Na halihó,
most én is itt vagyok, Marci alszik, Apa alszik. Most tudok írni.
Először is, Livi boldog szülinapot!!!! (ez anyának is tetszett anno...
)
Ma itt voltak a nyagyiék, anyukám, meg apukám, hoztak nekem kaját!
Meg persze unokát dédelgetni...
Tibi, Timi (és persze Zsófi is)
nagy-nagy puszihegyek Szilvinek! Csináljatok még képeket erról ahogy mászik, mert ez édi nagyon. Gondolom a többiek sem bánják!
Dia,
Domi még mindig egy nagy csibészke!!
Ilba,
ez a bohóc tök jó. Nem csodálom, hogy annyira nézi Beni. Nálunk a sláger a gyerekszobában a függöny. Ez:
Marci ezt olyan merően bámulja 5-10 percen keresztül, hogy már elzsibbad a kezem lábam, az 5 kilőótól amikor csak állunk előtte, csak állunk, csak állunk...
Milyen kicsri volt Marci sérója mi?! Hát muszáj volt fényképeznem, mert hihetetlenül állt az egész. Mint egy szénabogja. Pedig elöl már kihullott a régi, és már az új nő, de annyira édesen nézett ki, hogy ezt nem hagyhattam ki.
Gabus,
Köszönöm szépen amit írtál. Igaz ami igaz, nem vagyok egy kétségbeesős fajta..
Inkább az az agyalós, magában aggódós féleség. Tudod, aggódom, meg minden, de mellette meg egyfolytában azon jár az eszem, hogy az adottproblémát hogyan lehetne megoldani. (mindig az okokat keresem, hogy a megoldást megtaláljam. és ez érvényes az élet minden területére, nem csak Marcira. Emlékeztek, ahogy született, az sem volt piskóta, /mármint a nővérek szerint sem/ és akkor sem én, hanem szegény férjem mászkált halál sápadtan két napig utána. Én is kikészültem fizikailag, de belül, a lelkem már rég tudta, hogy sohasem leszek ennél boldogabb!És ez nagyon sok erőt ad ám!!!
)
Meg azért szerencsére semmi baj nincsen sem Marcival, sem egyébként. Elég kiegyensúlyozott gyerkőc, (kop-kop-kop) nem bukott pl még sosem (ill. egyszer de az az én bénaságom volt, amikor a szájpenészt takarítottam a szájából, és egy kissé túl hátranyúltam
), és éjjel alszik, mint a kisangyal, és a hasfájás...hááááááát. Azzal meg úgy vagyok, hogy próbálom kieszelni, hogy mis egít neki. Majd egyszer lefényképeztetem a párommal, nem hiszitek el, de rázni kell Marcit, ha fáj a hasa. Ha az ember rázza (ülve, ölben), akkor képes így lógva, rázva elaludni. Elég képtelenül hangzik, de így van. Õrült dolgokra képes. Meg ma pl csináltam neki az egyik kisplédből hintaágyat, és abban hintáztunk (majd leszakadt 2 perc után a karom...:8
), és abba is elaludt. Ha közben letettem, akkor felébredt, és sírt, ha tovább csináltam, elhallgatott, és aludt tovább!
Tücsökmami,
nemtom. mármint hogy miért nem a Madarászba tartoztok. De szerintem oda bárki mehet, nekünk még a beutalót sem kérték, pedig volt, de a dokinéni mondta is előre, hogy ez nem TB-s vizsgálat, fizetni kell. 4000 ft-ot hagytunk ott.
A wiw, és az iwiw ugyanaz.
Én meg tudok bárkit hívni, ha e-mailcímet adtok.
Kedves Ági párja:
Mondd meg Áginak lécci, hogy jobbulást kívánunk, és nagyon várjuk ám majd vissza!
Mancs,
akkor köszi. Komolyan mondod, hogy van az Avent poharakhoz külön fedő? Láttál már ilyet valahol?
Icu, jó hpogy újra köztünk vagy!
És szívleld meg amit a csajok írnak, minden igaz. Mármint hogy minden flottul fog menni amikor eléritek a 6-7 hetes kort. Bizony ám! Mi is még csak most leszünk 2 hónaposak, szóval mindent bele, és csak ügyesen a fekvős szopival!
(én a mai napig fekve szoptatok! Ülve Marci állandóan mellényel. Nem tudom miért...
)
Na jól van, elteszem magam én is mára (az előbb Marci akkorát sikkantott álmában
- ilyeneket a többi gyerek is csinál???!!!), szóval mindekinek jó éjt, és aztán hajrá, Ilba, hajrá Gabus, csináljátok a babákat ezerrel!!!!
Pusszancs Mindenkinek, szép álmokat!