Sziasztok!
Timi, Szilvike egy tündérke! Hát agyon tudnám puszilgatni, annyira cuki!!!
És ezt elmondhatom az összes babóról! Annyira édik!!!
Marcival is azt szoktam játszani, hogy "Anya puszigyárából jönnek a puszik" - és akkor ha a száját puszilom, akkor ő is elkezd csücsöríteni. Annyira jó fej, úgy szoktam rajta röhögni!!! (ő meg visszaröhög...
)
Ilba, akkor most Beni eszik, amennyit kell? Vagy most hogy pótolsz a fejéssel, az csökkenti a mennyiséget? Nekem Marci az üres cicit is úgy szokta szopizni mintha lenne benne még valami, közben meg már nem is nyel semmit. Csak szopkodja a cicit. Na olyankor volt már, hogy én sem tudtam a másik cicire rávenni, de egy negyedóra -húsz perc múlva újra próbáltam, és akkor már sikerült. Azóta is így csinálom, ha nem akar rendesen szopizni, mert valamin nagyon elgondolkodik, vagy nézelődhetnékje támad, vagy szopi közben kezdenek el jönni a pukik...) Vagy ezt már te is próbáltad?
Jó ez az Avent mánia. Nekem is az van, de én a mellszívóját sajnos nem tudom használni, mert nem feji a cicit. Vagy én vagyok béna hozzá...
Kézzel sokkal jobban tudom fejni azóta amióta a kórházból hazajöttünk.
A poharakat én is használom, viszont most a múlt héten amikor a Brendonban voltam, képzeljétek, vettem egy dobozzal, amiben 20 db-ot írtak, és nem hiszitek el, csak 10 db-hoz volt benne tető. Igaz volt még benne két műanyag kiskanál is, nadehát....hát miért nem adtak hozzá tetőt is????Teljesen szonty lettem. Szóval most lesz 20 kis poharam, aminek nincs teteje...
Gabi, hogy vagytok? Jól vagytok? Remélem vége a hányásnak...
Mancs, köszi a tippeket, mert fog kelleni menjünk szőnyeget venni. Azt ugyan nem tudom mikor, és hogyan, de azért addig is köszönettel veszem, ha láttok jókat! (mint a mellékelt ábra mutatja, még nem sikerült venni)
Tücsökmami,
mi a Madarász u. kórházban voltunk UH-n, oda gyorsan kaptunk - 2 héten belül - időpontot. Az nálunk is jó gyorsan ment, mert Apa szerencsére tudott jönni velünk segíteni. Akkor bénáztam a hordozóval a kocsiban. Na azóta már profin rakosgatom ki-be az autóba a gyereket.
Azt nem is mondtam. Tök jó volt újra a volán mögé ülni. Már hiányzott egy kicsit a vezetés. Még a 8. hónap végén is vezettem, bár akkor a hasam már ippeghogy befért a kormány elé, de decemberben, és januárban nem nagyon vezettem. Kimaradt két hónap, és teljesen fura volt újra beülni...De tök jó!!!!
Ági, mi a helyzet??? Hol vagy? Voltál dokinéninél???
Dia, Ez a Domifiú egy annyira helyes kissrác! Nagy játékmester lehet, az látszik a képeken!!!!
Natasa, Eszti, most már aztán tényleg a finishben vagytok!!! De jó lesz, megint majd nézhetünk újabb újszülött babaképeket!!! Már alig várom én is! Szurkolok nagyon!
Gabi, Livi cipője annyira cuki!!!
Na jó, most megint egy kis szünet, hát hiába az anyuka élete sem tejfel....vagy mi...
ma reggeli ébredés a pelenkázón (nézzétek a sérót!!!
):
Ja azt nem is mondtam: Marci este 11h - től ma reggel 7h-ig aludt!!!!Hurrá!!! (nem tudom ti is átérzitek-e, de az 8 óra alvás!!!)!