Sziasztok! Ezt nem értem?????
Mikor elküldtem ezt az üzit délután,Évi hsz-e nem volt itt. Most meg berakta az enyémet utolsónak.
Na mindegyj!
Évi!
Nagyon jó a babakocsi!!!!
Látom Flórának is nagyon tetszik.
Annyira aranyos az alvós képen!!!!!!!!!!!!!!!!
Cumisüvegből isszuk a kakaót??????Irgum burgum!!!
Nagyon aranyos a Flóra száj!Az a madártejes meg különösen tetszik
Egyedül alvás
Jók ezek a szerepjátékok!És nagyon szeretik a gyerekek,már én is szoktam a Dáviddal ilyeneket játszani,és már most élvezi a kis szaros. Eyg pár plüss állatkát szoktam neki körbe rakni,és eljátszuk velük a
a Nyuszi ül a fűben című játékot,meg a
A körben áll egy kislányka címűt.
Ja,töltöttem fel videót a Dávidról próbaképen az oldalunkra,megkérhetek valakit közületek,hogy jelezzen vissza,ha megtudja nézni?Már elég rég készültek ezek,kb. 11 hónapos volt,itt már tudott táncolni.Köszi!
Anikó!
Én meg is örülnék,ha ilyen akrobata fiam lenne!
Már attól is frászt kapok,ha felmászik a kanapéra.Nem semmi vagy,hogy elbírod viselni.
A hosszú hajjal is vannak gondok,szerintem,én azért vágattam le,mert azt hittem,hogy a röviddel nincs semmi
Vagyis nem annyi,mint a hosszúval.Na mindegyj,van ezzel is meg azzal is.
Nem csodálom,hogy a suli körül forog a gondolataid nagy része,nem kis döntést hoztál,nagy bátorság belevágni,én csak csodálni tudom azokat akik el merik vállalni kis gyerek mellett.
Én már az angollal is nagy fába vágtam a fejszét,pedig csak heti 4 óra,de reménykedem,hogy később ez az idő nem fog hiányozni a Dávidnak.
Ma nagyon sírt mikor elmentem,vagyis akkor mikor észrevette,hogy tényleg eltűntem.Annyira sírt,hogy a párom már felhívott,hogy jöjjek haza,mert embertelen.Aztán végül megoldodott a dolog,de gondolhatjátok mire tudtam koncentrálni egész angol alatt.
Judit!
Neked most mekkora a hajad?
Én is így vagyok a wax-al,vagyis az Oriflame-nek van most egy jó vax-a,azt használom,és az tűrhető.
Ez a Benci nagyon kis huncut baba,még a szeme se áll jól!Már most hogy tudnak hatni az emberre,hogy próbálkoznak,hogy meddig mehetnek el,mi lesz később?
Annak ellenére fáj még a hasad,hogy beszedted a gyógyszert?Nem mondta a doki,hogy vissza kell menned kontrollra?
Ha nem múlik,sztem menj vissza,nehogy valami nagyon komoly legyen
Sziasztok:Ildikó