Sziasztok!
Jól vagyunk, bár Bálint a szokásosnál nyűgösebb - tényleg valami front jöhet
Éjszakánként is olyan pocsékul alszik, nagyon sokszor felébred. Már-már azon gondolkozom, hogy odavesszük magunkhoz az ágyba, bár én nagyon nem akarom. Meg ha már ő odajöhet, akkor hogy mondjam Viviennek, hogy ő nem jöhet, szóval ez nem túl szerencsés ötlet... Szuperboszi ötletéből merítve, lehet, hogy rá kéne szoktatnom Bálintot valamilyen babaja-ra
Rayo: Köszönöm, megnéztem a honlapot, bár nem sokat írnak ott az Édesanya című újságról. Ha nem fogom elfelejteni, holnap rákérdezek az újságosnál.
Örülök, hogy tetszettek az e-mailek
Délután találtam, gondoltam megosztom Veletek.
Rvan: Szívből örülök, hogy Ti is megtapasztaltátok, hogy vannak még rendes emberek
Nem lett nagy baja a kocsitoknak?
Kelimoni: Miket eszik már Gergő a tápszeren kívül? Én egyik gyerkőcnél sem mertem 4 hónapos kor előtt adni bármit is, utána is csak szép fokozatosan jöttek a gyümölcsök, majd a főzelékek.
Milyen elvonási tünetei vannak Gergőnek? (Bocsi, ha már szó volt róla, de csak arra emlékszem, hogy dohányzott az életet adója) Nikotin-függőség?
Sajnos a sport terén nem sok tapasztalatom van, én még nem látom egyik gyermekemnél sem, hogy melyikhez lenne leginkább tehetségük. Amit mindneképpen szeretnék, az az, hogy tanuljanak meg úszni, biciklizni és ha van kedvük, lovagolni.
És jól írtad a higgyétek szót
Töltike: Niki gyönyörű és huncut kislány!!! Gratula az 5. fogacskájához!!! Nektek pedig a második határozathoz
Másodiknak megadtátok, hogy milyen nemű babát szeretnétek?
Ja, és a kiscsajos ruhákban láthatjuk majd Nikikét?
Süni: Sajnálom, ami a keresztgyermeked anyukájával történt
Konkrétan mi a baja az örökbefogadással és a leendő babá(i)tokkal? Nálunk is van olyan az ismeretségi körünkben, akik régebben elég negatívak voltak, most már, hogy látják a gyermekeinket, megváltoztak - jó irányban. Hátha nálatok is így lesz!!!
Szuperboszi: Nagyon édes ez a kép!!! Szereti Boldi ezt az IKEÁs ringatót? Nekem is úgy tetszik, gondolkozunk sűrűn rajta, hogy vegyünk-e egyszer nekik. Meg amúgy is, az IKEA-ban olyan jó cuccok vannak a gyerekeknek
Köszi, hogy írtál az osztrák bevásárlásokról, biztos szép rucikat fogsz tudni venni a lagzira! Mikor is lesz a nagy esemény?
Marci_anyu: Nagyon örülök, hogy már otthon vagy és többé-kevésbé jól is vagy!! Gyógyulgassál és amennyire Marci engedi, kíméld magadat!
A kórházban meglátogatott a kisfiad? Nem volt neki nagyon furcsa, hogy ott vagy, ott lát téged?
Ggabszi: Tündéri ez a Varázsbaba! Bízom benne, hogy teljesíti küldetését
Szilva069: Üdvözöllek közöttünk!
Amneris: Folyton vissza és visszamentem megnézni a fiúk fényképeit! Csodaszép legénykék!!! A szemük teljesen egyforma! Máténak az a huncut, vakítóan fehér nevetése, Tominak pedig a göndör fürtjei és ducika arca - hát nagyon-nagyon édesek!!!! Feltöltődtél velük?
Atan: A tavaszi topictalit tényleg be kéne indítani
Valaki utána tudna esetleg nézni, hogy van-e valahol olyan játszóház, bölcsi vagy ovi, ahol össze tudnánk jönni? Szervezkedjünk!
Kinek mi lenne jó: hétköznap vagy hétvége? Nekem a szombat kivételével bármelyik nap jó, csak előre tudjam.
Ancsúr: Nagyon ügyes vagy!!! Gratulálok és nem csodálom, hogy megtapsoltak!!! Azért dicséretesre vizsgázni... hmmm, bál után
Szuper vagy!
Matiba: Na, milyen volt a korizás a fiúknak? Mind ketten voltak? Élvezték? Pólus Centerbe mentek?
Di_ti: Ilyen jó hírt és megható történetet olyan jó olvasni!!! Gratulálok Nektek és drukkolok ezerrel, hogy minden jól menjen és mihamarabb hazamehessetek hármasban!!! Várjuk a holnap délutáni beszámolót!