Sziasztok!
Katus,
szívesen feltettem a képeket, tényleg szólj, ha máskor is lennének! Még akkor is, ha csak egy pocsolyám marad!
Legalább nem fulladok bele!
Ugyan még holnap is felnézek ide, de ha valamiért nem "találkoznának" a hozzászólásaink időben, akkor kellemes hétvégét kívánok nektek!
Eszti,
romantika!
Óóóó, ez csak úgy jött. Tényleg nem szoktunk ajándékozni már Valentinra, így nem is kaptam semmit, nem is vártam. Nekem ez csak úgy este jutott eszembe, és jó ötletnek tűnt, jó is lett. Meg úgyis tekerek még picit, van egy-két bűnöm és most engesztelek.
Amica,
mesélj még a farsangi játszóházról ám! Milyen volt? Vannak fényképek is? Melyik oviba jár Márton?
Vero,
melyik az a Szent István park Sopronban? Én még nem is hallottam róla..
Hmm, ez bűn..
Reni,
én így látatlanban és tapasztalatlanul is csak azt tudom mondani, mint a többiek, hogy vagy tej, vagy meleg, vagy mosószer/öblítő. De hogy melyik, az sajnos passz, előbb utóbb kiderül és elmúlik.
Már akartam írni korábban is egy "érdekességet", csak mindig elfelejtettem.. Ha te valamit írsz kórházról vagy szülésről vagy vizsgálatról, stb, mindig a klinika szót használod!
Ez olyan jó! Úgy értem érdekes. Gondolom az ottani nyelvkörnyezet miatt van, ugye? Ott inkább Klinik van, mint Krankenhaus, ugye? Vagy használják egyáltalán a Krankenhaust? Vagy úgy tesznek különbséget, hogy kisebb vagy nagyobb intézmény?
És mindenkinek köszönöm a keresztelésről és "magzatvíz-elfolyás plusz készülődés"-ről szóló dolgokat!