ismered! Ráadásul papám évfordulója volt.
Túl vagyok.
És lehet, hogy jön a tavasz?!
Péntekre 11 fok?
Kedvenc kajákat vigyél és úgyis kialakul. Elképzelem a csomagodat.
Irigyellek!
Fogkefénk nekünk is van ilyen 3 darabos.
Bettinél a legújabb, hogy táncol és fél a zajoktól. Nem tudok porszívózni, habot verni stb.
Holnap Dömével János kórház, szövettan is kész lesz. Drukkolok, hogy utoljára kelljen menni.
Orvos védőnő nem semmi. Ez már csak akkor jobb, ha betegségnél mondják az ellenkezőjét.

Pusz Mindenkinek

KépKép
kkry

Sziasztok

Nálunk romantikus Valentin-nap volt (Nem volt áram)

Én nem tudok itthon tornázni, mert nincs aki ösztönözne és nem csak a torna miatt megyek, hanem a társaság is nagyon jó. Többen vagyunk kisgyerekes anyukák. Nekem ez a kikapcsolódás.
A délutáni séta nálunk felér egy idegrohammal (két pici gyerekkel kész kínlódás) Mostanában csak az udvarra szoktunk kimenni.
Bár az itthonlét is elág kalandos. Ma már háromszor pakoltam vissza a DVD-ket a polcra. Mind a kétszáz darabot lepakolták. Én össze a fiúk pedig szétpakolnak egyfolytában.
Nagyon várom a tavaszt, hogy kiülhessünk az udvarra és ott rosszalkodjanak Kép
Na nem sajnáltatom magam.

Fogmosi: Milcsi este fürdés közben szokott fogatmosni, reggel viszont mikor én sikálom az enyémeket, akkor szokta Õ is. Most már köpni is tud, bár még nem mindig. Ja, és sima babafogkefénk volt és van.

Na megyek, mert szétszedték a házat megint.

Ana

Kép
gyomberana

Zsuzs
Én is itthon ugrálok, kétszer ha eljutottam a régi helyemre Betti óta.
Én akkor szoktam, ha sikerül őket egyszerre altatnom du.
Mi is játszózunk, amikor csak tudunk.
Gyomberana
Ismerem a sétás idegrohamokat. Jó karizom erősítő picit kocsiban tolni, hisztiző kicsit pedig cipelni.

KépKép
kkry

Zsuzs
Én is itthon ugrálok, kétszer ha eljutottam a régi helyemre Betti óta.
Én akkor szoktam, ha sikerül őket egyszerre altatnom du.
Mi is játszózunk, amikor csak tudunk.
Gyomberana
Ismerem a sétás idegrohamokat. Jó karizom erősítő picit kocsiban tolni, hisztiző kicsit pedig cipelni.

KépKép
kkry

Sétálni én is nagyon szeretek, képzeljétek, mi volt ma. Szoktam találkozni két aranyos idős nénivel, mindig megkérdezik, mekkora a baba, hogy hívják... Hetente egyszer szerintem összefutunk, de ez nekik, szegénykéknek nem nagyon tűnik fel. Ma is jöttek szemben, egyik kérdezi, mennyi idős, mire a másik néni egyszer csak elkezd dőlni, nem összeesni, hanem dőlni, elkapni persze már nem tudtam. Szerencsére hókupacra esett, nem ütötte meg magát, csak alig bírtuk lábraállítani a másik nénivel (ja a lényeget nem írtam, hogy kenguruval voltunk). Ilyenkor persze senki nincs az utcában, hogy segítsen, úgy megijedetem. Kérdeztem, hívjak-e mentőt, azt mondja nem, csak elcsúszott. Mondtam: nem el tetszett csúszni, hanem meg tetszett szédülni. Nem, ő elcsúszott. Vártam még egy picit velük, de jól volt, úgyhogy jöttünk tovább. Szegényke.

Kry,
Betti táncol? Döme felkérte?!? A porszívózás nálunk is nagyon elnyúlik... Már mindent próbáltam. Másik szobában hagyni, sír. Magam mögött húzva az etetőben, hogy közben lásson, ez most a nyerő. Csak hosszadalmas így nagyon.

Ana,
hamar elmehet így a nap! Kicsi a korkülönbség a fiúk között, ugye? Mi is szeretnénk majd kistesót, remélem, bírni fogom. Nekem így is hamar elmegy a nap!

Ma sárgarépás-krumpli volt az ebéd, amit én főztem, imádta. Még egy olyan kaja nem volt, amire finnyázott volna! Mázli.

KépKép
KépKép
jdora

Kkry,
egyszerre írtunk!
Emlékszem, egyszer voltunk így sétálni! Hát nem volt semmi!

KépKép
KépKép
jdora

Most nézem, hogy megvan a decemberi nyertese az Anita nyereméynsorsolásnak! Haladnak! Szúrja a szemem ez a "regisztráljál és nyerjél", nem inkább regisztrálj és nyerj?!?
Olvastam az őszi csajok most iwiweznek. Én is úgy szeretnék! Ha akad valakinek felesleges meghívója, küldjön nekem legyen szíves. Olyan kíváncsi vagyok! Nekik is írtam, hátha nátha. Kép

KépKép
KépKép
jdora

Dóra!
Mi az a iwiwezés?

Kép
flocika

Sziasztok

Mostanában mindenki az iwiw-ről beszél. Én sem vágom hogy mi az.

Jdóra
Tényleg gyorsan eltelik a napunk! Mostanában egy kicsit nehezebb a fiúkkal, mert Oli állandóan rajtam lóg. Nem fordíthatok neki hátat mert rögtön rákezd, arról meg ne is beszéljünk ha esetleg nem lát engem.
Eleinte egyébként nem volt nehéz, mert Oli annyira nyugodt baba volt, hogy szinte csak akkor nyöszörgött ha éhes volt. Aztán három hónapos kora után ez megváltozott és Õ is követeli a több figyelmet.
Milánkám is megváltozott a kistesó születése óta. Látvényosan nem féltékeny, de sokkat többet hisztizik.

Na megyek, mert mind a kettő rákezdett.
Mindenkinek szép napot kívánokKép

Ana

Kép
gyomberana

Sziasztok!

Régen írtam már, mert mindketten betegek (csak nátha) vagyunk a kislánnyal. Én kezdek kilábalni, de ő szegénykém nagyon be van dugulva.
Kikapcsolódni én úgy szoktam, hogy vasárnap délelőttönként apáé a baba, én pedig irány az uszi. Utána 2 napig mindenhez van türelmem.
Szerencsére kaja fronton nálunk sincs gond, bármit adtam neki eddig mindent megevett.
Valaki említette a májat. Én adok neki. A vasárnapi húsleveből kiveszem a májat, meg a zöldségeket és összetöröm neki villával. Ráadásul ezt velünk eheti a nagy asztalnál, így teljes az öröme.

Kép
smici_robi

ááááá
irtam csomot (mi az az iwiw stb, és mostmeg nem is látom itt...)

Kép Kép

Iwiw: olyan oldal, ahol regisztrácio után megkeresheted ismeröseidet, barátaidat (akár olyat is, akit 10 éve nem láttál)
De regisztrálni mostmár csak meghivoval lehet.
szaladok, mert fö a kása
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Ez az iwiw vmi olyan lap, ahol fel lehet keresni ezer éve nem látott ismerősökkel fel lehet venni a kapcsolatot, pl. ált.isk-i osztálytársak. Elég jó keresője lehet! Viszont a regisztrációhoz kell egy már meglévő tag meghívója. Kép Amíg az nincs, csak olvashatunk róla, be nem mehetünk, ez az én nagy bánatom!
Kép
Ezt is most találtam, bocsi, nagyon undi: Kép
Ana,
még el kell telnie kis időnek, amíg együtt játszanak, mi? Gondolom, már alig várod. Kép
Smici,
Annának jobbulást! Már májat eszik? Le vagyunk maradva! Én is igyekszem sokat együtt enni, az annyira jó!
Csajok,
ma lesz a koncert és Papa szólója lányával! Az első felnőtt progim, olyan izgatott vagyok!

KépKép
KépKép
jdora

Sziasztok!

Porszívózás ügyben anyukám üzeni, hogy én is féltem tőle gyerekkoromban, erre ő ráültetett lovacskázni és onnantól kezdve szinte kértem, hogy porszívózzon.

Kép
smici_robi

Dora
Csak egy saját freemailt kéne nyitnom és küldené a barátnőm a meghívót. Aztán küldöm Neked. Holnap megcsinálom. Nem tudtam, hogy így hívják.
Remélem jó a koncert!
János kórházt kivégeztük, nem anyajegy volt a szemölcse alja. Szövettan negatív. Seb szépen gyógyul.

Smici
Lovaglást kipróbálom, de mit csináljak habverővel?

Nálunk most csak a sütőtök nyerő. Korábban jobban
evett. Hétvégén megpróbálom újra a levest én is.

KépKép
kkry

én is szeretnék meghívót....

betsybognar@yahoo.de
Vendég

én is szeretnék
cím a profilomban

KépKép

Kép
bannamari
Budapest XIII. kerület

Én is körbenéznék azon az iwiwn Kép
(cím a profilban)
Ha jól hallottam,csak 1 meghívót küldhetsz.Mi lenne,ha csinálnánk egy "riadóláncot" Kép

Dóri!
Hogy sikerült a papa-baba est? A koncert biztos nagyon jó volt.Képzeld apa azt kérdezte tőlem,hogy hova mennék szívesebben.A Pavarottira vagy a Robbi Williamsre.Csábító mindkettő,de az utóbbit választottam Kép

Kaja: Mi még mindig a gyümiknél tartunk Kép alma,banán,szilva,sütőtök,meggy, Eddig ez a repertoár.Lassan jön a burgonya,répa...
A 6 hós mérésen 7740g és 69cm a lelkem Kép

Kép
flocika

Riadólánc jó ötlet, de az új meghivottak nem kapnak meghivót!!!
Én is csak most csatlakoztam, és nekem sincs!!!

Düri Kép
Koncert?

KKry Kép
Szuper, hogy jó lett a szövettan!!! Izgultam értetek!

Na, megyek.
pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu,
Bejelöltelek a wiw-en, remélem nem haragszolKép

Bocsi lányok, de nekem sincs már meghívómKép Én jó rég fenn vagyok már, de most nagyon felgyorsultak a wiw-en az események. Olvastam, hogy a vaterán vki licitre bocsátotta a meghívóját...

Megyünk holnap Mátrafüredre!!!Olyan jó, csak vasárnap jövünk haza! Drukkoljatok, hogy ne essen sokat az eső!!!

KKry,
Örülök az eredménynekKép

Smici,
Jobbulást nektek!

Rita és a fiúk
Kép
Kép
hrk

Csajok, koncert nagyon jó volt, kicsit furán éreztem magam a tömegben, szörnyen elszokik ettől az ember! Berekdetem kicsit, nem fogom tudni nyomni ma a Gryllus dalokat! Itthon meg egy ANGYALKA várt a papájával, semmi nyűgi, nagyon jól elvoltak. Innentől kezdve nem vagyok "nélkülözhetetlen"! Brü-hü-hü. Felnőtt a lányom!

Flocika,
Pavarottira így ő megy? Beosztjátok? Kép

Kkry,
Szövettan negatív, szupi! Iwiw Kép, pedig milyen jól indult!

Minyu,
Mennyit kell várni az új tagnak a meghívóra? Mire bekerülök kihalnak az ismerőseim?

Smici,
ezeken a mai porszívókon nem lehet lovagolni szerintem, a hülye tervezők erre nem gondoltak!!! Mindig csak a design, sehol a praktika!

Ja és nem is újságoltam, hogy tegnap ebéd után kihagytuk a szopit, kíváncsi voltam, mi lesz. Nem volt semmi. Ugyanúgy 5-kor evett, mint szopival. Mondom, hogy egy angyal. Nem lehet kizökkenteni! Vizet ivott utána. Ti babuitok kb. mennyi folyadékot isznak egy étkezés után?

Ja és megnéztem egy lefagyasztott krumpli-répát, hát tényleg megy a kukába. Pedig olyan szép homogén állaga volt, kiolvadás után meg ehetetlen. Ti hogy fagyasztotok?

Ja és, ja és, ja és... most már tényleg megyek!!!

KépKép
KépKép
jdora

Én főzve fagyasztok, szobahőmérsékleten engedem fel, gázon melegítem és utána turmixolom. Semmi gondom a krumplival. Mindenből nagyobb adagot főzök és kis adagokra osztva fagyasztom. Így variálhatom mit adok aznap. De én félek a mostani friss zöldségektől, fagyasztottat pedig én nem fagyasztok újra.

Köszönöm a szorítást! Kép Kép

Dora, Nora egy rendes lány. Jövő szombat farsangi buli?
Mennem kell!

KépKép
kkry

Dóri Kép
Most látom, hogy Dóri helyett Dürit irtam. Bogy Kép Szegény, mindenki elkeresztel valaminek Kép Örülök, hogy jol sikerült az este.

Floci Kép
Irtam. Remélem, megkapod.

Fagyasztás: én krumplit nem szoktam fagyasztani, azt olvastam, hogy a keményitö miatt nem lesz jó ize, mikor felolvad. De ezek szerint ez is tévhitnek bizonyul KépKKryhoz hasonloan én is megfözöm, párolom, de fagyasztás elött mixelem a cuccokat, de csak a zöldséget-gyümölcsöt. Az "adalékokat" (gabonák, vagy krumpli, husi) felengedés után rakom hozzá.

Hrk Kép
dehogy haragszom, elfogadtam a jelölést Kép
Remélem, megusszátok az esöt a Mátrában. Mi sajnos beáztunk, nem is kicsit, elég gáz, és ráadsul nem tudom, hogy a pékbe szivárgott oda a viz (az ablakhoz), mikor erkély van felette és az erkélyröl is lesöpörtem a vizet. Most hozzá se merek érni, mert festékes lett a kezem, ahogy megtapogattam. Szerintem fel is fog holyagosodni Kép Kép Kép

pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

Sziasztok Lányok!
Most csak nagyon röviden kérdeznék Tőletek. Ti miket szoktatok játszani a picikkel? Mert nekem már semmi 5letem. Totál hülyének érzem magam, és már én is unom az Egy kis malac röf-röf-röf- öt. Mi a búbánatot lehet egy ekkora gyerekkel játszani, ami megmozgatja, meg esetleg ének is, meg ilyesmik? Egyszer volt itt a babaneten valami hasonló topic, de most nem találom.
Mi az a Süti a pogácsát?
Zsu
zsuzs74

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?