Új privát üzeneted érkezett!

A 13.napi UH-ra kell mennem majd tuszo nezobe!
Most jut eszembe hogy voltam vervetelen most a 22.napon!Progi erteket nezet a dokim!Igy mar kicsit pozitivabban varom az uj honap eredmenyet!

Kép
Kép
ancsa81

Sziasztok! Pár sor leszek csak!

Ancsa! Nagyon felhúztam tegnap magam, nem akartam mondani, de én sem nagyon hiszek a clostiban. Annyiaknak nem jött össze vele.
Amit pedig Sosi írt, bizony az úgy van.Olvastam is, hogy a clostisoknak szoktak második félben Duphastont adni a progi miatt, mert az gyenguci szokott lenni. Én sztm kérni is fogok, ha megyek vissza a labor eredményekkel, bár lehet,h késő lesz, vagy nem, majd meglátjuk. Ez ártani nem árthat, csak használ. Úgyhogy érdemes lenne erre rákérdezned az orvosnál még ovuláció előtt, mert lehet, hogy csak ennyi a gond.

Kamilla! JÓl alakulsz,de én a tegnapi után inkább lelekatolom a számat.

Angyel, Junkó! Még mindíg nem mentem be az Alexandrába a könyvet megnézni(ott lehet/lehetett kapni ugye?) Pedig bizony nekem sem ártana.

Editke! Boldog szülinapot!

Tontica! Jó utat és várunk mihamarabb!!
Vendég

Tlidi!
Igazabol nem hibaztatom a Clostyt,mert o megtette a hatasat,lett PE-m!Aztan tenyleg lehet hogy ez a progi hiany lett a gond!Meg ovulacio elott megyek vissza!
Remelem te sikeresebb leszel!+++++++++++++++++++

Kép
Kép
ancsa81

A másik, hogy nekem meggyőződésem, hogy a cicifeszkó kell a második szakaszban, mert az jelzi a jó progit, és ha az nincs akkor ugye baba sem. Persze sok meggyőződésemről utólag kiderült, hogy hamis. De ehhez tartom még magam. Már csak a régi testemből kiindulva.
Én kétlem, hogy bejönne ez a hónap. 36,4 en vagyok, namost, ha erre rámegy még a 4 tized emelkedés, meg esetleg 1 tized csak úgy (az szokott) még akkor is csak 36,9-en leszek, tehát esélytelen szerintem (másik meg hogy egyáltalán nem érzem, hogy működnek odabenn valami). Ezt jól levezettem, de így van. De remélem legalább hamar jön és lehet eggyel több clostit szedni. Vagy legalább továbblépni
Vendég

Szerintem meg ne ird le ezt a honapot!!!Meg korai lenne!Meg barmi lehet belole!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Na lányok, megpróbáltam mindent jól csinálni, de kizártnak tartom, hogy mindent jól tartottam számon, bocsi! Kép Szóljon, akiét elrontottam és máris javítom......

Kép

Livi

Gergő (13), Nándi (6),Nóci(ca) (4)
bali78

úúúúúú, de hülye vagyok! bocsi, mindjárt felnagyítom......Kép

Livi

bali78

Ildi
Hát nekem sem lesz ebben a ciklusban baba ,az egy biztos!Kép
Nem baj,együtt clostysodunk "jövőre" is!Bár én nem tudom,mit fogok kapni pontosan!

Ancsa
Hát akkor hajrá most!Remélem tényleg sikerül!
Kíváncsi vagyok,mit mondd a dokid!
A tüszőrepesztőt megkérdezted a múltkor?

Tontica
Mégegyszer jó repülést!

KépKép

KépKép
okr

Bali, igy egyben nagyon nagy lenne ha olvashatoan szeretned felrakni, en 3 reszletben szoktam ugy rendesen latszik minden. Kép

Nagyon koszonom mindenkinek a jokivansagokat, nagyon rendesek es edesek vagytok mindannyian!!! Kép Kép Kép

KépKép
KépKép
tontica

No lányok úgy látom mindenki átment negatívba. Most mi legyen?

j.
Vendég

Junkó!

Kampány ízű, de a legjobb (óriásplakát)
Tudod:
"Felnőttek vagyunk" "Nem vesszük be" Mármint legalábbis én nem veszem be, hogy ilyen egyszerűen egyszercsak sikerül, mikor eddig nem. Itt már komolyabb gondok vannak.
Vendég

Junko
Nálam ez a tüszős dolog realitás,sajnos!Na,de meglátjuk az újabb gyógyszerrel,milyen eredmények lesznek?!

Ildi
Vmi hasonló plakátot én is láttam a múltkoriban!A ki törődik Kovács Pistivel is jó nagy baromság!Először azt hittem vmi jótékonycélú dolog az adó 1%-hoz!Kép

Bali
Ügyi vagy!Jó lesz az!Kép

KépKép

KépKép
okr

Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

lányok! Kérlek, ne idegeskedjetek, csak próbálkozom! Remélem, Tontica már elrepült, mert biztos kiállna a vallásából.......

Mindjárt, tényleg!!!!!

Livi

bali78

Tlidi,
cici-progi dologban egyetértek! Kép

elvileg az Alexandriában, bár Kriszta nem talált Kép
én a tanfolyamon vettem.

Bali,
ez így jó sejtelmes! Kép

angel37

AngelKép
ha-ha-ha...

Este újra megpróbálom, most űrhajós jelmezt kell varrnom, ne haragudjatok!!!!!!!

Livi

bali78

Bali: Kép Kép Kép
En mar reg kialltam a vallasombol, nem kell aggodnod. Kép
3-kor indulunk. Kép

Ne legyetek ilyen negativak, paraknak mar sikerult a topikbol, majd Nektek is fog!!! Csak ido es kitartas kell hozza! Kép
Amugy nekem sosem feszul a cicim, akkor en is progihianyos vagyok? Kép

Felviditasul: Kép Kép Kép
KépKép

KépKép
KépKép
tontica

Hello!

A cicifeszkóról lenne egy eszmefuttatásom.

A ciklus második felében történő hőemelkedésért a progeszteron szint emelkedése a felelős.
A megfeszülésért szintén.
Na most mi a helyzet akkor, ha nekem 37 körül van a hőm, de nem feszül a mellem?
Ez a 10 pontos kérdés.

Kép

Kép
kamilla306

Ja, nem megfeszülés hanem mellfeszülés, hihi, ez vicces! Kép

Kép

Kép
kamilla306

Kriszta, Ildi!

Tudom, hogy egyenlőre nincs miért örvendenünk. Már babatémában. Nekem sincs, egy kicsit most én is beborultam vagyis passzív lettem.

Na de félre bú. Kép

Ha megfeszülök én akkor sem tudok erre a mellfeszülős kérdésre érdemben reagálni. Nekem még soha az életben nem volt. Se menzi elött se utána sem közbe. Utoljára talán akkor amikor végre valahára nőni kezdett, tizenakárhány éve...Na most akkor ne hagyjátok hogy újra beboruljak ez akkora baj? Ha nem feszül sose, akkor progi hiány? De hát nekem papírom van a jó progi szintről.
Na jó van befejezem.

Kamilla!

Nem tudom. De gondolom, a menzi elmaradásakor indul be a cickófeckó igazán. Sztem ne aggódj.

j.
Vendég

Sziasztok!Kép Nem sikerült még mindent visszaolvasnom....pótolom

Tontica!
Neked jó utat kívánok!

Ancsa! Kép
Nagyon sajnálom, ami történt!

Én a második doboz Closty-t beszedtem. Várom, hogy mi lesz.
Nem tudom, bízzak-e!

A vitaminkészítmények - főképp A vitamin - szerepéről, teherbeesés szempontjából, hallott valaki?
Állítólag nem ajánlott.

Kép
Kép
zsazsóka73

Junko,
be ne borulj itten! szigorúan tilos! Kép nnna!

a feszüléshez: sztem függhet mérettől is... akinek kisebb, talán jobban érzi! de lehet, hogy ez hülyeség...

SZia Zsazsóka! Kép

angel37

Ancsa,
sajnálom, ami veled történt... Kép Ezek a vacak tesztek!!!

Keditke,
Boldog Születésnapot! Milyen kis fiatalka vagy!- mondja a nagy öreg a maga 28 évével.

Cicifeszüléshez csak annyit, hogy az enyém menszi előtt szokott, alhasi fájdalom és végtagfájdalom kíséretében.

Nem hiszem, hogy az A-vitamin nem ajánlott, vagy hogy miatta nehezebben lehetne teherbe esni, ha abból indulok ki, hogy az Elevitben is van "3600 NE" - ez a mennyiség akar lenni.

Dobok egy görbét:
Kép

Kriszti
Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
kriszti77
Mogyoród

Angyal!

Ez egyre rosszabb. Kép. Nekem még ráadásul kicsi is.

Kész.

Kriszti!
Szép a görbéd, ha még egy pár fokot feljebb megy, nyerő leszel. Kép

j.
Vendég

Sziasztok!

Kamilla
mikor tesztelsz????????????????????????Holnap sorsdöntő nap van nem?14 dpo vagy rosszul tudom?

Kriszti! Jónak tűnik csak még egy kicsit kúszna fel.

Tücsök! Nálad hogy áll a hő? Magasan van még?

Kamilla (még egyszer), Junkó, Angel! Hát mostmár nem tudom mit mondjak a cicifeszkóhoz. Lehet, h mérettől is függ nem tudom. De egy biztos, én régen éreztem és most hiányolom. (lehet, hogy ezt is a nőiesség szimbolumaként fogom fel, de nekem kellemes volt, így utólag).

Zsazsóka! Középidő felé haladtok!!!! Hajrá!!!
Ja és gyere gyakrabban.

Kriszti! Én megint gonolokodóba estem a tbl.-el kapcsolatban. De ha már elkezdtük a dokival ezt a clostis dolgot akkor végig kell vinni szerintem az átjárhatóságiig. Nem tudom mit gonoljak mostmár, eddig csodaszernek tartottam és nagyon bíztam benne, de most elbizonytalanodtam. Főleg, h még mindíg barnázom egy kicsit (ugyanúgy mint a closti nélküli ciklusban). A párom azt mondja , hogy már az is sokat számít, hogy hisz az ember a dologban, úgyhogy erre kéne gonolnom.

Pusza
Vendég

Szia Ildi!Kép
Aranyos vagy, köszi!
Én is nagyon bíztam a Closty-ban. Utaná jött az első hónap utáni csalódás.
Most már nem merek annyira bízni benne.
Neked hanyadik hónap ez?

Kép
Kép
zsazsóka73

Na, újra megpróbálom...Sosem adom fel! Kép

Kép
Kép
Kép

Livi

bali78

Első! De én eddig csodaszerként kezeltem, csak most olvastam utána a topicocban, hogy azért ez nem így van.
Még mindíg 37 körül vagy?
Vendég

Bali szupi! Csak én nem a negyvenedik cn-en vagyok hanem a 6 on.
KÖszi!
Milyen lett a ruha??
Vendég

Jaj! Bocsi, K.O vagyok. Mennem kéne aludni. Jó az adatom. Bocsi
Vendég

Kamilla
Cicifeszkó nekem a prolaktintól volt!Egyébként egy normál ciklusban még nem éreztem soha!Kép
Holnap tesztelsz,vagy megvárod a hétvégét?

Ildi
Az igazság az,hogy closty ide,vagy oda én most megint sokáig véreztem.Összesen 8 napig!Sztem ez azért sok.
Az első hónapban sztem ritka,aki babás lesz,de nem lehetetlen!
Ma nem mentem UH-ra,s már a héten sem.Nagyon megfáztunk.Nem tudom Ada a betegebb,vagy én!Kép

Zsóka
Gyere gyakrabban!KépAz A vitamin,ha megfelelő adagban szeded,biztosan nem gátolja a teherbeesést!

Bali
Nagyon ügyes vagy!Mikor lesz a farsang?

Kriszti
Jó a görbéd!KÁr,hogy pont az az egy nap maradt ki mérésileg!

Angyal,Junko
Nálam sem volt bőkezű a természet!Kép
Bár,így öreg koromban legalább nem fogja a hasamat verdesni!Majd csak rámszárad!Kép

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!
Ma 11.dpo és 37,2. Cicifeszkóm meg a szülés (illetve a szoptatás abbahagyása) óta nincs. Akkor nem tudom, ez rossz-e vagy sem.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Szia Mindenki!
A cicifeszkó téma engem is izgat. Nekem a szülés előtt a ciklus 2. felében kb 90%-ban feszült a mellem, annyira, hogy nem tudtam hason feküdni. Mióta szültem még soha. De van LH-csúcsom, tojásfehérjém, kétfázisú hőgörbém, akkor most mi van? Én azt találtam ki, hogy a szoptatás alatt óriásira nőtt mellem bőri kicsit kinyúlt és most nem tud feszülni???Kép

Kép
Kép
sosi

Sziasztok!
Csatlakozom Tücsihez.
14 DPO, 37.0 Cicifeszülés nincs Hasszurkálás nincs

Azért én ebben a 14 DPO-ban nem vagyok olyan biztos, mert az igaz, hogy 14 nappal ezelőtt volt egy hirtelen leesés, ami a peteérést jelzi, de sokan mondták már, hogy az nem azt jelenti, hogy akkor aznap feltétlenül meg is reped a tüsző és kiszabadul a petesejt. Biztosak csak abban lehetünk, hogy ha stabilan fennmarad, akkor már megtörtént az ovuláció. Végülis lényegtelen. Valahol 10 és 14 DPO között vagyok.

Nem akarok úgy járni, mint Ancsa, Keditke vagy Anita. Akkor inkább ne is tudjam meg, hogy terhes voltam. Csak az a baj, hogy hétfőnél tovább nem fogom kibírni.

Kép

Kép
kamilla306

Csajok!
Itt tesztek vannak pozitív,negatív,terhességi,és ovulációs:
http://www.fertilityfriend.com/tg/galleryBrowse.php?mode=category&id=1

KépKép

KépKép
okr

Kamilla!

Azért hétfőn tesztelj mindenképpen. Ha a hőd fennt marad. Ha gyakran volt akció akkor nem lesz gond 14 DPO ide vagy oda.

Kriszta!
Jobbulást, most valami vírus van hihetetlen, hogy mindenki beteg, legalább 1-2 nap erejéig. Én 2 napig voltam lázas 38,5 és aztán elmúlt nyolmtalanul. Semmi egyéb bajom nem volt.
Na mindegy.
Rászárad. Kép, Kép, Ez k***a vicces.

Én ebbe a cickófeckó témába nem bonyolodnék bele egyébként jobban, így is agyon szekáljuk magunkat. Nem kell több probléma, sztetek?

Ildi! (és Zsazsóka és Kriszta)
Igaza van a párodnak. Már az is nagy dolog ha hiszünk valamiben és kicsit megnyugszunk. Lehet ám ilyenkor nem a gyogyó segít a megtapadásban, hanem hogy lenyugszik az ember lánya egy kicsit.

Egyébként én egy hangyányit örülök, hogy kaptunk még egy gyógyszermentes hónap-esélyt. Bár bízni nem bízom benne, hiszen J. 13. cn-en elutazik, azért a hétvégén benevezek egy pár díjbirkózásba. Hátha. Azért az durva hogy mindent a cikulsom szerint számolok. Nálam már nem hónapok, napok vannak, hanem cn-ek. Õrület. Kép

Szóval azért bízzunk lányok a gyogyóban én is azt teszem (köv hónapban, egyébként már izzítva ott áll a doboz az asztalon) és azért csak az én közvetlen környezetemben két hölgyet tudok akinek segített az első illetve a második gyogyós hónapban.

Bali!

Na tök jó lett a táblicsku!
Ügyi vagy.

Beszti??

Ma elfelejtettem bedugni a hőmérőt. Kép

j.
Vendég

Üdv Csajok! Kép

Úgy néz ki mától eléggé be leszek fogva munkailag Kép, de majd igyekszem jönni! Kép

Cici-téma: én se lehetnék Samantha Fox dublőrje Kép

Kamilla,
már az is szép, hogy hétfőig kibírod! DRUKK! Kép

angel37

Szasztok!

Hu Kamilla, akkor én kíváncsibb vagyok mit te! Jól bírod. Igen amit leírtál az úgy van. Nekem is volt olyan, h már megvolt a leesés és a doki azt mondta, hogy 20 mm-es és hogy 3napon belül reped. Aznap este (éjszaka) baromira szurkáltam tehát sztm akkor repedt, de az már a köv cn.-hez tartozik ugye!Akkor meg már fent voltam.Sztm max a 12 dpo-n vagy!

Kriszti! Sajnálom a megfázást, mielőbbi gyógyulást és sok teát kívánok!
Ez nagyon jó! Elérési útvonalat meg tudod adni? Szerintem be kéne rakni a hasznos linkekbe!

Tücsök! Nagyon jó, akkor te is hétfő körül tesztelsz? Egész görbét tudsz rakni?

Sosi! Állítólag a szülés után megváltozik a hormonrendszer és általában jó irányba. Nem tudok mit szólni hozzá! Nálam tutti, hogy akkor jó, ha van! Ez szinte bizonyított! De csak szinte. Dehát különbözőek vagyunk!! Egyébként az előző babára mennyit vártatok? Mertha arra keveset akkor lehet, h nálad is van összefüggés a két dodog között (baba-cici)

Junkó! Milyen adagba írta fel a doki a clostit? Kell majd menned uh-ra? Akkor, hajrá a gyogyi mentes hónap! Hátha beijed!
Vendég

Kriszti! Közben megnéztem és könnyű megtalálni.

Angel! Sajnálom a sok melót! Bár még csak gyakorlatokokon voltam, de akkor úgy vettem észre, hogy gyorsabban megy az idő a melóban, ha van munka! Na azért túl sok sem jó!
Vendég

Most jöttünk az orvostól.Sajnos a gyerek krupposan köhögött már este,most meg már nappal is.Kép
Kaptunk sok gyógyit,főleg allergia ellen,na meg antibioticumot.
Még jó,hogy a férjem itthon maradt délelőtt,mert engem meg róka koma kerülget!KépEszméletlen egy vírus!Persze Apa hozta haza,és ő az egyetlen aki egy napi tüsszögéssel,és fejfájással átvészelte.Kép
Most alszik a kisasszony!Kép

Ildi
Nem tudom az elérési utat,mert a görbém fölé kiírta,hogy van ez új dolog,és csak bemásoltam onnan ,a linket!Kép

Angyal
Sajnálom a sok melót!Gyere azért,amikor csak tudsz!Kép

Junko
Nekem a clostyval az egyetlen bajom az örökös UH-ra járkálás.
Remélem nemsokáig kell már!KépKép
(álmodik a nyomor)

Kamilla
Akkor hétfő reggelre megy a drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egy normál ciklus ,mennyi DPO -val jár nálad?

KépKép

KépKép
okr

Íme a görbém:
Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

jaj, lányok! Ha a gyerek űrhajós akar lenni, tiltsátok meg!!!! Nem viccelek! Kép

Livi

bali78

Tücsök
No,lám hétfőre újabb drukkot készíthetünk!Jó a görbéd!Kép

Bali
Maceráns volt megvarrni?

Felrakom már én is a görbémet,semmi extra nincs rajta,csak úgy felakart ide jönni!Hát,üsse kő!
Kép

KépKép

KépKép
okr

Akkor hétfőn ketten tesztelünk Tücsivel?
Most per pillanat úgy érzem, hogy addig nekem meg fog jönni. De azért megpróbálok optimista lenni.

Decemberben ugyanez volt. Mankával egyszerre kellett volna megjönni. Nekem megjött, neki meg lett egy + tesztje. Ha ebből indulunk ki Tücsöknek jó esélyei vannak, mert én szerencsét hozok. De sajna csak másoknak.

Kép

Kép
kamilla306

Na annyi munkám mégsincs, mint gondoltam, legalábbis ma, mert ez csak tolódik Kép

Én mindkét esélyesnek nagyon drukkolok! Kép Ez nem olyan, hogy csak egy befutó lehet! Kép

Bali,
igen botkezű bírok lenni, de nekem már jöhetne az űrhajós jelmez is! Kép

angel37

...na majd jussak eszedbe, Angel! Kép

Kamilla, Tücsök!!!!
Csak pozitívan! Azért valakik úgyis járhatnak, mint én, ne feledjétek!!!!!!!KépKép ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Livi

bali78

Az a baj, hogy ez nem olyan mint a kombinatorikában a "nem visszatevős mintavéltel". Ergo, ha valaki -mint én- már közel egy éve próbálkozik, az nem azt jelenti, hogy legközelebb már több az esélye, hogy én jövök. Minden egyes hónap olyan mint az első. Esélyügyileg.

Kép

Kép
kamilla306

Kamilla!
Nagyon-nagyon drukkolok neked!
Szerintem nekem pont hétfő reggel fog megjönni, mert semmi jelét nem érzem annak, hogy terhes lennék. Vettél már tesztet?

Tücsi

Mesi

Kép
tücsök13

Kamilla,
olyan kár, hogy igazad van Kép

Kriszta! Kép
Jobbulást az egész családnak, bár úgy látom apá már túl van! Kép Kisasszony? Kép

Bali Kép

angel37

Van egy tesztem, nemtudom milyen erősségű. Az van csak ráírva, hogy HCG, meg hogy háromnapos terhességet kimutat, de ez hülyeség, mert három napos terhességet egy teszt se mutat ki.
Én is drukkolok neked, Tücsök. Majd járhatunk együtt a Szent Imrébe.

Kép

Kép
kamilla306

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?