Sziasztok Lányok!
Köszönöm kérdésetek,megvagyunk!Bencus mostanában nagyon jó kisbaba,bár a szortyogása nem nagyon akar elmúlni!
Viszont alig jön valami a nózijából és súllya is tökéletes!Lilla is jól van,attól eltekintve,h. sokszor megcsinálja a kis hisztijét ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné!Sok vendégség volt nálunk,szinte 2-3 naponta jön valaki!
Tegnap már 4-5 órát voltunk kint gyerekekkel levegőn,olyan jól esett nekem is és sokkal jobban viselkedtek ők is!Remélem,h. tényleg már nem jön vissza a hideg!
Zsu11!Tök jó,h. már nincs émelygés,én Bencussal 24.hétig nem csak émelyegtem....bezzeg Lillával semmi bajom nem volt!!!(Bár útólag kiderült,h. azért volt mindez,mert Nekem negatívos a vércsoportom Bencus meg pozitív lett,mint Apukája!Csodálkoztak is,h. így megmaradt a terhességem,mert ilyen esetben nagyon nagy a vetélés kockázata)
Tündi!
A Cebion cseppet Te hogy adtad be?Egyszerre kiskanállal vagy cseppenként?6cseppet adok /nap!Az elég?
Satuk,neked is már vércukorterhelés lesz...nagyon megy az idő...hihetetlen!Az a baj,h. olyan hamar nagyon lesznek a babák is!Éppen tegnap este néztem,mikor Apuci altatta a Bencust,h. már olyan hatalmas Baba,pedig csak 8 hetes...Már nem is emlékszem milyen volt mikor megszületett...
Katasz!Üdv. közöttünk!!!Szerintem is olvass vissza,nagyon megéri!Szerintem akiket itt említettünk dokik közül mindenki nagyon szupi!!!Én csak egy orvosért nem rajongok az egész kórházból...azt meg itt meg sem szoktuk említeni!
Egyébként nagy gratula a Babókához!
Andikám!
Hogy boldogulsz a gyerekekkel?Öltöztetés?Nálunk tegnap már sikerült negyed óra alá letornázni a rekordunkat!
Döntöttünk,veszünk testvérfelállót!Nem tudod azt meg kell rendelni vagy van raktáron az elefániban?Ugye jó ha viszem a babakocsit,hátha nem jó rá a Litaf!?
Összeszereltétek már?Attól tartok zavarni fog,ha tolom...
Manóm,Te hogy vagy?Férjed?Mészihez mikor mentek?Képzeld egyik ismerősömnek most deritette ki mészi a 32.héten,h. nem kislánya hanem kisfia lesz!
Pedig eddig a 4D és ő szerinte is kislányalett volna!
Na jó,nektek már tuti kislány lesz!!!...különben mi lenne a rózsaszín rugikkal????
Puszi Mindenkinek,szép napot,jó babázást illetve pocakosodást!!!