Új privát üzeneted érkezett!

Szia Dóri!
Remélem már jobban vagytok!
Csak azért válltottam kórházat,mert azelőtt vidékre jártam dokihoz,de az most innen már messze lett volna.Egyébként semmi pénzért nem hagytam volna ott az orvosomat,de hát muszáj volt.
Jó pocakoskodást!
Lillaadri,merre vagy? Mi van veletek?
pusz: Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Katasz! Milyen típusú dokit keresel? Mert jónak minden doki jó, de teljese mások, ahogy itt a beszámolókból hallani.
Tünde

mtunde

Sziasztok!!

Azt hiszem, a kis Manóknak már most kezd kialakulni az ízlésük, már ami az ételeket illeti!! És ahogy elnézem, elég jó ízlésük van! :-)
Üdv!
Dóri

Kép
nagydora

Sziasztok!!

Azt hiszem, a kis Manóknak már most kezd kialakulni az ízlésük, már ami az ételeket illeti!! És ahogy elnézem, elég jó ízlésük van! :-)
Üdv!
Dóri

Kép
nagydora

Katasz!
Tündének igaza van - olyan orvost válassz, aki a te egyéniségedhez, elképzelésedhez a legjobban passzol, mivel mindenki más és más. Sztem olvass vissza kicsit és akkor lesz elképzelésed arról, hogy számodra ki lehet az igazi. Utána pedig felkeresheted személyesen is, hiszen ott kiderül, hogy egy hullámhosszon vagytok-e. Ha nem, még mindig felkereshetsz mást is.

Lillaadri, Andry, Anide és természetesen a többiek: mizu? Még két hét és itt a tavasz Kép!
Réka
sampa

Hali!
Réka, már nagyon várom!!!! Ez tartja bennem a lelket, hogy hamarosan itt a gyönyörű tavasz.

Puszi mindenkinek
Andi
andry

Sziasztok!
Fontos kérdésem lenne!
Most kezdem a CTg-et és szeretném megkérdezni, hogy szerintetek, kell-e ilyenkor az orvosnak pénzt adni, merthogy ugye ilyenkor vizsgálat is van. Eddig a magánba jártam, és elég sok pénzt otthagytam már. Ha igen, akkor akkor azt is meg tudnátok mondani, hogy kb hány %-át szokás, annak amit a magánban adnak. Fontos lenne, mert nem akarok beégni, de feleslegesen sem akarok fizetni, mert a szülés se lesz olcsó mulatság.
Előre is köszi a segítséget!
Zizi

Lilypie Kids Birthday tickers
zizi77

Szia Zizi!
A legtöbb orvos, a szülés előtti hetekben már nem kér pénzt, főleg, ha nem magánrendelésre jársz. Biztos nem fogsz leégni, ha nem adsz! (szerintem)
Tünde

mtunde

Én is így gondolom, de azért nem voltam biztos benne. Köszi a segítséget!

Lilypie Kids Birthday tickers
zizi77

Zizi, az én dokim sem "kért" a 35.hét után semmit. De manapság már nem szégyen nyíltan rákérdezni, én is azt tettem.
andry

Sziasztok Lányok!Kép
Köszönöm kérdésetek,megvagyunk!Bencus mostanában nagyon jó kisbaba,bár a szortyogása nem nagyon akar elmúlni!KépViszont alig jön valami a nózijából és súllya is tökéletes!Lilla is jól van,attól eltekintve,h. sokszor megcsinálja a kis hisztijét ha valami nem úgy van ahogy ő szeretné!Sok vendégség volt nálunk,szinte 2-3 naponta jön valaki!
Tegnap már 4-5 órát voltunk kint gyerekekkel levegőn,olyan jól esett nekem is és sokkal jobban viselkedtek ők is!Remélem,h. tényleg már nem jön vissza a hideg!Kép
Zsu11!Tök jó,h. már nincs émelygés,én Bencussal 24.hétig nem csak émelyegtem....bezzeg Lillával semmi bajom nem volt!!!(Bár útólag kiderült,h. azért volt mindez,mert Nekem negatívos a vércsoportom Bencus meg pozitív lett,mint Apukája!Csodálkoztak is,h. így megmaradt a terhességem,mert ilyen esetben nagyon nagy a vetélés kockázata)
Tündi!
A Cebion cseppet Te hogy adtad be?Egyszerre kiskanállal vagy cseppenként?6cseppet adok /nap!Az elég?
Satuk,neked is már vércukorterhelés lesz...nagyon megy az idő...hihetetlen!Az a baj,h. olyan hamar nagyon lesznek a babák is!Éppen tegnap este néztem,mikor Apuci altatta a Bencust,h. már olyan hatalmas Baba,pedig csak 8 hetes...Már nem is emlékszem milyen volt mikor megszületett...
Katasz!Üdv. közöttünk!!!Szerintem is olvass vissza,nagyon megéri!Szerintem akiket itt említettünk dokik közül mindenki nagyon szupi!!!Én csak egy orvosért nem rajongok az egész kórházból...azt meg itt meg sem szoktuk említeni!Kép
Egyébként nagy gratula a Babókához!
Andikám!
Hogy boldogulsz a gyerekekkel?Öltöztetés?Nálunk tegnap már sikerült negyed óra alá letornázni a rekordunkat!KépKépKép
Döntöttünk,veszünk testvérfelállót!Nem tudod azt meg kell rendelni vagy van raktáron az elefániban?Ugye jó ha viszem a babakocsit,hátha nem jó rá a Litaf!?
Összeszereltétek már?Attól tartok zavarni fog,ha tolom...
Manóm,Te hogy vagy?Férjed?Mészihez mikor mentek?Képzeld egyik ismerősömnek most deritette ki mészi a 32.héten,h. nem kislánya hanem kisfia lesz!KépPedig eddig a 4D és ő szerinte is kislányalett volna!KépNa jó,nektek már tuti kislány lesz!!!...különben mi lenne a rózsaszín rugikkal????
Puszi Mindenkinek,szép napot,jó babázást illetve pocakosodást!!!
lillaadri

Zizi!Kép
Téged kihagytalak,bocsi!Kép
Az én dokim sem kért semmit,sőt mivel túlhordtam Bencust ezért minden alkalommal már keringésvizsgálat is volt!!Mi is magánrendelésre jártunk előtte!!
Remélem segítettem!
puszi
lillaadri

Helló!

Ezer éve nem jártam már erre. Alexa lassan 1 éves lesz, jól van, tündéri vigyori kis vacak.
Felrakok róla egy képet, hátha érdekel Benneteket.

Üdv. mindenkinek:
Zsu
Kép
tothzsuzsi

Sziasztok!
Zsu, nagyon édes kislány Kép Már egy éves lesz? Szalad az idő...
Adri: én egyszer adtam este, apja meg reggel a felét kiskanállal és este a másik felét, szerinte elosztva jobb Kép Mio is csak 6 cseppet adtunk. És szoktam neki mostanában is adni, bár nem szörcsög, de hideg volt nagyon.
Tünde
Manó, mi van veled tényleg?

mtunde

Sziasztok!

Én új vagyok itt ezen az oldalon, de már elég régóta olvaslak benneteket és nagyon tetszik, hogy ilyen segítő kész társaság van itt. Én a Hegedűs dokinál fogok szülni. Érdeklődni szeretnék, hogy van-e köztettek olyan, aki Nála szült vagy fog szülni. Én alapvetően megvagyok elégedve vele, nem egy bőbeszédű, de mindig elmondja, hogy milyen vizsgálat lesz legközelebb. (ez kivételesen az utolsó alkalommal elmaradt, mert hívták a kórházba) Tudnátok segíteni abban, hogy a 28. héten milyen vizsgálat van? Én most tartok a 26+4 napnál.
Előre is köszönöm
Évi

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
vica10

Hello Évi!
Én a Vidánál vagyok, és a 26+3 a babakorom..Kép úgyhogy én vagyok a legközelebb hozzád.. asszem. Szóval a 28. héten nekem a vércukor mérés lesz, 2 dl. tejjel és 1 zsemlével kell mennem.
Ott kapok további instukciót...
Remélem már tudsz mindent!!Kép
Satuk

satuk

Sziasztok,
Adri, az öltöztetés nálunk is rémálom. Ma mentünk anyukámhoz, és 2 óra kellett, hogy kijussunk az ajtón, de úgy, hogy Áront előtte 100-szor körbekergettem az asztal körül, minden ruhadarabnál jó pár kört futottunk.Õ marhára élvezte én meg majdnem bőgtem az idegességtől.
A felállót még nem raktuk fel, mert nálunk elég nagy hó van az utcákban és szerintem azokat a pici kerekeket nem nagyon lehet tolni a hóban.
Szívesen felhívnám neked az Elefánit, de nem tudom melyik üzletükből kaptam azt az e-mailt. Neked nem küldtem el? Azomn kellene érdeklődni. Ha nem küldtem el neked írd meg és ha még nem töröltem ki, megérdeklődöm én neked. csak a Corában ne vedd meg, mert drágább. Majd a felrakásnál "ugrik a majom a vízbe", lehet, hogy nem jó a kocsira, de a férjem szerint minden típushoz jó.Azért vigyél kocsit,az a biztos.
Megírod a mailemre, hogy melyik az az egyetlen doki, akit nem csípsz? Ugye nem az enyém?(csak kíváncsiság)
Te már beleszoktál ebbe a kétgyerekes rohanásos, sosincsidőm életbe? Puszi, bocs egy picit elhanyagollak, de állandóan kapkodok.

Kedves várandós topiklakók,olyan jó nektek!!!

Zsu, mit evett a kislányod a képen?
Sziasztok
Andi
andry

Szia Évi!

Én is már rég óta olvasom a fórumot, és én is a Hegedűsnél fogok szülni. Én most a 30. hétben járok. Utoljára a 26. hétben voltam a dokinál a 2. terheléses vércukor vizsgálaton, mivel az első nem lett jó. (a 2. már igen :-) )
Szóval nekem majd csak 2 hét múlva kell mennem újból laborra, és ultrahangra. Ha jól tudom, akkor ezen a héten vagy a jövő héten szabin lesz.

Üdv
Szilvi
szilva78

Szia Lillaadri!
Jajj! Ne is ilyesszgess ilyenekkel,hogy a 32.héten fiút mondott valakinek a doki!! Akkor hálapénz gyanánt megkapja a sok rózsaszín rucit Mészi!De nagyon szeretném ha mi hordhatnánk el.
Olyan gyorsan telik az idő,már Ti is 8 hetesek vagytok! Hihetetlen!Már most kezdem sajnálni,hogy nemsoká vége a terhességnek.Próbálom minden percét kiélvezni,hiszen nálam ez már az utólsó alkalom.Bár görcsölget a pocim,azért nagyon jó érzés mikor mocorog a kis vacak.
Remélem Bence hamar helyre jön,valószínű hogy csak a hideg miatt van.Olyan jó lenne már ha kitavaszodna.
Férjem javult ugyan ,de nem sokat,fogalmam sincs,hogy a jövő héten hogy tud majd bemenni dolgozni.A lakásfelújjítás is be volt tervezve januárra csak hát közbeszólt a betegsége,ezért még a baba előtt ezt is meg kellene csinálni.Csak azt nem tudom mikor!
Mészihez 28.-án megyek,már némi izgalommal,mert az előző terhességeimnél ilyenkor már nyílt a mészáj,ezért kicsit félek.
Pusz:küldök mailt!
Tünde!
Köszi érdeklődésed,jól vagyunk,csak zsufi volt az elmúlt pár nap.
Veletek mi ujsi?
Mindenkinek szép estét!
Eszti

Kép
Kép
mano4

Kedves Satuk és Szilvi!

Köszönöm a válaszaitokat. Vércukor vizsgálaton én a 23. héten voltam és teljesen rendben volt. Akkor azt mondta a doki, hogy február végén menjek megint. Azért érdeklődtem, hogy a 28. hét környékén milyen vizsgálat van, mert a barátnőm is terhes és Neki is csak a 28. héten csinálják a vércukor vizsgálatot (bár Õ nem a Kútvölgyibe szül). Kislányt vagy kisfiút vártok? Nekünk kislányunk lesz, bár ahogy most olvastam Lillaadri levelében, ezt még nem vehetem 100%-nak. Nekünk a 4D UH-on derült ki, mert a kórházi UH-on nem engedte magát megnézni. Ti választottak szülésznőt vagy esetleg fogtok majd?

SZilvi,
Te beszéltél már szülésznő témában a Hegedűssel? Jövő héten szerettem volna menni hozzá, de majd akkor felhívom a kórházat, hogy mikor van szabin.

Évi

vica10

Szia Adri!

Megírnád nekem is ki az az orvos aki nem lopta magát a szívedbe?
Voltam ugyanis ügyeleten, mert 7-8 perces görcseim voltak itt a 37+4. hétben és az orvos úgy vizsgált meg, hogy majdnem lekapartam a fájdalomtól a falat.

Megírjam az e-mail címemet, vagy megadod a tied és dobok rád egy mailt?

Köszi

Betti
bettus27

Sziasztok!
Évi! Én Hegedűsnél szültem. nagyon preciíz, igaz, nem túl bőbeszédű, de ezen túltettem magam. Én veszélyeztetett terhes voltam, és császár lett a vége, és mondhatom, tökéletesen vágott, és varrt. De remélem, neked ilyenben nem elsz részed. Asszem ő Várnai Gabit szokta szülésznőnek ajánlani. Aranyos nő nagyon.
Amúgy ő 28- héten nem szokott semmit sem csináltatni. Nekem csak a vezsély miatt volt + 1 uh. És a vércukrot is hamarabb csináltatja. Szóva szerintem telefonálj rá, vagy biztonság kedvéért menjél éhgyomorra, hátha egy labort megejt. Az is lehet, hogy azért megvizsgál. Engem nem szabadott neki vizsgálgatni a méhlepényem miat, ezér nem tudom.
Örülök, hoyg több Hegedűs paciens is van ! Eddig egyedül voltam :D
Tünde
Eszti. Jól vagyunk, köszi.

mtunde

És még vaalmi. Kpzeljétek, tegnap a férjem titkos randit szervezett. Mi jövő héten leszünk 10 éve együtt. Feljött a húgom, közölte, öltözzek, sminkelt, majd lent várt egy barátunk autóval, bekötötték a szemem, és elvittek egy csokizóba, ahol a férjecském várt, aztán mozi, és haza. Van élet a gyerek után, ha értitek, mire gondolok :D

mtunde

Sziasztok!!
Én is a Kútvölgyiben fogok szülni a Mészáros Gábornál.Szoktalak néha olvasgatni benneteket, de írni lusta vagyok, csak most reagálni szeretnék Lillaadri levelére, aki az unokatestvérem felesége.Én vagyok az akinél a Gábor többször lányt látott, és most utoljára fiút mondott, de nem a 32-dik héten hanem akkor még csak a 28-dik hétben voltam.Igazából legeslegelőször is mintha fiút látott volna, de nem mondta biztosra, aztán többször lányt mondott, de sose mondta egyértelműen hogy lány, és volt hogy nem is mondott semmit, mert nem látta.4 D-s Uh-on a 18-dik héten voltam, amikor még elég kicsi volt a magzat, úgyhogy ezt sem lehetett igazából 100 %-ra venni.Szóval csak azért írtam ezt le, hogy ne ilyedjen meg senki, akinek eddig biztosan lányt vagy fiút mondott, annak úgy is lesz, de nekünk sosem mondta biztosra hogy lány.Amúgy az első gyermekemet is nála szültem, és csak 22-dik héten mondta azt, hogy 99 % hogy lány, ami úgy is lett.Különben meg arról, hogy esetleg a 4D tévedett azt mondta, az UH lehet akárhány dimenziós, még simán el lehet nézni.De amúgy én már úgy vagyok vele, majd csak akkor hiszem el hogy fiú, ha megszületett, és tényleg az a lényeg hogy egészséges legyen.Nos mindenkinek boldog babavárást, és babázást kívánok.Sziasztok
martinik

Szia Évi,

én még nem kérdeztem a Hegedűst, hogy kit ajánl szülésznőnek. Majd két hét múlva úgyis mennem kell hozzá, addig gyűjtöm a kérdéseimet. :-)
Nekem egyébként először azt mondták, hogy kisfiút várunk, de az utolsó Uh-n, és a 4D-n is már kislányt mondtak. Igazából nekem teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány lesz, már várom nagyon, hogy megszülessen a kis picur.

Szilvi
szilva78

Sziasztok!

Tünde,

Örülök, hogy van egy olyan Anyuka aki a Hegedűsnél szült, mert ahogy olvasom itt szinte majdnem mindenki "Mészi-hez" jár. Korábban olvastam, hogy szeretnél orvost váltani? Problémád volt/van Vele? Te magánrendelésre jártál? Én mindig Budaörsre mentem, de mióta kiderült hogy babát várok, azt mondta, hogy járjak a kórházba talán közelebb van. (Kispesten lakom) Az igazság az, hogy én eddig egyszer adtam Neki pénzt az elején, azóta nem. Szerinted kellene? Én úgy érzem, hogy nem várja el, legalábbis eddig semmi célzást nem tett. Sőt a szülésre is rákérdeztem, hogy mennyi lesz, azt mondta, hogy amennyit gondolok.

Szilvi,

Teljesen egyetértek Veled, nekem is teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány, csak már foghatnám a kezembe. Annyira édesek és gyönyörűek a babák.
Hívtam a kórházat, és állítólag jövőhéten nem lesz, úgyhogy valószínűleg 2 hét múlva megyek hozzá.

Szép napot Mindenkinek!

Évi

vica10

Sziasztok!
Évi, igen, váltani akartam. Igazából nem vele volt baj, én vártam mást. de aztán győzőtt a józan ész: ő ismer 7 éve, gondomat viselte, és vigyzátt rám. Az volt a bajom, hogy 1 héttel hamarabb váratlanul befektetett, de nem mondott semmit a szülés várható idejéről, aztán hétvgée jött. Mire kedd lett, és jött, már lergátam a körmöm, körülöttem meg mindeki megszült Kép Egyszerűen rámenősnek kellett volna lennem, és nekem utánamennem még aznap, én meg vártam, hoyg majd délután benéz. Valójában az én érdekemben fektetett be, mert a lepényem bármikor leválhatott, és közben enm kellett semmit sem tenni velem, csak felügyelet alatt lennem.
Pár hónapja ezen eléggé ki voltam, mindenki áradozott mésziről, stb, én meg úgy érezetm, akkor nekem miért nem ilyen orvosom van. De külső szemmel a férjem nagyon korrektnek látta, és neki mindig mindent elmesélt. Egyszerűen azt gondolta, hoyg mindent tudok. Kérdeznem kellett volna. Ennyi.
Úgyhogy most már maardni akarok. Azóta is megismer, stb. Aggódott, amikor mondtam, kevés a tejem és bíztatott. A gyerek is fontos neki. Amikro már megvolt Bene, mindig mikor bejött, megnmézte a babát is, meg a 6 hetes kontrollon is kijött megnézni.
Tünde

mtunde

Sziasztok!
Évi, igen, váltani akartam. Igazából nem vele volt baj, én vártam mást. de aztán győzőtt a józan ész: ő ismer 7 éve, gondomat viselte, és vigyzátt rám. Az volt a bajom, hogy 1 héttel hamarabb váratlanul befektetett, de nem mondott semmit a szülés várható idejéről, aztán hétvgée jött. Mire kedd lett, és jött, már lergátam a körmöm, körülöttem meg mindeki megszült Kép Egyszerűen rámenősnek kellett volna lennem, és nekem utánamennem még aznap, én meg vártam, hoyg majd délután benéz. Valójában az én érdekemben fektetett be, mert a lepényem bármikor leválhatott, és közben enm kellett semmit sem tenni velem, csak felügyelet alatt lennem.
Pár hónapja ezen eléggé ki voltam, mindenki áradozott mésziről, stb, én meg úgy érezetm, akkor nekem miért nem ilyen orvosom van. De külső szemmel a férjem nagyon korrektnek látta, és neki mindig mindent elmesélt. Egyszerűen azt gondolta, hoyg mindent tudok. Kérdeznem kellett volna. Ennyi.
Úgyhogy most már maardni akarok. Azóta is megismer, stb. Aggódott, amikor mondtam, kevés a tejem és bíztatott. A gyerek is fontos neki. Amikro már megvolt Bene, mindig mikor bejött, megnmézte a babát is, meg a 6 hetes kontrollon is kijött megnézni.
Tünde

mtunde

Vica 10 és Szilva 78!
Én kétszer szültem a Hegedűs dokinál,3 éve és 8 hónapja. Nagyon jó szakember és nem várja el a pénzt. Elejinte engem is zavart a szűkszavúsága,de aztán próbáltam többet kihúzni belőle.Papíron gyűjtögettem a kérdéseimet,találkozáskor pedig feltettem neki.
Minden kérdésre türelmesen válaszolt,sőt még bíztatott is:kérdezzek.
A szülésznőm a Várnai Gabi volt,akiről csak legekbe lehet beszélni,őt más anyukák ajánlották,később derült ki,szeretnek a Hegedűssel együtt dolgozni.
Jó pocakosodást!
Anita
kati

Sziasztok Lányok!

Szeretném a segítségeteket kérni. Nagyon sürgősen el kéne érnem Vida Gábort, a mobilt ma nem vette fel -többször több időben próbáltam. Tudja valaki a szülészeten levő közvetlen számát, vagy a recepcióét? Vagy esetleg tud valaki róla valamit, hogy szabin van bármi? Vagy csak pechem volt. Sürgős lenne. Benézek, heni.1@buli.net a mail címem, ha oda írnátok nagyon hálás lennék. Köszönöm!!!!
heni78

Hello Heni!
Ment az emil! Üdv.

satuk

Sziasztok!
Látom, új tagokkal gyarapodott a topik Kép
Babócák hogy vannak?

Kedden nem volt túl jó napom, egész éjjel hasogatott a derekam, biztos ami biztos alapon elmentem a dokihoz, aki megállapította, hogy rövidebb lett a méhszáj, de teljesen zárt.... (C:2000) Ez betöltött 33. hét után (33+5) már nem gáz nagyon, igaz? Vagy igen? Most próbálok pihenni, kicsit túlpörögtem magam mostanában, keményedtem is, de megpróbáltam nem észrevenni, hogy inkább pihenni kéne. Mondjuk már teljesen hipochonder lettem, meg kezdek néha pánikba esni - nem a szüléstől, hanem attól, hogy időben jöjjön a baba, meg még jó lenne pár hétig egyben, de az még mennyi idő, meg ilyesmi. Szóval próbálok nem stresszelni, meg minden, csak nehéz. Nálatok volt ilyen "stresszelés"?

Jó éjt!
Réka

Ui: visszerekkel ti hogy álltok/álltatok?
sampa

Sziasztok Lányok!Kép
Sajnos nincsen sok időm,mert Lilla ébren van és nagyon nyügimanós,a géphez akar jönni!Nem igazán vannak mostanában nyugis napjaink,mert Lilla elkapta sajnos ezt a hányás-hasmenéses vírust és elég lassan telnek a napjaink!Sok játszást igényel és néha nagyon féltékeny Tesójára,szóval nehéz megtalálni a középútat!De annyi öröm van a dolgokban,h. Bencus nem kapta el a betegséget!!!
Manó írtam választ!Kép
Sampa,szerintem teljesen természetes,h. a terhesség vége felé aggodóbb az ember,ezzel mindenki így van!Ilyenkor próbálj pihenni sokat és meglátsd minden rendben lesz!Én pl. 3 hetet voltam most ujjnyi méhszájjal és lerövidült méhnyakkal,2. szülésnél és esze ágában sem volt kijönni időre Bencusnak...
Próbálj tényleg megnyugodni,mert ugyis minden a legnagyobb rendben lesz!KépÖsszekészítetted már kórházi csomagod?Mikorra vagy pontosan kiírva?KépOlyan jó,h. még itt tartasz és előtted áll ez a csodálatos élmény,h. megismerheted kisbabád!Kép
Bóbiékkal mizujs?Olyan régen voltak!Lillamami!Ha tudsz jelentkezz!!!Kép
Andikám,holnap megyünk megvenni a tesófelállót,remélem jó lesz a kocsinkra!Végre meggyőztem Apát,h. milyen jó dolog ez!KépHURRÁÁÁ!!!
Most mennem kell,mert Lilla már nagyon türelmetlen!ppuszi
adri
lillaadri

Visszér....
Nagyon csúnya lett a lábam terhesség alatt,esténként Apa kenegette körömvirágkrémmel,sosem hittem benne,h. majd egyszer elmúlik!
És képzeld mára egy darab sincs,nagyon szépen fekszívódtak!Ugyhogy tényleg ezek csak terhességi visszerek...
Remélem megnyugtattalak...
lillaadri

Heni,
Vida doki szombaton elutazott sielni, gondolom lassan mar megjon, de a korhazban biztos pontosan meg tudjak mondani, hogy mikortol dolgozik. Sajnos a recepcio szamat nem tudom.
jégmadár

Lilladri!
Olvastam a mailt,ment a válasz!
Üdv az újaknak,jó pocakoskodást!
Sampa!
Szerintem sem kell izgunod,nekem már félidő előtt nyílt a mészájam(az előző kettőnél,most még idáig nem)és kiírt időpontig bírtam szerencsére.Ha gond lenne,valószínűleg a doki befektetett volna .Pihenj sokat.és akkor nem lesz gond.
Eszti

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Köszi a megnyugtató válaszokat!

Lillaadri! Ez a körömvirág kenőcs gyógynövényüzletben kapható? Remélem, nekem is elmúlnak ezek a randaságok Kép. Többiek is biztos bevackolódtak, randa ez az idő, pedig +10 fokot meg tavaszt ígértek! Ápr. 1-re vagyok kiírva (igen, bolondok napja.....). No, akkor most megpróbálok megnyugodni, miután ti ilyen hősiesen helytálltatok KépKórházi csomag még nincs szó szerint összerakva, de az összes dolog meg a kisbőrönd is egymás mellett figyel...

Eszti! Rólad is példát veszek Kép

Reménykedem a mielőbbi tavaszlátásban Kép Mostanra elég a télből meg a szürkeségből.....

Réka
sampa

Tünde,

Örülök, hogy végül is mellette döntöttél. Nekem az tetszik a legjobban benne, hogy bármikor vagy bárhol talcsizunk, rögtön tudja, hogy ki vagyok (múltkor a kórház előtt futottunk össze). Dec.-ben elkaptam egy kisebb vírust, belázasodtam és a kórházba is bekellett mennem, azóta még jobban figyel rám. Azt már én is észrevettem, hogyha valaki jön kontrollra és hozza magával a picit is, akkor mindig kijön, megnézi, beszél hozzá stb.

Anita,

Köszönöm, hogy Te is leírtad a véleményedet és annyira örülök, hogy Neked is pozítiv élményeid vannak Vele szemben. Most már Én is bevettem a "kérdés gyűjtögetéses" módszert.

Lányok lenne egy kérdésem: Elkezdett vizesedni a lábam. Azaz igazság, hogy még dolgozom, napi 9-10 órát. Mire este hazaérek, olyan a lábam mint az elefánté. Hiába polcozom a munkahelyemen is fel, nem sokat ér. Mit csináljak?

Pocakosok,
Nektek nem vizesedik?

Évi

vica10

Sziasztok!
Adri, remélem beválik a fellépő.Majd írd le, hogy hogyan szuperál. Hamarabb kipróbálod szerintem, mint én. Még fel sem raktam.

Réka,szerintem a 33.hét után már többször vannak ezek a keményedések. De semmiképp ne vedd félvállról.Tényleg pihenj sokat, ahogy érzed, hogy olyan nem jó valami, azonnal feküdj le.Az első terhességemnél az ötödik hónaptól keményedtem, a méhszáj meg sem mozdult. Festettünk, takarítottam, meg sem álltam, de a kiírás napján született meg Áron ,nem lett baj. Viszont Csabival kétszer majdnem megindult a szülésem, ezek miatt a keményedések miatt, egyszer a 27-ik, másodszor a 33-ik héten. Nem foglalkoztam vele, mondván, úgy sem lesz baj. Aztán a dokim jól letolt, hogy mi lett volna, ha megszülök. Mondjuk 2 perces keményedéseim voltak egész éjjel.Viszont szerintem te a 34-ik héten már ne stresszelj, hanem pihenj.Még 2-3 hetet kellene kihúznod.Az pedig hamar elrepül.
Jaj,remélem nem ijesztettelek meg.Én is C2000-es voltam attól a bizonyos 27-ik héttől.Ja és 36 hét és 4 napra szültem,ha jól számolom.
Hidd el olyan hamar elszalad ez a pár hét, hogy észre sem veszed. Nem lesz baj.Szerintem ez már a célegyenes előtti izgalom.
Puszi
Andi
andry

Szia Andi,
remélem, hogy elrepül az a pár hét. Doki szerint is, ha márc. közepéig egyben vagyok, akkor az már okés Kép. Szóval számolok vissza. ÉS kisütött a nap!!!! (szerintem már ez is betesz a hangulatnak: nincs napsütés, jó idő, csak a tél végi szürkeség. Így nem csoda, ha nincs jó kedve az embernek és mindenen aggódik.....)

Napsütéses szép hétvégét mindenkinek!

Réka
sampa

Andim!!!!

S.O.S van...
Voltam megvenni a fellépőt és képzeld nem lehet kapni itt az Elefániban.Te melyikben voltál?Mert itt a 18.ker.ben is van Elefáni és azt sem tudták miről beszélek...
Kérlek segíts,mert holnap délelőtt mennénk ismét!!!
Vagy a Corában is lehet kapni?Képzeljétek most hallottam,h. a Cora kivonul Mo.ról,Hallmark lesz az új neve!
puszka
lillaadri

Szia Réka,
nálunk szakad az eső.:-(
Pár hét múlva, amikor megszületik a babád, bánni fogod, hogy a terhességed utolsó legszebb és legizgalmasabb heteit végigizgultad.Ezért ne izgulj, igaza van Adrinak,még előtted a legszebb pillanat, amikor meglátod ÕT. Én hiába próbálom felidézni a képet, már csak az emlék van meg, pontosan nem látom magam előtt azt az aprócska testet, ahogy megmutatták nekem, ahogy odabújtam a kis arcához és éreztem azt a leírhatatlan illatot.
Andi
andry

Szia Adri, pont itt vagyok.
A Corában is van, de drága.Mindjárt megkeresem azt az e-mailt, várj.
A Cora pedig a legjobb.
andry

Soós Gábor,06/30-2052666
Lomix Kft.
14990Ft
pár hónapja kaptam ezt az e-mailt.Õ tud hozni.Lehet, hogy nem az Elefáni?
Pedig csak ott érdeklődtem.
andry

köszi,édi vagy!!!!KépKépKép
lillaadri

Nincs mit.Sikerült?
andry

Sziasztok!
Jó, hoyg bővüét a Hegedűs-párt. It a Mészisek már kezdtek elnyomni minket Kép De ez a mi tavaszunk. Mármint a tiétek :D
Vizesedés: én isnagyon vizesedtem, bármit csináltam, de 2-3 nappal a szülés után volt alegrosszabb, aztán hirtelen eltűnt. Kb a 4-5 napon. nekem semmi tanács nem jött be. Ráadásul nyár volt, inni is kellett bőven. De azért túl lehet élni. Csak kellemetlen, meg mindig meleged van.
Napsütés? Hol??? Itt zuhog, és ocsmány szürkeség volt egész nap. Már elegem van belőle.
Tünde

mtunde

Sziasztok! Tegnap este nálunk is ramaty volt az idő, és remélem, nem kiabálom el, de itt most hétágra süt a nap!!!! Kép
Használjátok ki a szép időt!
Pusz
Réka
sampa

Sziasztok!

Tünde, és Kati, köszi a felvilágosítást. Olyan jó hallani mások pozitív véleményét a dokinkról.

Vica,
én még hál' Istennek nem vizesedek, remélem nem is fogok. Igaz, én már egy jó ideje nem dolgozok, mivel a Hegedűs nem engedett.

Végre ma már nálunk is süt a nap! :-)

Szilvi
szilva78

Itt is tavasz van. Máris jobb a kedvem.
andry

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?