Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Livike!!!! Kép
Isten éltessen feledik szülinapod alkalmából!!!! Kép
Nagyon-nagyon nagy kislány lettél, pedig még csak most születtél, emlékszem a Fradis rucis képedre, mintha tegnap lett volna! KépKépKép
Kép

Megjöttünk a szuriról, most picit nyűgi volt, ezért sírt is, mikor beadták, de miután felkaptam, rögtön elhallgatott és sokkal érdekesebbek voltak már a falon lévő macik. Kép
Persze megint óriásnak mértük itthon, nem tudom, hogyan lehetünk ennyire tehetségtelenek, szóval 6130g, 63cm, feje 39cm. Szerintetek jó?

Gabi,
deeeeeeee, nekem is tetszik! Kép
De én nem szeretem amúgy a Vukot nézni, mindig sírok rajta. Kép
Bírom az ilyen nagylányos/nagyfiús pólókat, ami olyan, mintha kettőből állna. Kép
Jézusom, én biztos elájultam volna a boka láttán. Kép
Meló még nincsen, egyet visszamondott, de ennek örülök. Sokat kellett volna vidékre járni több napokra, Beni mellett ez most nem ideális. Most még idegeljük egymást egy kicsit itthon. Kép

Tücsökmami,
DM-be le kellett adni a születési anyakönyvi kivonat másolatát a Baba Bónusz programban és ezért kaptunk egy kis szappant, egy tök jó kupon füzetet (pelusok 500al olcsóbban pl.) és még valamit, amit még nem olvastam el. Kép
2 hós szurinál mire sírni kezdett volna kész voltunk, nem is lett lázas.
Ma a 3 hóst kaptuk.

Nem is mondtam. A melltartót tegnap elvittük az Interspárba, tudjátok, amin rajta maradt a lopásgátló, gondoltam, hátha. És igen, tök kedves pénztáros volt, megkérdeztem, hogy le tudja-e szedni és igen! Kép Most már csak ki kell mosikáznom és van egy új mellrucim!!! Kép

Icu,
jó, hogy itt vagy, nekem Beni nem bukott, de a többiek biztosan mondanak valami okosat. Kép
Jól vagytok amúgy?

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Tücsökmami,
a szopipárnába a mikrogolyót Tüzép telepeken is lehet kapni 700-ért kg-ját, de ott csak k... nagy kiszerelésben veheted meg. Állítólag vmi beton adalékanyagnak használják. A Budaörsi Praktikerben is van állítólag, a hozzánk közelebb esőben viszont nem is hallottak róla. Van egy cég, az a nevük, hogy BLUP (www.blup.hu) zsákfoteleket meg ilyeneket lehet kapni, és ott vettük a golyócskákat, 1500-ért kg-ját. Mi vettünk 2 kg-ot (nehogymá' ne legyen elég KépKépKép) maradt belőle egy csomó, és a párna is méretes lett. De már vannak tervek a maradékból. Kép Egyébként ez már nekünk is eszünkbe jutott, hogy ilyen babás-kismamás cuccokkal tök jó üzletet lehetne csinálni, mert sztem nagy lenyúlás az egész. A Brendonban 12000 a szopipárna Kép

Ilba,
le fogom fényképezni a kádat, csak most nincs itthon a gép. A férjem el szokta vinni a mhelyére, tök jó, érdekes képeket tud néha csinálni. Amúgy ilyen piskóta alakú, a Brendonban is van ilyen, a lábnál 2 mélyedéssel, a hátánál pedig kiszélesedik. A higiéniával én is így vagyok: nem vagyok tisztaságmániás, nem a takarításhoz igazítom a napjaimat. Minden csak normális keretek között KépKépKép A DM-ben én is el tudok szállni néha... Kép Szorítok holnap a szuri miatt! Kép

Gabuska,
nekem tetszik a Vukos póló!!! KépKépKép A boka-dolog láttán biztos megrökönyödtem volna én is, pláne, hogy nekem már volt egy kellemes bokaszalag-sérülésem, 6 hét gipsszel. Szolgálati baleset, jegyzőkönyv, ölben emeltek be a kollegák be a hajóba stb. Kép De jó is volt a dologban: ennek köszönhetően ismertem meg a férjem a neten. Ezt hozza a fekvő- és a járógipsszel járó bezártság Kép elkezd az ember neten ismerkedni Kép

Nekem 3 hete vett a szülésznőm kenetet, az teljesen jó lett. Bár nem mondták, hogy a kokit is megnézték-e. A jövő héten kell mennem, majd rákérdezek.

Megyek teregetni Kép

MI VAN BUMPYVAL?! Eltűnt, mint Petőfi.... Kép

Kép
mancs

Ilba,
bocs, elnéztem, látom, ma voltatok szurin Kép Szegényke... Az viszont jó, hogy nem sírt nagyon Kép

Natasa,
ha nem vált be az éjjeli trükk, akkor szorgalmasan ismételgetni kell KépKépKép Nekem eddig MINDEN kismama ismerősömnél bejött 1, max. 2 nap csúszással Kép Hogy van ez, hogy 2 órával a műtét előtt kell bemenni? Ilyenkor nincs előkészítés? Azt hittem, előtte 1 nappal már be kell feküdni. Adnak vmi "extra" szolgáltatást csaszi előtt? Kép Gondolok itt ilyenre, hogy borotva, beöntés, mittudomén. Azt tudom, hogy "sima" szülésnél nem, de császárnál?

Kép
mancs

Sziasztok anyucik!
Rég jártam erre...
Gyönyörűek a babák! Kép

Tegnapelőtt voltunk a dokinál... este fél kilencre voltunk berendelve... előre tartottam tőle, hogy akkor mikor kerülünk ágyba... háááát fél tizenkettőre sikerült is hazaérni!
Szegény feje már ő is nagyon fáradt volt... azt mondta a gyerek súlya 8900 gramm... kérdezem mennyi????? elismétli vagy háromszor... amikor mondom, hogy az egy kicsit sok lesz akkor eszmél, hogy miért mennyit mondtam?

Tehát Áron olyan 1800-1900 gramm és nagy kópé... eddig az összes UH-on fejvégű volt egészen babszemjankó korától, most így mikorra már lassan ideje lenne felvenni a fejvégű pózt megfordul. nagyszerű... azért remélem még sikerül rávenni a megfelelő kiindulási pozicióra! azt mondta a doki, hogy tegyünk hangos bántó zenét a fejecskéjéhez akkor hátha átrendezi magát!
Minden rendben vele gyönyörű veséje van! aranyos kisfickó! hat centis combocskája van és 8 centis fejecskéje...

Nagyon szeretjük!

32hetes poci... holnap már 33

Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekünk kókuszt 5 hét múlva néznek.... popiból és hüvelyből egyaránt...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Ilba: köszönöm kérdésed jól vagyunk! Kicsit kuszák az nappalok de haladunk szépen lassan. Sajna csak mostanára kezdett el valamicskét szopizni azt is csak fekve. És nem igazán tudom még eldönteni mikor mi a baja szegénykémnek. Szerintem a hasa is szokott fájni úgyhogy valamit adni kelle neki rá csak én nem szeretem ha gyógyszert kell szedni.Ma reggelre pedig begyulladt a mutató ujja pedig még hozzá sem nyúltam a körmeihez.Hát ez van. És a bukizásról ugye már írtam..
De minden más szuper!:-) Egyre formásabb lesz Zsófi!
Ti hogy vagytok? Neketek is nehezen ment az első pár hét?

Puszi
I
czuli

Czuli,
ha sokat bukik, mindenképpen mutizd meg a gyerekorvosnak. Lehet ártalmatlan túlevés is, de más is. És nem mellékesen van rá egy (természetes alapú) sűrítőgél, ami sokat segíthet. Szopi előtt kell neki adni belőle 1-2 kiskanállal, az besűríti a tejet a gyomrában és nehezebben, kevesebb jön vissza.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Icu,
nyugi, persze, szerintem az első pár hét mindenkinek nehéz. Van segítséged?
Én a 6-7. héttől kezdtem érezni, hogy minden ok, nem csúsznak ki a kezemből a dolgok és akkor már a babó is tök értelmes, meglátod majd, elrepül ez a pár hét!
Én is fekve szoptattam, majdnem 2 hónapos koráig. Most meg már szinte (ha akar) bárhogy szopizik. Ugyanis nem nagyon akar mostanában enni, pótlást kell adnom, lefejt tejet kanállal, vagy pohárkából iszik.
Ha van időd, teszel fel friss képeket?

Lányok, az én fiam lehet, hogy hiperérzékeny, de képzeljétek, tegnap megjött. Ez most tuti, annyi és olyan. Kép Lehet, hogy 1 héttel korábban ezt érezte és ezért nem evett???
Ma már bevágott 120at 2 ciciből, a korábbiakat nem mértem, de az is kb. ennyik voltak. Kép Pedig ha ilyenkor más ízű a tej, akkor most kéne annak lennie. Ki érti ezt? Kép

Tibi,
jó, hogy jelentkeztél! Kép
Tényleg, Te mit dolgozol?
Gyermekeim? Most mindkettő tentézik. Kép Kép Kép

Mamacka,
nagyon szép pocid van! Csini vagy! Kép

Rakok fel két képet. Az elsőt csak úgy, a másodikat a kis ünnepeltnek Kép Azt kell a képről tudni, hogy a kanapé fölött van, ahol szoptatni szoktam és böfinél az első, hogy Beni felnéz és tátott szájjal percekig nézegeti, nagggyon tetszik neki.
Hátha Livikének is tetszik. Kép
Na meg persze esetleg a többi babónak is. Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska:Köszi a jótanácsot! Már kivagyok ettől! Meg , hogy alig szopizik! Remélem rendeződünk már!

Holnap reggel megyünk a védőnénihez méreckedni! Kiváncsi vagyok mennyit gyarapodtunk! A Kórházból 2500g-mal engedtek ki!
Holnap megírom a nagy eredményt!

Puszi
I
czuli

Ilba: Hát sajna nem nagyon van..:-( Anyukámnak melózni kell max egy órát ér rá naponta. Anyósom meg a hazaérkezésünk másnapján eltörte a kezét.Apának meg ugye dolgozni kell! De azért igyekszem csak az a gázos mikor egy percre sem tudom lerakni.
Zsófi csak fekve hajlandó valamicskét szopizni más testhelyzetben simán 1 órát eljátszik a cicin és nem eszik semmit....remélem ez a fekvős dolog beválik! Én is folyton fejem a tejet és cumisüvegből megetetem.
Szólok a párocskámnak , hogy töltse fel a képeket mert nekem erre már nincs időm! Amint kész jelzek!
Remélem néhány hét és nálunk is rend lesz! :-)

Lányok olyan jó , hogy itt eszmét meg tapasztalatot tudunk cserélni!!!!!! Nagyon imádom!

Puszi mindenkinek!
czuli

Ilba,
nagyon jó a bohócos kép! De Beni azért jobban tetszik!Kép
Elmentem ma melegítőt venni magamnak, hát azt nem vettem, de elcsábultam (megintKép), vettem Lívinek két nacit meg két pólót. Az egyik póló 3 éves gyerekre való, a 6 hónap helyett 36 hónaposra, pedig a csomagra 6 volt írva. Nem baj, odaadom a szomszéd kétéves kislányának. Majd leveszem róla a cédulákat, ne lássa, hogy új, nem kérek el tőle 500 forintot, amennyibe került. Kár, mert tök jó, világoskék.

Czuli,
Lívi annyival született, 2400-el jöttünk haza. Hála istennek a rengeteg bukás ellenére sosem volt gond a gyarapodással!
A védőnéninek is megemlítheted, mert ők is jártasak valamennyire bukás témában.
Nekünk is nehéz volt az első két hónap. A 3. héttől. Addig csak evett-aludt Lívi. De ezzel tényleg mindenki így van, ahogy Ilba írta!

Bubek,
eről jut eszembe, hogy téged azért nem nagyon láttalak vagyis olvastalak kétségbeesni. Persze volt egy pici bibi a szopival, de mindig olyan higgadtan írsz. A hasfájásokról is például. Tök jó, hogy ilyen jól veszed a dolgokat! Én sokkal jobban be voltam tojva annak idején.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na mi van lányok?! Megint magammal kell leveleznem? Mire visszajövök a fürdésből tessék szépen mindenkinek megérkezni!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Én vagyok Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jaj de jó! De máskor ne írj ilyen sokat, foglalod a helyet az én nyafogásaimtól!Kép
Mit csináltatok ma? Már ha nem vagyok indiszkréta?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát mit is?
Reggel szurin voltunk, aztán Beni aludt, csináltunk ebédet, édes-savanyú csirkét rizzsel (nyami), aztán tökre elment a délután, picit gépeztem (tényleg, ki van fent a wiw-en?), játszottunk Benivel, aztán aludtunk mindhárman, én persze csak egy fél órát, most Beni megint elaludt, én meg nem merek mosogatni, nehogy felébredjen. András meg elment teniszezni. Ehhez jönnek még a szopik, pótlás kanállal, fejés.
Szóval semmi extra, séta is kimaradt, most láttam, végig esőt mond, lehet, hogy csak az erkélyre tudom holnap is kitenni.

És Ti?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
én fent vagyok a wiw-en Kép

Kép
mancs

megírod hogy milyen néven?
Ha nem akarod ide, akkor a freemailemre?

Kép
Kép
Kép
ilba

Lányok,
mi az a wiw? És az iwiw? Vagy ugyanaz? Annyian emlegetik, én meg nézek kukán.Kép

Hát mi délelőtt jót lustiztunk családilag, délután csavarogtam fotóshoz (előhívatunk egy pár képet a digitálisak közül papírra), ruhaboltba, Líviztem, meg selejteztem a ruhái között. Dia adta az ötletet! Eltettem megint egy csomó cuccot a barátnőm leendő babájának.Kép Remélem lány lesz, mert akkor az összes jó lesz neki, de sok olyan is van, ami semleges színű. Most néztük a Szomszédokat és megyünk pancsizni. Mi sem voltunk kint két napja Lívivel. Mindig akkor aludt el, mikor le tudtunk volna menni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

www.wiw.hu

ismerősöket lehet keresni, de meghívásos alapon megy. Én küldenék Neked meghívót, de sajna nekem nincsen. Kép
Talán Mancs meg tud hívni ...

Ketteske nálatok nincsen tervben?

Kép
Kép
Kép
ilba

Hát én szülnék még százat is, de a Férjemzoli aszongya, hogy ő nem tudna még egy gyereket így szeretni. Szerintem ez idővel elmúlik, akkor majd biztosan szól, hogy asszony, ide nekem a következő gyereket! Ha meg nem akar, akkor maradunk hárman. Ahhoz képest, hogy azt hittem sosem lesz gyerekem már így is nagyon jó. Hát, majd meglátjuk!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

András is ezt szokta mondani, de ahogy mutizom neki Livikét, most már nagyon szeretnénk egy kislányt is. Én mondjuk 3at szeretnék, de ahhoz másik lakás is kéne ...
Szóval terv szerint ősszel nekifekszünk Kép a puncisnak. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Szép estét kívánok a kedves Hölgyeknek!

Bumpy párja vagyok, és csak azt szeretném írni, hogy Ági puszikat küld, és amint tud jön. Most nagyon nincs jól, nagyon fáj a hasa, és ahogy Õ mondja "megjött".

Üdv!
bumpy

Ilba:
Nem emlékszel? Én kérdeztem, hogy nem fog-e megjönni neked? Rögtön ez jutott eszembe. Hát én egy dokiagy vagyokKép

most csak olvasó üzemmódban leszek, mert anyumék itt vannak Németo-ból.

jóéjt
Vendég

az iwiwre engem is meghívhatna valakiKép
Vendég

Na halihó,

most én is itt vagyok, Marci alszik, Apa alszik. Most tudok írni.

Először is, Livi boldog szülinapot!!!! (ez anyának is tetszett anno...KépKép)
Kép

Ma itt voltak a nyagyiék, anyukám, meg apukám, hoztak nekem kaját!Kép Meg persze unokát dédelgetni...Kép
KépKép

Tibi, Timi (és persze Zsófi is)
nagy-nagy puszihegyek Szilvinek! Csináljatok még képeket erról ahogy mászik, mert ez édi nagyon. Gondolom a többiek sem bánják!

Dia,
Domi még mindig egy nagy csibészke!!Kép

Ilba,
ez a bohóc tök jó. Nem csodálom, hogy annyira nézi Beni. Nálunk a sláger a gyerekszobában a függöny. Ez:
Kép
Marci ezt olyan merően bámulja 5-10 percen keresztül, hogy már elzsibbad a kezem lábam, az 5 kilőótól amikor csak állunk előtte, csak állunk, csak állunk...KépKépKép

Milyen kicsri volt Marci sérója mi?! Hát muszáj volt fényképeznem, mert hihetetlenül állt az egész. Mint egy szénabogja. Pedig elöl már kihullott a régi, és már az új nő, de annyira édesen nézett ki, hogy ezt nem hagyhattam ki.Kép

Gabus,
Köszönöm szépen amit írtál. Igaz ami igaz, nem vagyok egy kétségbeesős fajta..Kép Inkább az az agyalós, magában aggódós féleség. Tudod, aggódom, meg minden, de mellette meg egyfolytában azon jár az eszem, hogy az adottproblémát hogyan lehetne megoldani. (mindig az okokat keresem, hogy a megoldást megtaláljam. és ez érvényes az élet minden területére, nem csak Marcira. Emlékeztek, ahogy született, az sem volt piskóta, /mármint a nővérek szerint sem/ és akkor sem én, hanem szegény férjem mászkált halál sápadtan két napig utána. Én is kikészültem fizikailag, de belül, a lelkem már rég tudta, hogy sohasem leszek ennél boldogabb!És ez nagyon sok erőt ad ám!!!KépKépKépKép)
Meg azért szerencsére semmi baj nincsen sem Marcival, sem egyébként. Elég kiegyensúlyozott gyerkőc, (kop-kop-kop) nem bukott pl még sosem (ill. egyszer de az az én bénaságom volt, amikor a szájpenészt takarítottam a szájából, és egy kissé túl hátranyúltamKép), és éjjel alszik, mint a kisangyal, és a hasfájás...hááááááát. Azzal meg úgy vagyok, hogy próbálom kieszelni, hogy mis egít neki. Majd egyszer lefényképeztetem a párommal, nem hiszitek el, de rázni kell Marcit, ha fáj a hasa. Ha az ember rázza (ülve, ölben), akkor képes így lógva, rázva elaludni. Elég képtelenül hangzik, de így van. Õrült dolgokra képes. Meg ma pl csináltam neki az egyik kisplédből hintaágyat, és abban hintáztunk (majd leszakadt 2 perc után a karom...:8Kép), és abba is elaludt. Ha közben letettem, akkor felébredt, és sírt, ha tovább csináltam, elhallgatott, és aludt tovább! KépKépKép

Tücsökmami,
nemtom. mármint hogy miért nem a Madarászba tartoztok. De szerintem oda bárki mehet, nekünk még a beutalót sem kérték, pedig volt, de a dokinéni mondta is előre, hogy ez nem TB-s vizsgálat, fizetni kell. 4000 ft-ot hagytunk ott.KépKép

A wiw, és az iwiw ugyanaz.
Én meg tudok bárkit hívni, ha e-mailcímet adtok.

Kedves Ági párja:
Mondd meg Áginak lécci, hogy jobbulást kívánunk, és nagyon várjuk ám majd vissza! KépKép

Mancs,
akkor köszi. Komolyan mondod, hogy van az Avent poharakhoz külön fedő? Láttál már ilyet valahol?

Icu, jó hpogy újra köztünk vagy! Kép És szívleld meg amit a csajok írnak, minden igaz. Mármint hogy minden flottul fog menni amikor eléritek a 6-7 hetes kort. Bizony ám! Mi is még csak most leszünk 2 hónaposak, szóval mindent bele, és csak ügyesen a fekvős szopival!Kép
(én a mai napig fekve szoptatok! Ülve Marci állandóan mellényel. Nem tudom miért...Kép)

Na jól van, elteszem magam én is mára (az előbb Marci akkorát sikkantott álmábanKépKép - ilyeneket a többi gyerek is csinál???!!!), szóval mindekinek jó éjt, és aztán hajrá, Ilba, hajrá Gabus, csináljátok a babákat ezerrel!!!!KépKépKép

Pusszancs Mindenkinek, szép álmokat!

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
Lívi is olyan jókat csinál álmában! Nagyokat sóhajtozik, meg olyan hangot ad ki, mintha nagyon meglepődne, meg ijedtet is néha. Nagyon édik ilyenkor!Kép
Tegnap csináltunk róla kacarászós videót. Megnéztük, és közben láttuk, hogy mikor nézi, olyan érzelmek vannak az arcán! Elkezdtük előről lejátaszani, de már úgy, hogy azt videóztuk, hogy hogyan nézi magát. Beszarás!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Bubek, jók ezek a nagyszülőzős képek. Kép Olyan jó látni a generációkat együtt....megható nekem. Kép

Én vagyok az iwiw-en, de sajnos nincs meghívóm, így nem tudok küldeni. Egyébként vicces egy dolog ez, én pár nap alatt rengeteg régi ismerőst megtaláltam. Jó volt 10-15 éve nem látott régi barátokkal újra beszélni. Kép

Gabi, egyébként akartam írni, hogy a Vukos pulcsika marha jó, én amúgy nagy Vuk rajongó vagyok, párommal együtt kívülről fújjuk. Olyan jó dumák vannak benne. Kép

Ma reggel korán bementünk CTG-re, akkor még nincsenek sokan. Egyelőre minden ok, és velem sincs semmi új. Néha vannak fájásocskák, aztán elmúlik és nem indul be igazán. Úgy látszik, a frontok sem számítanak, pedig aztán mára annyira gusztustalan lett az idő, hogy csak na!!! MÉG MINDIG sötét van, brrrrrrrrr.

Czuli, olyan jó, hogy írtál, sokat gondolok rád, hogy hogy mennek a dolgaitok. Ha van időd, majd tegyél fel új képeket, mert nagyon jó nézegetni őket! Kép
És ezt most úgy mondom, mint akinek még nincs is gyereke Kép Kép, hagyj időt magadnak, magatoknak, hogy megszokjátok egymást, összeszokjatok itt kint is! Nem lehet egyszerű, és majd ha én jövök fáradtan, és kimerülten, majd te is mondhatod nekem!!!! Kép Kép Puszi

Ági, jobbulást mindenhogy, aztán gyere majd. Kép

Natasa, mi van veled? CTG, egyebek?

Eszti
39+1
Vendég

Sziasztok!
Gyorsan irok,mert most még alszik Szilvi!Kép

Mostanában elég nyugisak az éjszakák,Szilvi max. 2x kel egy picit és alszik tovább!Kép

Gabi,Ilba:
Látom a második gyerkőc már tervbe van!KépNekünk már nem lesz több,sajna kifutottam már a korból,meg néha ha nyügizik,azt mondom nem kérek másikat!De olyan jó elnézegetni ahogy egyre többet tud,okosodik!KépA cicit például bármikor megtalálja,jön a kis fejével és döfköd mint egy kis kecske!KépMár négykézláb állva is tud szopizni,aztán tele szájjal röhög rám!Nagyon tündér!!
A párotok is meg fog változni,ahogy múlik az idő!Most még szokják a babát,hogy gondoskodni kell róla és ez van akinek ijesztő kicsit!
Na elfilozófálgattam egy kicsit!Kép

Lányok!Az az iwi,olyan mint egy chat?

Itt találhattok mondókákat,verseket,énekeket,meséket a gyerekeknek:
www.gedeon.fw.hu

Bubek:
Látom a nagyszülők olvadoznak!Kép
A függönyötök nagyon tetszik!Nálunk a gyerekszobában még mindig nincs függöny,csak reluxa.Nem szeretnék hosszút,csak akkorát ami az ablak aljáig ér,de ilyet még nem találtam/180cm hosszút/
Aventes poharakra tetőt én a DM-be vettem,de biztos van máshol is.

Na sziasztok,vár az úrnőKép

Kép

Kép
novum

Bubek:
engem hívj meg lécci: szoket@citromail.hu

Csajok!
A helyzet a következő. Kaptunk kb. két hatalmas zsák ruhát. Kb. 62-80 méretig, szerintem még egyévesekre is jók is vannak benne. A body-tól az overallig, fölsők, gatyók stb. Igaz használtak, és nem annyira szépek, de ingyér' van!!!! Úgyhogy ha szeretnétek egy nagy össznépi turkálásban résztvenni, mindenkit szeretettel látunk szerény hajlékunkban. Részletek később.
Vendég

Eszti,
írd meg a freemailemre légyszi a teljes neved.
Kösszi!

Mindjárt jövök, csak kajabálás van. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt!

Vagyunk ám, csak ritkábban tudok jönni.

Néhány kép Andrisról:
Kép
A sípályán Kép
Kép
Én így napoztam (de csak 10 percig, mert írtó hideg voltKép)Kép
És ebben a házban laktunk:Kép

És tényleg jó lenne egy nagy turkálás, főleg a találkozás miatt!!!
Lányok, jön a tavasz. Mikor és hol találkozunk???

Wolga

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok!

Wolga,
ez a királyság! KépKép Irígyellek! Mennék én is síelni nagyon, imádom ezt az aktivan pihenős-napozós-iszogatós-eszegetős sportot Kép Szép helyen voltatok! Pontosan hol is?

Bubek,
Novum már írta, én is asszem a DM-ben láttam, de itt az Avent oldala: www.pro-mama.hu Itt talán még az árak is fent vannak. 10 db-os kiszerelésben lehet venni a tetőket.

Ilba, Gabuska, Tücsökmami,
sajna nem tudok meghívót küldeni senkinek, nem tudom miért. Nekem a férjem küldte, állítólag a nagy érdeklődés és túlterheltség miatt hónapokig zárva volt az oldal, azazhogy nem lehetett meghívót küldeni, aztán feloldották, és mindenki küldhetett 1-et. Így kaptam én az uramtól. De vmiért nekem nem tiszta a dolog, nem tudok város alapján keresni, nekem nem elég átlátható az oldal Kép És az adatlapomat sem tudom bővíteni. De azért jó kis muri!

Ilba,
mi az emilcímed? Kép

A hétvégén nem leszek, megyünk a szüleimhez Ózdra. Kb. 3 hetente szoktunk menni. Olyan furi, mert ezután már a szülésig nem megyünk. Most lesz az utolsó, hogy még pocakkal megyek, utána már mint ANYA. Furcsa érzés. Boldog vagyok, örülök meg minden, de egy picit szomorkás a hangulatom (máma) Kép

Kép
mancs

Köszi.
Karintiában voltunk és pályaszállásunk volt. Ami isteni dolog, mert csak rálépsz a lécre és ereszkedhetsz is. Kép

wiw: én is fenn vagyok. Az a helyzet, hogy annyi meghívót küldtek november óta, hogy nem bírták a terhelést és január elején leállt a meghívás. Most februárban mindenki kapott egyet, de az újak nem kapnak már. Kép SAjna én is ellőttem azt az egyet, így már nem tudok küldeni.
Az adatlapot a profil menüben bővítheted. Ha van kérdésed, szívesen válaszolok.
Lányok, akik fenn vagytok, nektek mi az azonosítótok: wolga kukac freemail.hu
Én is megírom az enyémet. Bár azt ki lehet találni az itteni alapján.

p.

Kép Kép
Kép
vvolga

Sziasztok,

Livike,
Boldog féléves szülinapot!
Kép

Az iwiw-en én is fenn vagyok, Ilba már meg is talált Kép, én meg Bubeket.Kép

Hát mi jól belehomorítottunk ebbe a betegségbe, én még most sem vagyok igazán jól.Kép Azt hittem, megúszhatom az antibiot. szedést a szopi miatt(semicillint kaptunk) de sajnos nem. Három dokit kérdeztünk körbe, mire elhittem, hogy lehet szedni szoptatás mellett. A papírján az ellenkezője áll! De már mindegy is volt, mert annyira szarul voltam, hogy valami kellett.
De ez legalább nem terjed olyan könnyen, mint a vírus, a lányok nem is kapták el, csak a párom. (Aki azóta is azon gondolkozik, hogy én honnan kaphattam.)Kép

Timi,
Szilvi olyan a sárga melegítőjében, mint egy kis Smiley. Kép Nagyon ügyin mászik már. Hogy véded ki a rázós helyzeteket? Úgy emlékszem, azt írtad, a járókát nem szereti. A nyomában vagy állandóan?

Szorsi,
Beni nagyon édi, helyes fiúcska. Több képen is szívesen elnézegetnénk.Kép

Bubek,
hajkorona + nagyis képek: KépKépKép

Évi,
Nekem is pozitív volt a strepptóm, itt valahol van egy külön topik is, ami ezzel foglalkozik. Nagyon jó, hogy nézik, és kezelik, nem mindenhol teszik, (a védőnőnk még csak nem is hallott ilyenről és a dokinénink is megkérdezte, hogy most akkor a torkomban találták?!) de szerintem kevés infót adnak ezzel kapcsolatban.

Jucus
jucus73

Köszi lányok, hogy leírtátok a streptós infókat, lassan elhiszem, hogy tényleg nem lesz baj. Miért is lenne???

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Wolga,
a pályaszállás tényleg szuper, én nem vagyok annak híve, hogy keljünk reggel, buszozzunk 1 órát, és utána síelhetünk. Eddig mindig pályaszálláson voltam én is. Bár pár éve sajna már nem siklottam Kép

wiw: próbáltam már ott bővíteni, de nem ment Kép Az a kínom, hogy a keresésnél van vmi olyasmi, hogy részletes keresés. Oda beírnék egy várost, hogy az onnan fentlévő emberkék neveit dobja ki. De nem tudom megcsinálni, vmiért nem megy a dolog. A férjem azt mondja, hogy van ilyen lehetőség, de én ennek ellenére nem találom. Ez az első, hogy nem boldogulok vmi vacak weblappal. Nem lehetek ennyire hülye!
Köszi Kép

Kép
mancs

ilba76@freemail.hu

Ezeket most csináltam, nem tudom melyiket kéne feltenni. Ok, mindet felteszem. KépKépKép
KépKép
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!
CTG okés. Végre az én méhem is produkált pár hupszlitKép Egyenlőre ennyi. A szülészet roskadásig tele!
Apropó, nekem is rémlik, hogy vannak külön Avent pohárfedők!
Bumpy párja, köszi hogy jöttél és beszámoltál. Jobbulást Áginak és várjuk, hogy jelentkezzen!
Ilba, én is fenn vagyok a wiw-en.
Mancs, miért is vagy szomorú???? A tieid is jó messze vannak, nem? Nálunk is elég bonyi a helyzet. Husvétkor tervezünk először utazni majd ha a csajóca is jónak látja a szüleimhez. Addig ők jönnek, 1x tuti!

Megyek, főzőcskézni.
N
40+0 !!!

Kép Kép
natasa1975

Wolga,
emil ment Kép

Natasa,
nem tudom miért Kép Lehet, hogy ez a görény idő is rátesz egy lapáttal, meg hülyeségeket álmodtam. A hörcsögeinket (amiből már csak 1 van, de 2 volt) meg akarta enni egy macska, és én ütöttem-rúgtam azt a rusnya macskát, mindig vhogy beszökött és le akart rájuk csapni. Hülye egy álom, nem is tudom, miért van (volt) rám ilyen hatással Kép Pedig imádom a macskákat is! Szóval nem tudom miért vagyok szomorú. Lehet, hogy nem is szomorú vagyok, csak egyszerűen furi, hogy már így, ebben az állapotban, "lányként" nem megyek haza többet. Te szüleid merre laknak?

Kép
mancs

Jucus, Mancs,

leveleket megkaptam, köszi. Be is jelöltelek benneteket. Kép
Ilba, téged is megtaláltalak. Kép Nem volt könnyű, mert annyira más a neved az Ilbához képest.
Apropó, kiderült végül. hogy miért vagy Ilba?
Beni nagyon édes!!! Kép Mennyit van el hason? Mert Andris max 10 percig bírja.

GAbuska ma hol van?

Kép Kép
Kép
vvolga

Lányok!

Gabi most küldött sms-t,hogy ne izguljatok,de egy pár napig nem lesz internetük,ezért nem tud jönni!!

Jucus:
Igen,állandóan a nyomába vagyok és igyekszünk a lakást biztonságosabbá tenni!KépSzersncsére még elég lassan halad,igy van időm közbeavatkozniKép

Wolga:
Andris még mindig nagyon aranyos!Ne tünjetek el sokáig!Kép

Ilba:
Beni már milyen ügyes!Lassan már ő is nemsokára mászni fogKép

Kép

Kép
novum

Novum,
ezt csak nektek, illetve Szilvikének!!!
Kép

Megpróbálok jönni gyakrabban, csak mostanában nagyon leköt Andris. Sokat dumál és igényli a foglalkozást. Sokszor még délben is hálóingben vagyok. KépKépKép

Kép Kép
Kép
vvolga

Ilyen játszószőnyegünk van:
Kép

Ezt Andrisnak küldjük:
Kép

Kép

Kép
novum

Mancs,
Neked a város szerinti keresésnél nem azt írja ki, hogy "Túl nagy eredményhalmaz, szűkítsd a feltételeket"?

Jucus
jucus73

És még egyet a tesóval is:Kép

Kép

Kép
novum

Jucus,
nem tudom, nem emlékszem mit írt ki Kép Majd megnézem, de most nem nagyon van rá időm.

Végre megoldódott a szül. akvi kivonat kérdés: 300 napnál nem régebbi kell, hogy legyen, és ha nem a baba születésének helyén köttetett a házasság, akkor az ottani (ahol volt az esküvő) hivatalból kell kérni hiteles másolatot a házassági anyakönyvi kivonatról. A szülőszobát hívtam, ott mondták.

Wolga, Novum
édik a kölkök nagyon! KépKépKép

Honfoglalózni szokott vki?

Kép
mancs

Kép

Ági,
jobbulást!!! Kép

Bubek,
aranyosak a nagyszülős képek. Kép És nagyon ari a függöny! Beninek nincsen ilyenje. Kép

Koponya és hasi UH: megkérdeztem tegnap a dokit, azt mondta, hogy felesleges, majd küld, ha baj van.

Gabi,
már most hiányoztok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mi lesz velünk pár napig????!!!! KépKépKép

Tücsökmami,
szuper! Nem is a ruhák (Beninek nagyon sok van), inkább a tali! Kép

Wolga,
nagyon szép helyen voltatok! Az utolsó kép, mint egy képeslap Kép
Beni is utál hason lenni, de napról-napra többet van el és már nem nyekereg közben. Kép
Az Ilba titok, de már van helyes megfejtés fent a fórumon. Kép Aki kíváncsi keresse meg!!! Kép

Jucus,
jajj, gyógyuljatok meg!!!!
Kapunk képeket a gyerkőcökről? Főleg a nagyokat olyan ritkán látjuk!!!

Timi,
olyan ari a 2 tesó!!! Puszi Nekik! KépKépKép

András elment járókát venni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Szép napot a Hölgyeknek!

Átadtam Áginak minden puszit és üdvözletet.
Már javulgat, de a hasa még mindig fáj. Azon idegeskedik, hogy már nem fogják szeretni Õt.
Én mondtam, hogy tuti ugyanolyan szeretettel fogadják, mint előtte. Ugye?

Üdv!
bumpy

Sziasztok!

Kérdeztétek, hogy miért melengettük Beno lábát. Hát azért, mert apuci hidegnek találta... Szerintem nem volt hideg, nade had csinálja Kép
Mindjárt indulunk Szegedre, úgyhogy épp csak bepillantottam. Hétfőn rakok fel új képeket.
Jó hétvégét!
OKépKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi, jó utat!!
És képzeld, beugrott! A lábmelegítős képen lehet picit látni férjed arcát, és már a múltkor első látásra azt mondtam, hogy valahonnan ismerős.....(valamiért marha jó az arcmemóriám). És most jöttem rá. Fogadok, hogy dokinknál a magánban voltatok 6 hetes kontrollon! Ugyanis mi pont utánatok következtünk UH-ra, és már akkor is ellágyultan néztem, ahogy a férjed ringatja a kisfiát, amíg te bent voltál. És a szemüveg azért karakteres, szóval szerintem akkor ott ti voltatok. Kép

Amúgy semmi jelentősége, csak most hirtelen beugrott. Jó utat nektek! Kép

Ismét jók a képek anyucik, Wolga, ezek a síelős képek isteniek, és imádom az ilyen hegyi kunyhókat! Irigy-irigy!!! Kép Na de majd jövőre. Kép

Mancs, nem csoda, hogy nyomi vagy ilyen napon, ez a szürke, esős, ködös idő mindenkit lenyom. Viszont holnap szombat, juhhhhhhhéééééé! Kép

Tücsimami, nagyon gáláns a felajánlás, Kép én már szívesen találkoznék veletek, de jelenleg első körben megszülném már a lurkónkat, aztán majd meglátjuk, mikor tudunk már mozogni. Kép
Natasa, kitartás!!! Kép

Pusszanat mindenkinek!

Eszti
39+1
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?