Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Lányok!

Hú volt ma pörgés rendesen! most tértem csak magamhoz, egész nap pihiztemKép De. voltam a házi dokinál bazi alacsony volt a vérnyomásom 88/valami, már nem emlékszem, de biztos ezért "aludtam" szinte egész nap.

Örülök, hogy jól van mindenki, és a kedélyek is lecsitultakKép

Még olvasgatlak benneteket, nálam most semmi extra nincsen.

judy

KépKép
judy1
 
 


Sziasztok!

Elolvastam amit a Kaszásról mutattál. Hát...
Viszont hétfőn volt egy kis problémám, azt mondta azonnal menjek be a kórházba és megvizsgált.Megbeszéltük, hogy másnap felhívom, aztán azt, hogy csütörtökön. Mivel a gond tényleg nem volt vészes, ezért szerintem igenis odafigyelt. Az első vizsgálatnál is egy csomó papírt adott, mindent tök részletesen elmagyarázott, egy csomót foglalkozott velem. Szóval nekem egyelőre szimpatikus.

Köszönöm igyekszem pocakosodni! Nektek is viszont kívánom.Illetve aki már szült annak ellenkezőleg :-)
kispus
 
 


Ja, az előzőt Kisjulcsinak válaszoltam :-)
kispus
 
 

 
 

Sziasztok!

Én a 4D-s ultrahanghoz szeretnék hozzászólni. Én 25 hetesen voltam 4D-n a Praxis rendelőben és valóban nincs semmi panaszom rájuk. Aki a vizsgálatot végezte látszott rajta, hogy nem csak a pénzért csinálja, valóban komolyan veszi a munkáját, mindent megnéztünk és mondta közben, hogy mit látunk, mit mér. Kb.15-20 perces volt a vizsgálat, kaptunk fekete-fehér képsorozatot, amin kb. 8 db kicsi kép van és az egész vizsgálatot mi DVD-re írattuk és mindez 10.000 Ft-ba kerül, de lehet még kérni színes képet, CD-re írást, illetve VHS-re írást ez darabonként 1000-1000 Ft. Szerintem elég korrekt. Illetve, aki egészségpénztári tag és a pénztára kapcsolatban áll a Praxis rendelővel, az kérhet számlát és a pénztár kifizeti a vizsgálat teljes összegét!

Összegezve nekem elég jó tapasztalataim voltak a rendelővel és csak ajánlani tudom.

Adri
kadrika
 
 


Sziasztok!

Én a 36 éven felüliek topikjába szoktam írogatni, de ide is be-be nézek, mert a Jánosban fogok szülni, nyáron.

Mezsu
olvastam, hogy te is Wiegandt doktorhoz jársz, én is nagyon szeretem őt. Szerintem nagyon rendes, rosszat még nem hallottam róla. Nekünk is lombik, harmadikra sikerült.
Most magánba járok hozzá a 12. héttől.

Konkrét kérdésem az lenne, hogy mennyit fogsz adni neki a szüléskor? Beszéltetek esetleg erről, vagy csak úgy találomra?
Én mindig bajban vagyok az ilyen pénz-dolgokkal.

Köszi a választ előre is.

Üdv mindenkinek

Icus 15+4

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Sziasztok!

Tudtok valamit arrol a 4D rendelőről ami a 13.ker.-ben van? Azt hiszem hogy Nancsi irt róla hogy aki egészségpénztár tag annak kedvezmény van. Hogy működik ez számlát kell ugyanúgy kérni mint a patikába és majd a számla alapján visszautalják a pénzt.Vagy itt másképp működik?

yniki
 
 


Icus, esetleg megadnád az e-mail címed???? Az enyém: zsuzs76@citromail.hu. Szerintem ott jobb lenne...

Zsuzsi
mezsu
 
 


Niki, ugyanúgy működik. Számlát adnak bármelyik ep nevére. Be kell küldeni, és majd visszautalják...
De szerintem jobb a Praxis...

Zsuzsi
mezsu
 
 


Zsuzsi és ott is lehet számlát kérni? Ha már egyszer fizetem minden hónapban akkor legyen valami értelme.
Niki

yniki
 
 


Szia Zsuzsi

Igazad van, tényleg etikusabb.
h-szucsilona@freemail.hu
Köszi előre is

Icus

Kép

Kép
szücsi_66
 
 


Niki, igen , ott is adnak számlát. Ott 1000 Ft-tal több a vizsgálat, de ha regisztrálsz itt a babaneten az uh részen a Praxisban, akkor adnak neked egy számot, és 1000 Ft-tal kevesebbet kell fizetni. Tehát mindkét helyen mndjuk a vizsgálat dvd-vel 12.000 Ft. Én első alkalommal ott voltam. Nagyon kedves volt a fickó, nagyon odafigyelt, becsületesen megnézett mindent, az ujjait is megszámolta, stb... Én azért biztos, ami biztos, kértem itt is, hogy számoljuk meg, nézzük meg, hogy megvan e mindene, de csak mutatta, hogy ott van a keze, és val.szeg ott van rajta mind az 5 ujja. Szerintem nem lett volna nehéz közelebb hozni, és tényleg megnézni azt, amire kíváncsi vagyok...
De ez csak az én véleményem. Nekem egyszerűen jobban bejött a Praxis... (a férjemnek is)

De itt is kedvesek voltak, csak szerintem a Praxisban többet nyújtanak...

Icus, mindjárt írok mailt...

Zsuzsi
mezsu
 
 


Sziasztok!!!!

Ujra csatlakozok a topikhoz :-) Mert ujra aktuélis a kérdés. 8 . hetemet taposom :-)
2004 Márciusában szültem a Borit Baltschik Doktornál.
Amugy én is még jártam Bori születése után de , de pont a fent olvasott dolgok miatt nálam is kiakadtak a dolgok! akkoot Timtom jött egy másik korházbl, lesulyto véleménnyel, és akkor én védtem a jánost. Aztán timtommal ha jol emlékszem le is zártuk vitának :-)) És látom hü topikos :-)
Na mindegy, énuuuutálom a korházakat de János szülészetében rendkivül pozitivan csalodtam! És szerintem akik ott dolgoznak , esetleg belenéznek, igenis szarul eshet neki, pedig mindent beleadnak. De tényleg . Remélem Kispus te is meglátod milyen kellemes hely.

Bocsi hogy hosszu volt!

Csatlakozok ujra tehát :-))

Viki
boribaba
 
 


Sziasztok!

Vera!
Hol találom az új topikot?
Lehet, hogy csak szimplán vak vagyok, így hajnalok hajnalán, de én nem látom. Kép


Boribaba!
Üdv újra itt! És jó pocakosodást!

Timi

Kép

Kép
timtom
 
 


Timtom!
Az a címe, hogy "A szent jános kórházban szült anyukák topikja". Tehát az A betűnél. Én is kerestem egy ideig Kép
Nem kellene átnevezni "János kórházban szült anyukák topikjára"? Vagy "János kórházi babák" topikra? Csak kérdezem. Nem értek hozzá, nemtom hogykell Kép De akkor itt lenne egymás alatt a két topik, és nem lenne kavar. (Más kórházaknál láttam ilyet) És akkor a mostani pocakosok majd kényelmesen átcuccolhatnak ha eljön az ideje Kép És ebben a topikban tényleg csak a kórházról a terhességről és a szülésről maradnának a dolgok. Nem vesznének el senki infói és tapasztalatai a két topik között.
Hm? Vera te mit szólsz ehhez?

Boribaba: szia Kép

Praxis: én is csak ajánlani tudom. Nem kellett várni, és azt nyújtották, amit ajánlottak. Korrekt a szolgáltatás.

Üdv. M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Csajok csomót irtok a praxisról most már azt is leirhatnátok hogy hol van. Nekem lövésem sincs róla. Mennyi idővel kell elötte bejelentkezni? Tudom hogy van még időm csak mindenre olyan kiváncsi vagyok.

Szia Viki azt hiszem mi most egyidősek vagyunk.

Niki

yniki
 
 


Szia!Mircike!Kép
Semmi kifogásom de az átnevezéshez azt hiszem hogy a moderátor kellKép
vagy nyitni egy újat az új cimmel.... hogy egymás alatt legyenek ...tényleg lehet hogy elkapkodtam a dolgot és igy kellett volnaKép
és a "régit" töröltetném a szerkesztővel
Vera

Kép
Kép
vera70
 
 


Szia Yniki!

Cím: Budapest, XI. ker.,
Bartók Béla út 92-94. IV. em. 20.
(Kosztolányi térnél)

Bejelentkezés: 30/414-8886

Ha a babaneten jelentkezel(4D Ultrahang alatt találod) akkor 1000.- kedvezményt kapsz!
klimon
 
 


Vera! Kép

Jó, akkor szerintem töröltesd, és nyiss egy J betűs másikat, ha nem gond. Amúgy dehogy kapkodtad el, tök rendi vagy, legalább tettél is valamit, én csak a számat jártattam róla Kép

Niki! A praxisról a babanet kezdőlapján találsz adatokat. A Kosztolányi Dezső térnél van.

M.
mircike
 
 


Sziasztok!

Mit tudtok a zöld teáról? Lehet ilyenkor inni?
Mi a helyzet a szénsavas ásványvizzel? Valakitől azt hallott hogy nem jo inni. Bár én azt iszom mert nem tudom meginni a menteset a csapvizről nem is beszélve.

yniki
 
 


Szia Niki!

A zöld teáról semmit sem tudok, hogy lehet-e terhesség alatt. Én pl. amióta terhes vagyok, azt hiszem egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hányszor ittam teát. Egyrészt mert cukorral nem akarom (közel vagyok hozzá, hogy cukros legyek), az édesítőkkel meg nem akarom mérgezni Barnust.
Az ásványvízről viszont én is úgy tudom, hogy jobb a mentes. Nekem mondjuk szerencsém van, mert én meg a szénsavast nem bírom meginni, még üdítőkben sem igen szeretem, bár azt az azért meg tudnám inni, csak most nem akarom. Én minden nap mentes vizet iszok. Vagy Szentkirályit vagy Naturaquát, illetve most kipróbálom a Norbi mama-baba vizet.
Szerintem nem árt, ha a baba érdekében rászoksz inkább a mentes vizekre! Nem olyan rossz az! Kép

Üdv Viki! Jól viseled az ismerős érzéseket?

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Szia Julcsi!

Én a zöld teát üresen szoktam inni. Nekem sajnos novemberben aranyér problémáim voltak és a zöldtea utána nekem jo volt. Most olvastam hogy terhességnél is előfordulnak ilyen próblémák gondolom a hashajtótól biztos jobb a tea.Bár lehetne inni gyogyvizet is de olyan undorito ize van hogy nem marad meg bennem pláne most mikor egész nap émelygek. Nem szeretnék mégegyszer oda jutni mint novemberbe mert abba belehalok.

yniki
 
 


Sziasztok

YNiki
én most vagyok 8 hetes. Neked mikor volt meg utoljára?
Hogy vagy??? Elsö csemete? Bocs csak iö hiányban szenvedek nem vettem észre ha irtad már.

Kisjulcsi
Hát ugyanugy vagyok mint Borival jol rosszul :-) Borival ugyanez volt a 13. hétig kb. valamennyire enyhitett a dolgon a B6 de egésznapos émelygés az sajnos megvan :-(
De elvilgem már csak 4 hét van ebböl, utána teljesen probléma mentes volt Borival ez bejöhetne most is :-))

Megnézem majd mindjárt a másik topikot is :-))

Egy kérdés aki mostanság szült, a szülöszoba ugyanugy van hogy egy egyágyas és a többi a függönyös megoldás ahogy volt??

Köszi
Viki
boribaba
 
 


Szia Viki!

Nekem nov 23-án volt meg utoljára de nem tudni hogy miért maradt ki decemberben. Januárban csináltam 2 tesztet ami nem mutatott semmitt ugyhogy megvoltam győződve hogy nem vagyok terhes. Aztán nagy nehezen rászántam magam és elmentem dokihoz aki megállapitotta hogy lát egy korai terhességet. Õ lesz az első babánk most májusban volt az esküvőnk ugyhogy már terveztük.
Az egésznapos émelygés nekem is megvan egyébként én jol érzem magam,bár néha görcsöl a hasam de a lányok azt mondták az elején nem gáz.
Neked szokott?
Te dolgozol még?

Lányok tud valaki valami biztosat hogy hogy van a gyed hogy a tavalyi év átlaga után számolják vagy az idei szerint?
Betegállományt is így számolják?
Én azt hiszem de nem vagyok benne teljesen biztos.

yniki
 
 


Szia Niki, én is utáltam mindenféle ásványvizet, de találtam egyet ami tök jó mert semmi íze nincs. Az a neve, hogy Jodicum. Egyébként kifejezetten várandósoknak is ajánlják, mert a terhes vitaminokban nincs elég jód, és az nagyon fontos, főleg a terhesség első időszakában. Egy baj van vele, hogy alig lehet kapni. Mi az intersparban szoktuk venni, de néha van a tescoban is.
Én sem iszom szénsavasat egyáltalán amióta terhes vagyok, mert azt mondják, hogy nem jó, de hogy miért azt nem tudom.
Azért szeretem ezt a vizet, mert teljesen olyan mint a csapvíz (mondjuk a szentkirályi is ilyen, azt is szeretem már)és azt is olvastam, hogy ha főzöl vele, akkor is megmarad a jódtartalma, így én a pörköltbe stb. is ezt teszem.

Üdv, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri!
Ezt a Jodicumot én is hajkurászom, mert hallottam, hogy jó. Az Árkádos Intersparban láttál ilyet? Én még ott nem láttam, vagy csak nagyon jól eldugták. Na majd elmegyek, hátha van. De csak egyet fogok elcipelni a felvágott, zöldség stb mellé, megígérem.

Megkóstoltam ezt a Norbis vizet, van valami utóíze, nem olyan finom. Majd ráhajtok a Jodicumra. Szombaton láttam a Tescoban, csak mivel egyedül voltam, nem akartam onnan hazacipelni metróval, ráadásul azért vásárolgattam is. Viszont vettem tök jó ruhácskákat is tök olcsón. Pl kiskabát 499-ért, hosszú ujjú kék-fehér csíkos body 199-ért stb.

Puszi mindenkinek!

Holnap felkészítő???

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Szia Julcsi,

igen az Árkádos Intersparban szoktuk venni, de most ott nincs. Mi is alig találtuk meg. Ha bemész az ásványvizes sorba a tejtermékek felől, akkor bal oldalt szokott lenni. A szénsavmentesnek narancssárga a kupakja. De jó hogy mondod, hogy a tescoban volt, mert nekünk már egy hete nincs itthon, és hiányzik.
Egyébként azt hiszem, hogy ezt is lehet adni forralás nélkül a kisbabáknak, de ebben nem vagyok biztos.

A hétvégén mi szennyestartót vettünk a kis Bruminknak. Hát valahol el kell kezdeni a vásárlást Kép (Ruhája még nincs, de szennyestartója már van Kép ).

Ja, és kaptam a barátnőimtől egy pelenkázó komódot a szülinapomra Kép, úgyhogy brendonos komód kilőve Kép.

Holnap jövök a felkészítőre, de megint majd csak ott tudunk találkozni, mert fodrászhoz megyek előtte. Viszont most nem fogok késni, mert 3-ra megyek és ez ott van a Moszkván, és gyors szokott lenni, szóval szerintem fél 5 körül ott leszek.

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok Lányok!

Jodicum nem csak szénsavasban létezik? Én is iszom, de eddig azt hittem, csak szénsavas van. A Tescoban veszem, ott mindig van. Én is olvastam, hogy milyen jó. :-)
Kisjulcsi, hol vettél bodyt 199-ért?
Én rövidujjút vettem 390-ért, de a hosszú újjú ennyiért sokkal jobb! :-0)

Nem tudjátok véletlenül, hogy a Pierre Cardin hordozójának a talpa rögzíthető fixen a kocsiban és csak arra kell rápattintani a hordozót vagy mindig be kell kötögetni? :-o)
Tegnap lehidaltam, mert voltam babakocsinézőbe és rá kellett jönnöm, hogy a legtöbb kocsihoz még plusszban 20-35eFt a hordozó külön..:-(
Holnap felkészítő? (Remélem mostmár el is jutok odáig..)

Üdv. Bip
bip74
 
 


Sziasztok!

Bip! A Fogarasi Tescoban vettem. Érdekes különben, hogy ez a kék-fehér volt 199, a sárga-fehér (ugyanaz a "gyártmány") meg már valami 600 körül. Kékből vettem minden méretben. De a rövidujjú ott is sokkal drágább volt. Szóval lehet, hogy ez csak rosszul van árkódolva. Mindenesetre ha megtalálod, akkor vidd el leolvasóhoz, de a kékre biztos, hogy 199 jön majd ki. Meg vettem újszölött body-t, 3 van egy csomagban, sárga, és a 3 db 287 forint. Kép

Nóri! Ha mentek ásványvizet venni, érdemes megnézni a babaruhákat is. Csak tényleg húzzátok le az árlehúzóval, mert van ami olcsóbb, van ami meg drágább lesz.
Hol vettétek a szennyestartót? Mennyiért?

És milyen komódot kaptál? Szép, nagy, kicsi, színe stb? De jó neked! Én is most a bútorokon agyalgok! Ja! Írtam mailt, meg Zsuzsinak is!

Felkészítőre én is megyek! Reméljük, hogy mindenki odaér!!!Kép

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok

Julcsi

Akkor 1 héttel talán elötted járok :-)
Nem dolgozok rendesen hanem ugye Borival vagyok otthon, de mivel saját vállalkozásunk van ezért igazábol abba se hagytam. Esküvöszervezö vagyok, illetve használt ruhával foglalkozunk (ez it a reklám helye :-)) )
Tegnap nagyon szarul voltam :-(( rendkivüli hányinger stb...
Nekem néha feszül a hasam ha pl. napközben sokat emelgettem Borit vagy ilyesmi, fáradt vagyok.

Felkészitöre soha nem jutottam el most meg már minek :-)) ismerem a korházat azt hiszem a szülés mentetét is :-)))
AZért meséljetek mi volt.

Viki
boribaba
 
 


Sziasztok,

szerintem is jobb a szénsavmentes és a San Benedettot iszom. eléggé bejött, teljesen jó az íze.

képzeljétek hétvégén nagyjából berendeztük a baba szobát, megjöttek a bútorok is az IKEA-ból, a kis ágyat a Brendonbó, meg vettem még babaruhákat, úgyhogy elég jól alakulokKép mondjuk a bútorokon én is elég sokat sakkoztam, de azért elég jól sikerülKép

Ma reggel kicsit görcsöltem, ez gondolom nem túl jóKép Tök kivagyok már ettől a bizonytalanságtól a méhnyak miatt. Totál káosz minden napom, szarul alszom, általában hajnalban kelek, utána visszafekszem du. 1-ig nem is tudok magamhoz térni, vérnyomás 88/valami, tök alacsonyKép
Most megyek a dokihoz, mert nem bírom kivárni a 2 hetet (az szerdán lenne) hogy megnézze a méhnyakat. Utána még visszajövök hozzátok, szorítsatok!!!!

judy

KépKép
judy1
 
 


Judy!

Szorítok! Kép Írj mindenképpen, hogy mi volt! De azért ne idegeskedj folyton, mert az még rosszabb!
Bár most én is kicsit parázok, nagyon várom a csütörtököt, hogy menjek végre a dokihoz. Péntek szombat én is elkezdtem görcsölgetni, szerintem az egész napos járkálások miatt, ami már legalább 3 hete tart. Vasárnap csak pihiztem, azóta jobb. De a héten is minden napra be van tervezve egy csomó minden elintézni való, úgyhogy még bele kell húznom, addig amíg lehet. Csak nehogy nekem is feküdni kelljen, mert akkor még a költözésre sem lesz meg semmi.
Szerintem te is olyan nyughatatlan vagy mint én. Én sem bírom a semmittevést, attól csak ideges vagyok, hogy közben meg mennyi dolgom lenne. Úgyhogy igyekszek is vele haladni, csak nehogy kinyíljak én is! Nagyon nem jönne most jól! Persze később sem, mert amikor meg átköltözünk (kb. még 1 hónap), akkor meg majd az idegesítene, hogy nem lehet pakolásznom.
Szóval most nagyon együttérzek veled, meg Nórival is.

Milyen bútorokat vettetek?
A vérnyomásra nekem azt mondta a védőnő, hogy az nem baj, ha alacsony, csak magas ne legyen! Bár én már nem hiszek el neki semmit. Főleg a múltkori találkozásunk óta. Nekem is megmérte a vérnyomást, aztán megnézte, hogy előzőleg miket szokott beírni (100/70), és ez alapján ugyanazt írta be, pedig még mondta is, hogy ugyan nem volt még ennyi sem. Mondtam is neki, hogy akkor nem lehetne azt írni, ami a tényleges volt, de azt válaszolta, hogy jó az 100/70-nek is. De ha nagyon tudni akarom, olyan 90/60 körül volt. Mondtam én neki, hogy akkor azt írjuk már be, de csak legyintett. Szóval ennyit róla!

Most akkor a magánba mentél a dokihoz? Õ hol rendel?

Vigyázz magatokra!
Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi,

Köszi az együttérzéstKép A jó hír az, hogy igazából nem változott a méhnyak állapota, kb. ugyanakkora, mint másfél heteKép Viszont továbbra is pihenek, meg próbálom magam nem izgatni. Ha jól értettem intenzivebb a méh kontrakció, ez okozza ezt. Dehogy ez mitől irritálódik azt nem igazán lehet tudni.
Most kaptam antibiotikumot, ami jó arra is ha valami baktérium van, illetve ennek a kezelésére. 1 hétig kell szednem, aztán megyek vissza ellenőrzésre.
Majdnem egy órát voltam a magánban, úgyhogy végre egy csomó mindenről beszélgettünkKép
Most a lényeg, hogy totál nyugalomba akarok lenni, az elkövetkezendő 1 hónapban, aztán meglátjuk mi lesz.

Az IKEAból vettünk bútorokat. Korábban vettem ott egy fehér és antik fa kombinációs akasztós szekrényt és ehhez vettünk most 1 ágyat nekem meg 1 kommódot, ami viszonylag nagy. Nagyon szép mindegyikKépKép A Brendonból meg elhoztuk az utolsó babaágyat fenyőből, amit kinéztünkKép

Julcsi, ez a védőnő nagyon gáz!

Ja, a Váci utcában van a magánrendelő.

Vigyázz te is magadra, nehogy a végére valami bajod legyen, szerintem ezt a nyavalyát én pszichésen gyűjtöttem be magamnak, úgyhogy idegeskedni meg pláne ne idegeskedj!!!!!!!!!!!!!

puszi
Judy

KépKép
judy1
 
 


Judy! Örülök, hogy nem romlott semmit a helyzetetek!Kép Akkor tényleg jót tesz a pihenésKép Én is megpróbálok, csak amíg tudom, hogy még mennyi minden hiányzik, addig nem vagyok megnyugodva!

1 órát voltál bent nála? Tök jó!!!Kép És úgy, hogy utánad még mentek hozzá, vagy már te voltál az utolsó?
És miket mondott? Beszélgettetek a szülésről is?
Mikor fogsz járni a felkészítőre?

Na többet nem is kérdezgetek, majd írjál! KépKépKép
Ja! Most akkor C2000-ed van?

Puszi, Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok,

nem tüntem el Kép olvasgatlak Benneteket Kép
Boribaba, ugyanahhoz a dokihoz járunk Kép Az én fiam 2004 januári, hugit május végére várjuk.
A fiammal semmi bajom nem volt, most az émelygés eltartott a 17.hétig. Ezzel nem ijesztgetni akarlak Kép remélem minél hamarabb túljutsz rajta.

Julcsi, tényleg jobb, ha alacsonyabb a vérnyomásod, mint ha magas, csak épp te érzed állandóan fáradtnak magad, és ez a rossz. Kép De ezzel nincs mit tenni.

Ma voltam terheléses cukron, az eredményt majd szerdán tudom meg, akkor megyek a dokihoz.

Holnapra jó felkészülést,

Doren
25+2

Kép
Kép
doren
 
 


Szia Doren!

Pedig eltűntél egy kicsit! Kép Enyje-bejnye!!!

A rosszullétem nekem is a 15. hétig tartott, aztán szerencsére mintha elvágták volna, egyik nap még volt, másnap már nem. Kép

Neked mi volt a terheléses cukron? Tej + zsemle vagy glükóz? Neked is a Jánosban szokták ezeket elvégezni?

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Lolitával mi lehet? Még mindig a kórházban van? Csak nem!!!

Png! Ha majd lesz időd, akkor feltétlenül számolj be nekünk! Kép

Nóri, Zsuzsi! Ti is eltűntetek? Kép

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Sziasztok!

Akartam feltenni egy pocakos fotót, de azt írta ki, hogy nagy a kép, így nem tudja elküldeni!Kép Én meg nem tudom, hogy kellene lekicsinyíteniKép
Ez van!

Jó éjt mindenkinek!!!Kép

Julcsi

url=https://babafalva.hu]Kép[/url
kisjulcsi
 
 


Julcsi, hivatalosan tej+zsömi lett volna, csak nem iszom meg a tejet, így kiegyeztem a dokival a tea 2 kanál cukorral+zsömlében Kép Ezt megettem-ittam itthon, és rá egy órára volt jelenésem a János laborjában.

A képet én az Adobe Photoshoppal szoktam kicsinyíteni, max.600*600 képpont lehet a mérete.

Jó éjt,
Doren

Kép
Kép
doren
 
 


<font color="ff0000"><font face="Tahoma">
Sziasztok Lányok!

Vagyok ám én is, csak olvasó üzemmódban.Kép Úgy fest hétvégén költözünk, és egy kicsit sok most a macerám a pakolással, miazmással.
Meg a tavasziaknál potyognak a babák.Kép Annyira izgalmas.Kép
Remélem, Lolita is jól van, és nem babázik még. Nem kéne még neki, hisz annyi idős mint én. Még egy jó hónapunk van papíron.Kép

Holnap felkészítő? Fogjatok nekem helyet.Kép Szokásomhoz híven megint épp be fogok szerintem esni.Kép

Tényleg bocsi, h nem írok, csak tényleg annyi energiám van, h elolvasok mindenkit, és próbálom követni az eseményeket.

Jóccakát.Kép

Pussz,

Nancsika & Alex 35+0</font></font>
Kép

Kép

Kép
nancsika
 
 


Sziasztok!

Én is itt vagyok csak tegnap du bent voltam a mkhelyemen elpakolni a cuccaimat. Jó mérges is voltam, mert szokás szerint százezer emberrel kellett beszélgetnem, a pakolással meg alig haladtam , aztán meg sietnem kellett mert Zsolti jött értem, és amikor beszáltam a kocsiba én is elkezdtem görcsölni. Átállítottam az ülést fekvőbe, és aztán jobb lett, de megijedtem egy kicsit.
Amúgy nincs valami rózsás kedvem mostanában, én is félek ettől a méhszáj dologtól, meg már mindentől. Pihenni én is alig tudok, mert nekem a fekvés már kifejezetten fáj. Mindkét oldalon nyilall a csípőm, hanyatt már nem lehet, így állandóan forgolódok, de az meg nagyon fárasztó. Egy kicsit elegem van mindenből....

Julcsi, a komód amit kaptunk nem tudom milyen mert még dobozban van. De annyit tudok róla, hogy fehér, elég alacsony, kétajtós, és a pelenkázós része később levehető. Mi más szekrényt nem veszünk a kicsinek, mert egyelőre úgysem lesz sok ruhája, meg pénzünk se nagyon van.
Ágyunk van még az unokaöcsémtől, úgyhogy azt se veszünk. Viszont engem egyre jobban foglalkoztat a bölcső gondolata, szerencsére Anyukámat is, úgyhogy remélem így vagy úgy bölcsőnk is lesz, mert akkkor azt oda tudnám tenni a mi ágyunk mellé,és akkor mégis velünk aludna az elején, s ha sír csak kinyúlnék ringatni Kép.

A szennyestartó amit vettünk nagyon aranyos. Kép Az Auchan-ba vettük, lehet, hogy láttátok: kék műanyag doboz, piros teteje van (olyan mint egy lego), és sárga zöld kerekei. Nekem nagyon tetszik Kép.

NA, abbahagyom, pihenjetek!
Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok Lányok!!!

Most sajna én sem tudok írni, mert ez az utolsó hetem, és jött egy csaj, akit "be kell tanítanom"... De nagyon gáz, folyton a nyomomban van, nem tudok csinálni semmit. Majd valamelyik este otthonról...

Este megyek a felkészítőre, remélem, majd ott tudunk beszélni.

Puszi,
Zsuzsi
mezsu
 
 


Szia Zsuzsi, örülök, hogy ez az utolsó heted! Kép
Végre lesz egy kis nyugtod.
Azért otthonról majd írj!

Este találkozunk!

Nóri

Kép
nóri8
 
 


Sziasztok,

Julcsi, én voltam kb. a 2. Ne haragudj de nem nagyon tudom leírni, mert nem igazán publikus, majd egyszer elmondom 4szem között. Igazából rólam beszéltünk a terhesség által kiváltott dolgokról, szülésről még egyenlőre nem. Azt hiszem ez valahogy szándékos nála, hogy nem beszél még róla. De nem is bánom, mert tutti akkor csak fantáziálgatnék, meg elkezdenék rajta agyalni, az meg lehet, hgoy nem tenne jót!

Egyenlőre nem tudom, hogy fogok-e járni felkészítőre, majd amikor megyek legközelebb vizsgálatra megkérdezem tőle, hogy mi legyen?

Nóri, nagyon átérezlekKép Tudod én tegnaptól eldöntöttem, hogy innentől kezdve, csak azt csinálom, amihez van kedvem, úgy és annyit amennyi jól esik, szarok bele egy csomó mindenbe, a lényeg, hogy agyilag teljesen nyugodt akarok lenniKép Úgy érzem nekem ez a megoldás és nem is gondolok a szülésre meg az egészre sem, csak szépen elvagyok magammal. Lehet, hogy neked is ezt kéne, mert az idegeskedés nem használ az tutti.

judy

KépKép
judy1
 
 


Szia Nóri!

Írok majd otthonról mindenképp... De nekünk még nincs beköte normális internet, úgyhogy szerintem az elején csak esténként tudok majd írni...
De este tényleg találkozunk! Kép Kép Kép

Puszi, Zsuzsi
mezsu
 
 


Sziasztok!

Nóri: ez a fekvés dolog nagyon vacak, én is átélem nap mint nap, de lenne egy kérdésem: miért nem szabad hanyat feküdni? Én csak úgy tudok...:-(

Bip
bip74
 
 


Bip!
Elvileg azért nem jó, mert a baba kevésbé tud mozogni stb. De én is végig hanyatt feküdtem egyébként, sőt a vajúdás közben is az volt kényelmes, pedig az a lehető legvalószínűtlenebb olyankor Kép Akkor a doki mondta, hogy legalább oldalra forduljak néha egy kicsit, ha tudok Kép

De ha a terhesség alatt ez nem kényelmetlen neked, akkor nem gond, ne izgulj. Valaki egyáltalán nem képes háton feküni. Ha csak lehet ne feküdj háton, de ha arra ébredsz, hogy háton aludtál, akkor ne ijedj meg, semmi gond nem lesz Kép
M.
mircike
 
 


Szia Bip,

Nekem az orvos azt mondta, hogy 30. héttől nem szabad háton feküdni, mert a baba súlya elnyomja az artériákat (nem biztos hogy azokat), és a baba keringésének ez nem tesz jót, csökken az oxigén ellátottsága.
Erre én is mondtam, hogy ha éjszaka egyik oldalamról fordulok a másikra akkor félúton (hanyatt) gyakran elalszom. De azt mondta nem baj mert a baba jelez, ha neki nem jó. Szóval ha hanyatt fekszel és elkezd nagyon rúgni akkor inkább fordulj oldalra.
Egyébként láttunk tegnap, csak már pont kezdődött a felkészítő és mi meg elől ültünk. A végén meg eltűntél.
Sebaj ott van még a jövő hét. Kép

Tényleg Csajok, ha vége a szülésfelkészítőnek, következő kedden megyünk a Madarász kórházba, légzésfigyelő ügyben?
Judy, oda jöhetnél te is!
Mostmár, hogy ráindultam a bölcső témára, lehet, hogy én is az Angel care kétlapos légzésfigyelőt veszem, de azért a tanfolyam csak nem árt.
Na,mit szóltok?

Puszi, Nóri

Kép
nóri8
 
 


Nóri, igen szeretnék menni, az 1 alkalom, szerintem bele kell, hogy férjenKép Ez 2 hét múlva lenne esedékes?
Legalább végre találkoznék már veletekKép

Judy

KépKép
judy1
 
 


Sziasztok!

Végre sikerült eljutunk a felkészítőre! A páromnak annyira tetszett, hogy jövőhéten is akar jönni! Köszi, hogy rábeszéltetek, hogy rábeszéljem, hogy jöjjön el! Ezt jól megmondtam...! Mindég ilyen sokan vannak?! Arról volt már szó, hogy mit kell a babának vinni a korházba (pelus, ruha stb)?

Üdv.
Reni

KépKép
Kép
szuvajdzsity
 
 


Judy, igen két hét múlva kedden lesz,azt hiszem du. 4-től. Majd felhívom a kórházat, hogy megkérdezzem a részleteket és akkor beszámolok. Csak egy alkalom, talán másfél óra.
Igen, jó lenne találkozni! Kép

Reni, sajnos mindig ilyen sokan vannak, sőt szerintem a jövő héten még többen lesznek, mert biztos sok apuka jön (a hazamenetel téma miatt), legalábbis a mi apukáink jönnek. Kép

Igen volt már arról szó, hogy mit kell vinni a babának, csak nem tudom, hogy a csecsemős nővér mondta vagy Judit (aki tegnap tartotta). Mindegy, a témák körbejárnak, úgyhogy biztos szó lesz róla még.

Nóri

Kép
nóri8
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?