Sziasztok!
Claire!
A drukk és az alfahullámok mennek felétek csütörtökre! Milyen sulit találtatok? Előnyei?
Zsóci!
Bocsi, hogy a tablóban nem tudtam segíteni ötlettel
Tényleg milyen lett? Van róla képed?
Mi van velünk?
Nagy gond nincs szerencsére.
Továbbra is két fogunk van, de felül is már igazán kibújhatnának. Nagyon meg van duzzadva a fogínye Manókánknak
MInt mindent, egy kicsit megkésve, de a lényeg, hogy haladunk:
-szépen felülünk magunktól
-mostmár bármibe belekapaszkodva felállunk, s egy kis pánikolás után le is csücsülünk
-egyre több szótagvariációt mondogatunk
Viszont:
Nem hajlandó enni! (Bocsánat TÖRÖL!)---> Egyre jobban, s jobban eszik!
Ahogy meglátja a kaját, elfordítja a száját, s rázza a fejét. Nagy kegyesen, ha már nagyon éhes, akkor a "hivatalos" mennyiség felét hajlandó megenni. Van egy-két kedvenc, de van, hogy azokat sem kéri. Az új ízek meg pláne nem csúsznak le. Próbálkoztunk már saját készítésű koszttal, meg üveges kajcsikkal is. De nem és nem
Reggel, este és éjjel 1x még szopi van, de a múltkor direkt lemértük, azt sem viszi túlzásba (100-120g/szopi).
A nemevésének köszönhetően le van maradva súlyilag és cm-ben is (7500g, 67 cm).
A doki nem pánikolt, azt mondta a válogatása miatt van, meg lehet a foga is, meg az, hogy mostmár többet mozog. De mostmár 3 hónapja 7500g körül mozog. Kaptunk vitamint (Vitacolan), hátha meghozza az étvágyát, de nem látok semmi változást. Sőt...
Erőltetni nem akarom a kaját, mert akkor szerintem csak rosszabb lesz.
Türelme sincs enni. Három kanál után megunja a dolgot.
Volt, hogy valami miatt elcsúsztunk a kajaidővel, s egy szót nem szólt hogy éhes. Mondjuk picinek is ilyen volt. Sose bömbölt, hogy éhes. Mindig én lsem az órát, hogy kajaidő van. Esetleg abból veszem észre, hogy éhes, hogy elalszik.
Másik: alvás
Éjjel minta baba, egyszer kel, de az esti lefekvésnél semmi gond. Letesszük és két perc múlva alszik, mégha nem is volt olyan álmos.
Napközben viszont 2x30 perc, amit hajlandó aludni. Akkor alszik többet, ha kocsival megyünk valahova, vagy amikor elmegyünk sétálni. No meg kézben. Úgy egy órát is elalszik. De ha leteszem, akkor max fél óra, s frissen, üdén felébred.
Szóval nincs nagy gond felénk, egészségesek vagyunk, csak ezt a két dolgot, a kajálást és az alvást kellene tuningolni.
Nálatok hogy menn(t)ek ezek a dolgok?
Puszi és jó pihenés, s jó időt holnapra mindenkinek: Timi