Kamilla!
Azért hétfőn tesztelj mindenképpen. Ha a hőd fennt marad. Ha gyakran volt akció akkor nem lesz gond 14 DPO ide vagy oda.
Kriszta!
Jobbulást, most valami vírus van hihetetlen, hogy mindenki beteg, legalább 1-2 nap erejéig. Én 2 napig voltam lázas 38,5 és aztán elmúlt nyolmtalanul. Semmi egyéb bajom nem volt.
Na mindegy.
Rászárad.
,
, Ez k***a vicces.
Én ebbe a cickófeckó témába nem bonyolodnék bele egyébként jobban, így is agyon szekáljuk magunkat. Nem kell több probléma, sztetek?
Ildi! (és Zsazsóka és Kriszta)
Igaza van a párodnak. Már az is nagy dolog ha hiszünk valamiben és kicsit megnyugszunk. Lehet ám ilyenkor nem a gyogyó segít a megtapadásban, hanem hogy lenyugszik az ember lánya egy kicsit.
Egyébként én egy hangyányit örülök, hogy kaptunk még egy gyógyszermentes hónap-esélyt. Bár bízni nem bízom benne, hiszen J. 13. cn-en elutazik, azért a hétvégén benevezek egy pár díjbirkózásba. Hátha. Azért az durva hogy mindent a cikulsom szerint számolok. Nálam már nem hónapok, napok vannak, hanem cn-ek. Õrület.
Szóval azért bízzunk lányok a gyogyóban én is azt teszem (köv hónapban, egyébként már izzítva ott áll a doboz az asztalon) és azért csak az én közvetlen környezetemben két hölgyet tudok akinek segített az első illetve a második gyogyós hónapban.
Bali!
Na tök jó lett a táblicsku!
Ügyi vagy.
Beszti??
Ma elfelejtettem bedugni a hőmérőt.
j.