Képzeljétek mi volt reggel.
Azt hiszem sajnálhatjátok, hogy nem vagyunk Győzikéék és nem láthattátok.
Hajnalban rácuppantottam a zacsikra és a fütykösre a vizeletgyűjtő zacsit, nagyon ügyi voltam.
Reggel ugye csomizom ki a pelust, hogy sikeres volt-e, és igen, 30ml pisi figyelt a zacsiban, de teljesen körbekakálta a zacskót.
Persze ahogy a ragasztót leszedtem két kézzel, a lába már a kakában rugdosott.
De muszály volt a pisivel foglalkoznom, mert ugye most a minta volt a legfontosabb. Ezerrel küzdöttem, hogy ne fogdossa és ne taposson a kakába, erre fel a fütykös és pisiljük nyakon magunkat mutatvány következett.
Hát jól sikerült!
Én csak álltam mereven és röhögtem.
Aztán Andrást felkeltettem és ketten nagy nehezen kipucoltuk és megfürdettük Benit, pisi már a laborba, 2 után meg is lesz.
Tegnap 500 fölé mentünk a kajába, de hát szenvedünk. Kettőből tudná megenni az adagját, de ha nagy nehezen eszik az egyikből, már tuti nem tudom a másikra áttenni.
Most éjjel evett 2x és reggel 90et. Most jön majd a kaja, de még alszik a kocsiban, gondolom izzad a melegben ezerrel. (Legalább szomjas lesz, ha éhes nem is.
)
Gabi,
nem nagyon tépi, inkább az a rossz, hogy hullik és mindenhol az én hajam van.
Nagyon szuper az új kockája Livinek, Beninek is van hasonló. És jókat kapott nagyon, a cipikről majd kérek képeket!!!
Jucus,
jobbulást Nektek!
Dia,
tök igazad van, sajnos mi sem vettünk újságokat és én is nagyon sajnálom. Nekem viszont van elrakva, tök jó néha nézegetni mi volt 30 éve.
Bubek,
Marcus annyira arin ki van kerekedve, hogy ne parázz, a heti 20-25 deka szuper!!!
Én nagyon örülnék most fele ennyinek is!
Natasa,
már én is írtam erre a kérdésedre, hogy nincsen bugyesz rajtad, de a lábadközé tesznek betéthegyeket, így az lesz véres. Én saját lábamon mentem le a gyerekágyra, bugyi nélkül, betétekkel, ömlő vérzéssel. Gondolhatod, hogy szorítottam.
Évi,
nekem nem volt soha jóslóm.