Sziasztok!
Húú, tegnap délután alig volt valami, most meg több, mint egy oldal!
Amica,
akkor még mindig jobbulást neked, az azért már jó, hogy nem olyan rossz. Na jó, ezt most megmondtam!
Hát nem semmi, hogy a méhnyak is repedhet.. Sőt, minden repedhet, ami belül van. És ott ugye nincs nagyon védelem, mint kint a gátnál..
Akkor a dokinak tényleg jó a memóriája, hogy még a pasikat is megismeri. Vagy párod valami különlegeset művelt bent a szülőszobán?
És hogyan késte le a Jankát? Messziről indult, vagy gyorsan szültél?
Eszti,
hát persze, hogy nem baj, hogy Violnak hívsz!
Én is már csak megszokásból írom az üzi végére a Nadine-t, és amikor úgy van kedvem, akkor használom a Violt. De nyugodtan!
Szonja nagyon aranyos a képeken! Ez a sógyurmás most készült? Ez az, amit most Valentinra csináltok?
Szerintem is sokkal jobbak a saját kézzel készített ajándékok. Mi már Valentinra nem nagyon veszünk semmit, nem nagyon szeretem. Amikor még "fiatalok"
voltunk, akkor megvettünk mindenféle hülye plüss dolgot, meg marhaságot, de ennek ma már nincs varázsa. Minek vegyek egy felnőtt férfinek pl. plüss szívecskét, vagy bármilyen plüss dolgot? Már én sem igénylem, nem tudnék neki úgy örülni, mint pl. 5 évvel ezelőtt.
Ez a kép is csak úgy jutott eszembe, hogy ő mondta valamikor, hogy nem akarok-e magamról így pocakosan egy képet, mert hogy mindig csak olyat csináltatok vele, amin a pocak van rajt. És hogy nem akarom-e magam megörökíteni egész alakban, mint kismama. És így jutott eszembe ez a kép. De végül nem ma adom oda, talán majd évfordulóra. De akkor még kap valamit mellé, mert az úgy az igazi. Csak még azt nem tudom mit.
Március végéig csak eljutok még úgy Sopronba, hogy ő nem jön velem!
Ági,
hűű, Bence nagyon komolyan vizsgálja azokat a leveleket!
Tényleg komoly nagyfiú!
És ezekre tényleg rajzolnak? Bence például miket készített?
Hobo-t én amúgy nem nagyon szeretem.. Nem rossz, csak nekem nem kedvencem.
Erika,
akkor Alíz tényleg jó kislány, egy szavatok sem lehet. Most azért Apa megtapasztalhatta, hogy milyen az, amikor csak kézben hajlandó szundizni és mihelyt ágy van a feneke alatt, már panaszkodik!
Egy nőgyógyász zavarban lenne sok nő láttán?
Na szép is lenne! Lehet, hogy az volt a furcsa, hogy mindenki fel volt öltözve!
Gabi,
az életben úgyis csak egypár táblát fogsz használni a forgalomban, a gáz az, hogy ilyenkor vizsgára be kell nyalni az összeset. Én pl nem nagyon nézem..
Itt, ami Sopronban kell, az szerintem nem sok. Meg attól is függ ám sok minden, hogy hol, mennyire ismerős helyen vezetsz. Lehet, hogy én már itt azért nem nézem, mert sokszor vezettem. De ha elmennék pl Nagykanizsára.. Hát, be lennék sz...a rendesen. Egyszer vezettem Győrben a városban, az is elég volt..
Katus,
hát akkor ez azért egy nagy kálvária annak, aki benne van..
De akkor nektek most jól alakult minden!