Új privát üzeneted érkezett!

Timi,
szerintem az ínye miatt nem szereti a cumit most Szilvi. Dokinéni nem nézte meg neki, hogy duzzadt-e? Mi már visszavittük a mérleget, pedig nagyon kíváncsi vagyok, hogy hogy állunk súlyilag. 27-én megyünk mérni.
Örülök, hogy meggyógyult a kisasszony! És Te?

Férjem közben szépen hányikál.Kép

Na megyek Bariköztözni, lehet hogy még jövök.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Bumpy,
menj már el dokihoz!!! Bár a teszt eredménye elég egyértelmű. A két csík az két csík, akár halvány, akár erős csík. És pár napig tartó pici vérzés még semmit sem jelent, tehát simán lehetsz terhes Kép Sőt, a teszt alapján AZ IS VAGY!!! Ne kelljen már neked mesélni a HCG hormonról... Kép Meg a tünetek is magukért beszélnek. Ha nem vagy biztos benne, csinálj mégegy tesztet, de mindenképp menj el orvoshoz! Egyébként én nem bírnám ki, hogy ne mondjam el a páromnak.

Ilba,
megjöttek az újságok KépKépKép Megyünk is a héten megvenni a Brendonba az AVENT mellszívót, pont ilyet szeretnék, a poharas csomagot. Ugye mondtam, hogy jók az ajik? Kép Járókaügyben sajna nem vagyok otthon, de én jobban körülnéznék máshol is (Brumimaci, Minimanó, Asti stb.) mert vannak árkülönbségek, és a Brendon a többihez képest kicsit drágább, én úgy vettem észre. Nyárra már egyébként mi is szeretnénk venni egy járókát, mert a teraszon és az udvaron is ellehet benne a Törppicur. De egyenlőre még csak nézelődünk.

Gabuska,
örülök, hogy jobban vagy! Kép

Szőkemelinda,
tőlem is állandóan azt kérdezték, hogy szokott-e csuklani. Én meg mindig néztem hülyén, hogy honnan tudnám, milyen az, ha csuklik. De pár hete rájöttem Kép A lányok már leírták, nekem is olyan érzés. Ütemes, apró mozgások, rándulások, amik jópár percig eltartanak, és tutira nem kevered össze a szívveréseddel. De van olyan, akinek nem is csuklik.
Helyátadás? BKV-n? Mi van?!?! Eddig EGYSZER SEM adta át nekem senki a helyet, pedig nem lehet nem látni, hogy 33. hetes vagyok! Taplók az emberek, én már írtam Kép

A torkom egyébként úgy néz ki, hogy rendbejött. Gyógyszer nélkül. Viszont tegnap azt hittem, elájulok. Reggel még semmi bajom nem volt, délutánra viszont egy akkora herpesz nőtt a számon, mint egy 2 Ft-os KépKépKép Életem második herpesze. Az első 2 éve volt, és nagyon durva volt. Nem vmi szép látvány, inkább hagy ne elemezzem. Az a kaki, hogy itt a herpesz elleni gyógyszer a szekrényben (Telviran) de nem szedhetem. Marad a kenőcs. Ocsmányul nézek ki. Önbizalmam az utóbbi időben így is fogytán, hát még most... KépKépKép Még egy normális Bálint-napi smacit se tudok adni a férjemnek Kép

Pááááá!

Kép
mancs

Mancs,
nekem is pont ilyen Avent csomagom van, nagyon szeretem a pohárkákat is, meg a mellszívó is bejön. Kép

Timi,
szupi, hogy rendben vagytok! Kép
Kérünk sok mászós képet!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
mások is ezt ajánlották Kép De amúgyis, valahogy már elsőre ez volt a szimpatikus a többi mellszívó mellett.

Mindenféle politikától, beállítottságtól függetlenül:
Láttátok már a Gyurcsány táncolós videóját a neten? Oltári!!! Amúgyis szeretem az Igazából szerelem c. filmet (azaz imádom) és ötletes, hogy így megcsinálták a Batiz András esküvőjére a barátaik ezt a videót Kép Nagyon aranyos Kép

A szám lüktet, mint az állat KépKépKép

Bumpy,
skera dokihoz!

Kép
mancs

Sziasztok!
Ne haragudjatok de nem tudok most vissza olvasni mert nem igazán vagyok jól.Állandóan fáj a fejem ha lehajonok olyan mintha azonnal leszakadna a nyakamról pedig nem vagyok megfázva stb...KépE mellett Domi le se szakad rólam mindig rajtam lóg .Tegnap leugrottam a boltba,itt volt vele a 2 nagyi és papa és végig az ajtónál ordított még haza nem jöttem.Kép
Deeee azt azért olvastam,hogy ÁGI jó híreket hozott.KépSzívből gratulálok!KépNa meg azt is olvastam,hogy GABI betegeskedik.KépJobbulást kivánok!KépÉééééés,hogy még ESZTER egyben van.KépEszterkém itt a Valentin nap egy kis hancúr az ágyban persze lightosan és már mehetsz is a szülőszobára.KépKép
Mindenkinek puszi!Azért teszek fel két képet a rosszcsontomról ne,hogy elfelejtsétek!KépJaaaa!Ma sétálva voltunk vásárolni,csak az volt a gáz,hogy a fél órás utat másfél óra alatt tettük meg.KépDia
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Gabuska:
Akkor most már világos, hogy Bumpy miért ilyen naprakész!

Coolasa:
Én még nem szeretnék szülni, csak április 17-re vagyok kiírva! Te kinél szülsz?
kriszta33

Lldicsi,
gratula a nagy sétához! Kép

Natasa,
ha hétfőre van betervezve a műtét, akkor mikor kell bevonulnod a kórházba? Hányra vagy beírva? Csak hogy szoríthassak Kép Osztom a véleményed a szobákkal kapcsolatban. Nekem is mindegy, hogy hányágyasban leszek, csak fürdőszoba legyen bent! Annál kakibb sztem nem lehet, minthogy a folyosón mássz végig eksön előtt, vagy után KépKépKép

Gabuska,
férjed diétáztatod, ugye? Bár Nekem eddig ami a legjobban bejött ilyen hányásos-gyomorfertőzéses dologra, az a jó erős házi pálinka volt, vagy egy jó pofa rum. Az aztán kifertőtlenít! És ezt orvos ajánlotta, nem én találtam ki! Kép Anyukám a nyáron volt ilyen vacakul, és neki még a pirítóst és a háztartási kekszet se engedték meg, mert az is erjed a gyomorban, és még rosszabb.

Jó éjt mindenkinek!

Mancs

Kép
mancs

Sziasztok!

Így jár az, aki kihagy egy napot! Utána fél órán át olvas vissza, hogy képben legyenKép Lehet, hogy jegyzetelnem kellett volna, hogy mindenre tudjak reagálni?

Ági!

Csak csatlakozni tudok ez előttem szólókhoz: a halvány csík is csík, sipirc az orvoshoz!!!Kép Drukkolok nagyon!Kép

Eszti írt mostanában? Vagy csak én nem láttam? Olyan izgi!!!

Rosszul hangzik ez a hányós-hasmenéses balhé, szívesen kihagynám... Gyengélkedőknek jobbulást!

Képzeljétek, tegnap kellett volna mennem az utolsó vérvételre az Istvánba. Vérképellenőrzés, pisivizit, stb. Fel is keltem hajnali háromnegyed hatkor, elkészültem, férjem elvitt kocsival, hogy ne kelljen BKV-val mennem. Persze már csak a kórházban jutott eszembe, hogy az összes beutalóm otthon maradt. Olyan mérges voltam magamraKép Ma mehettem megint. Ráadásul tegnap tudtam meg, hogy streptococcus bacim vanKépKépKép Kitenyészett az a rohadék a hüvelyváladékból. Bár megnyugtattak, hogy ha kezelik vajúdás alatt antibiotikummal, akkor nem lehet baj, én persze izgulok. Ez nem az én hetem...

Pusza: Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Évi,
a streptokoki miatt tényleg ne izgulj, mert már rutinszerűen bánnak el vele a szülés közben. Persze én is izgulnék, de neked nem szabad!Kép

Dia,
jól mutat Domi a seprűvel, nem küldöd át hozzánk?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Ilba:
Ez a habtapi nagyon klassz. És nem is drága. Csak még a páromat meg kell győznöm. Az a fixa ideája, hogy szórom a pénzt KépKép Nem értem miért mondja. Na jó vettem egy hordozókendőt, amibe a gyerek üvölt, én nem tudom rendesen megkötni, egyébként meg egy hosszú vászonsál kinézete vanKép

Hasi, koponya uh. A gyerekorvos ír beutalót abba a kórházba, ahova tartoztok. (tényleg ti hova?) Nekünk már megírta két ünnep között, és márciusra kaptunk időpontot. Jó mi? Ez a Bethesda kh.

Járóka: elég drága ahhoz képest, hogy a teszvesz-en újonnan igaz csupaszon azt hiszem 10ezerért láttam. De nem vennék rá mérget.
Azért nem semmi lehet lefejve kiskanállal odaadni. ezt én is próbáltam, amikor még duzzadt a didim a tejtől és a gyerek fuldoklott tőle. hát mit mondjak nem volt egyszerű. és hát ugye rengeteg volt a hulladék Kép mármint ami a pólóján, az enyémen, meg a padlón landolt.Kép
Tegnap óta úgy érzem, sokkal kevesebb a tejem. Már a második éjjel, nem feszít, én nem áztatom el a melltartóbetétet. Ráadásul a gyereket is két ciciből kell etetnem, hogy jóllakjon. S.O.S. Csak nem fogy a tejcsi? biztos én csináltam rosszul, hogy kaja után nem fejtem le ami megmaradt. erre kevesebbet termel. hát nem tudom.

Gabuska:
Jobbulást a férjednek.
Most vettem észre, hogy kispesti vagy KépKép Rögtön elkezdtem nosztalgiázni, kb 13 évvel ezelőtt (úristen de öreg vagyok) egy rövid de igen intenzív időszakot töltöttem a Kazinczy u. környékén. Meg oda jártam uszodába, meg moziba. (nem tudom meg van-e még) ja és piacra is. Amióta Gergő itt van, egy csomót elmerengek azon, hogy milyen is volt 20évesnek lenni KépKép

Lldicsi:
gyógyuljál! a fiad meg micsoda házias, már söpröget is Kép

Mancs:
nekem a szülésznőm intézte a 3ágyast, már amikor megkezdődött a szülés, lefoglalta és szerencsére sikerült is tartani a helyet pedig hétfő hajnalban mentünk be és éjfélkor kerültem csak le a szülőszobáról. Te mikor is fogsz szülni?

Novum:
gyere gyakrabban és kérünk valami fotót a mászásról. Gergő tényleg nagyfiú már Kép már egy órája a hordozójában kajabál nekem meg a ráaggatott játékoknak. Nagyon komoly Kép Engem meg hagy számítógépezniKép
Vendég

Tücsimama!
A mozi már cukrászda meg játékterem meg bank. Az uszodába én is sokat jártam. A piacot átépítették, egy kétszintes épülettel is ki lett egészítve.
Köszi, átadom Zolinak!
Éjjel jókat rókicázott, reggelre meg kutya baja sem volt. Én ugyanígy jártam. Azért a doki kiírta erre a hétre.

Tudom, ez a téma már le lett rágva, de nem bírom megállni:

Bababuci hátulról
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Tücsökmami,
most áll be Nálad valószínűleg a kereslet-kínálat. Nyugi. Az én cicim másfél hónapja olyan, mint egy szivacs Kép, mégis van benne tej. Kép De totál megértelek, én is paráztam ezerrel. Kép

Gabi,
jobbulást Azuradnak. Kép
Livikének szépen alakul a sérója hátul, tetszik! Kép

Eszti!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Képzeljétek már majdnem 10 óra volt, nagy csend. Kezdett gyanús lenni a dolog, mert emlékeztem, hogy 9kor már fent volt Beni, csak adtam magamnak még 5 perc lustit, de visszaaludtam. Kép Na mondom, nézzük meg a gyereket. Erre, ez fogadott, Beni nézelődve, beszorulva:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba:
Megzabálom a gyerekedet! KépKép
Vendég

Akkor osszuk be, mert én is kérek belőle!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Tücsökmami,
elvileg áprlis elejére várjuk Petikét Kép Az első, hüvelyi UH és a naptár alapján április 8-ra, de utána mindig április 3-at írt ki az UH alapján a gép. A 4D-s pedig már márc. 28-at. Én az orvosnak hiszek, aki azt mondja, hogy április 8. Valszeg nagy baba lesz, én sem voltam kicsi amikor születtem (4 kg fölött) és a férjem sem. Lehet, hogy ezért ez a korábbi dátum.
Hordozókendő... eleinte nekem is tetszett a dolog, gondoltam is, hogy majd veszünk egyet, ha eljön az ideje. Aztán a férjemmel megbeszéltük, és a hagyományos kenguruk vmelyike mellett döntöttünk, persze még nem vettük meg. Az vhogy biztonságosabbnak tűnik. És nem egy szőtt sál-kendő Kép Bár biztos vannak olyan babák és mamák is, akik nagyon szeretik. Nekem is vhogy szimpibb a kenguru. Olyasmit szeretnénk, ami tartja rendesen a gyerkőcöt, a gerincét és a nyakát/fejét is, viszont lehetőleg mindkét irányban bele lehessen rakni őt.

Ilba,
hát tényleg meg kell zabálni a fiadat! Kép Egy nyikkanás nélkül elvolt így keresztbe beszorulva? Kép

Évi,
nyugi! Ezt már tök biztonságosan tudják kezelni, és kezelik is Kép Mindig a jó oldalát kell nézni a dolgoknak, és most arra gondolj, hogy jó, hogy észrevették! Ne aggódj Kép

Gusztustalan szám gyógyulgatni látszik Kép Ha vki ma du. vagy estefelé lát a Brendonban egy bazi nagy herpeszes szájú kismamát, aki mellszívót vásárol, na az leszek én Kép

Ilba,
megyünk a Brumimaciba is, ha lesz időm, körülnézek járókaügyben, jó?

Bubek,
van már szőnyeg? Mi azóta láttunk még másfajtákat is, a kispesti Diegoban, és van mellette egy másik szőnyegáruház is, abban is vannak arik, nem autópályásak. 1499-től asszem 1699-ig vannak. Mi sajtos-egereset néztünk ki Kép De azért még körülnézünk.

Kép
mancs

Kriszta, én Fedina Lauránál szülök.

Kép Kép
coolasa

Évi,
NYUGI!!!! Nekem is volt streptococcusom, annyi volt, hogy 4 óránként kaptam penicilint szülés alatt. Nekem ez csak 1et jelentett. Kép És látod Benit, semmi baja. KépKépKép
Szóltunk a szülésznőnek, mikor beköltöztünk a szülőszobára és mondta, hogy nyugodjak meg, benne van a gépben, már hozni is akarta a penicilint.

Tücsökmami, Gabi,
Kép

Tücsökmami,
már akartam kérdezni, hol laktok Újpesten? Apukám a Káposztásmegyeri utcában. Tudod hol van?

Dia,
Domit mi is beengedjük bármikor söprűvel a kezében! Kép

Mancs,
köszi a járókát! Nagyon vehetnékem van már, utálom, hogy állandóan figyelem, hogy a földön nincs-e nagyon hideg.
Én is nézegetek mindjárt a neten.

Kép
Kép
Kép
ilba

Heló csajok!

Évi, nekem is van streptokokim, én sem örültem neki (eddig minden eredményem jó volt), dehát ez van. És engem megnyugtat, hogy sok más kórházban egyáltalán nem is nézik ezt a bacit. Itt legalább megnézték, és tesznek ellene. Ez van. Kép
Ilba, te hogy kaptad a penicilint?

Gyerekek marha édesek!!!! Kép

Nálunk változatlanul semmi küli az eddigieken kívül. Babuci úgy látszik nagyon jól érzi magát odabent.... Kép

Mancs, én is Avent mellszívót vettem, de még nem próbáltam... Kép Azért jól néz ki. Kép

Dia, köszi a tippet, nem jött be......... Kép Kép

Puszi

Eszti
Vendég

Sziasztok!
Lehet Esztipeszti már a szülőszobán??? Ma voltunk ctg-n és tele voltak aszülőszobák. A mellettem ülő kismamát is bennfogták. Viszont nálunk semmi változás. A szülésznő annyit mondott, hogy pénteken vár egy újabb ctg-re. Pénteken leszünk 40+0!
Mancs, elvileg htfőn 7-kor kell bevonulni és 9 körül lesz a csaszi. De, remélem NEM így lesz. Szeretném ha Szonja előbb jelentkezne. Azt hiszem ma este bevetünk pár trükköt :o)
Ági, Coolasa az én dokim Bábinszki drnő (és farfekvés miatt lesz csaszi).
N

Kép Kép
natasa1975

Ilba:
KépKép tök közel apukádhoz. a Szilas patak előtt közvetlenül. Pálya u. Tungsram u. sarok.
Tegnap pont abban az utcában is sétáltunkKép
Ha egyszer jöttök látogatni a papát, szólj, és elsétálunk arrafeleKép

Mancs:
a kenguruban is üvölt Gergő Kép egy kölcsönt próbáltunk ki.
a bababolt.com-on lehet fejtámaszos kengurut rendelni. onnan van a szopipárnánk is.
ez az utolsó idő nagyon gyorsan elmegy, meglátod.Kép
Vendég

ESZTI, én meg már azt hittem,...
Nekem is Avent-em van, zacsis. De van hozzá cumisüveg. A mellszívót kaptam, de poharakat venni fogok. Igaz, senki nem jaánlotta, de nekem praktkusnak tűnik. Örülök, hogy nem csak én látom így.

Kép Kép
natasa1975

Eszti,
már azt hittem ... Kép
A penicilint úgy kaptam, hogy a csuklómhoz betettek egy kanült(?) és abba nyomták bele. Mire a másodikat kaptam volna, ott figyelt Beni a hasamon. Kép

Ági,
mi van?????????

Natasa,
sok sikert! KépKépKép
Én akkor ajánlom Neked a kis poharakat! Kép

Tücsökmami,
nem tudom hol van, de ha azt mondod, hogy közel, az tök jó. Kép
Nem voltunk még Benivel Apuéknál, ők szoktak jönni, mert van cica, hosszú szőrű, hatalmas és még nem mertem odavinni.
Ha megyünk viszont, akkor szólunk! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Akkor hajrá a poharakért! Kép
Hm, mégsem lesz holnap doki. Most beszéltem vele és mondta ha okés a ctg és pénteken is megyek akkor őt kihagyhatom. Legalább lesz időm a párommal menni, mert neki is dokinál van jelenése.
Na, most megyek és ismét nézek egy kis sportot meg kötögetek,...
Szép napot!
N

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Egy pár mászós kép:KépKépKépKépKép

Kép

Kép
novum

Na gyorsan irok pár sort!

Most értünk haza a nagy kirándulásból.Ma voltunk ugyanis a munkahelyemen az óviban.Szilvi jól viselte a bkv-zást és a folyamatos nyúzást,mert mindenki megfogdostaKép.Aláirtam az adópapirom és már jöttünk is!Most ebédelt egy kis főzit és kapott agy könyvet azt nézegeti!

Gabi:
Lehet,hogy az inye miatt nem cumizik,bár a doki néni még nem lát rajta semmit.A cumit csak rágcsálja és nem szivja.Nem tudom mitől lehet!

De jó neked,hogy az Urad otthon van!Kép

LIvi jól néz ki hátulról is!Kép

Ilba:
Látod milyen nagy Beni!KépMár be tud szorulni az ágyba!Kép
Járókát nálunk itálja Szilvi!De ha a földre teszem egy darabig el van.Pedig jobban örülmék én is ha elmaradna a járókába!

Dia:
Remélem már jobban vagy!
Láttam a képpeken,hogy nektek is parkettás a lakásotok.Domo nem csúszott el mikor mászott vagy tanult járni?Vagy hogy védtétek ki ezeket a veszélyeket?

Nekem is aventes poharaim vannak.Sajnos tejet nem tudtam lefagyasztani benne,mert nem volt annyi,de most kaja szállitásra nagyon alkalmas.Nem bántam meg,hogy megvettem.

Most ennyi,mert ebédidő van nálunk!
Sziasztok!

Kép

Kép
novum

Natasa, mi is pénteken megyünk CTG-re. Ti mikor? Mi reggel körül, gondolom 7-8 között.
Drukkolok ám neked, ma Pártai Lucia holnapra jó nagy frontot mondott, meleget, aztán hajrá!!! Kép

Novum, igazi kis energiabomba a sárgamelegítős minimanód!! Kép
Vendég

Sziasztok!

Timi, Szilvike egy tündérke! Hát agyon tudnám puszilgatni, annyira cuki!!!

És ezt elmondhatom az összes babóról! Annyira édik!!! Kép

Marcival is azt szoktam játszani, hogy "Anya puszigyárából jönnek a puszik" - és akkor ha a száját puszilom, akkor ő is elkezd csücsöríteni. Annyira jó fej, úgy szoktam rajta röhögni!!! (ő meg visszaröhög...KépKép)

Ilba, akkor most Beni eszik, amennyit kell? Vagy most hogy pótolsz a fejéssel, az csökkenti a mennyiséget? Nekem Marci az üres cicit is úgy szokta szopizni mintha lenne benne még valami, közben meg már nem is nyel semmit. Csak szopkodja a cicit. Na olyankor volt már, hogy én sem tudtam a másik cicire rávenni, de egy negyedóra -húsz perc múlva újra próbáltam, és akkor már sikerült. Azóta is így csinálom, ha nem akar rendesen szopizni, mert valamin nagyon elgondolkodik, vagy nézelődhetnékje támad, vagy szopi közben kezdenek el jönni a pukik...) Vagy ezt már te is próbáltad?

Jó ez az Avent mánia. Nekem is az van, de én a mellszívóját sajnos nem tudom használni, mert nem feji a cicit. Vagy én vagyok béna hozzá...Kép Kézzel sokkal jobban tudom fejni azóta amióta a kórházból hazajöttünk.
A poharakat én is használom, viszont most a múlt héten amikor a Brendonban voltam, képzeljétek, vettem egy dobozzal, amiben 20 db-ot írtak, és nem hiszitek el, csak 10 db-hoz volt benne tető. Igaz volt még benne két műanyag kiskanál is, nadehát....hát miért nem adtak hozzá tetőt is????Teljesen szonty lettem. Szóval most lesz 20 kis poharam, aminek nincs teteje...KépKép

Gabi, hogy vagytok? Jól vagytok? Remélem vége a hányásnak...Kép

Mancs, köszi a tippeket, mert fog kelleni menjünk szőnyeget venni. Azt ugyan nem tudom mikor, és hogyan, de azért addig is köszönettel veszem, ha láttok jókat! (mint a mellékelt ábra mutatja, még nem sikerült venni) KépKép

Tücsökmami,
mi a Madarász u. kórházban voltunk UH-n, oda gyorsan kaptunk - 2 héten belül - időpontot. Az nálunk is jó gyorsan ment, mert Apa szerencsére tudott jönni velünk segíteni. Akkor bénáztam a hordozóval a kocsiban. Na azóta már profin rakosgatom ki-be az autóba a gyereket. Kép

Azt nem is mondtam. Tök jó volt újra a volán mögé ülni. Már hiányzott egy kicsit a vezetés. Még a 8. hónap végén is vezettem, bár akkor a hasam már ippeghogy befért a kormány elé, de decemberben, és januárban nem nagyon vezettem. Kimaradt két hónap, és teljesen fura volt újra beülni...De tök jó!!!!KépKép

Ági, mi a helyzet??? Hol vagy? Voltál dokinéninél???

Dia, Ez a Domifiú egy annyira helyes kissrác! Nagy játékmester lehet, az látszik a képeken!!!!KépKépKép

Natasa, Eszti, most már aztán tényleg a finishben vagytok!!! De jó lesz, megint majd nézhetünk újabb újszülött babaképeket!!! Már alig várom én is! Szurkolok nagyon! KépKép

Gabi, Livi cipője annyira cuki!!!Kép

Na jó, most megint egy kis szünet, hát hiába az anyuka élete sem tejfel....vagy mi...Kép

ma reggeli ébredés a pelenkázón (nézzétek a sérót!!!Kép):
KépKép
KépKép
KépKép

Ja azt nem is mondtam: Marci este 11h - től ma reggel 7h-ig aludt!!!!Hurrá!!! (nem tudom ti is átérzitek-e, de az 8 óra alvás!!!)! KépKépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
nagyon aranyos Marci és milyen kis jóságos, hogy éjjel hagyja a mamát szuszókálni!Kép

Már úgy várom, hogy Lívi is másszon! Ezek szerint 1 hónap, annyival idősebb Szilvike. Nagyon csini a sárga melegítőben!!!!!

Ilba,
itt van még pár kép az ajándékokról, a piros cipőt és a pólót ma kapta a kisasszony a féléves szülinapjára tőlünk:
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szisztok!

Tudom, hogy ezer éve nem voltam, de annyi minden volt. KÉpzeljétek Benedek 8 napig nemkakilt. Gondolhatjátok... A szoptatási tanácsadó és Connie is azt mondta, hogy 10 nap is elképzelhető ne aggódjak. Hát én aggódtam, de nem akartam adni neki kúpot, meg szirupt. A kamillateát (cukrosat) pedig kiköpte. Aztán kiderült feleslegesen izgultam. A 8. napon egyszercsak durr. Semmi erőlködés.

Azóta nem eszek csokoládét, mert attól is lehet állítólag.

Rakok fel néhány képet Benedekről. Ja és most futottam össze Évivel( Évi77) olyan szép nagy a pocakja. Épp tornára ment az Istvánba.

Bumpy, Csak átfutottam az eseményeket. Csak nem???? Jaj, nagyon drukkolok! Beadtad egyébként a felvételi jelentkezést az orvosira?

Kép

Kép

Kép

OKép

Kép

Kép
szorsi

És utólag is mindenkinek köszönjük a köszöntét!
Hálából még egy-két képKép
És Bubek gratulálok az éjjel átalváshoz!
Apa íg ymelengette a lábait BeninekKép

Kép

Kép

OKép

Kép

Kép
szorsi

Orsi,
de jó, hogy jelentkeztél!Kép Bár én olvastam babafalván a történéseket, de hiányoltalak innen!
Ez a fiú mindig ilyen mosolygós? Vagy úgy csináltok, mint mi, hogy véletlenülKép soha nincs kéznél a gép a hisztinél.
(Jut eszembe, ígértem sírós képet...)
Mindhárom képen máshogy néz ki Benedek, annyi arca van! Utólag is boldog hófordulót ennek a gyönyörűséges babónak!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mire megírtam, hopp, itt termett még két Benis kép. Hát csak ismételni tudnám magam.
Miért kellett melengetni a lábát?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
Beno megtanulta, hogyha meglátja a fényképezőgépet, akkor vigyorog. A sírásról inkább videot csinálunk, hogy meg tudjuk kérdezni Benitől,ha nagy lesz, hogy mi is volt a baja abban a szituációban :Kép)
OrsiKép

Kép

Kép
szorsi

Mancs,
én sajnos nem láttam azt a filmet, a Ferit viszont igen.Kép Én (szintén politikától függetlenül) ki nem állhatom ezt a szép embert, ahogy megszólal meg gesztikulál, meg (szerinte) hatásos szüneteket tart a szavak között futkos a hideg tőle a hátamon! Meg persze a többitől díszpéldánytól is.
Viszont tényleg aranyos az ötlet!Kép

Mi a barátainktól egy gyönyörű szép SZEMETESKUKÁT kaptunk nászajándékba... Hogy legyen hova gyűjteni a sok szemétségét a másiknak.Kép Aranyosak, ugye?! A rokonságnak meg csak hadováltunk össze-vissza, hogy miért ezt kaptuk, nem nagyon értékelték volna a poént.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Orsi,
nagyon jót nevettem! Tök ari!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hová nyúlkál ez a gyerek?! Lehet, hogy itt az ideje a felvilágosítást megkezdeni?Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Van már nekem is mellszívóm KépKépKép Megvettük a Brendonban. Plusz vettünk még ilyen kék szmötyivel töltött mellápoló melegíthető, hűthető párnát is, szintén kuponakciósan. Nekem ismerős ajánlotta ezt a mellszívót, és szerinte a poharak is nagyon jók. Remélem, valóban ki fogjuk tudni használni, azazhogy lesz bőven tejcsi Kép

Bubek,
akkor majd tájékoztatjuk egymást szőnyegügyben Kép Avent pohártetőket egyébként lehet külön is kapni, de ez tényleg szemétség, hogy ilyen csomagolásban adják Kép

Tücsökmami,
a szopipárnám tegnap lett kész Kép Apósom csinálta, aki kárpitos+antikbútor asztalos, és ezáltal tök jól tud varrni Kép Vettünk ilyen mikrogolyót vagy mit, ami a "töltelék" ezekben a párnákban, meg szép huzatot, és annyi. Került az egész kb. 2000 Ft-ba, golyócskástól, dupla huzatostul Kép Azon pöffeszkedem tvzés közben. De van, amikor a férjem lenyúlja Kép

Natasa,
jön a front, hajrá! És elő a trükkökkel! KépKépKép

Gabuska,
az a piros cipőőőőőőő! KépKépKép Imádom!!! Ha nem láttad a filmet, nézd meg! Nagyon aranyos, romantikus vígjáték, parádés szereposztással. A Feri-videóból ez nem derül ki, de az elején Hugh Grant Kép táncol, ő alakítja az amerikai elnököt Kép Nem bánnám, ha nekünk is ilyen miniszterelnökünk lenne KépKépKép Ez a szemeteskuka-dolog aranyos Kép

Ilba,
járókát sajna nem nagyon tudtam nézni, így is sietnünk kellett, mert a férjuramnak még ki kellett szaladnia a mhelyére. Amit láttam a Brumimaciban, az nem volt összecsukható, csak lapra szerelhető, és 14000 volt. A kádunkat vittük mindenhova, de egyszerűen nincs hozzáillő állvány, amibe belemenne. Még a Brendonba se, pedig ott is lehet ugyanezt a fajta kiskádat venni. Egyet találtunk amibe még visítva, de belemegy, de az meg olyan alacsony, hogy a csípőmnél lejjebb van a kád alja KépKépKép

A streptococcust mikor nézik? Rutinszerűen minden laborvizsgálatnál? Nekem nem az Istvánban csinálják a laborokat... Szóljak legközelebb a dokimnak, hogy nézesse meg?

Bumpy,
mi van?!?!?!

Mancs Kép

Kép
mancs

Még vmi:
Ti hogy sterilizáljátok/tisztítjátok a mellszívót és tartozékait?

Megyek állazalkuzni Kép

Kép
mancs

Mancs,
azt a piros cipőt én is imádom!

Én csak simán kifőztem.

Nekem ezt a streptoizét a harminc valahányadik héten nézte a dokim, vett le mintát. A köv. találkozásra meglett az eredmény.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Látom mindenki rákattant a takarítós nagyfiamra.KépKépKépMa is leszúrtam,hogy telemorzsázta a szőnyeget,erre hozta azonnal a söprűjét és söpört.KépCsak az volt a baj,hogy abból is hullott az az izé/tudjátok, amiből van a söprű/.KépKép

Gabi!Kép
Tündéri szerkójai vannak a kiscsajszinak.KépÉnn a hétvégén rendeszkedtem a Domi szekrényeiben és majd el ájultam.Egy hónap alatt 5 centit nőtt így egy csomó /új/rucit nem is tudok már rá adni.KépMost megfogadtam nem veszek egyszerre több ruhát mert így fogok járni legközelebb is.De ez a fogadalom csak addig tart amíg nem jön szembe velem egy bolt.KépKép

Eszter!Kép
Hááát más ötletem nincs.Kép

Ági!Kép
Na,mizus?????????????????????

Szorsi!Kép
Ez a mosoly haláli!Kép

Bubek!Kép
Séró báró.KépGratula a hosszú éjszakához!Élvezd amíg tudod mert hamarosan jönnek a fogacskák!KépKép

Novum!Kép
Gratula a mászáshoz!Kép

Bocsika de elfelejtettem ki kérdezte a padló kontra mászást.Nos,deeeee nagyon csúszott,csúszik.KépKépAmikor mászott,vicces volt mert időnként kicsúszott alóla keze,lába és kiterült mint a nagy Alföld.KépDe még most is van,hogy nem várja meg,hogy ráadjam a szobacipőt már rohan is vagy zokniban vagy harisnyában.Persze ilyenkor tanyázik az úrfi és néz rám nagy bánatos szemekkel,hogy ő bizony elesett.KépDe olyan is van,hogy csak felpattan és megy tovább.Kép

Sterilizálás:Decemberben abbahagytam mondván már 1 éves nagyfiú.....Aztán most,hogy megjártuk a LászlótKépújra elkeztem sterilizálni.Mi chicco sterilizáló folyadékot használunk de ha lesz ketteske Neki már mikrósat veszek.

Én:Köszi Mindenkinek már javulgatok,persze ez nem azt jelenti,hogy nem fáj a fejem csak nem annyira...KépDe tegnap biztos front volt mert haldokiltam.KépKép

Végezetül jöjjön pár kép máról akarom mondani Domiról.KépKépSok puszi Mindenkinek!Dia

KépKép
KépKép

Kép
Kép
lldicsi

Kép

Hogy most András itthon van, 2 gyerekem lett Kép, alig van időm a Babanetre Kép
Meg a gépért is meg kell küzdeni mindig. Kép

Na de most az enyém ... Kép

Képzeljétek, voltunk most először Benivel nagybevásárláson, tök jól elnézelődött, meg voltunk DM-ben, nem mondom meg mennyit fizettem Kép, de megkaptuk a Bababónusz ajándékokat is. Kép

Ági!
Írd már meg mi van!!!!

Timi,
hát Szilvin egyáltalán nem látszik, hogy betegeskedett, tök jól néz ki és még mindig írtó édi!!! Ahogy pucsít az ágyon ... meg kell zabálni! Kép
Tibi! Hogy, s mint?

Bubek,
hát, köszi kérdésed, alakulgatunk. Megnyugodtam, és ez a lényeg. Beni ma már többször is elfogadta a két cicit és estefelé szinte óránként rákéredzkedett. Kép
Szopizik 80at, de szigorúan ennyit, mintha többet nem lehetne és a többit kanállal kapja. Abból, amit éjjel és reggel fejek le.
Mellszívó: Bubek! Nézd meg azt a kis csillagot, ami a közepében van. Lehet, hogy fordítva teszed bele, ezért nem szív. A redőknek felfelé kell állni.
Marci hajszerkezete nagyon jó! Kép Beninek nincsen ilyenje. Kép

Gabi,
hát ez a sportcipő!!!!! KépKépKép
De nekem a kék macis mamuszka is tetszik. Kép

Orsi,
végre!!!! KépKépKép
Beno szenzációs! Bebugyolálva a hordozóba írtó cukika!!! Kép
Miért melegítitek a lábait?

Mancs,
a kókuszokat nem a laborban nézik, hanem a hüvelyből vesznek kenetet, nekem a 36. héten csinálták.
Kádállvány Kép Fényképezd már le, milyen ez a különleges kád, amihez nincs állvány.
Sterilizálás: én előre kell bocsátanom nem vagyok higiénia mániákus (azért nem vagyok büdi Kép), szóval én nem minden használat után sterilizálok, alaposan elöblítem forró víz alatt, a műanyag részeit pedig mosószerrel mosom. Eddig lábasban főztük ki a dolgokat, de pont tegnap kaptam egy sterilizálót a Brendonban (5-10ezerért vannak), 2 deci víz kell alá és be a mikróba 8 percre és kész is van. Tök jó szerintem.

Csajok, kérünk drukkokat holnapra, reggel megyünk szurira, lehet, hogy megkapja (kajálása miatt esetleg nem). Egyébként kellett mérnem, csütörtök óta 11 dekát hízott! Ez jó, a nemevéshez képest. Most vagyunk 6,19kg.

Na jó éjt!

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó reggelt csajok. Kép

Front ide vagy oda, még egyben, bár éjszaka elkezdtem fájdogálni, de semmi komoly. Mondjuk ma meg holnap doki és szülésznő sincs (de jönnek, ha kell), szóval nem biztos, hogy most kéne indulnia, dehát ezt úgysem én döntöm el. Kép

Ilba, akkor ügyik legyetek a szurin. És örülök, hogy nem vagy büdi....Kép Kép (azért ezen jót nevettem...) Ja, és az én férjem-gyerekem most ment ki egy megfázásból, szóval értem, miről beszélsz......úúú, minden férfi így tud szenvedni egy kis orrfújástól??? Nagyhalál volt a javából. Kép

Mancs, nekem a 36. héten vették le, és amikor először mentem a kórházba CTG-re. A szülésznőm csinálta. Egy hét múlva kész az eredmény. Kép

Dia, annyira huncut feje van Dominak, hogy azt nem tudom leírni!!! Kép

Orsi, ez a lábmelegítős kép szenzációs, azért apa kreatív, lássuk be. Kép És tényleg, miért is kellett? Fiad nagyon cukkker! Kép

Puszi
Eszti
39+0
Vendég

Jó reggelt!

Jányok, a Vukos póló nem tetszik senkinek?!Kép Ha lett volna nagyobb méret, vettem volna magamnak is!Kép

Ilba,
az előbb Lívinek is volt egy kis kalandaja az ágyában. Olvasgatok itt, egyszer csak elégedetlenkedést hallok, azt a fajtát, amikor valamiben akadályoztatva érzi magát Lívi. Hát beszorult az egyik bokája két rács közé, de fejjel lefelé. Mármint a lábfelje. Õ hanyatt, a lábfeje meg mintha hason feküdne. Majdnem elájultam, kifordult teljesen a bokája. De kihúztam a rácsok közül, egyből visszafordult magától, neki meg semmi baja, csak nézte, hogy miért vagyok így megijedve. Ezek a kölkök gumiból vannak! Néha a csörgőivel is akkorákat üt magára, hogy csoda, hogy még nem törtek szilánkosra a csontjai ő meg csak vigyorog.
Mindjárt jövök még vissza, csak most a macsek zörög egy zacsival és felébreszti a férjemet.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Timi, tennél fel egy képet a járókáról? Köszi!

Ilba, van már valami meló kilátásban a nagyobbik fiadnak?Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska:
Deeeeeeeeee! Nekem tetszik a pólócska Kép Még a hideg is kirázott amit írtál a bokaakcióról. Én már biztos visítoztam volna.

Lldicsi:
Ez a Domi csudapofa. Lesz kettecske? Már dolgoztok a témán? KépKép de jó nektek. Nálunk az apu nem akar kettecskét Kép Igaz neki az már hármacska lenne, de akkor is, én legszívesebben már most belekezdenék a témába.

Mancs:
szopipárna, hurrá, de jó neked. Gondoltam én, hogy mi kerül ezen 4500 Ft-ba, és ez még a legolcsóbb volt. A kórházban a csecsemősök árulnak 6000-ért, de láttunk 7-8ért is. Már mondtam a páromnak, hogy nekünk is kellene ilyen babás vállalkozást csinálni, biztos jól meggazdulnánk belőle Kép Hol lehet ilyen golyót kapni?

Esztipeszti:
most már tényleg egy utolsó hajrá

Bubek:
a hordozó kocsiba rakásával, mi még a párommal a mai napig is bénázunk. Például hátra egyszerűen nem tudjuk bekötni. Rövid a biztonsági öv.
Mi miért nem a Madarászhoz tartozunk??KépKép Ilyen hülyeséget.

Szorsi:
tündéri fiad van. hogy a fenébe tudjátok elkapni amikor nevet? nekem sosem sikerül. mire kattintok, addigra pont vág egy halálosan komoly arcot.

Ilba:
hogy lehet a DM-ben ajándékot kapni? a kéthónapos oltást hogy tűrte Beni? én úgy félek, jövő héten csütörtökön kell mennünk. mondtam is a páromnak, vegyen ki péntekre szabit, hátha nem fog aludni a kis lurkó. Ti milyen szurira mentek?
Vendég

Sziasztok!

Gyorsan irok pár sort,mrt Szilvi megtalálta a kábeleket meg a gép bekapcsológombját és megszakad az adásKép

Gabi:

Először is LIVINEK BOLDOG FÉLÉVES SZÜLINAPOT!Kép
A járóka egyszerű hálós,jobban szerettem volna rácsosat,de ezt kaptuk!A párom rosszul lenne,ha vetetnék egy rácsosat is!Kép
Most éppen töltöm a gépet,de ha kell szivesen készitek róla képet.
Livi cipői nagyon klasszak!KépÉs már jó neki?Hányas méretet vettetek?
Párod még marad a munkahelyén?
Bubek:
Marci zabálnivaló!!!!A haja,a legörbült szája!!KépNagyon édi!

Szorsi:
Végre itt vagy!KépBenike csoda édesen mosolyog!Kép

Dia:
Domi nagyon huncutul tud nézni!Kép

Ilba:
Ha apa beteg nálunk is folyamatos szenvedés van!Kép
Ja, és drukkolunk ezerrel!!!!

Kép

Kép
novum

Timi,
köszönjük szépen!Kép
A 17-es cipők kicsik, a 19-esek nagyok. A 19-est jól megkötöm a száránál és nem esik le.
Zoli még ott van, nem nagyon mer ugrálni, ráadásul semmi garancia arra, hogy egy másik helyen ne legyenek hasonló gondok.

Tücsimami!
Én csak azért nem visítottam, mert láttam a gyerek arcán, hogy semmi baja. De a lábam az remegett még egy órán keresztül.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Nati, Eszti! Megy a drukk!!

Nekem is Avent mellszívóm van és eleinte volt , hogy nem jól raktam össze és nem szívott viszont mostmár teljes a siker!Én is nagy Avent párti vagyok!És a kórházba is vittem ami nagy kincs volt mert Zsófi nem egy nagy szopizos!

Kezdő anyuka kérdései jönnek:
Mit csináltok , ha sokat bukik a baba? Szinte minden kajálásnál ez van!
Köszi
Icu
czuli

Sziasztok!
Sajnos az éjjeli trükk nem vált be. A front sem hat. Bár, én napsütésre számítottam és nem hóra!
A fotók haláliak!!!!
Mancs, én lötyiben fertőtlenítek. Meg majd max kifőzök. Nekünk nincs mikrónk (és ha én döntök, nem is lesz).
Eszti, mi olyan 8:30-kor megyünk ctg-re, mert apa vezet és akkor tud elvinni. Lehet még összefutunkKép
Bumpy, ne csigázz már itt minket!
Mentem ebédet főzni,...az étvágyam a régiKép
N
39+6

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok lányok!Kép
Mindenkit elzavartam,mondtam,hogy most mennem kell babanetezni és így békén hagytak..Kép
Először is:minden szülni igyekvő kismamának (Natasa,Esztipeszti-most ők jutnak eszembe,elnézést,ha valakit kihagynék!)hatalmas drukk!Kép
Bumpy:
Ezt nem gondoltam,hogy ilyen hamar valóra válik a "Babát Áginak" jelszó(persze nem akarom elkiabálni-csak drukkolok).)
Ne kivánjunk esetleg sok pénzt,ilyesmit?Hátha..
Ilba:
Köszönöm kérdésed,megvagyok.Fülem bedugulva(majd csodát teszek a zuhanyrózsávalKép),fáj a térdem(AndrásIIKép ),de amúgy semmi gond.Ti hogy vagytok?Hogy bírod a két "gyermekkel" való bíbeblődést?Kép
Munka fronton valami fejlemény?Sok drukk Beninek a mai szurihoz!(remélem jól emlékszem és ma van).
Gabuska:
Nekem tetszik a Vuk-os póló!Csak nem volt időm megírni!Jobban van azuram Zoli?Kép
Bubek:
Köszönjük a dicséretet,mi is puszilgatjuk Szilvikét ezerrel,de más is beszállhat virtuálisanKép.Marci is annyira aranyos,és hát a nyolc óra alvás..Na erről Timi csak álmodozik..(én mondjuk alszom,mint bundamackó,Szilvike csak ritkán zavarja meg).
Ldicsi:
Domika hozzánk is jöhet,egy seprűvel rendelkező "lovagot" szívesen látunk nálunk is.Kép
Jut eszembe:hol az igazi lovagunk?VVolga,Andriska mizújság?
Mindenkit üdvözlök,de most vár a munka hímes mezeje.Vigyázzatok,ha kimentek,minden csupa szmötyi és csúszik!
Tibi

Kép

Kép
novum

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?