Új privát üzeneted érkezett!

Anikó!
Ennyi program???????Nem semmi!
Nem panaszkodhatsz,hogy be vagy zárva 4 fal közéKépKépKép

Milyen két kis gyerekkel?(Gondolom kicsi,akire vigyáznod kell.)

Évi!
Nem mondod,hogy esik a hó?
Ne má!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Azt hittem már jön a tavaszKép

Nekem se működött tegnap,pedig el akartam panaszkodni,hogy Dávid mire hazajöttem angolról belázasodott.Kép Több foga jön egyszerre,de elvileg attól nem lehet.
Úgy látom mostanra már semmi baja sincs,de akkor is már kezd elegem lenni a télből.
A lányok a vecsési topikban ajánlottak egy vitamin készítményt,azt most kipróbáljuk,remélem beválik.

Mit csináltok a hétvégén?

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Ildi:
Tesik a hó!!
Én is azt hittem, hogy jön a tavasz,de memKépLegalább nem látja meg az árnyékát a medve.így jó esélyünk van a rövid télreKép

Dávid belázasodhat a fogak miatt is.flórának is volt láza sokszor ha jött a foga.

Milyen vitamint?

Anikó:
Jó napod lesz maKép jó szórakozást!!

Többiek gyertek!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

ÉVI!

Vitakolan,a neve.Finom lehet,mert szépen beveszi,pedig azt hittem küzdeni kell vele,mert a kanalas gyógyszerek bevétele igen küzdelmes feladat.

Azt irja az üvegen,hogy rendszeres fogyasztásával megelőzhető a vitaminhiány, megszűnik az étvágytalanság,javul a teljesítő-,és növekszik az ellenálló képesség.
Jól hangzik!Remélem beválik.Kép

Most meg elaludt 10 kor.Megmértem ,nem lázas,pedig a feje olyan forró,a többi testrésze meg nem.

helló!

Ildikó
ilgya1

Szia Judit!

köszi!KépRemélem,hogy tényleg csak a foga.

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
Flórának polyvitaplex junior vitaminja van.Szirup.
Mindegy milyen ize van a kanalas gyógyzsernek még repetát is kér mindigKépKép csak nem adokKép

Dávidnak jobbulást!!

Judit:
Szerintem keresz félévves a suli azért lehet rá most jelentkezni.Majd Anikó bíztos beszámol róla.

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

<font color="0000ff">Sziasztok!

Judit! Keresztféléves suli és január 15-ig volt a felvételi határidő. Tartalmazza a felvételi könyv a keresztféléves szakokat is. Amúgy a Szent István egyetem és nagyon közel van hozátok a Frankel Leo út legvége mármint a Zsigmond tér felöli vége.

Ildi! Lehet a fogtól, lázas amikor a fogak áttörik az ínyt. Ahogy jött, el is múlt. D. Elég beteges úgyhogy szerintem érdemes neki vitamint adnod. Csak véletlen vagy direkt van, hogy nem válaszoltál arra, hogy álsz az elválasztással. Miket esztek és mennyit szopik D.?

Évi! Te mindent tudsz. Esik a hó. Az nagyon jó. Én itt ma halottam csipogni a madarakat. Azt hittem jön a tavasz. Viszont ha nem akkor ezek megfognak holnap fagyni. Mármint a madarak. Hol van az a híres neves táblázat?

Ja! Nem hozták a kislányt mert az apukájának mégsem kelett menni dolgozni így ő maradt vele és anyukája nyugodtan mehetett angolra. Helyette viszont itt voltak a szomszéd gyerekek és mamáik.

Pusz!</font>
Vendég

sziasztok!!

Anikó:

Nem tudok minentKép Csak figyelmesen olvasok mostanában nehogy kimaradjon valami/valakiKép
Igen esett a hó reggel, de azóta se semmi.
Remélem reggelre se lep me g a hólle anyó egy kis hóval, mert egyedül kell mindent lelapátolnom. Sarokházban lakunkKép

A táblázathoz meg most nincs kedvemKép Megcsinálhatod ha akarodKép

Ildi:
Mi van veletek Dávid, hogy van?

Judit:
Gyere írj már valamit magatokról!
Jól vagytok, mit csinál Benci?

Reggel útnak indítottam apát.Vitt magával 2 napra 4 inget, egy öltönyt+egy farmertKép
Azért ennyit, mert ott lesznek a nagyfőnökök is mégse nézzen már úgy ki mint egy vidéki parasztKép
a+ ingeket azért vitte hátha baleset éri valamelyiket akkor legyen mit felvenniKép
Olyan jót nevettem rajta mikor cuucolt ki a kocsihoz.

délelött befejeztem a maradék takarítani valómat.
Közben Flórával játszottunk, rajzoltunk és kint voltunk sétálni is.
Délután aludt egyet, így egész este vidáman telt.
5-től 8-ig anyóséknál volt.
Most már egy fél órája durmolKép

<font color="0000ff">Flóra száj:
"Az apukám nemsokára hazajön majd"Kép</font>

Holnap csak délelött leszek, mert du. jön anyukám, mert péntek van/leszKépEste meg már apa is itthon leszKép

Ildi:
Voltál már nőgyogyinál? mit mondott? miért nem jön össze a tesó?
Remélem nekünk is hamar össze fog jönni ha végre elmegyek a gyógyszerért.
Hétfőre kaptam időpontot.Csináltatok rákszűrést is.

jó éjszakát mindnekinek!!

Évi

ui:mentsétek el kedvencekbe a topicot.Így megfog jelennni ha a fél babanet el is tűnt.Kép

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Judit! Kár, hogy nem tudsz jönni. Várunk vissza mielőbb. Nem azért írtam mert úgy gondolom suliba kéne járnod, hanem mert kérdezted mi a dörgés. Bocsi.

Évi! Hó+sarokház Kép
Apának Jó utat és jó szórakozást. Aztán szépen egyen nehogy a négy ing kevés legyen. Kép Csütörtökön kezdhetjük a kilencven napost? Ha jössz már hárman vagyunk mert a szomszédasszonyom is csinálja. Tartjuk egy másban a lelket.

Ildi! Dáviddal mi újság?

Zsófi! Üdv itt is de majd megyek hozzád is. Kép
Vendég

Sziasztok!

Anikó!
Kikérem magamnak,D. egyáltalán nem beteges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ez a kis láz meg a MMR oltástól volt,Judit felhívta rá a figyelmemet,hogy előfordulhat,én meg utánanéztem.És kiderült,hogy 10-15 nap múlva jelentkezhet láz,sőt pöttyök is.

A szopit megbeszéltük MSN-en,azért nem irtam le mégegyszer.Még mindig szopik különben többször egy nap,és éjjel is.Étvágya változó,hol megeszi az ebédet,hol nem.Ahhoz képest meg jó súlyban van,most hizott egy kicsit,már 11 kg és 78,5 cm.
Ált. üveges bébikaját kap,de ha olyan van,megeszi a főztőmet is.De nem jellemző.

Évi!
Köszike kérdésed,már semmi baja nincs Dávidnak, teljesen

Apa munkaKép
A vidéki paraszt jelzőn jót nevettem.Kép)

NődokiKép
Én is nagyon szurkolok nektek,hogy mihamarabb összejöjjön,jó lenne együtt pocakosodni.

Én jövőhét csütörtökre kaptam időpontot.Erre a hétre akartam,de olyan későn tudott volna fogadni,hogy nem vállaltam be Dávid miatt.Elég messze van,bent a városban.(Kb. 1 óra kocsival)

Köszi a tippet.Különben nekem ott van a Kedvencekben.Külön a topikot,hogy rakjam be?

Ja és a táblázatról is lemaradtam,milyen táblázatról beszéltek?
Bocs,ha figyelmetlen voltamKép

Judit!
Sajnálnám,ha nem tudnál jönni napokigKép

Köszi,de már jól van.

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Judit:

Sajnálom, hogy nem jöhetsz netezniKép
Remélem egyszer megjavul a férjedKép!

Anikó:
Apa végül is hazahozott 2 inget tisztánKép
Igen kezdhetjük a90 napost csütörtökön!!!
De miért pont csütörtökön???? Különben mindegy mikor csak úgy kérdezemKép

Ildi:
Tényleg Dávid lehettett az oltástól is lzas ez eszembe se jutott.
Nődokihoz én este 7 óra után megyek.Nekem meg az este jobb, mert akkor apa eltud vinni.Gylogosan nekem is messze van.
Mondta is adoki, hogy magának az este jobb, igaz?Kép
Remélem hamar sikerül mégnagyobb hasat növesztenemKép

külön ezt a topicott akkor lehet elmenteni ha belépsz ide.Így ez a "megszülettünk topic lesz a kedvencekbe.

Nem voltál figyelmetlen!!!
Anikóval beszéltünk msn-en talán szerdán??
Akkor olvasgattam, hogy hogyan kell ide táblázatot csinálni.akarok ide is rakni egyet.Cska most nincs hozzá kedvem...
Elég macerásKép

Jó éjszakát!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Most látom csak,hogy Anikó,te is írtál előttem.Kép

Kösz,már jobban vagyunk.Kép

Mi ez a 90 napos diéta? Nekem is lehet tudni róla valami konkrétat?(Lehet,hogy én is belekezdek valamibe,mert már tiszta dagadt vagyokKép)

Évi!
"Remélem hamar sikerül mégnagyobb hasat növesztenem"Kép-Szorítok!!!!!!!!!!

Remélem én is!Kép
Már vettem két tesztet,hátha.........Van a Medilabnak egy olyan tesztje,amiben rögtön kettő vanKép

Táblázatot szeretnél négyünkről???????

Holnap nem nagyon tudok jönni,a hugom 26 éves szülinapját ünnepeljük.
Vigyázzatok magatokra és irjatok.Este benézek!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:
A 90 napos diétáról a mindmegette.hu tudsz olvasni.

Ne mondd már , hogy dagadt vagy!!!!!!!!!!!!!!

Vettél tesztet, én még nem.Pedig decemberben volt utoljáraKépSemmi jel a terhességre, úgyhogy nem reménykedem.Már megint szórakoznak a hormonjaim.Hétfőn megyek a dokihoz akkor úgy is kiderülKépvagy nemKép

Vettem már én is olyan tesztet azt hiszem a rossmannban amiben kettő volt.

Igen négyünkről akarok táblázatot és közben reménykedem, hogy más is ide találKép és akkor bővíthetemKép

A hugod annyi idős mint én??? Kép Tök jóKép

Anikó:
Én már elkezdtem a fogyokúrát hajnalmban hasmenésem voltKép Ma nó kajaKép Remélem nem kap el komolyabban.

Délre anyósékhoz megyünk ebédre, csak este jövünk haza.

Mindenkinek kellemes hétvégét!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi! Azért csüt mert akkor hagyom abba a kéthetest. Apa nagyon ügyesen volt. Remélem nem voltam sértő mert nem szántam annak.

Ildi! Te abszolút nem vagy kövér. Én 85kg vagyok és most már azon gondolkozom, hogy 30kilót akarok fogyni. Mert már elegem van.

Judit! Várunk vissza.

És várunk minekit nagyon sok szerettel.

A tábla meg majd csak elkészül mert most éppen nyakig ülök a melóba.

Sziasztok
Vendég

Sziasztok!

Évi,Anikó!
Köszi az infot diéta ügyben! Még nem tudom melyiket választom,de muszály valamit kezdenem magammal,mert most úgy érzem magam,mint egy bálna.Tök nagy a hasam.Kép El vagyok tunyulva,asszem elhagytam magam.

Aranyosak vagytok Képde tényleg most híztam.(disznóvágás,meg ünnepek)

És megjöttKépKépKépKépKép nagy bánatomra.Éreztem,hogy túltengenek a hormonok bennem mostanába,de túlságosan is korai volt az öröm.Kép

Dávidnak kijött a 7. fogacskája,mármint az egyik alsó rágónak kint van három kis hegye.Olyan kis cuki.De a másik oldalon is már készülődik.

TáblázatKép
Tényleg jó lenne,ha még mások is csatlakoznának hozzánk,sőt ha a régiek visszatalálnának azt se bánnámKép

Évi!
Nem mondod,hogy dec.-ben volt meg utoljára????????????????????Akkor te legalább reménykedhetsz.Én már lemondtam a reményről is erre a hónapra!!!Brühű-brühűKépKépKép

Anikó!
Jó munkát!
Milyen meló?????
Angollal hogy állsz?

Judit!Kép

Pusz-pusz:IldikóKép
ilgya1

sziasztok!!

Anikó:
Nem bántottál meg!!!
a táblára egyszer majd rászánom magam.Ma bíztos nem, mert nincs rá idő.Talán este?? Még nem tudom.

Ildi:
Nehogy már fogyokúrázz!! Inkább csak sportolj valamit akkor viszsa nyered az erődet és nem érzed mmagad olyan tunyánakKép Én is neki álltam már tornázni hátha segítKép

Igen decemberben volt meg utoljára, de nálam ez nem jelent semmit volt már ilyen máskor is.
ha baba lenne akor más jel is jelentkezne tuti.stleg hányás, mellfeszülés stb.de semmi ilyen nincs.
Azért tudat alatt reménykedem ámKépKép

Ma este megyek dokihoz...

Szép napot!!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ildi:

Ne szomorkodj!!!!!!!!!!!!
Majd a tavasz meghozza a várva várt gyermek áldástKépKépMindenkinekKépKép

Itt süt a napKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi!Judit!
Jaj,de kedvesek vagytokKép
De mit tornázzak??????Ti mit tornáztok?

Nem találjátok ki mit csinálok éppen?(eszemKép)
(Nem ettem ma semmitKép,eddig bírtam.De csak keveset fogok.)

Évi,Anikó ti hopgy bírjátok csinálni? Elkezdtétek már végül is azt a 90 napost?

Évi!
Majd számolj be,mi volt a dokinál,oké?A hasmenés elmúltKép?

Judit!
TesztKép
Tényleg minden pénzem arra fordítomKép,de most sporoltam,mert nem csináltam meg,tegnap meg is jöttKépKépKép (Egyre jobb jelzők ragadnak rám:paranoiás,hisztis,most már a sértődékeny is???Kép )

Nincs is hasad,most mé mondod????????????????????????????????????Méghogy akkora,mint egy 5 hónapos terhesnek?Akkor mit szóljak én?Akkor nekem legalább akkora,mint egy 9 hónaposnak.Kép

A hasam nekem sem repedt meg(mondjuk most szép barnaKép,a combobm annál inkábbKép

BencikeKép
Mi a legújabb tudománya?
Olyan kis okosakKépFényképet lehet????????????????Na lécci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Anikó!
Hova tűntél?

Én önéletrajzot segítettem írni a párom unokaöccsének,oda akar jelentkezni felvételre ahol én is dolgozomKépAsztalos a szakmája.

Voltunk kint is az udvaron délelőtt,de olyan hideg van kint,hiába szépen süt a nap.

Délután megyek angolra.Húzok tanulni,írjatok!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Nem tüntem el csak a bnet. Így kicsit nehéz lett volna.

Még nem kezdtük csak csütörtökön kezdjük. Én minden nap főzök (de legalább is tálalo valami kaját) majdnem de legalább heti négy ötszőr, aztán hétvégén sütök. Most pl kókuszkocka volt. Így igazán nehéz. De nekem adnom kell a családnak enni. Õk nem éhezhetnek miattam. Mellesleg így tényleg nehéz kibírni. Sajna ahoz túl sok pénzünk van hogy éhenhaljuk ahhoz viszon kevés, hogy tisztességesen megéljünk. HAHAHAHA!!!

Most mennem kell majd jövök ha tudok és ha beenged ez a szutyok.

Ferbruár 17 én kezdődik a suli. Juhijjjjjjjj!!!!
Vendég

Sziasztok!

Ma jól aludtunk, nem volt sírás a fogak miatt. Este adtam neki homeós bogyót.

Bius is megéreti magát. Olyan jó, hogy már ennyire komunikálnak. Nálunk is a számitógép a sláger továbbra is meg a telefon és a távirányító.

Puszika majd még benézek.
Vendég

sziastok!!

Judit:
Jó hallani felőletekKép Benci nagyon aranyos!
HasfájásKép

Anikó:
Ezzel a 2 hetessel fogytál valamit?
Jó tanulást!!!!

Ildi:
Én béres Alexandra dvd-re tornázom vagy a norbis-ra.
Szerintem jók:9 Ja és van még egy cindy Craford kazim is , de az baromira nehéz azt akkor tudtam megcsinálni mikor a 30 kg-om nem volt rajtamKép

Voltam tegnap dokinál.Csinált rákszűrést.Kaptam gyógyszert.Most arra várok , hogy megjöjjön lés beszedhessemKép Ha nem jönn meg 2-3 héten belül akkor elkell mennem egy ultrahangra hátha van baba.Semmi jel nincs arra, hogy lenne valamiKép
Teszt is negatíív lett.
Most várakozomKép Egyik felem arra vár, hogy megjöjjön a másik meg arra , hogy ne jöjjön meg vagy 9 hónapigKép

Még valami:
Azt mondta a doki, hogy a tél , a hideg nem kedvez a peteérésnek.nincs napsütés, hideg van.
A tavasz a nyár jobban kedvezKép
Azért írom, hogy fel a fejjel majd a tavasz sikeres leszKép

Tegnap meg vettük az új babakocsit:o
flórát egész este tologatni kelelttKépReggel is azzal indult anap, hogy bele ültKép
Ma megyünk próba körreKép

A hasmenésem elmúlt, akkor csak reggel volt.
Nem tudom mi lehetett??

Szép napot, ma is süt a napKép!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Anikó!Judit!Évi!
Nekem se működött tegnap.Hiába mentettem el a kedvencek közé.Kép
SuliKép
Ne izgulj,meg tudod csinálni!
Milyen tantárgyak lesznek,tudsz már valamit?

FogfájásKépBius
Milyen homi bogyóval csillapítod?
Hány foga is van neki? Mindig elfelejtemKépBocs.

Judit!

De aranyos Benci!!!!!!
Már megint új harisnyát látok rajtaKépnagyon ari.
Ja igen, a számítógép az nekünk is a listán van.Már a pocakban számítógépeztek komolyan mondomKépKépKép

CalaneticsKép
Majd megveszem a könyvet.A Libribe gondolom lehet kapni,nem?Az az igazság,hogy magamtól nem akarok semmit csinálni,mert lehet,hogy csak rosszat csinálnék,így is van mikor fáj a derekam/hátam.
Köszike a tippet!!!!
Ez mennyire megerőltető?

HasgörcsKép
Te szegényke!
Felfázástól görcsölt volna be a hasad????
Jó hogy nem voltál egyedül.És mi van azóta?Jobb lett?

Évi!

Kösz a torna tippet.

Sikerült eladni talán a másik két kocsit?
Majd megmutizod azért?

NődokiKép

Nem mondja komolyan,hogy a nyár kedvez a peteérésnek::KépKépKépKépKépKép
Ahhoz képest Dávid télen fogant,én télen fogantam,anyukám télen fogant és sorolhatnám.........De azért nagyon kedves!Tényleg,mert megnyugtat.

Akkor továbbra is szorítok,hogy összejöjjön Flórának a kistesó.Kép

Nálunk nagyon hideg van,és szállíngózik a hó!
Sztem hidegfront van,mert Dávid iszonyatosan nyűgi,nagyon zizi.Kép
A ti babókáitok nem?
Éjjel is csak kínlódott,megpróbáltam,hogy nem adok neki cicit,de nem voltam elég erős,félóra hiszti után,megesett a szívem rajta.Tudom,hogy ez a legrosszabb,amit csinálhattam,de nem tehettem mástKép

Na megyek mosogatni!Nálatok is sok edény összeszokott gyűlni? Esküszöm,hogy most már kidobálom őketKépKépKép
Én is zzizz vagyok ma különben.

Pusz:
Ildikó
ilgya1

Gyurmaóra:

Kép

Kép

Kép
ilgya1

Sziasztok!

Ildi:

Jól van na kívételek mindig vannakKépKépKép
Tényleg nagyon rendi a dokiKép

Calanetics nem megeröltető!! Pont ilyen gerinc, hát fájdalmakra is óKép

Amúgy itt is hideg van és már a nap se sütKép
holnapra havat mondanak az időjósok.
Nem adtam még el a kocsikatKép Apa szerencsére megelőlegezteKép A boltban még árengedményt is kaptunkKépTörzsvásárlói kártyám van így 3000Ft-al olcsóbb volt.
Nagyon happy vagyok , mert tök jó tolni és Flórának is nagyon teccikKép
Az se utolsó, hogy apának is.Este itt rohangáltak a szobábanKép
Cam apollo a kocsi.

Flóra is kicsit ziiz volt ma, de nem volt olyan vészes. Már fél órája alszik ez is különösKépKép
Tegnap egyedül audt el a babájávalKép
Ma úgy evett mint egy kismalac, mindenhova jutott kaja csak a szájába nem.5 kanállal egy villával és egy késsel evettKépKép

A túrógombóc annyira nem ízlett neki, hogy kheee köhögött is egyet és gyorsan ivott ráKép
Menzás kaja, de tényleg jó volt..

Dávid aranyos.
Mi filceztünk és rajzoltunk délelött.

Ha apa haza ér akkor megyek a kozmetikushoz és a fodrászhoz hajat vágatniKép Jaj, de jó leszKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Évi!
Édes kis nődoki!Kép
Azért szurkolunk a kistesónak! Kép
Babakocsit én is szeretném látni. Kép
Igen fogytam. Kép
Nem tudom pontosan mennyit mert nem mértem de könyebben bújok a nacijaimba. Kép Csütörtökön kezdünk. Olvass bele a kicsi_evi-be mert írtam neked. Kép

Judit!
Mi van veled? Jobban vagy? Kép
Amint tudsz gyere. Kép

Ildi!
Nekem soha nem volt erőm tornázni vagy mozogni. Inkább koplalok. De te szerencsés vagy. Neked nincs olyan túlsúlyod mint nekem. Kép
Dávid: Nagyon ügyes. Csinált is vele valamit vagy csak markolászta? Nem ette meg? Biusnak az lenne az első dolga. Kép
Nálunk is hideg volt. Olyan bátor voltam, hogy kimentem egy kicsit. Bius nem örült neki amikor szembe fújt a szél. És a hó is esett.
Nem volt zizi emiatt.
Napközben nem alszik túl sokat de este mint a zsák összedől.Kép
Már egy ideje kiságyban alatatom. Nem mindig de általában összejön. Csak mindig kakira ébred. Amúgy még biztos aludna tovább is. Kép

17-én kezdődik a suli!!!!Kép

Puszika!</font>
Vendég

Sziasztok!

Évi!
Jó szépülést neked!
Én is már régóta készülök kozmetikushoz,de nincs a közelben egy normálisKép

A hajamat meg növesztem vissza,mert ez katasztrófa!Állandóan elalszom,és alig birom belőni,hogy valahogy álljon,
Ti hogy csináljátok,rövidhajúak?Mindennap reggel zselé,meg hab,meg lakk,meg wax?

Az jó,ha tetszik apának is a kocsi,majd tolhatja a kicsi lányát benne.Gondolom Flónak vettétek egyelőre? Jók ezek a törzskártyák,kedves gesztus a boltoktólKép

Anikó!

GyurmaKép
Nem ette meg szerencsére.És csak velem lehet gyurmázni egyelőre,és filcezni is,sőt rajzolni sem engedem egyedül azokkal a hegyes ceruzáákkal.

Szóval nagyon figyelek erre,hogy ne nagyon egyen meg semmi nem neki való dolgot.Nem lehet mindent kivédeni,én tudom,csak megpróbálok elővigyázatos lenni.

Először csak nézte,meg válogatta a színeket,majd elkezdett engem utánozni.Valahol olvastam,hogy ilyen kicsi korban egyelőre csak kígyót meg labdát formáztassunk velük,de mindenképpen jót tesz a kis kezüknek,meg persze fejleszt is.

Persze én csináltam neki figurákat és mondtam neki,hogy mutogassa el,azt már nagyon tudja.Már nagyon sok mindent felismer a könyvekben,meg a fakirakókon.Mondom,hogy mutassa meg ezt vagy azt és akkor rámutat. Nagyon helyes. Sőt az állatokra rákérdezek,hogy ez hogy csinál,és azt mondja is.

Na ezt kielemeztem.Most elememben vagyok úgy látszik.Kicsit tanultam az előbb angolt,aztán felpörögtem teljesen,pedig már aludnom kéne.

Úgy látom,Anikó minden gondolatod a suli körül jár. Vagy ezt arra írtad,hogy minek kérdezek hűlyeséget,még csak 17-én kezdődik,és akkor tudsz többet mondani????Kép

Mi is voltunk kint az udvaron,de 10 percnél tovább nem bírtam.

Judit!
Jó hogy elmentél dokihoz,leglább megnyugtattad magad.És mitől voltak görcseid?Kiderült?
Nehogy má elpatkoljál,he!!!!!!

Kostóljunk meg mindent!
Ez életkori sajátosság,hogy mindent megkostol Benci.Felfedez,ismerkedik mindennel,ez hozzátartozik az egészséges fejlődéshez.Ari lehet,hogy harapdálja a szőnyeget!

Aztán nem ám görcsölni,értjük egymást?

jók legyetek!

ildikó
ilgya1

<font color="ff0000">Sziasztok!

Judit! Jó, hogy elmentél orvoshoz. Jobbulást neked. Néha én is azt hiszem, hogy csak én vagyok olyan béna, hogy nem bírok vigyázni a gyerekre, mert mindig mindent bekap. De annyira gyors. Most meg már totálisan életveszélyes. Fel tud mászni az étkező asztalra. Azt etetőszékbe akkor is ha a legmagasabbra állítom. Meg az ágy tetejére is, úgy hogy felteszi a lábát a karfára és a kislámpa zsinórjába kapaszkodva felhúzza magát egész magasra. Még felülni nem tud a tetejére de elég magasra jut így is. na de nemsokára ég a szekrény tetejére is felmászik majd.

Ildi! Tényleg minden gondolatom a suli körül forog. Nagyon bevagyok parázva. Sötét alagút előtt állok és fogalmam sincs mi vár benne és hol van a másik oldal. Amúgy meg semmit sem tudok a suliról. Én minden nap beállítom a hajamat. És igen nehéz de nekem a hosszú haj nem áll jól mert, hogy nincs hajam. Pedig sokkal könnyebb és olcsóbb is lenne.

Évi! Jelentkezz valahol. Remélem szépek lettetek.

Puszika</font>
Vendég

Sziasztok!!

Itt vagyok!!

Reggel olvastalak beneteket, de mire írni jöttem volna nem működött a babanetKép

Majd jövök, Flórát altatom...............

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok csajok!!

Flóra egyedül aludt elKép Feküdtem vele egy kicsit,aztán kijöttem.
Mondtam neki, hogy most szépen aludjon a babájával.
Én vagyok az óvónéni ők meg az ovisokKép) És most minden ks ovis alszikKép
Eddig 2-szer bevált....

Sokkal jobb ha alszik, mert akkor este jobban bír bennünket szórakoztatniKép

jó lett a hajam az egész fejem végül is most elviselhetőbbKép
Vettem tegnap magamnak egy új sapkát és egy sálat.végre mind egyszínű.
Bórzasztó hideg volt majdnem megfagytam.fodrász után egy kicsit elmentem a barátosnémhoz is a munkahelyére.

Este főztem egy kis madártejet.

<font color="ff0000">Flóra száj:

-Anya sütöttél nekem madártjet!

Anyóséknál volt hétfőn mikor beléptünk ezt mondta:
-Remélem most már anyáék jöttek!</font>

Ma visszük a babakocsikat egy használt ruháshoz eladásraKép Remélem minnél hamarabb sikerül eladni.
Annak is örülök, hogy nem nekem kell vele foglalkozni.

annyira lassú a babanet, hogy jegyzettömbbe írom a fél méteremetKép

Kocsiról mindjárt teszek fel képet már lefotóztam.

Anikó:

Beleolastam a "régi" fórumomba.Írtam is nekedKép
Nem semmi BiusKép flóra is már régóta fölmászik az asztalra, bemászik az etetőszékbe.
A legújabb, hogy az egyik lábával föllépa a mosógém(elöltöltős) ajtajánál abeméjedésbe, a másik lábát már lendíti is és hopp már fent is csücsül a konyha pultonKép

Apukám ezt látva elvolt ájulvaKépKép fogjátok meg, fogjátok meg mondogattaKépKép

Judit:
jó, hogy elmentél a dokihoz!!
Remélem minnél hamarabb rendbe jössz.
Ha lehet akkor egyél rendesen. Nehogy rámenjen valami a gyomrodra a sok nem evéstől!

Ildi:
Én is elszoktam feküdni a hajamat, de akkor vagy bezselézem vagy megmosomKép
Nekem most nagyon rövid, így elfeküdni se tudomKép Azért én is minden reggel belövöm a sérómat aztán ráhúzom a sapit ha megyünk kiKépKépKép

Igen egyenlőre Flórának vettük a kocsit.

Gyúrmázni Flóra is szeret.Nekünk van olyan kinyomós bigyónk is hozzá.Amivel tészta kinézetű dolgokat lehet csinálni.

képek az új verdámrólKép

Kép

Kép

Kép

És végül egy pár perces friss kép az én alvó babáimrólKép
Kép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Nekem se működöttKépKépKép

Most meg mennem kell angolra!

Pusz-pusz:Ildikó
ilgya1

Sziasztok! Ezt nem értem?????
Mikor elküldtem ezt az üzit délután,Évi hsz-e nem volt itt. Most meg berakta az enyémet utolsónak.

Na mindegyj!Kép

Évi!
Nagyon jó a babakocsi!!!!Kép
Látom Flórának is nagyon tetszik.
Annyira aranyos az alvós képen!!!!!!!!!!!!!!!!Kép
Cumisüvegből isszuk a kakaót??????Irgum burgum!!!Kép

Nagyon aranyos a Flóra száj!Az a madártejes meg különösen tetszikKép

Egyedül alvásKép
Jók ezek a szerepjátékok!És nagyon szeretik a gyerekek,már én is szoktam a Dáviddal ilyeneket játszani,és már most élvezi a kis szaros. Eyg pár plüss állatkát szoktam neki körbe rakni,és eljátszuk velük a a Nyuszi ül a fűben című játékot,meg a A körben áll egy kislányka címűt.

Ja,töltöttem fel videót a Dávidról próbaképen az oldalunkra,megkérhetek valakit közületek,hogy jelezzen vissza,ha megtudja nézni?Már elég rég készültek ezek,kb. 11 hónapos volt,itt már tudott táncolni.Köszi!

Anikó!
Én meg is örülnék,ha ilyen akrobata fiam lenne!
Már attól is frászt kapok,ha felmászik a kanapéra.Nem semmi vagy,hogy elbírod viselni.

A hosszú hajjal is vannak gondok,szerintem,én azért vágattam le,mert azt hittem,hogy a röviddel nincs semmiKépVagyis nem annyi,mint a hosszúval.Na mindegyj,van ezzel is meg azzal is.

Nem csodálom,hogy a suli körül forog a gondolataid nagy része,nem kis döntést hoztál,nagy bátorság belevágni,én csak csodálni tudom azokat akik el merik vállalni kis gyerek mellett.
Én már az angollal is nagy fába vágtam a fejszét,pedig csak heti 4 óra,de reménykedem,hogy később ez az idő nem fog hiányozni a Dávidnak.

Ma nagyon sírt mikor elmentem,vagyis akkor mikor észrevette,hogy tényleg eltűntem.Annyira sírt,hogy a párom már felhívott,hogy jöjjek haza,mert embertelen.Aztán végül megoldodott a dolog,de gondolhatjátok mire tudtam koncentrálni egész angol alatt.Kép

Judit!
Neked most mekkora a hajad?
Én is így vagyok a wax-al,vagyis az Oriflame-nek van most egy jó vax-a,azt használom,és az tűrhető.

Ez a Benci nagyon kis huncut baba,még a szeme se áll jól!Már most hogy tudnak hatni az emberre,hogy próbálkoznak,hogy meddig mehetnek el,mi lesz később?

Annak ellenére fáj még a hasad,hogy beszedted a gyógyszert?Nem mondta a doki,hogy vissza kell menned kontrollra?
Ha nem múlik,sztem menj vissza,nehogy valami nagyon komoly legyenKép

Sziasztok:Ildikó
ilgya1

sziasztok!!

Judit:
állapot jelentést kérünkKépJobban vagy már??

Ildi:
Igen cumisüvegből issza a kakaót reggel és este.
Szerep játékok eddig beváltakKép

Majd megnézem a videókat ha tudom és ha az időm engediKép

Tegnap elvittük a kocsikat, remélem hamar elkelnekKép
Flóra most mesét néz.Végzek az írássl és megyek takarítani aztá boltozunk egyet.

Itt nincs egy szem hó se!!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Itt 15 -20 cm hó esett reggelreKép

A közlekedés akadozikKépMa megyek nődokihoz délután.

Megyünk szánkózni!

Jó boltozást!
I.
ilgya1

Sziasztok!!

Lányok levagyok döbbenveKépKép
Becsöngetett a family frost -os csávó.Lotyogott itt nekem az akciókról, hogy szoktunk -e vásárolni meg ilyenek.
Szoktunk, de csak nyáron és fagyitKépKép
Aztán lépett tovább zenélniKépKép

Flóra meg éppen altatta magát, meég szerencse, hogy nem hallotta meg a csengőt, mert jött volna ki 120-al, hogy kijöttKép

A hangokból ítélve már alszikKép

Ildi:
Jó nődokizást!KépKépKép

Csuda jó kedvem vanKépKép Itt hétágra süt a nap!!!!
Még homokoztunk is, leszitáltam vagy fél m3 homokotKép
Jó sokat voltunk kintKép

Flóra bevágta majdnem az egész ebédemet, de nem baj úgy is fogyokúrázokKép

Judit:
Vigyáz nagyon magadra és tényleg próbálj rendesen kajálni..Nehogy gyomor fekéjed legyen!!

Anikó:
Hol vagy??????

Ma boltból hazafelé jövet találkoztunk a szomszéd kisfiúvalegy darabig rohangáltak aztán a kispasi úgy megszerette flórát, hogy földöntötte.Szegény lányomott feküdt hanyatt a földön és kiabáltKép
Nem fogad szót az anyjának, van vele gondja rendesen.
Az is tuti, hogy Flóra nem megy abba az oviba ahova őt viszik!! Itthon mondta Flóra , hogy még a havat is rárakta fejére vagy a ruhájára nem tudom.Kép

Sziasztok

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Vagyok csak már alig mozgok olyan éhes vagyok. HAHAHA!!!

Évi!A babakocsi tényleg csúcs. Menni is volt harminc? Szurkolok, hogy elemnjen a másik kettő.

Judit! Örülök, hogy jobban vagy. Hova rakod az oboás képet? Ide vagy a lapodra?

Ildi! Nálunk is van hó. Jó sok és voltunk szánkózni is. Bár Biusnak még nem nagy élmény. Reni jókat csúszkált a házunk mögötti dombon.

A hétvégén nem leszek. Holnap megyünk anyuékhoz.

Sziasztok!
Vendég

Sziasztok!!

Már van nálunk is hóKép Igaz nem valami sok, de pont annyi, hogy mehetek lapátolniKép

<font color="ff0000">mondta Flóra:
nem baj majd egy kicsit lapátolunk!</font>

Anikó:
29 volt a kocsi. Remélem én s, hogy hamar elmegy a másik kettő, de már az is szuper, hogy nem itt állnakKép
Mit csináltok annyi ideig anyóséknál??

Ma havazun, tegnap meg homokoztunkKépKép
Ki érti ezt az időt???

Anyukám jön már lehet, hogy délelöttKép
sietek is rendet rakni, felöltözniKép Aztán mehetek az utcára serte -pertélniKép

Már megint nagyon jó kedvem van!!!!!!KépKép

Judit:
Benci a kis tündi bündiKép Jók a képek!!
Hogy vagy?

Ildi:
Merre jársz?
nődokinál mi volt? Mit mondott?

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!

Évi!

Itt vagyok!Kép Kép

Voltam tegnap doki bácsinál rákszűrésen. Képzeljétek elkezdtem vérezni vizsgálat közbenKépTök ciki volt)de olyan aranyos az én doki bácsim,hogy azt mondta,hogy semmi baj,ne aggódjak van ilyen.
Majd kiküldi a rákszűrés eredményét postán.Kép

A kistesóval kapcsolatban meg azt mondta,hogy kezdjem el szedni az Elevitet és folsavat.És valószínű,hogy a szopi miatt nem jött eddig össze.De még összejöhet,így is.
Rendes volt,mert nem mondta,hogy válasszam el a Dávidot,,csak annyit,hogy nehéz döntés,mert most melyik kezébe harapjon az ember.Olyan igaza van!!!!!!!!!!!!!!Nem tudom én sem!

Én is lapátoltam tegnap havat,fájt is rendesen a derekam este,tök hamar kidőltem,pedig megakartam nézni a Fábry-t.
Nagy az udvarotok? Én egy órán keresztül csak lapátoltam,persze,tök nagy hó esett.
Mára is esett vagy 5 cm.A francbea! Imádom a havat meg minden,de ált. az ünnepek alatt.Most már a tavaszt vártam!

Nagyon helyes,legyen is jókedved,minek szomorkodni?

Anikó!
Kitartás!Ügyesen csinálod!(FogyókuraKép)

SzánkózásKép
Milyen szánkótok van?

Biztos jó lehet a domboldalon csúszni.Emlékszem gyerekkoromból,már alig vártam,hogy havazzon,most meg alig várom a tavaszt!

Judit!
Nagyon aranyos képeket csináltál.Te kis fényképész!
Az első két kép,haláli.(A többi isKép)Kiválasztja a könyvet a polcról,majd leül és elolvassa. Hát nem ennivaló?

Mi van a hasaddal?

Én se nagyon leszek hétvégén,apukám 50 éves lesz,és az ő szülinapját ünnepeljük.

Puszika minden babának és mamának!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!!

Ildi:

Boldog szülinapot apukádnak!!

Nekem csak akkor küld levelet ha gondd van.Amúgy csak beírja a gépbe az eredményt.
tényleg ne aggódj, hogy véreztél vizsgálat közben,szülés közben is van vér Kép Úgy is kesztyűben van/volt.

Tényleg a szopira nem is gondoltam,lehet, hogy védve vagy? Elég nehéz lehet most elválaszd vagy ne.Egyáltalán rálehetne venni Dávidot?
Nehéz dolgod van most....

Majd összejön az a kistesóKép

Nem nagy az udvarunk.Szerencsére nekme elég volt csak söpöri a havat.
Kint kellett csak az utcán, hogy nehogy valaki elcsússzonKép Sarokház, így körbe kellett söpörni.
Flóra is segített, hamar végeztünk.
A nagyobb hó az már macerásabb, akkor én is elfáradok rendesenKép sokszor nem is elég egyzser ledobálni.Kép
Most is esett, de csak 1 centi, megint mehetek söpörniKép Most semmi kedvem hozzá!!

Ma a szokásos napunk lesz megyünk anyósékhoz.

Többiek merre jártok???????

Helló

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziasztok!!

Kellemes hétvégét!!

Új origamis cuccaim az oldalamonKép

Helló

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Ja és Flóráról is vannak új képek 2006.február, szintén az oldalamonKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Sziazstok!!

Azért most már igazán írhatna valaki!!

Szép napot!!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Küldtem imélt!

I.
ilgya1

Szia Ildi!

Ment a válaszKép

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

Szia Évi!

Megkaptam!

Én egy kicsit elhavazódtam a hétvégén.Köszi a köszöntést,apukám nevében.Jó volt a buli.

Eladtuk a kocsimat,így most meg leszek kötve egy darabig.Mégse volt jó ötlet az egy autó.

Úgyhogy most keresgélünk nekem valami verdát,mert ez nem állapot,hogy mindenhova apa visz,az ővét nem birom vezetni,mert rohadt nagy,és olyan szűk utcák vannak errefelé,hogy csak na....

Jók a képek Flóról!!!!

Írtó ügyes kezed van!Kép
A virágot hogy csináltad???????????????Az a szívem csücske,azt meg kell tanítanod feltétlenül!!!!Lehet??Kép
Az annyira tetszik!!!!!!!!!!!!!!De a többi is klassz!

Ildikó
ilgya1

Sziasztok!

Nem tüntem el csak átalkultam.
Száműzetésben vagyok gép ügyben csak lopott perceket tölthetek itt.

Hohó! Mi ez a külön e-milezgetés. Csak nem összeesküvés????

Én is ismerem ám Zsu-t Kaposvárról.

Puszika majd jövök még ha tudok.
Vendég

SZiasztok!

Judit!
Itt Vecsésen elfurikázok én mindenhova,sőt vidékre is lemegyek ha kell,inkább Pestre nem nagyon szeretek merészkedni egyedül,főleg arra,ahol nem ismerem a közlekedést.Félek,hogy eltévedek.
Végül is nyáron is bementem egy 6 hónapos gyerekkel egyedül a Margitszigetre.(a talinkra)

Apa kocsiját nem merem vezetni,de lehet,hogy rávisz a kényszer és akkor ha szeretem hanem vezetem és kész.

Szóval én ilyen kis bátortalan nőszemély vagyok,de szeretek vezetni.

SétaKép
Az a félóra séta se semmi a szkafander ruhában.
Benci ügyes,ha ennyit is gyalogol.Poont ma 13 hónapos!

Anikó!
Ne gondolj semmi rosszra!

I.
ilgya1

Jó reggelt!

Azokról nem is beszélve.(DugókKép)
Volt már,hogy a korházba nem tudott apa bevinni,és kellett mennem vérvételre,hazafelé ott is eltévedtem,hát ne tudd meg.Pedig az István kh. nincs is messze tölünk.Ne tudd meg hogy bepánikoltam.Terhesen tök egyedül egy ismeretlen városban,persze telefonnal a kézben,és még arra is kellett figyelnem,hogy melyik sávban maradjak,merre menjek,ne csak sodrodjak a tömeggel(dugóval).Rémálom!

Mostmár azért merészebb vagyok,de nem sokkal!

Mi is nemsoká indulunk sétálni.

Jók legyetek:Ildikó
ilgya1

Az én lányom egy lépést sem hajlandó tenni beöltözve. Azonnal leül és lekezd sírni. Én már alig várom, hogy jobb idő legyen. Lehet, hogy csak én hallucinálok de néha hallok madárcsicsergést. Az már jó jel nem?

Akkor meg mi ez a nagy titkolózás?

Az én gyomrom nem akar szűkülni, minden nap éhes vagyok. De kitartok valamennyire. Néha kicsit bűnözök, nem kell három hó alatt leadnom mind a 30 kilót. Majd szép lassan egy év alatt.

Szép napot.</font>Kép
Vendég

Sziasztok!!

Na csak, hogy ide értetekKép

Ildi:
Megtudom tanítani a virágot neked is.Nagyon egyszerű és milyen jól néz kiKép

Új autóKép

Te szegény eltévedtélKép Betudok én is rendesen parázni ha idegen helyen vagyok egyedülKép lsd:MargitszigetKép

Anikó:
Semmi extrát nem írtunk mailben.Csak azt írta Ildi, hogy majd jön és bepótolja a hétvégi nem írást.
Én meg boldog szülinapot kívántam az apukájának.
Ennyi!!!!!!!!!!!! A többire nem emlékszem ezért lényegtelen.

Most honnan jutott eszedbe, hogy ismered Zsu-t???
Már egy jó ideje irogat a kaposvári topica.
Ha haza jön akkor találkozunk.

Madár csicsergés létezik, mert mi is szoktuk hallani!!!!!!! Talán nemsokára beköszönt a tavaszKép

Judit:
Benci a kis ügyesKép Gratulálok a fogacskákhoz!!
Hiszti korszak látom elindult.Lesz az még rosszabb isKép
Flóra tegnap azért üvöltött, mert elmertem vinni a szoba közepére leterített viaszkos vásznat.
Amit délután oda kellett raknomKép

Dolgozó villanyszerelők segítettekKépRendes hapsik!

Évi

Évi

Kép

Kép
kicsi_evi
Budapest XVII. kerület

BOLDOG VALENTIN NAPOT!

Kép

Remélem mindenki ezerrel szerelmes és mindenki mindenkit szeret!

I:
ilgya1

Plusz egy ráadás! Csak Nektek,csak most,csak itt!!!
Kép
ilgya1

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?