Töltike! Iszonyat helyes a kiscsaj, igazi huncut képe van
Kelimoni, amit bújókát láttál a képeken, az nálunk babaja néven fut (Antóniánál volt babaja, Boldinak baba). Ha csinálsz vagy veszel, egyszerre több hasonlót vegyél/csinálj, mert fogyóeszköz. És érdemes a másikat is a kiságyban tartani, hogy "büdösödjön". Antóniának ugyanis volt olyan párnája, amit postán kellett nyugdíjba küldeni, annyira szétfoszlott - és nem akarta elfogadni a másikat.
Boldizsár eddig is ezzel aludt, de most veszem észre, hogy igazán kezd kötődni hozzá, most már kiabál utána, hurcolássza, sőt a kocsiban beszélget "vele".
Ildikó, kérdeztél egyszer az ausztriai vásárlásról. Nem sűrűn megyünk, inkább alkalomszerűen (de ugye nekünk közelebb van, mint BP), pl. most esküvői ruha, vagy tavaszi cipők, esetleg valami speciális játék, és mindjárt kajavásárlással is összekötjük, főképp azért, mert imádom az igazi rozskenyeret.
Van Parndorfban (ami Outlet) egy Ulla Popken bolt, ahol nagyméretű nőcikre lehet jó szabású fiatalos ruhákat vásárolni. És egészen elfogadható áron. Most pl. hosszú fekete ruha 27 Euróért, 25 a kiegészítő ing, de szoktak lenni farmergatyák 10 Euróért is
Gyerekeknek cipőt szoktunk venni, főképp Reebok-ot, most is hoztunk Bobinak tavaszi edzőcipőt 14 Euróért. (Ja és büszkén futkosott benne, mutogatta az új cipőcskéjét mindenkinek).
Marcianyu, gondoltunk ám rád. Fiacskád most biztos jó ideig lesni fogja, merre mész.
Ancsúr, igen jól néznek ki a hidegtálak. A tojásba a töltelék hogy készül?
Gilice, Cirbi - várjuk ám a híreket!
És minden "türelmetlenkedőt" nagyon megértek. Én se bírtam annó beleférni a bőrömbe. Aztán minden igen hirtelen jött, és már elröppent egy év.
Holnap tartjuk az első "második" szülinapot, amit a végleges hazaérkezés napjára tettünk. Lesz kicsi torta, és felolvassuk a Nekem 2 születésnapom van című könyvet. Azt hiszem, ez Bobit még nem fogja érdekelni, de majd az évek során jó alkalmat teremt a kérdezésre.
Bobi hazahozatala előtti este elmentünk a kedves férjemmel egyedül (gyerekmentesen) vacsorázni, mondván erre mostanában nem lesz időnk, és tegnap este meg is állapítottuk, hogy eltelt egy év, és vendéglőnek még a közelében sem jártunk
Na most befejezem a regényt, mert még túltengek itt.
Szép napot mindenkinek!