Sziasztok!
Én is pont ezt kérdeztem a múltkor Manótól, hogy meddig marad az átlag ovis az oviban, mert én 4-re egészen egyszerűen szerintem képtelen leszek odaérni. És ebből a szempontból majdnem mindegy, hol van az ovi, az annyira korán van.
Nyuszi! Tündéri ez a kép! A láz viszont borzasztó lehetett, olyankor én is mindig parázok. De fő, hogy jobban van!
Flocika! Azért ez szép történet
. Próbáltam elképzelni
Minden jó, ha jó a vége. Bár mondjuk én ettől a helyzettől frászt kaptam volna, hogy 3 helyen is lehet a gyerek. Én nem nagyon merem szem elől téveszteni, mert annyi veszélyes dolgot csinál. Nem fogom azért a kezét, csak rajta tartom a szemem.
Primpa! A te történetedet elsőre nem értettem
De most már leesett, hogy hová záródtál be és hogyan, azért nem lehetett könnyű! És gratula a az okos 3 évesedhez!
Egyszer engem is bezártak anyuék, de én már gimis voltam akkor. Aznap véletlenül nem mentem 0. órára, de a szüleim már úgy megszokták, hogy amikor ők kelnek, már nem vagyok otthon, hogy be sem néztek a szobámba. Én meg fáradt voltam, és 10-kor ébredtem. Kimentem a nappaliba, tök csönd, rend, verőfény, látszott, hogy nem reggel van. Senki nincs otthon rajtam kívül, azt se tudtam, milyen nap van
Hívom anyut a munkahelyén, szegény, először azt hitte, beteg vagyok és hazaküldtek a suliból. Aztán tisztáztuk, és aznap már nem kellett suliba mennem
Hanzi! Köszi
Hogy van Marcus? Tetszettek neki a CD-k? Meghallgattátok azt az állatos-mondókást?
Kriszta! Igen, köszi, jól vagyunk! Holnap megyünk zenebölcsibe is (a múlt héten nem vihettem oda az influenzámat, az ember meg dolgozott). Miksa állandóan emlegeti a zenebölcsit, és kiszekálja a lelkem a mondókákért. De hát nem tudom mindet, mi tagadás
Tudok vagy 60-at, de van 4-5 új, amit még csak egyszer mondott a csaj. Na, ő azt akarja hallani
Marycus! Neked meg a férjedhez gratula, univerzális a pasi
A fotózás meg fantasztikusan jó lehet, nekünk is van fotós barátunk, és olyan klasszakat csinál.
Lassan megyek, Miksát kicsit hagytam most Teletubbiest nézni. Ma még nem látta őket
Voltunk nagybevásárolni, jól kidöglöttem. Ez van
szirom
Ui: Még azt nem meséltem el, hogy Hanziékkal utoljára úgy kb. nyáron találkoztunk gyerekestől. Akkor Miksa Babának hívta Marcust. Most szombaton kora délután, amikor ő már fent volt a szobájában, de még nem aludt, megérkezett Hanzi férje. És Miksa nem akart aludni, mindenáron ki akarta vetetni magát az ágyból, be volt zsongva. Végül felmentem, és kiderült, hogy megismerte Ádám hangját, és azt hitte, a Baba is itt van. Ilyen memóriája van a kölkemnek