Új privát üzeneted érkezett!

OrsiKép
A Margit körúton/Mártírok útja van. Ahogy lejösz a Mechwart ligetnél ott balra a Margit körúton. És alig kell menni rögtön ott lesz. Alena biztos tudja a címet is, mert Õ vásárolt már ott, én csak kocsiból láttam a boltot.

EdiKép
Szupppper!

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat Kép
köszi Kép megkeresem Kép

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szoszi Kép
Drukk a következö ciklushoz Kép Kép

Csajok, én is úgy szertnék menni talira, de hétvégén nem szivesen hagyom otthon apát, igy is keveset talizunk, ö meg sosem akar eljönni ilyen talikra. Nincs valami jó indokotok (azt hiszi a lelkem, hogy csak anyuka és babuka leszen) Esetleg van más informatikus apuka? Hattrickes apuka? Kép Sampdoria rajongó apuka??? Kép Kép
pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Minyu!

Az enyém az!Kép (informatikus)

Edi!

Nekem OK a taliidőpont!KépKép

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Végre tali! KépKépKép Időpont naptárba bejegyezve, elvileg mi megyünk!

Szöszi!Kép
Én férjem is informatikával foglalkozik és minden talin ott van! Azt mondja ő is furcsán érezte magát az elején, mert nem értett semmit amit beszélgettünk meg nem is tudta ki kivel van, de aztán feloldódott és mostanában már úgy szoktunk eljönni a talikról, hogy azt mondja hogy milyen jó hogy van ez a társaság és összejárunk és a következő talira is feltétlen el kell mennünk. Kép
Gyertek ti is, nem bánjátok meg!

Puszi, Leone

KépKép
leone

CsajokKép
Voltam ma dokinál (Arnold már rendel gurulós széken, de szülni kb 2 hónapig nem fog még, mert nem tud állni).
Szerinte még nem jön ki Milán, mert bár a feje már berögzült, de még jól hátul van a méhem.
Ctg legközelebb szombaton, hétfőn meg megint vele randi, ha addig még egyben vagyunk.
Szóval Villányinál szülök.
Szült nála valaki? Õ megmondja mennyit kér vagy hogyan van? Mert ő ugye főmukiKép

Taliért irigy, de mi akkor még nagyon picik leszünk, meg különben is mi az életben nem jutunk már el oda....
Na puszi,
Edit 36+3

Edit
Kép

Kép
reditke

HalihóKép

Talit én is jegyeztem, remélem, hogy addigra zöld utat kapunk a babatársasághoz!

Bercikém megfordult!!! Múlt héten kétszer egymás után az ágyunkon, azóta semmi. Ma nagy üvöltésre rohanok be a kiságyhoz: álmában megfordult és baromira megijedt szegényKép Kíváncsi vagyok, mikor fogja mindezt tudatosan is csinálni...

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szöszi, úgy sajnálom Kép

TAlira megyek. Apáját nem viszem. Lányok azért remélem nem mindneki viszi apját mert rosszul fogom magam érezni ha egyedül leszek facér...

Pusz Erika
hurki

Sziasztok!Kép

Próbálok egy kicsit pótolni, írok magunkról.
Most az egyik központi kérdés nálam a kistesó project. Miután szeptemberben elválaszottam Danát, október elején megjött az első mensim. Azóta változó (28, 33, 32, 31 napos) ciklusaim vannak, a vérzés erőssége is gyengül és van, hogy csak 3 napig tart, legutóbb pedig már barnáztam is előtte.Kép (Sokakban felmerülhet a gondolat, hogy eltévesztettem a topicotKép) Közben 2 ciklusban nem próbálkozhattunk, mert a pajzsmirigyemben cisztát találtak és izotópos vizsgálatot kellett csinálni. Szerencsére nem hormontermelő és a prof szerint semmi teendő nincs vele, időnként nézni kell nem nőtt-e, áprilisban kell mennem kontrollra. Bár amikor kiderült eléggé meg voltam ijedve pár hétig. A maradék 2 ciklusban meg nem estem teherbe. Szerintetek elmenjek dokihoz az én előéletemmel? Vagy várjunk még? Normális, hogy ennyit változik még a mensi intenzitása és hossza? Ja és mosatanában elég erős görcsökkel is jár, az első napon, pedig Dana előtt nem fájt. Úgy vagyok mint Szöszi, hogy már annyira szeretnék babát, hogy ide nekem azonnal, és attól félek megint ott folytatom ahol abbahagytam, nem tudok türelmesen várni, és lelkileg lesznek gondok. Tudom, hogy nem szabad, de hát ti tudjátok milyen ez, hiába akarok lazítani...

Másik gondom, hogy még mindig úgy nézek ki mint aki 5 hónapos terhes.Kép Az egy dolog, hogy maradt rajtam 8 kg felesleg, de ez mind a hasamon van. A derékméretem 20 cm-el több mint a terhességem előtt volt! Pedig szülés után nem erőltettem magam, fájt is a sebem (császáros vagyok) de aztán szépen begyógyult. Valamennyit azért mozogtam is, mert Dana hasfájós lett, rengeteget masíroztam vele körbe-körbe a szobában, meg ringattam, táncoltam vele. Eddig nem akartam belekezdeni komolyabb testmozgásaba, először a tejcsi miatt, aztán nehogy a kistesó ne jöjjön, de mostmár nagyon utálom a helyzetet, nem tudok megbarátkozni az alakommal. Másfél hete bálban voltunk, alig találtam magamra valami ruhát, és bármi ilyesmit kell vásárolni mindig nagyon elkeseredek. Most azt fontolgatom, hogy mivel múlt héten megjött, nekikezdek egy kis tornának hasizom erősítéssel. Hátha változik valami. Csak a baba-projectnek sem szeretnék ártani.

Az ünnepek alatt itthon voltak a húgomék Angliából, akkor minden időnket velük töltöttük, Dana is nagyon örült a társaságnak, nagyon sokat fejlődött a beszéde is amíg az unokatesóival volt. Azóta meg még szebben és többet beszél, már mondatokat mond, és egész nap csivitel. Nagyon jó hallgatni, meg szeretek benne gyönyörködni, hogy már milyen nagy és mennyi mindent meg tud csinálni. Sokkal könnyebb már mellette a házimunkát is megcsinálni, nekem ez mindig nagy gondot okozott, de most végre megint kezdem utolérni magam. Karácsony előtt már minden rendben volt, de a húgomék itthon voltak, meg az ünnepi események és nagymamámnál is eltöltöttünk egy hetet, ez alatt megint lemaradtam. (BesztiKép, te még mindig tudod tartani azt a tuti jó rendet amiért a férjed is megdícsért?)
Pár hete voltunk 3 napot Sonnentherme-ben is, amiről itt már nagyon sokat olvashattam és nekünk is nagyon tetszett! Csak ott valahogy felszedtem 2 kg-t, bár lehet, hogy az ünnepek is ludasak a dologban, de így mostmár 10 kg feleslegem van. Kép

Dana december elején már ismerte az A,B,C,D,E,G,M,P,S,T betűket, mostanra ez kiegészült a F,H,I,K,L,N,O,V,W betűkkel. A pár kimaradttal most barátkozik. Ez azt jelenti, hogy nagy nyomtatott betűként bárhol felismeri őket és keresi is, bár a kisbetűk néha eléggé megzavaják. Kép Ha rajzolunk előbb-utóbb kéri hogy konkrét betűket is rajzoljak le neki. Nem én tanítottam, hanem van olyan Micimackós tányérja, amin körben a betűk vannak, közöttük pedig zöldségek és gyümölcsök. Nálunk az evés úgy megy, hogy le kell kötni a figyelmét, régebben énekelni kellett neki, mostanában inkább beszélgetünk. Mutogattam neki a zöldségeket, hogy miket ismer fel, ő meg elkezdte kérdezgetni a betűkre, hogy ez mi? Elég hamar meg is jegyezte a B, baba, D, Dana és A, apa betűket, aztán már nem bírta abbahagyni, egyre csak kérdezgeti az újabbakat.

Pont ma 21 hónapos, bilizés még nincs, fogaiból még a szemfogakat várjuk, éjszakánkét sajnos még 2-3x ébred és vizet kér, de elég gyakran sír is és reggelente a mi ágyunkban ébred, mert nem győzöm visszatenni a sajátjába, mert mindig felébred. Ezzel együtt nagyon jól megvagyunk, csak a férjem dologzik rengeteget, hétköznap mindig későn jár haza, Dana is nagyon szokta várni, meg engem is zavar a helyzet.

Még pár kép és majd legközelebb folytatom.
Puszi, Leone

{Dana20hó1.jpg}
{Dana20hó2.jpg}
{Dana20hó3.jpg}

KépKép
leone

na mégegyszer...
Kép
Kép
Kép

KépKép
leone

EditkeKép
Kitartás, már nincs sok hátra! Bálint már ekkor megszületett, nem? Legalább mostmár lazulhatsz picit, nem kell feküdni.

LeoneKép
Nagyon szuép kislányotok van! Kicsit irigy is vagyok, hogy már ennyire önálló.
Sajnos az a 10 kiló felesleg rajtam is itt vigyorog. Diétázni nem próbáltál? Legalább a szénhidrát bevitelt lecsökkenteni. Engem is nagyon zavar, megpróbálok nem zabálni, de aztán jön valami kis ünnep, amire mindig keres az ember alkalmat és jól beeszik.KépKép
Szerintem nem nagyon van itt olyan császáros kismami aki a hasát el tudta tüntetni, bár ez téged nem vigasztalKép Pedig lehet, hogy a fogyással azonnal teherbe esnél.

Cat

Cat
Kép
cateye

Drága Erika Kép
azt hiszed enyimpasi jönni fog??? jött valaha??? (azt az 1 db-t leszámítva, amikor még karonülők voltak a pasik és jönnie _kellett_)
nem csak Te leszel facér Kép de én 2 gyerekkel megyek Kép Kép Kép

Leone Kép
rajtam is van.... ha nem is 10 kg, de 8 Kép Kép a rosszabb napok engem még mind1ik fogyókúrából kibillentettek, így nem sok sikerem van...

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Leone,
Dana még mindig olyan gyöngyörű!!!!
Nagyon drukkolok Nektek is a kistesóhoz!! Szerintem még egy pár hónapot várjatok, hőmérőzz!

Én már mínuszba vagyok a terhesség elejéhez képest, de a hasamon még mindig van párna. Én is már többször elhatároztam, hogy tornázni fogok, de amikor lenne időm, olyan fáradt vagyok, hogy örülök, hogy ülök.

pusza
Hóvirág

Hóvirág
milianya

Leone! Sajnálom nektek sem sikerül kistesó. Nekünk május óta nem, most voltunk vizsgálaton, várjuk az eredményeket. Dana meg irtó szép kislány!

Holnap kezdek dolgozni!!Kép

Én is -10kg vagyok, de sajna nekem pont nem kellett volna fogyni, 174cm/52kg. Gebe, kivannak a csontjaim. Ami irtóra zavar, hogy jön a tavasz/nyár és nem birtam május óta hizni 1kg-t sem! Jo lenne valami tipp, a sütiket hiába tömöm.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Hello Lanyok!

En meg lelkileg es testileg is pocsekul, csutortokon visszamegyek uh-ra, remelem nem kell utolagos beavatkozas...

LeoneKép
Dana gyonyoruuuuu!!!Kép Nagyon ugyes vagy a hazimunkaval es hogy egesz nap egyedul allsz helyt!!! Az en ferjem (aki szinten informatikus, bar nem abban dolgozik, de nem en kerdeztem Kép) nyaron jar nagyon keson haza es akkor en is nehezen viselem, pedig olyankor meg konnyebb is elutni a delutant a homokozoban...Es en egesz nap pakolgatok, teszek-veszek, de Balazs olyan mint a tuz, mire elmosogatok szetnyomja a gyurmat a falon, mire levakargatom letekeri a wc papirt...Kép Teljesen maskepp nez ki a lakasunk, mint gyerek elott, de igazandibol sztem ez termeszetes. Vagy mas gyerekek szepen elrajzolgatnak az asztalnal???? Most ijedjek meg, hogy ez nem termeszetes? Balazst foglalkoztatni kell, mellete lenni, jatszani vele, leginkabb beszelni hozza, iszonyatos tudasszomj van benne...takaritani is egyutt szoktunk, nehezen is haladunk Kép.

En is 8-al vagyok nehezebb, mint terhesseg elott, eppen elvalasztasban vagyunk, eddig ez volt az indokom, amiert nem fogyokuraztam (tornazni biztos nem jutok el), ezutan meg a terhesseget sztnem indoknak.Kép Veled ellentetben nekem nincs (nagy) hasam, az egesz a fenekemen van !!!! Es ez sem jobb semmivel, a bnommel mindig ezen vitazunk, hogy az alma vagy a korte forma az elonytelenebb Kép.

A ciklus hosszat mi befolyasolja, Lanyok? A cickafark, vagy melyik teat ittuk anno??? Nekem 38 napos volt szules ota, annyira allt be. Ha most elvalasztottam, akkor rovidebbek lesznek???? Persze, most ki tudja mikor jon meg ujra...Kép

Ja, es LeoneKépEmlekszel meg a Leone-fele koktelra??? En a mult honapban az arhivumban belebotlottam vmiert es elkezdtem szedni (Ca-Mg-Zn) es nekunk megint bejott. Persze, lehet hogy veletlen. A homero elovetelen en is gondolkodom , de nekem most minden olyan bizonytalan...

szoszi
szoszi

Hurki, én is 1 pasekkal (Berci) megyek, ha megyek, ne aggódj!Kép

Kistesó-projektes lányok: nagyon-nagyon drukkolok Nektek!Kép

Puszi:

Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Szöszi: Kép De tudod, mi következik a biokémiai után!
Ne ragadj le a bánatodnál, hanem koncentrálj a közelgő sikeresre!

Bea: köszi az infot!Kép

Hurki: sajnálom hogy nem jön a zurad - olyan jókat lehet vele dumálni!!

Megpróbálunk jönni a talira, bár Kishörcsöggel még nem jártunk vendégségben. Mindegy, addig még sok idő van!

Rólunk többett is megtudhattok rövid cikkeimből:

http://www.eletforma.hu/?r=3383

KépKép
virág33

KépKép
virág33

Kép

KépKép
virág33

Sziasztok,

Jelentkezem én is. Lezajlott a költözés. Minden szuper az új lakással, csak még van néhány kicsomagolatlan doboz, összerakásra váró bútor. Zéti kicsit megzavarodott az új helytől, mostanában nyugtalanabb. Bár az is lehet, hogy ez csupán egybeesik a hisztikorszak elejével. Mindenesetre mostanában nehezebb vele. Nagyon élénk, igazi fiú. Pakol, szerel.
Ma voltunk 4D ultrahangon a pocaklakóval. Minden rendben vele, egészségesnek tűnik. Cat Kép pedig megtarthatja a jóslási engedélyét: tényleg kisfiam lesz megint.KépMeglepő módon az AFP-m is jó lett, 1,0. Mondjuk erre a Praxisban csak legyintettek, hogy az nem fontos.Kép

Leone Kép
De jó, hogy jelentkeztél megint. Szerintem nyugodtan tornázzál, ha jobban érzed magad tőle. A baba úgyis jön, ha jönni akar. Talán segít kikapcsolódni is. Dana pedig gyönyörű!

Szöszi Kép
Nagyon sajnálom. Remélem, minden rendben lesz az UH-n, és nem lesz szükség semmi beavatkozásra.

Edit Kép
Most már a célegyenesben vagytok. Vigyázz magatokra!

Puszi, Alena
17+2

Kép
Kép
alena9

Virág Kép
Nagyon jók a cikkeid, jókat derültem rajtuk. Ádám meg csodaszép. Látszik, hogy kikerekedett a kis arca.

Kép
Kép
alena9

AlenaKép
Gratulálok a kis pöcsöshöz! Na nektek sem kell akkor sok kis ruhát venni!KépKép

VirágKép
Nagyon jók a cikkek! Majd nézz be a Móniékhoz, mert tündéri pici rucik jöttek. Egy szatyorral félre tudtam volna tetetni neked.

Cat

Cat
Kép
cateye

HalihóKép

Virág, nekem is nagyon tetszenek az írásaidKép Nálunk a KukacBerci, meg a KakaMatyi is nyerő névKép Ádámot már jó lenne élőben is látni, előbb-utóbb csak bekukkantunk HozzátokKép

Alena: kíváncsi vagyok, melyikőtökre fog hasonlítani a kisöcsiKép

Puszi:
Jovi

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

Sziasztok!Kép

Sajnos talira nekünk esélyünk sincs, de majd várom a képeket!Kép

LeoneKép
Dana nagyon szép kislány!KépKép - mindig is az volt!Kép
Drukkolok a tesóhoz!Kép Szerintem is tornázz nyugodtan! Amikor én terhes lettem épp hastáncra jártam!Kép

VirágKép
Ádihörcsög nagyon édi!KépKép Gondolom még mindíg jókat eszik!

Botondom épp fogyózik. Két napja 110-120akat eszik csak Viszont egyáltalán nem tűnik éhesnek, és ugyanúgy tűr ennyivel is, mint 160-al!
Sőt, ma volt egy zöld kaka is. Ki érti ezt???

Múlt hétvégén nekem meg megjött a mensimKép Ezt a pechet! igazán várhatott volna még pár hónapot!
Én naív azt gondoltam, míg szoptatok tuti nem jön meg - tévedtemKép

Botiról újabb képekKép:

Kép
Kép
Kép
Kép

Pusz, zitus

Kép
Kép
zituska28

de jó, hogy nem csak én leszek facér... KépIlletve pasival megyek, csak kispasival Kép
Olyan jó korszaka van, hízeleg, ölelget, könnyen elalszik, tényleg kívánni se lehet jobbat (el se hiszem mi volt egy hónapja)

Zitus ez a szunyamanó olyan édes, de rég volt enyémpici ilyen...

Leone, szerintem is tornázz, még jót is tesz mert eltereli a figyelmedet, megnöveli az adneralint, aztán egy pohár bor, aztán usgyi apával az ágyba és már jön is a kiköpöttLeone2 Kép. KiköpöttLeone1 csodaédes, egyre szőkébbnek tűnik Kép
Erika
hurki

Tényleg csodaszépek a gyerekek!

Orsi megint beteg, tegnap közölte a fülésznö hogy sürgösen ki kell vennem a bölcsiböl min. 1 hónapra, megerösödjön. A füle, orra folyton gyulladt, ennek nem lesz jóvége. Melot remélem folytathatom 4 órában.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Sziasztok lányok!

sajna most megint nem tudtam jelentkezni, mert tele volt vírussal a géppem, olyannyira, hogy be sem tudtam kapcsolni. Le kellett zúzni róla mindent, még jó, hogy volt a képeinkről bizt. másolatKép

Pont fürdi előőt, úgyhogy gyorsan. Gyönyörűek a képek a gyermekekről!!!

SzösziKép
SajnálomKép

LeoneKép
nekem is +8 volt, de most már csak +4,5. Heti 2x, 3x 20 perc futás segített. És iiiigen kell szakítani időt magunkra, mert már nekem is nagyon elegem lett, h semmi nem jön fel rám. Ja meg este 6 után megpróbálok nem enni.

VirágKép
Ádinak buksija már mutatja a 60 éves kori előrejelzéstKép??? még mindig imádnivaló! Cikkeket megpróbálom elolvasni, kiváncsivá tettél.

CatKép
sajnálom, h nem lakunk közelebb a turihoz.

EdiKép
nekünk is jó a márc 19. már várom.

Rólunk: Én örülök, ha élek. Sztem benne vagyunk a kemény dackorcakban. Eszterrel küzdünk egymással ezerrel. Zsó pedig felfal mindent, ami körülötte leledzik, de a főkedvenc még mindig a cici.

rohanok fürdetni
pusz
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok
Lehet hogy nem tartozik ide a téma, de nektek volt szexuális problémátok a terhességetek alatt. Most 29 hetes vagyok és én nem tudom hogy mi a probléma velem de nem igazán kívánom a szexet vagy ha mégis akkor meg nem jó és egy kicsit fájdalmasnak érzem pedig akarnám. Szegény férjemet már úgy sajnálom ugyanez volt az első terhességemnél is csak akkor nem voltam ennyire problémás mint most. Most például olyan is van már elnézést hogy részletezem mikor együtt voltunk utánna kb egy napig szörnyű feszítő érzést érzek a hüvelyemben én ilyet akkor éreztem mindig akkor is egy napig amikor megjött. Másnak is volt ilyen ne aggódjak majd szülés után megoldódik a probléma vagy aggódjak mert valami gond van velem. Ti mit mondtok, bocsi ha nem tartozik ide még egyszer a téma vagy ha van ilyen topic légyszi adjátok már meg hol van köszi előre is sziasztok

Kép
cinci

Leone Kép Dana annyira gyönyörű, ez hihetetlen! Nagyon drukkolok a kistesóhoz!

Virág Kép Zituska Kép a fiúk eszményiek! Olyan hihetetlen, hogy a mi pocaklakónk is ilyen szép lesz, ugye? Kép

Edit Kép vigyázz magatokra, nagyon szépen kihúztad eddig. Továbbra is drukkolok!

Cat Kép te kis boszorkány Kép kisfiunk lesz! KépKépKépKépKépKépKépKépKép Nagyon örülünk neki, Daninak fogjuk hívni. Naggyon köszönjük a jóslásokat! Kép

Alena Kép gratulálok a ti kisfiatokhoz is!

Csak röviden: Szerdán voltunk 4D-n, a baba az UH szerint éppen egy héttel nagyobb a koránál méreteiben, és mindene látszott. Már 17 deka volt. És péntek óta érzem a mocorgásait, azt hiszem. Kép.

Cinci Kép mi se voltunk még együtt mióta babát várunk, de lassan már szeretnék, nehogy másfelé menjen a párom Kép. Viccet félretéve, a problémákat szerintem nyugodtan kérdezd meg a dokidtól, mi is ezt tettük.

Puszik

Noémi és Dani
16+3 Kép
Vendég

Cinci Kép
erröl a párom "kedvenc" vicce jut eszembe, mikor a nögyogyásztol kérdik, hogy terhesség alatt lehet-e szexelni.
-Hát persze, az elsö trimeszterben bármilyen pozicioban, a 2. trimeszterben a növekedö pocak miatt inkább már csak kutyapózban, a 3. trimeszterben pedig farkaspózban.
-Az milyen?-kérdi a kispapa
-Ül a lyuk mellett és vonyit. Kép
Jaj, ez morbid volt. Kép

Na, szóval nekem annó nem fájt, de nem is kivántam. Öszintén szolva nekem is ugy kellett rávegyem magam, inkább csak az összebujás esett jól, a "lényegi dolgok" nem. Viszont nem volt fájdalmas. Sikositoval esetleg? Gondolom az nem árthat. De a doki biztos többet tud mondani.

Virág Kép
Nagyon tetszenek a cikkeid!

Zitus Kép
Boti a 3. képen mintha mulatna "Hej, igazitsad jol a lábad..."

Noémi Kép
grat a pöcsöshöz Kép

pusz minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

Cinci Kép
A terhesség alatt a hormonok hatására a nyálkahártya állaga megváltozik. A hüvely nyálkahártyája is! Kinek így kinek úgy. Vannak szerencsésebbek akik ilyenkor nőstényesek lesznek (kanosak mintájára szóalkotta a férjem Kép érdem az övé) és vannak akiknek viszont elmegy minden kedvük. HA pl menstruáció alatt tapasztaltál hasonlót az lehet pl attól, hogy a nem totál tele tampon megsérthette a nyálkahártyádat és most is az együttlétek alkalmával megsérülhet a nyálkahártya. Próbáljátok ki esetleg a síkosító gélt, ha létezik terheseknek.
VAgy az is lehet, hogy a megváltozott állapotod miatt pszihésen nem kívánod a szexet.És a pszihés elutasítás fizikai tüneteket is okozhat.
De azért apájára tényleg gondolni kell ilyenkor KépKépKép
Erika
hurki

VirágKép
Most sikerült elolvasnom a cikkeidet - nagyon tetszettek!Kép
Az elsőn nagyon jókat kacarásztam!KépKép

AlenaKép NoémiKép
Gratulálok a pöcsösökhöz!KépKép
CatKép a topik boszija!Kép

MinyuKép
KépKépKép
Igaz, ami igaz, az anyja iszik néha egy kis vörösbort!Kép

Puszi, Zitus

Kép
Kép
zituska28

NoémiKép
Nagyon éreztem, hogy pöcsös lesz, gratulálok Dani fiatokhoz!Kép

MinyuKép
Ismertem már a viccet, de még mindig jókat röhögök rajta.Kép

ZitusKép
Az utolsó képen csúcs a kisember. Az a kedvencem.Kép

OrsiKép
Nem 15-én volt a konzultáció a Kaáliban? Mi volt?

Cat

Cat
Kép
cateye

VirágKép
végre alszanak a lányaim, így sikerült elolvasni a cikkeidet. Gyönyörűek, meghatóak, igazán élethűen felidézik a múlt "szenvedéseitKép".

ZitusKép
Boti gyönyörű baba!

AlenaKép
Örülök, hogy minden rendben az új lakásban és jól érzitek magatokat. Törpi megszokta már?

Ma autót mostam kint (na nem ez a lényeg), ééééés olyan gyönyörű idő van, megcsapott a tavaszillat!!!!!

pusz
most megyek gyorsan tornázom is, h még jobban érezhessem magamKép
Bogár

Bogár
Kép
Kép
bogár

Sziasztok!

Lassan másfél éve jártam itt utoljára és tettem fel Nektek kérdéseket.
Szóval most is ezt tennémKép
Egy kollegám felesége terhes, csináltak OB riportot, melyben kódszavakkal ellátva (pl. BPD, APD, TAD, MAD, AC, FTA, FL, HUM, TIB stb.) méretek vannak megadva. Emlékszem, hogy ezek leírását valaki felrakta a fórumba. Megtenné valaki?Kép
udojurgen

CateyeKép
Amikor találkoztunk nyáron írtam Neked mail-t, de semmi reakció nem érkezett vissza, szerintem nem kaptad meg...
Orsi beszélt a b. vezetőjével. Ha még aktuális, mail-ben megírom.
A
udojurgen

Kép
Kép
Kép
Kép
jovika

JoviKép

Kösz szépenKép

A
udojurgen

UdoKép
Köszönöm szépen a mailed, de egyáltalán nem kaptam meg.KépKép Képzeld januárban beíratkoztunk a bölcsibe, így van helyünk szeptembertől, de szívesen veszem ha legalább megadnád a nevét és az elérhetőségét a b. vezetőjének, így bármi van ezzel kapcsolatban vele tudunk közvetlenül beszélni. Meg tudod nekem írni a filu@freemail.hu címre ?
Egyébként köszönöm Orsinak! De ennyivel nem úszod meg! Mesélj picit a kislányodról, és képeket is szívesen néznék róla. Biztos már nagyon nagy csibész lett!

VirágKép
Annyit akartam még írni Neked, hogy a Nők Lapjában a D.Tóth Kriszta kismama beszámolója messze elmarad a Te beszámolóidtól, a stílusáról meg nem is beszélve, nagyon nagyon alulmarad!!!!!

Cat

Cat
Kép
cateye

Egy hete nem írtam, de olvasok rendületlenül.

LeoneKép Dana nagyon szép kislány. Kistesóhoz szorítok nagyon. Amikor nekünk Bálint összejött én a teljes reménytelenség tudatában izomból edzettem, nagyon keményen kardiogépeztem (futás, bringa, taposó) és rengeteg hasizmoztam meg spinningeltem, ami ugye egyik sem egy lightos mozgásforma. Szóval, ha van erőd-kedved a babaterv ne fogja vissza a mozgásigényed.

VirágKép
Először is kicsi fiad gyönyörű legényke. Olvastam én is a cikkeket, jókat mosolyogtam és próbáltam magam újra készíteni az újabb tökmaghozKép

AlenaKép
Üdv a két pöcsösös táborbanKép
Megszokta már pakolósod az új helyet?
Képzeld nálunk apa összeszerelte Milán kiságyát, ami Bálint szobájában lesz és úgy csináltuk, hogy ő is ott legyen akkor. Mondtuk neki, hogy ez Milán baba ágya. Azóta mutogatja állandóan és mondja, hogy baba meg anya és mutogat a hasamra meg bólogat hozzá nagyokat. És persze névnapjára kapott ő is szerelőkészletet, azóta mindent fúr-kalapál, előszeretettel apa lábát és a játékautóit Kép

ZitaKép
Jó hamar megjött a mensid Kép
Tünemény a fiad, főleg ez a vállon bepunnyadós kép jön be nekem Kép

KarmenKép
Orsi betegségeKép Jobbulást neki. Dolgozhatsz 4 órában?
Miért akarsz hízni? A környezeted zaklat vagy te nem érzed jól magad így?

BogárKép
Dachoz kitartás!!

CinciKép
Nekem terhesség alatt nem fájt, viszont szülés után hónapokig nagyon durván. Sőt még így 1,5 év távlatában is vannak pozíciók, amik nem istenigazából esnek jól. Mindenestre szerintem is kérdezd meg az orvost, mert az nem jó, ha fájdalmat érzel.

NoémiKép
Gratula a kis 17 dekáshoz.

MinyuKép
Ezen a viccen mindig akkorát röhögök, mert olyan igazKép Kép

Magunkról:
Már 37+3, Bálint ilyenkor már egy hete megszületett.
Ctg oké, doki ma vizsgált. Méhszáj változatlanul tartja magát, méhem még hátul, baba feje azóta is rögzült, de Arni szerint még nem akar kibújni.
Vérnyomásom napi 6 bogyóval tökéletes,120/80 körül.
Szerdán is megyek ctg+Arni, most már heti 2x kell.
Sajnos B is és én is tiszta megfázásos taknyos, köhögős félig-meddig lázas állapotban szenvedünk, így még nagyon nem kellene szülni. Egyrészt mert beteg manómat nem szivesen hagynám itt, másrészt mert levegőt sem kapok, így nem is lehet szülni.
Egyébként ha hétköznap indul a szülés, amikor van Arni, akkor ő jön levezetni, csak biztonság kedvéért lesz ott V, hogy ha fizikai erőre van szükség, legyen orvos segítség.
Szóval jó lenne hétköznap délelőtt szülni.
Aztán már egyéb kívánságaim nincsenek is, már így is sokat akarok Kép Kép
Na, most már tényleg dugulok.
Puszi mindenkinek
Edit

Edit
Kép

Kép
reditke

Anyukák, tanácsot kérek!Kép
Úgy tűnik, Boti átállítja magát a 4 óránkénti evésre. Ez nagyon jó, csak így az esti evés 10 óra körül lesz.
A kérdésem, hogy most hogy fürcsizzünk?
Eddig úgy volt, hogy 7-fél8kor fürödtünk, utánna kaja és alvás.
Most csak nem várhatok 10-ig a füdéssel! Szerintetek fürdessem meg a szokott időben, és tegyem le aludni? Majd fölébred a kajára?
De mi van, ha nem alszik el kaja nélkül,mert úgy szokta meg?
Valószínűleg túlkomplikálom a dolgotKép, de kíváncsi vagyok véleményetekre!Kép

Pusz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Edit Kép
Nagyon ügyes vagy, hogy igy kihuztad! Drukkolok!

Zituska Kép
Neked gond, hogy 10 körül kell fürcsizni? Mert ha nem, akkor szerintem nyugodtan. Nálunk is volt ilyen periodus, aztán most visszaálltunk 8 körüli fürcsire, fél kilences vacsira. Lehet, hogy nálatok is csak egy ilyen ingadozás. De ha esetetleg gond, akkor szerintem nyugodtan fürdessétek meg hamarabb, aztán majd felébred, ha éhes. Kép

Pusz

Kép
Kép
Kép
minyu

ZitusKép
Én a megszokott időben fürdetném. Szerintem náluk nagyon fontos a rendszer, én ennek a híve vagyok, mai napig este 7-kor van a fürdés nálunk, mint mindig is volt. Aztán majd felkel 10-kor enni, vagy én megetetném álomban.
Hónapokig csináltuk az álometetést így átaludták az éjszakát.KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

EditKép
Nagyon ügyes vagy! Csak így tovább, ráér még a kismanó kibújni!

Cat

Cat
Kép
cateye

Edit! A környezetem is mondja de én is látom hogy kivannak a csontjaim, nem kell hogy megint csufoljanak (most már felnött mindenki a környezetemben ez nem fenyeget) de önkritikám van, eszembe jutnak a régi emlékek. 174cm/53kg igen, hizni szeretnék nagyon!
Egyelöre fönök szabin van, addig 4 órában járok, a héten megbeszéljük. Apu van itthon Orsival, jól megvannak, amugy is megszokta Orsi mert amig angolra megyek du. szintén apu vigyázz rá.
Kitartás nektek még legyen pár hét a pociban!

Cat! Nálunk fél 8kor, de én is ugy gondolom fontos hogy mindig ugyanakkor legyen. Más kérdés hogy 9 elött nem alszik el, kitalálja még 3x kiszáll az ágyból pisilni, most puszit kér stb.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

Alena, Cat, Jovi, Bogár, Reditke: köszönöm a cikkeim méltatását!

Cat: köztem és a D.Tóth Kriszta között az a nagy különbség, hogy ő újságíró én meg nem Kép
Hogy van a bébisintér?

Jovi: nekünk is vannak kevésbé publikus neveink...
Ne fenyegess, gyere!Kép

Bogár: ne hagyd magad legyőzni!Kép Zsozsó olyan cuki, hogy azóta is emlegetjük (szüleim is). Örülök, hogy nem fenyegeti a lefogyás réme!Kép

Alena: gratulálok az újabb kukacoshoz - hiába, ebben a topicban nehéz ügy a kislány...
Majd lesz kivel szétszedje Zéti az új kecót!

Noémi: köszönjük! Persze, hogy gyönyörű lesz a tiéd is! Ez a topic garancia a csodaszép gyerekekhez!

Zitus: annyira édes Botikád - szerencsére jó húsban van, ne aggódj, ha nem eszik annyit!
Mi a 7-8 óra körüli etetés után fürdetünk, mert a következő már nagyon késői lenne. Mivel Ádám nagyon kajás ébredés után rögtön muszáj megetni, különben végigbőgné a fürdést - így viszont nagyon élvezi.

Reditke: épp a minap azon mulattunk Beával, hogy Arni székben ülve legalább szemmagasságban van a vizsgálat tárgyával... Aztán voltam nála kontrollon és az adott pillanatban majdnem elröhögtem magam. Jobbulást mindkettőtöknek!

Voltunk ma csípőszűrésen és sajnos visszarendeltek minket egy hét múlva kontrollra, mondván hogy a bal csípője nem tökéletesen laza. Szerintem és a gyerekorvosunk szerint semmi baja. Mondjuk akkor lett gyanús az ortopéd doki, amikor azt mondta, hogyha a csütörtöki csípő UH negatív, akkor is jöjjek vissza kontrollra. Minek?? Ja és az összes többi kismama is már többedszer volt ott...

Virág

KépKép
virág33

VirágKép
Szerintem Te bűvölted el az ortopéd dokit nem Ádám, ez az ok amiért vissza kell menned! KépKépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Számból vetted ki a szót VirágKép ortopéd visszarendelésére. Látod VirágKép??!! Így járnak a csinos anyukák Kép Kép
CatKép Tököseid dumálgatnak már?

VirágKép
Hétfőn már fel is tudott állni, úgyhogy javul. De ez a szemmagasság tényleg jó, csak holnap ne röhögjem el magam Kép Kép

ZitusKép
Nálunk is nagyon fontos a megszokott menetrend (bár így 1,5 évesen ez már sokkal könnyebb), de én is a megszokott időben fürdetném, aztán eszik, ha éhes.

KarmenKép
Tényleg vékony lehetsz, de ötletem sajnos nincs hogyan tudnál hízni. Ez nem alkat kérdése nálad? Bocs, nem megbántani akarlak, de mindig az jut eszembe, hogy a kutyavilágban is vannak az agarak és a bernáthegyiek. Hiába hízlalok fel egy agarat, sose lesz belőle bhegyi. Egyébként van egy barátnőm, ő sem tud hízni és már mindenféle kivizsgáláson volt (gyomortükrözés meg mindnféle finomság), de semmi baja. Típus azt mondták.

Köszi a drukkokat és dícséreteket, próbálom még tartani magam, de azt hiszem a comb összeszorítás apa ellen hathat, de a baba kibújásához vajmi kevés lenne Kép Kép
Jó éjt!

Edit
Kép

Kép
reditke

ReditkeKép
ez jó voltKépKép

Noémi, AlenaKép
gratula a tökösökhözKépÉn mindkettőtöknek ezt gondoltam. Mit szólnak a papák?

KarmenKép
Hát igen, a genetikai alkat ellen elég nehéz dolgozni. Nekem az egyik barátnőm ilyen, neki a sport segített, érdekes módon nem fogyott, hanem izmosodott tőle. Plusz az étvágya is megjött. A Béres csepp is jó étvágyat csinál. Bár nem tudom, neked hogy hat. Nekem sajnos hatottKép

CatKép
Képzeld Csenge elkezdett ugyanúgy ugrálni, mint anno Samu. Tök édi.

VirágKép
De jó volt olvasni a cikkeket, nosztalgia szállt meg. Jövő hét elején ugranánk át, mert szerda védőnő, csütörtökön meg megkapjuk (másfél hónapnyi késéssel) az 5 hónapos oltásunkat.
Én még szombaton sem voltam jól, de egy kicsit még mindig érzem, hogy nem múlt el teljesen ez a francos nátha.

ZituskaKép

Nagyon édes kis manó. Ennivaló.

Mi jól vagyunk, Csenge már elmúlt 6 hónapos. A hétvégén voltunk a Kolpingban, baromi jó volt már kikapcsolódni. Jó hely, bár húzós az ára. Csenge nagyon édi, rengeteget fejlődött az utóbbi időben, pörög, forog, kommunikál. Már van kedvenc meséje, 10 percig is csöndben mosolyogva hallgatja, ha mesélünk neki. Mindenkire nevet, bár igazi kiscsaj módjára főleg úgy, ha én tartom. Ha más fogja, és én kb. 20 cm-re vagyok tőle, már akkor is görbül a szája. Kivéve persze a papa. Nagyon cuki. A Kolpingban fürdött is, teljesen el volt alélva a víztől, meg a sok gyerektől.
Az egyik medencében ott volt egy nagymama a 3,5 éves unokájával, Flórával. Nagyon tetszett neki Csenge, meg is kérdezte, hogy hogy hívják. Mondjuk: Csenge. Jaj, az nagyon szép név. Látod Flóra milyen édes baba. 1 perc múlva halljuk: Flóra, vigyázz, rá ne ugorj a kisfiúra! Ne pocsold le a kisfiút!
Szegény nagyszülők, ettől a sok új névtől egy kicsit meg vannak zavarodva.

Bea

Bea
regibeus

ReditkeKép
Majd számolj be mi volt ma a kórházban!KépKép

BeusKép
Édes lehet nagyon Csenge! Csak ájuldozom, hogy már 6 hónapos elmúlt. Ha belegondolok, hogy nemrég születtek még az enyémek is, nemhogy Csenge!
Jó a Kolping sztori. Most volt mindenféle újítás ott, küldtek róla mailt. Na én nem vágyom oda a 2 kisördöggel.

Sajna nem beszélnek még, csak Anya,baba megy, bár fogok még nekik imádkozni, hogy maradjanak csöndben.Kép

Tegnap nagyon édesek voltak. Lementünk sétálni a bébiszitterrel, és gyalog sétáltak velünk a fiúk. Samuhoz odacsapódott egy 21 hónapos kisfiú és elkezdték ölelgetni egymást, mint akik együtt nőttek fel, majd kézenfogva sétáltak tovább. Odaértünk a házukhoz, és az Anyukája bement, és hívta a kisfiút. Az nem ment be vele, hanem jött velünk Samut fogva.Kép Majd kézenfogva visszavezettem az Anyukájához, persze Samut nem engedte el, és vitte be a lakásukba. Hívtam Samut, hogy jöjjön, persze rám se bagózott, csak ölelgette a kisfiút. Na itt csak az erőszak győzhetett, így ölbe kaptam és vittem el onnan. Akkora ordítást vágott le a 2 gyerkőc, mintha verték volna őket.KépKép Ez volt Samu első barátsága.KépKépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?