Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Gabi!Kép
Dominak is van ilyen tányérja én azért írtam a mennyiséget.Most eszik meg egy ekkora tányér levest/14 hónaposKép/.Persze az nem baj ha a csajszinak jó evőkéje van,ne érts félre!!Igaza volt a párodnak nagyon jók a képek Livikéről!KépAz utolsón nagyon belemélyült a játék tanulmányozásába.Kép

Nathalien!Kép
Szerintem igenis állj elé és búcsúzz el tőle!KépPersze ha csak úgy lelépsz én azt is megérteném hisz nem vagy köteles megindokolni a döntésedet Neki.De csak halkan jegyzem meg,"szerintem"minden orvosnak van"tarifája"legfeljebb nem mondja meg!Én anno konkrétan megkérdeztem az orvosomat,hogy mire számítsak.Szerintem ez a tiszta és utólag egyikünk se húzta a száját.Kivánom,hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb dokit!

Eszter!Kép
Mi van már?Itt a nagy nap?jelentkezz kérlek!KépJaa,és ne felejtsen a párod venni ujságokat a nagy napon!KépMi anno elfelejtettük és azóta is bánjuk.

Mindenkinek puszi!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Jó reggelt.

Szóval még itt vagyok, és egyben, és semmi változás. Csak tegnap a páromnak volt a szülinapja, aztán család látogatott, meg ünnepeltünk, meg ilyenek, és nem tudtam jönni.
Aranyosak vagytok, hogy így aggódtok. Kép Én is szívesen mennék már, dehát semmi erre utaló jel nincs. Hallgattam viszont az időjárásjelentést, szerda-csütörtökön front!!! JUHÉÉÉÉÉÉ! Kép

Holnap viszont még korareggel CTG, aztán megint egy méhszájvizsgálat, hátha az lesz a végső lökés.....hihihi Kép

Natasa, te hogy vagy?

Eszti
Vendég

Sziasztok!
Nálunk is vendégek voltak meg huncutkodott a gépünk.
Így Livinek egy kicsit megkésve, de boldog névnapot kívánok!!!! És nagyon király az a kocka!!!!
Eszti, nagyon kíváncsi vagyok sikerül e együtt szülnünk. Nálam az ég világon még semmi. Se jóslók, se leereszkedett has, se nyákdugó, se alvatlan éjszakák. A csajok mocorog ezerrel. Mi szerdán megyünk ctg-re és csütörtökön lesz doki. Hm, azt nem mondom, hogy halálosan türelmetlen vagyok, de nem bánnám ha még a kiírt 20-i császár előtt magától jelentkezne.
N
39+3

Kép Kép
natasa1975

Nathalien!

Akkor mégsem ajánlom Neked a Boros dokinénit, mert az a helyzet hogy ő bizony megmondja mennyi a díja. Nem alkalmazott, hanem magánorvos, aki ügyeletek fejében oda viheti a kismamáit szülni. Tehát neki ez a jövedelme. Persze számlát nem ad KépKép
Mondjuk nekem így sokkal jobb volt, hogy megmondta, tiszta egyértelmű. Egyébként általános, hogy a vizitdíj 10x-ese.
Vendég

Na sziasztok,

tegnap már nem tudtam visszajönni, a 11 órás szopiba nem csak Marci aludt bele...Kép

Tücsökmami,
tej az annyi van mindig, amennyi Marcinak kell. Van amikor elég egy cici, de sokszor van, hogy két cici is kell neki. És mindig azt fejem le szopi után, amelyikkel kezdünk. És váltva kezdünk. De most 3 napja már csak napi 70-90g-okat tudok lefejni, annyira kiüríti Marci a cicit, pedig most nagyon keveseket szopizik, ahhoz képest mint egy-két hete. 3 napja csak 70-80-90g -okat szopizik. Már én is leszoktam a mérlegelésről, aztán most megint elkezdtem emiatt, hogy ennyivel kevesebbet szopizik egyszerre. De annyira nem aggódom, mert hízni hízik, már 4,8 felett van, és ez azt jelenti, hogy heti 20 - 25 dkg között hízik. (Ma este kell majd mérnem a pucérsúlyt) Illetve szerintem nem hízik, hanem hosszirányba nő nagyon. A hízása most stagnál, bár megpróbáltam, a combit anya már nem éri át egy kézzel!!!!KépKép

Eszti, Natasa,
el ne felejtsetek írni, ha mentek!!!

Képzeljétek, azt hittem hogy ma kell menni oltásra Marcinak (ma 8 hetes), de még jó hogy felhívtam reggel a védőnénit! Merthogy nem a 8 hét számít, hanem a betöltött két hónap! Az meg csak vasárnap lesz. (Úúúú, atyagatya, hogy elrohant ez a két hónap!!!!)
Szóval csak jövő hétfőn megyünk szurira. Most jól izgulhatok tovább, hogy hogy fogja viselni...Kép

Azt nem is meséltem, hogy voltunk csípőszűrésen is pénteken. Képzeljétek, esett a hó, amikor jöttünk hazafelé, és ráesett egy-két pihe Marci arcára is a hordozóban. Hát, azt hittem megzabálom olyan képeket vágott hozzá!!! Először hunyorgott, aztán meg tágra nyílt szemmel bámult, legvégül meg jött a "fúj, mi a túró ez!!!" arckifejezés. Biztos hideg volt, és nem értete...de nagyon cuki volt.

Ilba, mi újság? Mikor lesz pisi labor eredmény? Hogy evett most Beni? Írjál, mert én sokat gondolok ám rátok!!! És szorítok nagyon! KépKép

Timi, köszi az alvásinfót neked is!!
Remélem Szilvinek hamar visszatér az étvágya!Kép

Na pussz!

Íme a pasa maga!!!Kép
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Tücsökmami!

Viszont a Boros doktornéni vizitdíja nem sok, annak 10-szerese, pedig igazán korrekt ár. Van, aki a doktornő vizitdíjának duplájáért rendel (ismerősöm dokija), és annak a 10-szeresét KÉRI el a szülés vagy a műtét után!!!!! Bár attól függ, Nathalien mennyit szán, mert lehet, hogy a doktornő még az az árkategória, ami Nathalienéknek még belefér.
Nem?

Puszi!
bumpy

Bubek, nagyon ari ez a Marci gyerek. Nem lehet, hogy egyszerűen megváltozott a tejed és már kevesebb is elég neki???? Nem vagyok egy szakértő a kérdésben csak felmerült bennem.
És tényleg nagyon rohan az idő! Mindjárt 2 hónaposak vagytok! Azért a szurihoz nagy kitartást kívánok. Neketek menni kell vagy jön a doki házhoz szúrni?

Én is bátran ajánlgatom az én dokinőm, mert neki is relatíve alacsony a vizitdíja. Igaz, mi még egy szót nem váltottunk vele, hogy mennyit kér, de nem is hiszem hogy fogunk. Adunk amennyit gondolunk és szerintem korrekt összeg lesz.

Bumpy, tök jó! Nekem sok vega ismerősöm van! Sőt, volt nekem is ilyen időszakom. Tojást, tejet eszel vagy azt sem?!
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa!

Tejet igen, a Ca miatt. A tojást alapból nem szeretem, úgyértem az ízét. De sütiben, vagy bármilyen kajában, ahol az ízét nem érzem, az is jöhet. Kép
bumpy

Bumpy, lenne hozzád egy szakmai kérdésem. Csaszi után (bár még reménykedem) mivel rögzítik a betétet???? Ott ad rád valaki bugyit vagy elvagy 6 órát magadban?
Értem, és halat eszel vagy az már a kirekesztett husi kategóriába tartozik?
Készülsz már a felvételire?
N

Kép Kép
natasa1975

Készülök a felvételire. Kép
Halat nem eszem, az hús. Kép
Csaszi után 6 óráig semmi nincs rajtad. azaz ahogy lehonak a műtőből, meztelenül betesznek az ágyadba, és betakarnak paplannal. Oda vérzel az ágyba. 6 órával később kelhetsz fel, akkor tudsz már bugyit húzni. Akkor tehetsz be betétet is.
De ezt pár napja részletesen leírtam. Ha van kedved, keress vissza.

Puszi!
Ági
bumpy

Lányok!

Milyenek a jósló fájások? Ha én olyanokat érzek, hogy baromira szúr a hasam alul, egészen a derekamig, de annyira, hogy a víz lever tőle, az lehet jósló? Nem menszesz-szerű, nem rendszeres, meg ha sétálok el is múlik. Tegnap este tévézés közben párszor jelentkezett, de zuhanyozás után elmúlott. Ma délelőtt is volt, de egy kis sétálgatástól szintén elmúlott. Lehet, hogy Dóri már csomagol??? A 37. héten ez még nem korai?

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Bumpy, a visszakeresés sikertelennek bizonyult. Vagy nem vagyok elég kitartó, de ezek az infók is kielégítették a kíváncsiságom. Jobban örülnék ha tennének az ember alá vmitKép
Évi77 itt tuti lesznek szakszerűbb válaszok is, de szerintem lehet jósló és az még semmit sem jelent. Ha sétára meg zuhanyra elmúlik akkor azok vagy jóslók vagy mástól vannak. Ha már nagyon unod őket akkor küld át nekem, mert én már szeretnék a kórházba készülődni!
Megyek, nézek egy kis olimpiát:ö)
N

Kép Kép
natasa1975

Kép

Képzeljétek mi volt reggel. Kép
Azt hiszem sajnálhatjátok, hogy nem vagyunk Győzikéék és nem láthattátok. Kép
Hajnalban rácuppantottam a zacsikra és a fütykösre a vizeletgyűjtő zacsit, nagyon ügyi voltam. Kép
Reggel ugye csomizom ki a pelust, hogy sikeres volt-e, és igen, 30ml pisi figyelt a zacsiban, de teljesen körbekakálta a zacskót. Kép
Persze ahogy a ragasztót leszedtem két kézzel, a lába már a kakában rugdosott. Kép De muszály volt a pisivel foglalkoznom, mert ugye most a minta volt a legfontosabb. Ezerrel küzdöttem, hogy ne fogdossa és ne taposson a kakába, erre fel a fütykös és pisiljük nyakon magunkat mutatvány következett. Kép Hát jól sikerült! Kép
Én csak álltam mereven és röhögtem. Kép Aztán Andrást felkeltettem és ketten nagy nehezen kipucoltuk és megfürdettük Benit, pisi már a laborba, 2 után meg is lesz. Kép

Tegnap 500 fölé mentünk a kajába, de hát szenvedünk. Kettőből tudná megenni az adagját, de ha nagy nehezen eszik az egyikből, már tuti nem tudom a másikra áttenni.
Most éjjel evett 2x és reggel 90et. Most jön majd a kaja, de még alszik a kocsiban, gondolom izzad a melegben ezerrel. (Legalább szomjas lesz, ha éhes nem is. Kép)

Gabi,
nem nagyon tépi, inkább az a rossz, hogy hullik és mindenhol az én hajam van. Kép
Nagyon szuper az új kockája Livinek, Beninek is van hasonló. És jókat kapott nagyon, a cipikről majd kérek képeket!!!

Jucus,
jobbulást Nektek!

Dia,
tök igazad van, sajnos mi sem vettünk újságokat és én is nagyon sajnálom. Nekem viszont van elrakva, tök jó néha nézegetni mi volt 30 éve.

Bubek,
Marcus annyira arin ki van kerekedve, hogy ne parázz, a heti 20-25 deka szuper!!!
Én nagyon örülnék most fele ennyinek is! Kép

Natasa,
már én is írtam erre a kérdésedre, hogy nincsen bugyesz rajtad, de a lábadközé tesznek betéthegyeket, így az lesz véres. Én saját lábamon mentem le a gyerekágyra, bugyi nélkül, betétekkel, ömlő vérzéssel. Gondolhatod, hogy szorítottam. Kép

Évi,
nekem nem volt soha jóslóm. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Bumpy,
a húsra is szüksége van a szervezetnek nem? Vagy más úton viszed be azokat a cuccokat?

Lányok, ma nem nagyon leszek, egész éjjel hánytam, ment a hasam, ma meg annyi erőm sincs mint egy darab papírfecninek, Anyu van itt segíteni. Lehet, hogy engem is az kapott el, amit Bumpynak említettem.
Jók legytek, majd jövök!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Köszi a segítséget nátha-torokfájással kapcsolatban, megfogadom. A mézes-citromos tea eddig is ment Kép De sajna a torkom egyre jobban fáj, meg a fülem is KépKépKép

Nathalien,
épp kérdezni akartam, hogy miért akarsz dokit váltani, de látom, már leírtad. Én is váltottam vele egyszer pár mondatot, nekem akkor nagyon szimpi volt, bár már előtte is láttam és a külseje alapján viszont nem volt az Kép De amit leírtál róla, nem tűnik igazán szimpatikusnak.

Hajrá Évi!!! KépKépKép

Gabuska,
vigyázz magadra! Jobbulást Kép

Ilba,
szerettem volna látni a pisizacskós-storyt Kép Akkor én is számíthatok ilyenre? Zacsit húzni a kisfiunk kukijára? KépKépKép Érdekes lesz KépKépKép Óvszer nem jó erre a célra? Az talán nem szakad el Kép Bár tele van mindenféle vegyi anyaggal KépKép

Mancs

Kép
mancs

Szia Mancs!

Igen, az alapján nem szimpi amit leírtam, de én ráadásul nem vethetek semmit a szemére, mert mondom, velem nem személyesen történtek ezek a pénzéhes dolgok. Tehát ha beszélek vle, nem mondhatom neki azt, hogy velem csinálta ezt és azért mennék el tőle. Szóval paddhelyzet, mert talán így nem is értené, hogy akkor miért akarok elmenni.
Na jó, nem is fárasztalak tovább titeket, aranyosak vagytok, hogy segítettetek, azut hiszem nekem kell eldöntenem egyedül.

Üdv, Nathalien
nathalien

Sziasztok,

Ilba, elképzeltem a reggeli küzdést. Kép Ügyi vagy azért!

Évi, nekem is van néha ilyen jósolgatás, de egyelőre nem indul be igazán. És a 37. héten simán lehet már, ettől még abszolút a végéig húzhatod. Azért pihizz ám! Kép

Mancs, óvszer...... Kép Kép

Gabi, jobbulást, aztán ne amortizálódj le! Kép

Én most megyek ki a náthából, persze páromtól kaptam, de nem volt vészes. Már csak pici köhögés és orrfújás van. Kép Remélem a szülésig most már nem lesz több ilyen.
Vendég

Ilba!

Szívesen lettem volna légy a falon nálatok, hogy ezt az akciót láthassamKép Jól megoldottátok a problémát!

Gabuska!

Lívikének utólagos boldog névnapot kívánunk, Te pedig gyorsan gyógyulj meg!

Eszti!

Neked is ilyen érzés a jósló fájás, amilyet én leírtam?

Évi

Kép

Kép
Évi77
Szigetszentmiklós

Kép

Gabi!!!!
Na ne má! Gyógyulj ezerrel, hogy lesz ebből tali! Kép
Livi papa + Livike! Ápoljátok a beteget!!!! Kép

Mancs,
igazából akkor kell ilyen akciókat véghezvinni, ha valami baj van gyerkőccel. Egyébként tényleg nem nagy cucc, csak olyan pici a szerszámuk, a zacsi meg olyan nagy, hogy ebből adódik az ügyetlenség.
Óvszer ... Kép

Nathalien,
tényleg Neked kell döntened, szerintem semmi magyarázatot nem igényel a mostani orvosod felé, legalábbis én tuti nem magyarázkodnék.
Azért akárhogy is döntesz, gyere, oszd meg velünk. Kép

Egyébként a vizelete totál jó lett, minden negatív!!!! KépKépKép

Ma most tartunk úgy 430 körül, még két evés van. Most már 3 óránként, mikor éhes eszik, csak a másik cicire nem tudom átteni, de így is evett 2x is 100at! Reméljük holnap még többet fog!!! Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska,
Jobbulást Neked!

Hát mi sem gyógyultunk meg tegnap óta. Csak a lányok el ne kapják. A nagyok dajkálják Bogeszt, míg mi karöltve aléldozunk.

Ilba,
Köszi!

Lelki szemeim előtt lejátszódott a reggeli jelenet, hát mit mondjak, csúcs lehetett.

Bubek,
mit mondtak a csípőszűrésen?

Timi,
Ti meggógyultatok már?

Lányok,
Algopyrint lehet ugye bevenni szoptatás mellett?

Jucus
jucus73

Évi, azért ennyire nem fájdalmas, hogy még a víz is kiver, de volt olyan, hogy nagyon hirtelen nyilalást éreztem a hólyagomban, na, akkor frankón felszisszentem. Mintha egy tűt szúrtak volna be. Amúgy nem igazán szúró érzés, inkább feszítő, mensis érzés, de a derekamig hatol nekem is. Hát valahogy így. Kép
Vendég

Gabuska!

Jobbulást!
Igen, a húst szójával, növényi csírákkal és zöldségekkel tudom pótolni.

Ilba!

Szupi, hogy negatív lett a pisi eredmény. Én is megnéztem volna, a reggeli akciót. Kép

Lányok!

Én is rosszul voltam reggel. Úgy hánytam, mint a fene. Aztán elmúlt. Minden oké. Mi a fene ez?
bumpy

Sziasztok!

Velünk már úgy nézki minden oké!Holnap még elmegyünk a dokihoz,remélem az étvágyára mond valamit,mert az nem lett jobb!Csak az anyatejet fogadja el,ha a tápszert adom neki ordit ezerrel,pedig tejem már nagyon kevés van.

Jucus,Gabi:
gyógyuljatok meg,mert nemsokára itt a tavasz és kezdődnek a nagy talik!Kép

Ilba:
Hát nem semmi lehetett ahogy büvészkedtetek Beni körülKép
Most már csak arra lennék kiváncsi,hogy egy kislánytól hogyan lehet pisi mintát venni?Kép

Bumpy:
Tessék meggyógyulni!

Betegek!
Szedjetek sok vitamint,mert a szervezetetek lassan kimerül ebben a hosszú télben!

Mancs:
Panadolt neked lehet szedni?Mert ha virustól fáj a torkod azt nem mulasztja el a mézes tea!Hány hetes is vagy?Bocs ha már irtad!A Panadolt én is szedtem mikor terhesen lebetegedtem.

Évi,Eszti:
Vigyázzatok magatokra,drukkolok!!!!

Kép

Kép
novum

Sziasztok!

Novum!

Úgy tudom, hogy a Panadol szedhető terhesség és szoptatás ideje alatt is, mert csak paracetamolt tartalmaz.

Üdv: Ági
bumpy

Sziasztok!

Panadolt és Algoprirint is lehet szedni.

Hát lányok, a helyzet nem javul, sőt, már lázas is vagyok. Lehet, hogy Líviben is bújkál valami, mert egész nap sírt. Holnap kihívjuk reggel a háziorvost, biztos ír fel antibiotikumot. Addig Zoli és Anyu felváltva ápolnak.

Bumpy,
jobbulást Neked!

Helló, majd jövök!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Natasa!

Pont neked írtam február elején ezt: "A kérdésedre szeretnék válaszolni. Császár után 6 óráig semmit nem rögzítenek rád. Folyik az infúzió, és benned van a katéter+ a sebed le van ragasztva azzal a tapasszal, amit a műtőben tesznek rá. 6 óráig nem kelhetsz fel. Nem lesz rajtad semmi, még bugyi sem. Csak betesznek az ágyba, ahol lesz alattad 4 betét, de egyik sem lesz Rád rögzítve, és betakarnak, úgy meztelenül. 6 óra elteltével "felkeltenek". Azaz kihúzzák a katétert, akkor már óvatosan felülhetsz, sőt, fel is állhatsz majd. Akkor elkísér a nővér zuhanyozni, és utána húzhatsz először bugyit, amibe lesz egy betét. Mire odajutsz, hogy bugyit húzz, már tudsz betétet és bugyit rögzíteni magadon. Ne félj!Ha nem tudsz esetleg, akkor majd segítek. :-) Megígértem ugyanis, hogy felmegyek hozzád. :-)
bumpy

Gabuska!

Jobbulást Nektek is, és köszönöm.
Én totál nem tudom mi van velem. Kép
bumpy

Bumpy,
Én azt hallottam a paracetamol nem ürül ki a szervezetből, felhalmozódik és mérgezi a májat. A forró italokra is NAGYBETÛVEL van ráírva, hogy paracetamolt tartalmaz, mert nagyon ügyelni kell az adagolásra, meg hogy mit veszel be mellé.
A májátültetéses kislány kapcsán is taglalták ezt a tévében.

Jucus
jucus73

Jucus!

Ez igaz, ezért nem szabad nagy mennyiségben alkalmazni. De abban a mennyiségben, ahogyan a fájdalomcsillapításra kell, bevehető!
bumpy

Sziasztok!

Szerintem a legegyszerűbb, ha a gyógyszertárba megkérdezitek, vagy felhívjátok a háziorvost. Õ biztosan tudja.
Jön esetleg valaki szerdán előadásra?

Ma reggel fél 10-17-ig sikerült végiglátogatnom a földhivatalt, a víz-, gáz-, csatornázási műveket, meg a villanyosokat és 4db beadványt leadni. Leülni nem lehet sehol,ill. lehetne, de nem adják át a helyet a világ minden kincséért sem.Kép WC természetesen nincs. Teljesen kismamabarát...
Mondtam a páromnak, hogy legközelebb ő megy. Nekem ez már nem való.
Évi, Eszti drukkolunk. Esztinek különösen! Évi még ráér szülni.

Kép
Kép
szõkemelinda

Ja!
Ilba viccesek lehettetek! Fotót nem készítettetek esetleg? Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Sziasztok!

Már régen írtam ide (több hónapja), de sok új nevet látok, így mégyegyszer megkérdezem, mi a véleményetek Várnai főorvosúrról. Pozitív, negatív egyaránt érdekel.

Köszönöm, sziasztok:
Ági
Ági76

Sziasztok!
Bumpy, bocsi de valószínűleg nem olvastam vagy elfelejtettem. Bár az előbbi a valószínűbb.
Lehet te is bekaptál valamilyen vírust vagy csak vmi nem tetszett a gyomrodnak. Ne légy beteg!
Gabuska, mi volt a háziorvossal? Mondott valami értelmeset? Ajánlott gyógyszert? Gyógyuljatok meg mielőbb!
Esztipeszti, hogy ityeg a figyeg? Nálunk semmi változás.
N
39+4

Kép Kép
natasa1975

Natasa, szia. Kép
Most voltunk CTG-n és vizsgálaton, de semmi konkrét egyelőre. Babuci jól van, a feje szépen beilleszkedett, és lehet türelemmel tovább várni.
Pénteken CTG újra, aztán kedden megint vizsgálat, CTG. Kedden azért már lesz egy kis méhszájpiszka, hátha beindít valamiféle folyamatot. Kép Ha addig nem történik semmi. Kép

És nálatok hogy van a forgatókönyv?

Ági, én nem ismerem a dokit.

Többieknek jobbulást!! Kép

Eszti
38+6
Vendég

Sziasztok!

Jó reggelt!

Ági76!

A Várnai főorvosúrról én nem sokat tudok, de azt igen, hogy nagyon rendes, tisztelettudó ember. Velem nagyon rendes volt mindig. Nem vagyok a betege, de mint "kollégájával" (szülésznő tanuló voltam a szent Istvánban február elejéig) nagyon rendes volt, amikor összetalálkoztunk.
Mint orvost, nem ismerem, de sok betege van, az biztos.

Natasa!

Semmi baj, azért másoltam be, még egyszer.
Nem tudom mi lehet velem. Ma is hánytam 2-szer. Kép Azóta semmi. Tegnap is csak 2-szer hánytam, és utána semmi.Mi ez????
bumpy

Eszti, mi szerdán meg pénteken megyünk CTG-re. Csütörtökön meg dokihoz UH-ra. És ha a csajóca még mindig nem jelentkezne magától akkor hétfőn császár. Remélem inkább ő kezdeményez majd, annak jobban örülnék.
Várnai főo-t én sem ismerem.
Bumpy, kíméld a gyomrod, csak valami egyszerűt rágcsálj. Lehet az is simán segít ha más gond nincs. Nem tudok róla, hogy most lenne vmi hányós dolog, de elképzelhető.
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa, akkor nagyon drukkolok neked, hogy beinduljon!!! Kép Azért az jobb lenne, mint a csaszi! Kép
Vendég

És ne feledd, holnap-holnapután melegfront!!!!! Kép
Vendég

Bumpyka:
csak nem baba lesz?
Vendég

Hajrá Natasa!!!!! + kismanóka, gyerünk, ne legyen már CSASZIIII!

Tücsökmami!

Nem tudom, nem hiszem. Legalábbis szerintem vigyáztunk. De minden meglehet. Szerinted igen?
bumpy

Eszti, csaszi lesz akkor is ha magától indul, mert sztem még mindig faros:o( Csak valahogy hormonálisan jobbnak látom ha a szervezet tudja, hogy szülni fog azzal szemben, mint amikor fogják és csak vágnak.
Igen, az időjárásjelentést kiksizom ám ezerrel. Remélem hatással lesz. Sajnos eddig nem vettem észre, hogy nagyon reagálnánk a frontokra, de ki tudja,..majd most!

Kép Kép
natasa1975

Sziasztok!

Nem hívtuk ki az orvost, éjjel is tök jól voltam már és reggel is úgy ébredtem, hogy se láz, se hányinger. Nem tudom mi lehetett ez az egy napos ízé.
Lívi sem nyűglődik, jó kedve van.
Köszi mindenkinek a jókívánságokat!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Bumpyka!
Ezt csak Te tudhatod.
Vendég

Gabuska, ezek nagyon jó hírek!
Bumpy, elképzelhető, hogy Tücsökmami fején találta a szöget???? Kép
Hanyadik napon jársz???????

No, megyek a TV elé sportot nézni. Van aki csinálja, én csak nézem Kép Kép Kép

Kép Kép
natasa1975

Melinda:
Én ezt a tömegközlekedésen játszottam. Az emberek nagyon bunkók, főleg a tinédzser lányok, a 20-25 közötti fiúkák, és az öregebbek. Már akkora volt a hasam, hogy ki sem láttam mögüle Kép de a buszon állnom kellett. Kaka volt. A metrón szerencsére mindig volt ülőhely, merthogy végállomáson szálltam fel. Csak amikor visszafele jöttem az Istvánból akkor volt gáz. Hát igen ilyenek az emberek. Én akkor megfogadtam, hogy nagyon fogok figyelni a kismamákra.
Vendég

LÁNYOK!!!!!!!!!!!

Én mostmár nem értek semmit. Kép
Vettem tesztet, és .........
De akkor .........
Nem értem.

Most visszavonulok.
Majd jövök, ha rendeződtem.
Puszi!
bumpy

Ja, Ilba!

Küldhetek neked mail-t?
bumpy

Bumpy!
Én sem értek semmit! Negatív lett és szomorú vagy? Vagy pozitív és nem érted, hogy hogy lehet, amikor védekeztek? Vagy mi történt? Jelentkezz lécccci!

Tücsökmami,
én simán beszóltam ilyenkor, persze normális hangnemben, hogy valaki legyen szíves felállni. Szerencsére nem sokszor volt rá szükség. A metrón az volt nagyon kiakasztó, amikor köztem és a mellettem ülő között kábé egy kétéves gyereknek méretezett hely volt és csakazértis befészkelték magukat a kedves utastársak, az, hogy kinyomják belőlem a gyereket nem érdekelte őket. Egy idő után magam mellé tettem az ülésre a táskámat, mert tudtam, hogy be fog pöcceni, aki le akar ülni és szóvá teszi. Így még mielőtt lehuppant volna, megmutattam neki, hogy van itt ez a nagy pukli rajtam és nem kispárna. És pont az ilyenek miatt van a táskám idetéve, mint maga. Egyszer sem vertek meg szerencsére!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Halványan csíkos lett. De hogy lehet csíkos, ha pénteken megjött? Igaz, hogy csak 2 napra, és nagyon kevés, de megjött. Most ilyenkor mi van? SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ráadásul védekeztünk is. Igaz, hogy csak számoltunk, de.....
Hogy van ez? Járt már így valaki?
Most teljesen magam alatt vagy felett, vagy nem is tudom hol vagyok.
bumpy

Bumpy,
simán vérezhetsz 1-2 napig terhesen, az orvosomtól tudom! És azt is, hogy a leghalványabb csík is csík! Pár nap múlva csinálj még egyet! Írtad, hogy későbbre tervezitek a babát, de ha már ott figyel a pocidban ugye örülsz? Mert én igen!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?