Sziasztok!
Én is itt vagyok csak tegnap du bent voltam a mkhelyemen elpakolni a cuccaimat. Jó mérges is voltam, mert szokás szerint százezer emberrel kellett beszélgetnem, a pakolással meg alig haladtam , aztán meg sietnem kellett mert Zsolti jött értem, és amikor beszáltam a kocsiba én is elkezdtem görcsölni. Átállítottam az ülést fekvőbe, és aztán jobb lett, de megijedtem egy kicsit.
Amúgy nincs valami rózsás kedvem mostanában, én is félek ettől a méhszáj dologtól, meg már mindentől. Pihenni én is alig tudok, mert nekem a fekvés már kifejezetten fáj. Mindkét oldalon nyilall a csípőm, hanyatt már nem lehet, így állandóan forgolódok, de az meg nagyon fárasztó. Egy kicsit elegem van mindenből....
Julcsi, a komód amit kaptunk nem tudom milyen mert még dobozban van. De annyit tudok róla, hogy fehér, elég alacsony, kétajtós, és a pelenkázós része később levehető. Mi más szekrényt nem veszünk a kicsinek, mert egyelőre úgysem lesz sok ruhája, meg pénzünk se nagyon van.
Ágyunk van még az unokaöcsémtől, úgyhogy azt se veszünk. Viszont engem egyre jobban foglalkoztat a bölcső gondolata, szerencsére Anyukámat is, úgyhogy remélem így vagy úgy bölcsőnk is lesz, mert akkkor azt oda tudnám tenni a mi ágyunk mellé,és akkor mégis velünk aludna az elején, s ha sír csak kinyúlnék ringatni
.
A szennyestartó amit vettünk nagyon aranyos.
Az Auchan-ba vettük, lehet, hogy láttátok: kék műanyag doboz, piros teteje van (olyan mint egy lego), és sárga zöld kerekei. Nekem nagyon tetszik
.
NA, abbahagyom, pihenjetek!
Puszi, Nóri