Új privát üzeneted érkezett!

Nicika!

Hu ez nagyon izgi!
GRATULÁLOK !!!Sok örömöt és boldogságot kívánok.
Olvastam, hogy 2,5kg és 46cm a kis Szintia. Mi kis nyuszink 2770g és 49cm volt, és ö is olyan kicsi csöpp volt, hát akkor a kis Szintia milyen picike lehet. Olyan kis cukor biztos.
Kép
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 12:04-kor.

katus78

Nagyon édes Szintike!Kép

katus78

De éédes, milyen picike!!!!
Gratu Nicika!!!!!!!!!!!!!
Vendég

Nicika!
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!KépKépKép

(Jankát is ebben a sapiban adták kiKép)

Kép
Kép
Kép
amica

Nicika, gratulálok a babához!!! Nagyon édes!!! Vájuk majd a beszámolót!!! Kép

Reni, az jó ha már az éjzaka átalvásárakészül Lara! Kép Alíz mostanában este fél 10-től kb 1-ig alszik, aztán szopi után 4-ig. Szerintem nem mostanában lesz egybe az éjszaka, de örülök annak, hogy legalább nem üvölt éjjel.
Nappal elvan, van hogy 2-3 óránként eszik. Mindent megcsinálok mellette, bár én nem főzök. Én úgy tudom babot nem lehet enni. Meg??? Te mit tudsz???

Én a szülés előtt a beöntéstől féltem, közben az volt a legkevesebb. Nem volt kellemes, de semmi nem volt a többihez képest. A gátmetszést meg észre sem vettem, mert akkor csinálta a doki, mikor épp fájás volt. Naívan még meg is kérdeztem mit kell varrni, ha nem vágott???

Katus, remélem hamar kibújnak azok a fránya fogak.
Én is bemennék Nicihez a kórházba, a héten úgyis itthon lesz a párom. Menjünk már együtt!!! Mit vigyünk nekik????

Miért születnek erre nagyobb babák mint máshol?? Mi a magyarázat rá??? Olyan kiváncsi vagyok rá!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Sziasztok!

Szoval, a temahoz Gatmetszes es Beöntes! Csak annyit, hogy nekem olyan megkönnyebüles volt, hogy nem volt gatmetszes es mindenfele varrogatas nelkül sikerült megusznom a szülest. Biztos, hogy a szüles utani napok nekem könnyebek voltak.
Talan, hogy vizben szültem, es ha jött is valami barnasag Kép ki, egyböl leengedtek a vizzel együtt. Ezert is jobb talan kadban szülni, mert ha esetles pisilni kell, akkor legalabb a vizbe megy es nem a szülöagyra. Nekem valahogy higenikusabb vagy inkabb nem olyan kellemetlen.

Nercsi!

Nekem a vedönö azt mondta, hogy az elsö honapban kell nagyon figyelni, hogy mit eszek utanna meg lehet mindent csak figyelni kell hogy mikor vannak a kicsinek görcsei es akkor azt a kajat esetleg mellözni kell. Amit nekem mondtak:
hagyma, paprika, paradicsom es minden "k" betüvel kezdödö zöldseg( pl.kaposzta, karalabe, karfiol, kelbimbo stb.) es persze a hüvelyesek.
En figyelek is ra, hogy ezeket ne egyem! A fözes most egy kesz cirkusz, mert szinte semmit nem lehet enni es persze az sem mindegy, hogy milyen gyorsan van kesz. Szoval agyalok minden nap! Kép

NICIKA!

Szintia gyönyörü kislany! Kép Es ez a sapi, egyszerüen csucs!!

Kép
Kép
reni76

Sziasztok!
Jaj de édes a Szinti!Gratulálok a már 3 tagú családnak!
Szonja is kicsi baba volt 2850gramm és 51cm.Aztán 2730grammal jöttünk haza.Kiváncsi leszek Nici élménybeszámolójára.
Most kijelentkezem mert a férjem meghívott mozizni.A Fűrész 2-t nézzük.Jó kis horror!
jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Sziasztok!
Nemrég értünk haza most nincs időm végig olvasni benneteket.Ha valaki megy Nicikához Nagyon gratulálok neki és sok boldogságot a picurhoz nagyon édes!A suli nagyon jó volt csak nem igen tudtam koncentrálni,mert husi nagyon hiányzott.Ennyit még nem voltam távol tőle.Ja és azt hozzá kell tennem,hogy apa elhagyta a tescóba a sapkáját otthon hagyta cumiát meg az iszóját.Mondanom sem kell,hogy amikor ezeket megtudtam a vérnyomásom 200-lett.De aztán mentünk disznóölésre ott besöröztem,boroztam aztán jo lett.Most mennem kell,mert végeztek a fiúk a fürdivel.Holnap du-tán jövök.

Szép estét mindenkinek főleg az ujdonsült anyukának.Millió puszi
Vendég

:lol:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 12:08-kor.

katus78

Bocsi, most nem írok többet csak azt, hogy igen, mehetünk többen Nicihez! Én továbbra is a hétfőt vagy a keddet mondom, de csak azért mert akkor tuti bent vannak még. Bár lehet, hogy tovább, passz. De én rugalmas vagyok, én még magamban hordom a csemetémet Kép, mondjátok meg, hogy nektek mi lenne a jobb. Nekem max annyi, hogy délután lehetne, de az sem fontos. Ahogy nektek jobb.

Szióka, jó éjt Mindenkinek! Kép

Nadine és Dorka 30+2 Kép

nadine81

Katus !!

2004. majus 17-e ota vagyok kint egyedül vagyis a csaladom otthon van.
Anyu most ment haza nekem is a heten szerdan, hat ne tudjatok meg hogy sirt. Mar masnap este hivott is, hogy neki annyira hianyzik a kicsi LARA! Kép Majd valamikor aprilisba tervezzük a keresztelöt es akkor jönnek majd megint. Addig sajna marad a webkamera.

Kép
Kép
reni76

Eszti!

A Mein BAbY müsor van meg, minden hetköznap 9.30-10.00 ora között!!

Jo ejt mindenkinek!!

Kép
Kép
reni76

Most csak egy sorra jovok, mert most jottunk haza. Nicikanak es Szintianak nameg Patriknak nagyon sok boldogsagot kivanok!!! Gratulalok! Micsoda edes kis picike ez a baba!! Kép
Kivancsian varom az egesz tortenetet majd.

Nem olvastam vissza, ugyhogy nem is irok tobbet. Majd este talan lesz ra idom, ha a fiuk lefekudtek.

Kép
Kép
agi

Helloka! Kép

Katus,
húúú, hát akkor elhiszem, hogy még nem a legkellemesebb élményként tartod számon magát a szülést.. Nekem a legnehezebb azt elképzelni, milyen az, amikor belül varrnak.. Hogy a fenébe csinálják?? Gondolom az is fáj, mint a fene.. Kép
És mikor szokott felrepedni az a heg? Szorulás? Szex? Bocsi, ha kíváncsi vagyok ilyenekre is.. Kép Nem muszáj válaszolni. Kép

Reni,
ha tehetném, vajúdnék és szülnék is kádban, de erre itt sincs lehetőség sajnos. És biztos, hogy valamennyivel higiénikusabb is, ha oda megy bele minden, ami akar, mert onnan azonnal le lehet engedni és azonnal engedik hozzá gondolom a frisset.
Különben mi van akkor, ha a szülőágyra jönnek a dolgok..? Azért elveszi azt közben onnan valaki, vagy marad a végéig, mondván, hogy úgyis jöhet még?

Gabi,
elhiszem, hogy hiányzott Levi, hisz nem is voltál tőle még ilyen sokat távol. De azért odafigyeltél a tanfolyamon? Kép
És apukája sem volt akkor még így ennyit egyedül vele, igaz? Kép Szegény pasik. Amikor egyedül maradnak egy gyerkőccel.. Kép Van világ! Kép
De akkor a disznóölésen kirúgtál a hámból! Kép

nadine81

Sziasztok!
Lányok, nekem a hétfő lenne jó, hogy a kórházba bemenjünk, mert kedden nem lesz kocsi. Szerintem a rugi jó ajándék lenne, meg a gyümölcs, és tea. Ezek tényleg hasznos dolgok. Ha gondoljátok én vennék gyümit meg teát. A Laktoherb szerintetek jó lesz??? Vagy mást??
Ha jó a hétfő nektek is, már csak az időpontot beszéljük meg. Nekem mindegy, majd a szopit úgy igazítjuk valahogy.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Hétfő nekem is jó...Laktoherbet nem tud csinálni a kórházba, szerintem dobjunk össze neki instant szopis teát.
(A DM-ben nem 1000 Ft, én láttam kevesebbért is, szerintem a gyógyszertárban a legdrágább.) Ha gondoljátok...
Vendég

Eszti!
Milyen volt a horror film?
(Írtam mailt)
pussz: v
Vendég

Gabóca!

Van valami on-line kresz teszt is, megkérdezem a Lacit pontosan hol. Azon is lehet gyakorolni, és a tuti naprakész a legújabb változásokkal.
Ne aggódj ha elmész (bár én is ezt csináltam) hidd el feltalálják magukat még ha el is hagyják a sapit, meg az iszit! Kép
Vendég

Ha mentek NICIKAhoz mondjatok meg neki, hogy üdvözlöm es gratulalok a gyönyörü kislanyahoz.
Es a kepeket nem elfeledni! Kép

Kép
Kép
reni76

8)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára katus78 2008.09.18 12:10-kor.

katus78

Vero, nekem mindegy milyen teát viszünk. Van mikró a kórházban, ott lehet vizet melegíteni, mi is ott csináltunk teát. De az instant tényleg egyszerűbb. Meg tudod venni?? Én meg viszem a gyümit, banánt meg narancsot, aztán majd ott elosztjuk. Mármint az anyagi részét.

Reni, ti mikor szeretnétek hazajönni?? Biztos nagyon várod már. Mi is április- májusra tervezzük a keresztelőt. Nagy bulit csaptok??

Katus, hol van Eisenstadtban a H&M pontosan? Pont ma gondoltam rá, hogy annyi jót hallottam róla, ki kéne ugrani.
Ti milyen gyakran jártok haza?? Meg tudlak érteni, nekem is baromi honvágyam volt mikor ide költöztünk. Egy hétig bőgtem.
Meg most a kórházban is bőgtem, mikor anyuék elmentek. Tiszta lelkibeteg voltam.

Gabó ezek az apukák már csak ilyenek. De azért Levi elvolt??
Milyen volt az első óra?? Én a villamosos, segédmotorkerékpáros, nehézjárműs...stb részeket utáltam. Aminek nincs köze az autóhoz.

Eszti! Tudtál aludni a film után?? Én nem bírnék végignézni egy ilyen filmet.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nercsi!

H&M Eisenstatban a sétáló utcában van, de mi sokszor a Wiener Neustadtbe a Fischaparkba szoktunk menni, mert ott Mátét is jobban le tudjuk vetkőztetni, meg több bolt van ott mást is, tudunk vásárolni.
Én nagyon szeretem, szoktak szuper akciók lenni szezon végén, most is tök jó nacikat, pulcsikat, sapkát, sálat, kiscipőt vettünk.
Én szívesen jövök veled, ha gondolod, bár a férjem annyira nem örülKépKép
Én is sokat sírtam az elején, és még mostanában is szoktam, főleg olyankor, amikor van itt valaki, és elmennek haza.
Amióta meg van a Máté (6 hónap) eddig 2szer voltunk, régebben 2 hetente. Meg én egész nyáron otthon feküdtem, rossz is volt, meg jó is volt újra kicsit anyuéknál lenni.

katus78

Helloka!

No, látom azért alakul a találka! Csak nem négyen leszünk? Kép Tök jó! Ilyen még nem volt! Kép
Nekem így jönnek a buszok:
(ezek már azok az időpontok, amikor a kórháznál - Aral kútnál - leszállok!):
10:05
10:35
11:20
12:20
13:20
14:15
15:20

Szóval kb. így érnék be. Bökjetek rá egyre, és én azzal megyek. Kép
Az ajándékötletek tök jók, én akkor azt hiszem anyagiakhoz csatlakoznék, mert látom már mindenkinek megvan, hogy mit visz. Majd kiszámoljuk, hogy mizújs, és perkálok! Kép

Katus,
képzeld én még találtam itthon leveleket, amiket nagymamám írt anno anyunak.. Õk Egyeden (kis falu még Csorna után) laktak, anyuék meg Sopronban már. És ugye akkor se telefon (még a vezetékes sem volt gyakori, max postán?), se internet. Akkor már én is megvoltam, kb olyan egy éves lehettem. És akkor levélben ment a sok kérdés, hogy hogy vagyunk, hogy vagyok én, eszek-e rendesen, stb. Most így az ember már elképzelni sem tudja, hogy csak postai úton, levélben tudjon a másikról. Tök furcsa.

Húú, akkor a varrás durvább lesz, mint a szülés.. Kép Nem baj, Viol, fel a fejjel, azért a Babáért mindent! Kép
Még jó, hogy adnak érzéstelenítőt, és hogy jópofa volt a doki meg mindenki és elterelték a gondolataidat arról, amit éppen csináltak. És hát mivel mással is lehetne lekötni egy nőt, mint a bébikéjével, akit nem sokkal előtte hozott világra! Kép
Most már én se tartok a beöntéstől, max kellemetlen lesz, de fájni nem fog. És tényleg inkább hozzon ki mindent, aminek kint a helye! Kép

Erika, Vero
a teához én még Kép nem tudok hozzászólni, ismert okokból! Kép Rátok bízom, én majd abba is csak beszállok.

Persze ha így jó mindhármotoknak! De szóljatok, ha én is vigyek valamit! Kép

Ma jövök még, megnézem mit döntöttek randi ügyben.
Szerintem talán megint a kórház előtt lenne jó, vagy büfében.

Pá: Viol. Kép

nadine81

Lehet h az Eszti is jönne, most anyukájánál van onnan nem tud írni, este írni fog.
Vendég

Hát nekem az a 10:35 belefér,vagy 11:20as.
Mikor van ebéd?
vagy bármikor lehet menni?

katus78

Húú, az már 5 Kép! De jó! Kép

Ebéd úgy 12 körül van, de hogy pontosan mikor az passz. És sajna azt sem tudom, hogy lehet-e akkor menni. Erika? Lehet? Vagy nincs tiltva, de akkor alapból nem szoktak menni?

nadine81

Ja, amúgy lehet bármikor menni, csak nagyvizit idejére kell kihúzni a látogatóknak a szobából. De mivel itt be sem mehetünk a szobába, az anyukáknak kell visszasurrani. Gondolom én..

nadine81

Uram isten mennyit írtatok megpróbálok mindenkinek írni.Ha valaki kimaradna előre is bocsika.

Reni!Olvasom,hogy anyukád már haza ment.Gondolom nagyon megviselte mikor fel kellett szállni a repcsire.Szegényke biztos sírdogált.Anyunak mikor letelt az 1hét,hogy itt volt már két nappal előtte nekiállt bőgni úgy sajnáltam.Aztán most már nincs semmi pityi ha itt van és el kell mennie.Anyukád is majd szép lassan biztos meg fogja szokni és sokkal könnyebb lesz neki ha már nagyobb lesz a pici.Mikor tervezitek,hogy haza mentek?

Nercsi és Reni!Akkor azért mind a ketten tudtok valamicskét pihenni,hogy ennyit alszik egybe a babó.Evéssel kapcsolatban babot,káposztát,epret,málnát,karfilot az összes k-betűset.Szóval a szakkönyvek meg a védőnök elmondása szerint nem sok mindent,mert ezek bánthatják a pici pocóját.Levi abszolult nem volt hasfájos,de én azért ezeket betartottam és alig volt valami amit ettem."Mondván ne kosérsd az ördögöt".azt mindják,hogy rostosat sem szabad inni,de én ezt cáfolom.Van olyan anyuka aki bármit evett bántotta a pici hasikáját.Ez változó.Én pár hónapja kezdtem al mindent enni.Igen Levikém elvolt hál isten nem volt vele semmi gond.Az alvástól kicsit féltem,de ma is 1-órát aludt a Balázzsal.Ma már könnyebben hagytam itthon mint tegnap,de most is nagyon hiányzott.Most jók ezek a hétvégék,mert hétközben alig látják egymást ebben a két napban pedig őrülten bújnak egymáshoz aminek én nagyon örülök,mert sokáig nem nagyon vett tudomást az apjáról,mert alig látta.De ez mára már megváltozott és imádják egymást.Tegnap a fogalmakat tanultuk gépjárműk,motorok,út,kinek van elsöbbsége meg ehez hasonlók.Ma a rendőri kézjelzést hát ezt 2* el kellett neki mondani,mert elsőre kínai volt.Aztán az autópályát,lámpákat,vasútátkelők egy csomó táblát mi mit jelent.Itt az utolsó órában majdnem elaludtam.De azért jó 42 vagyunk jó hangulatban telik az óra nagyon jópofa az oktató humoros,kedves,türelmes.Vezetni a smink&drivhoz megyek,mert külön oktatók vannak kiképezve pszichológus álltal a nők számára.ez ugyan ebben a suliban van.ez jó,mert itt nem fogják a fejemet leordítani ha valami el b.....!Már alig várom,de az még odébb lesz.Lesz lehetőség bejárni szám.gépen gyakorolni vizsga előtt,de annak egy cd amit haza hozhatok.

Nadine!Azért oda tudtam figyelni.Egyik felem a picurral a másik a suliban.A Balázs eddig ennyit még nem volt vele.A legtöbb idő ha jól emlékszem 2-óra volt.Hát ma amikor haza értem volt rumli rendesen,de nem voltam mérges hisz fél óra alatt megvolt minden.A disznóölés jó volt ittam egy sört meg egy pohár vörösbort ami a nagy kedvencem a sör elött csak azt ittam semmi mást most sör és bor.Kicsit meglökött,de igen jól éreztem magam.Legalább kikapcsolódtam amire már rég vágytam egy kicsit.Ennyi azt hiszem megjár közel 9-hónap után.Én hál isten nem tudom milyen az a gátmetszés meg az azzal járó kellemetlenségek bár azt mondják inkább 2* gátmetszés mint 1* császár.Majd ha a következőt esetleg simán szülöm akkor lesz összehasonlítási alapom.A borotválást én elintéztem magamnak itthon a szülésznőm mondta is,hogy milyen ügyes vagyok bár nagyon nagy nehézségek árán vittem véghez a dolgot,de sikerült.A beöntést én már tudtam milyen,mert 97-be cisztával műtöttek és műtét után kaptam.Nincs vele semmi gáz.Én kb. ha 8* nem voltam tőle wc akkor 1* sem.De ez jó dolog,mert teljesen kipucol.Bár ahogy írtad volt már olyan,hogy nyomásnál jött minden.Én ettől féltem,hogy mi lesz ha ez velem is megtörténik az olyan kellemetlen,de akkor eszembe sem jutot.Ha meg jön akkor had jöjjön.Tényleg!Ti nem jártok kismama clubba?Nagyon jó dolog.Felkészítenek mindenre.

Katus!Szegénykém ti nagyon megszenveditek a Mátéval ezeket a fránya fogacskákat.Van egy krém leírom a nevét a barátnőm adta neki bevállt"Dentinox N gél fogzáskönnyítő".Ha tudsz ilíet szerezz be hátha segít.A másik a Diána.Ezt is sokan dícsérik,hogy bevállt.Talán valamelyik jó lesz,mert nektek sem jó,hogy szegény szenved meg neki sem.Egy próbát megér.Nekünk hál isten eddig ezzel sincs gond.Egy jó moziba én is szívesen beülnék.Majd ha otthon járok elmehetünk ha akarod.Eljön a nyár és úgyis sokat leszek otthon.Balázzsal nekem is szerencsém van maximálisan segít mindenben amióta csak haza hoztuk a picit.Pedig sajnos ismerek olyat nem is egyet akinek semmit sem segít a férje otthon.Szerencsések vagyunk.A férjed mit dolgozik?Vagy írtad már csak én vagyok feledékeny?akkor bocsi ha így van?Nem szándékos.Egy napot voltak a tesódék?Gondolom alig várod mikor mehettek már haza.

Vero!Érdekes amit írtál a metszésről,hogy itt miért végzik.Van akinek nem csinálnek aztán szegény reped orrba szájba.Előre is köszi a tesztet.Hát feltalálta magát jól a fejébe húzta a kapucnit meg megitatta üvegből.Nem kell félteni feltalálja magát.Most ezt elküldöm remélem nem száll el,mert akkor hülyét kapok.
Vendég

Gabi,
nem szállt el, itt van! Jó sokat írtál, ha ez nekem elszállna, én is tuti ki lennék akadva rendesen. Nekem eddig kétszer-háromszor szállt el az irományom és persze mindig a leghosszabbak.. Kép Aranyos.
Látom, akkor belelendültetek a fogalmakba. Kép Húú, én hogy utáltam. Egy-két dolgot még most is feleslegesnek tartok, pl. én nem nagyon fogok villamossal találkozni, de gondolom ez országosan kifejlesztett tananyag, és nem attól teszik függővé, hogy ki hol lakik. Ez persze a legbosszantóbb akkor volt, amikor hülye képes villamosos kérdésen buktam el az elméletet. Mert ugye az 3 pontos.

Már én is vágyom egy finom pohár borra! Persze most is megtehetném, hisz egy pohár minőségi bor nem nagyon árthat, de én valahogy a spicces hangulatra is vágyom. Kép De az nem mostanában lesz.. Kép Tegnap arra gondoltam, milyen jó lesz, amikor hazajövünk majd a kórházból ,mert első este milyen jó forró vízben tudok majd merülni.. De a következő pillanatban rájöttem, hogy nem, ez még kicsit odébb van.. Kép Majd jó pár hét múlva.. Kép

nadine81

Igen az még odébb lesz sajnos.De milyen jó lesz majd akkor!!!!!!!!!KépKépKépÉn soha nem éveztem talán a fürdést annyira mint akkor.Pláne,hogy nekem a kötéstől még zuhanyoznom sem lehetett normálisan.
Vendég

Sziasztok!

mi legyen holnap, hol és mikor találkozzunk?
Nadin?Vero?Erika?Eszti?
Az szerint kell majd reggel kalkulálnom.
Vettem egy képeslapot, meg hozok majd ajándékzacsit.

Nadin!

Én is ali vártam hogy befeküdhessek egy kád forró vízbe, szuper volt.Kép

katus78

Elvileg bármikor lehet menni látogatni. Hozzám jöttek este 7-kor, meg reggel 7-kor is. Ha 10.35-re mennénk, talán azért lenne jó, mert 9 körül viszik ki a kicsiket az anyukáknak, és talán mire odaérünk, végeznek a szopizással. Talizhatnánk lenn a hallban. Én csak Nadinet ismerem meg, de azért talán a többiekkel is egymásra találunk. Mit szólnátok ha vörös rózsa lenne a jel??? Na?? Jó, csak vicc volt.

Nadine, nekem tegnap a Peti kezdett vizet engedni a kádba, hogy csinál egy jó fürdőt nekem, de ki kellett ábrándítanom, hogy arra még 3 hetet várni kell.

Ti mennyi ideig véreztetek szülés után? Nekem még van egy minimális. Már nagyon unom.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Halihó!

Akkor ha jó, én felpattanok a 10 órás buszra és azzal akkor kb 10:35-kor leszállok a kútnál, kb. 40-re bent vagyok a kórházban. Senki többet, harmadszor? Kép Akkor azzal megyek. De ha borulna, mert valakinek nem jó mégsem, szóljatok nyugodtan, megyek másikkal. Ez a legvégső esetben lehet 3/4 10, mert kb. akkor indulok itthonról a 10-es buszra. Szóval ha bibi van, nekem akár telcsin is szólhattok, hogy hékás, fel ne szállj! Kép Na nem ragozom, kb. 10:35 vagy 10:40 vagy 10:45 re a kórházban vagyok. Kép
A hall mit jelent? Földszint? Büfé?

Erika,
mit szeretnél, hova tűzzem a vörös rózsát? Kép

Én ismerem Verot és Erikát, Vero ismer engem és Esztit, Erika és Vero ismer engem, Eszti ismeri Verot, na ezt bogozzátok ki! Kép Kép Kép Katust sem fogjuk elkerülni. Mindjárt nézem is a profilját, hátha van valami kép. Vagy tudsz addig betenni oda vagy ide képet? Jujj, vagy már tettél be?

Ja, Erika és én ismerjük Nicit, Nici ismer engem és Erikát! Kép Kép Kép Na jó, most már eldugulok, mert még azt hiszitek valami baj van fent az emeleten.. Kép

Hm, már csak azt kéne megnéznem valahol, hogy hívják Nicikát.. Nekem csak Nicika van a telefonomban. Mondjuk a "Nikivel" sem lennék előbbre. Ugye tud valaki többet? Jaj, megvan! Kép
Megnézem a profilját, ha ott nincs a neve, akkor ott megnyitom a honlapját, ott biztosan bent van!

nadine81

Sziasztok!

Akkor legyen a 10: 45, én valahol a lifteknél leszek, babakocsival megyek, sietek majd, lehet, hogy picit kések. Az én számomat a Vero tudja, én meg a Veroét.
Sajnos nem működik a freemail, és semmi másik oldal nem jön be, érdekes módon ezt az oldalt reggel óta nem zártam be és eddig a frissítéseknél sem állt le, de félek, ha kikapcsolom ez is, leáll, lehet, hogy egy franko kis vírust gyűjtöttem be. Ezért sajnos nem tudom senkinek elküldeni a számomat. Ide meg nem szívesen raknám fel.
Szóval, ha valami változik a Vero csörögjön rém légyszi.
Megpróbálok valami képet feltenni.
De elöbb elküldöm a szöveget mielött elszáll

katus78

Katus,
OK! Megvárunk mindenképpen! Sőt, lehet, hogy én is csúszok, ez a busztól függ.. De ha babakocsival ott toporogsz a liftnél, tuti nem megyünk el melletted! Kép
Így ha nem akarsz, nem muszáj ám képet feltenned ide.

nadine81

Én azt hiszem mára elköszönök, legyetek jók, holnap találkozunk! Jujj, de izgi! Kép Viszek ám fényképezőt! Csinálunk majd képet? Kép Akkor jó! Kép

Helloka! Viol és Dorka 30+3 Kép
Kép

nadine81

Nem teszek képet, mert béncsó vagyok!
Én is jó éjt kívánok mindenkinek!
Izgi vagyok!

katus78

Sziasztok!
Sajnos nem tudok holnap veletek tartani mert délelőttre programom van.Mondjátok meg a csajoknak,hogy minden jót kívánok nekik!Köszi

Katus!Naná!Amint lesz egy arra érdemes horror már továbbítom is neked az infót és mehetünk.Egyébként mást is nézhetünk ha gondolod,az a lényeg,hogy kimozdulj egy kicsit.
Én is nagy bulizós voltam, megboldogult tinikoromban .Most viszont már nem tudnék egy Colosso szerű bulit elképzelni magamnak.Utoljára a Veroék esküvőjén ugrottunk be egy picit oda.

Nercsi!A film annyira nem volt durva,hogy ne tudtam volna aludni.Olyan kellemesen borzongató de nem mély nyomot hagyó horror volt.
Nem úgy mint annak idején a Rémálom az Elm utcában Freddy Krugerrel.Na akkoriban nemigen aludtam nyugodtan.
Ha jól emlékszem én kb 3 hétig véreztem.Viszont megszenvedtem a gátmettszéssel.Nagyon szépen összestoppoltak de iden-igen érzékeny maradt vissza is mentem miatta a kórházba 2 héttel a szülés után.Okosok azt mondták jegeljem .Én meg is tettem,2 napig jégkockákon ültem ennek következtében jól felfáztam a gátam pedig változatlanul fájt.4 hét után aztán elmúlt.

KépKép
eszti76

Gabóca:
http://jogositvany.extra.hu/
itt van!!

10:45 ok én amúgy is ott leszek, mert megyek a bacieredményemért!!!

Akkor ott talizunk, most eddig olvastam vissza, majd holnap válaszolok.
Vendég

Szonja most aludt el így én is lazíthatok.KépMost sül még egy kenyerem ami éjfélre lesz kész,addig nem alhatok el mert ha nem venném ki reggelig,beleragadna.Kép
Jó éjt mindenkinek!

KépKép
eszti76

Sziasztok!

Nem tudom mindent le tudok-e irni, mert Balint ebredezik, de azert megprobalom.
Tok jo, hogy egyutt mentek a korhazba! En is szivesen mennek! Kép Azert adjatok at a gratulaciokat errol a foldreszrol is ok? Kép

Katus, Reni, Gabo!
Tudom milyen rossz egyedul lenni! Nekem a messenger hasznalata nagyon bejott, igy minden nap latom az Anyuekat, meg ingyen beszelunk annyit amennyit csak akarunk. Ez nem ugyanaz mint eloben, de azert megis tobb a semminel. (10 eve meg csak fax volt, mert a telefon meg csillagaszati osszegekbe kerult. Most otthonrol a Barangolo kartyaval asszem 30ft egy perc Kanada, nekem meg 9 cent innen Mo.)
Arra en nem is gondoltam, hogy meg orszagon belul is ilyen nehez lehet elszakadni otthonrol. Pedig nyilvan hasonlo a helyzet, csak gyakrabban haza tudtok menni, ill. a ti rokonaitok hozzatok menni. Nekem most az is nagy elorelepes, hogy evente nehany honapot (tavaly 3-at!) otthon lehetek. Ehhez persze kell egy ilyen jo ferj mint az enyem, aki megerti, hogy nekem erre szuksegem van.

Vero!
A travel system nekem nagyon bejott. Az enyem olyan, hogy a hordozonak van egy muanyag talpa amint a kocsiba bekotsz a biztonsagi ovvel, ez bennt marad mindig. Erre lehet rapattintani a hordozot, ill. onnan kiveve a kocsira ugyanigy. Kesobb pedig a hordozo nelkul sportkocsikent hasznalhato. Nem tudom mennyi idot lehet egyszerre a gyerek a hordozoban, de szerintem nem olyan rossz azert. Itt biztos, hogy a nagy tavolsagok miatt, a kocsiban eltolt sokszor par orat is.

Nadine!
Nekem volt gatmetszes mind a ketszer, es egyetertek Veroval, hogy jobb az mint egy tobb retegbe repedt seb. (Szerintem legalabbis.) Egy kolleganom gatvedelemmel szult (hozzateszem egy orias feju gyereket), elore!! - hatra repedt, valami otven valahany oltessel varrtak ossze, es 3 honap mulva sem tudott rendesen ulni. Koszi! Akkor vagjanak. Nekem a Bence fogoval szuletett (igen, itt meg hasznaljak...), tehat ott mindenkeppen kellett vagni, es a Balintnal is vagtak. Mondjuk mindket alkalommal csak a gatsebem fajt utana, azonkivul semmi bajom nem volt. Szoval el tudom kepzelni, hogy ha valakinek nincs gatsebe, annak ket nap utan kutya baja.
En kb. 4 hetig vereztem, de a 2. hettol mar csak rozsaszines nyalka (bocs a reszletekert) volt csak. En magam is meglepodtem, hogy milyen gyorsan regeneralodik a szervezet egy ekkora valtozas utan.

Erika!
A H&M az eisenstadti fo utca aljaban van. Tehat nem a kastely feloli, hanem a masik vegen. En nagyon szeretem azt az uzletet. A gyerekek minden ruhaja onnan van, meg nekem is egy csomo cucc. A Fischaparkban szerintem nagyobb a gyerekruha valasztek, en azt jobban szeretem, de Eisenstadt meg olyan kozel van. Egyebkent a Tchibo-ban is jo goncok vannak, ha kifogja az ember. Az Eduscho.at oldalon meg lehet nezni, hogy melyik heten mi van, es a vorschau alatt ott van a kovetkezo heti ajanlat is. Szinten Eisenstadtban a foutcan, a H&M oldalan, de feljebb, a kastely fele , a szokokutnal van egy nagyobb uzletuk. Mi oda szoktunk menni, de a Merkurban is van Tchibo polc.
Na jo, nem osztom az eszt innen. Kép
Remelem nem szall el, nem fogom atolvasni, mert a multkor is atolvasas kozben tunt el.

Kepeket tegyetek am amit a korhazban csinaltatok!

Kép
Kép
agi

Jó reggelt Mindenkinek!

Eszti,
te kis éjjeli pék! Kép Én most vasárnap vártam a kenyérre, igaz csak 30 perccel későb kerültem ágyba, mint Gábor. Láttam rajt, hogy alig lát, alig bírja nyitva tartani a szemét, mondtam menjen feküdni, én majd kiveszem. De ez csak 10 óra körül volt, az éjfél az húzósabb.

Ági,
természetesen átadjuk mindenki üdvözletét, akárhol is lakik a világban! Kép Legyen az Nagykanizsa vagy a nagy Kanada! Kép
Így összeségében mindenki, aki gátmetszéssel szült azt mondja, hogy jobb is. Én is belegondoltam már, hogy mi van annál, aki gátvédelemmel szül, illetve úgy indulnak neki, hogy az lesz, aztán mégsem sikerül. Mert hiába masszírozza agyon-vissza a szülésznő, meg tartja, meg mit tudom én még mit csinál, ha az repedni akar, akkor úgyis reped..
Különben azt hiszem fogót itt is használnak ám! Legalább is valamiért úgy rémlik, hogy van itt is, ha kell.

Képeket feltétlenül teszünk fel, én már akkor nekiesek, amikor hazaérek. Ez délután lesz, tehát akkor te is fent vagy. Kép

nadine81

Sziasztok!
Nadine!Megérte megvárnom a kenyeret mert nagyon kár lett volna érte ha beleragad ugyanis ez különösképpen fini lett.Tettem bele tökmagot és egy kis olajat eresztett amitől nagyon jó íze lett.Ha egyszer csinálnál sima lisztból is kenyeret,próbáld ki tökmaggal.Megéri!
A gátmetszéshez visszatérve:függetlenül a kellemetlenségeimtől azért másodszor sem fogok ellenkezni ha vágnak.A varrást pedig nem is éreztem.

KépKép
eszti76

Varom a kepeket!
Es egy kicsit en is irigyellek benneteket, hogy ott lehettek Nicikanal es Ti is talalkoztok! De majd ha hazamegyünk, remelem sikerül egy igazi BABANET talalkozot összehozni!

Kép
Kép
reni76

Sajnos nem tudtam elmenni ma veletek, mert náthás vagyok, tegnap későn este láttam meg, hogy szervezkedtek, gondoltam csatlakozom, deKép

A képeket én is várom!

Nekem a gátvarrás maga volt a borzalom, mindkétszer!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Igaz szépen begyógyult, ok minden, de szörnyű volt.
Nercsi, nekem 6hét alatt múlt el mindenféle "szivárgás".

Nadin, azt senki nem mondta nekem anno, hogy a felszívódó varratok eg yodő után kipotyognak belőledKép Jó ha tudod és akkor nem ér meglepetés.

Kép
Kép
Kép
amica

Vero, Eszti,
másodszorra is az első vágás mellé vágott a doki, nem lettem azért teljesen zebraKép

Kép
Kép
Kép
amica

Helloka!

Mindjárt visszaolvasok, először írom gyorsan, hogy megjöttünk, jól vannak a lányok, átadtuk mindenki üdvözletét és jókívánságát és Niki is puszil mindenkit!
Csináltam képeket, mindjárt teszem is fel. Sajnos csak ablak mögül láthattuk, de nem akartam vakut használni, így elég sötétek lettek, és nem is látni jól.. Bocsi. Igaz egyet csináltam vakuval, mert Patrik azt mondta ő is azzal csinálta, de amikor villant, pont nyitva volt Szinti szeme és nagyon-nagyon zavarhatta, így többet nem is csináltam csak azt az egyet.
Nikiék képei jobbak lettek, Patrik elküldi nekem mailben, én meg megpróbálom onnan ide szúrni őket, remélem sikerül. De szerintem ez nem most lesz, lehet, hogy csak este vagy holnap. Addig érjétek be az ennyémmel. De az a legjobb, amit Niki küldött és már fel is tettem, az a sapis. Annál jobbal most nem tudok szolgálni.
Mindjárt rakom a képeket, csak még le kell kicsinyíteni.

nadine81

Íme! Kép
Kép

És itt a másik, ezt csak azért teszem fel, hogy lássátok, sajnos nem látni jól. A többi még ennél rosszabb.. Kép Persze a Kisasszony nézegetett rendesen, nem rajta múlt! Kép Õ tűrte volna! Kép Csak tényleg nem akartam villogatni, arra az egyre is jó sokat pislogott szegény..
Kép

nadine81

Eszti,
akkor tényleg megérte fent maradni! Kép Tökmagosat még nem próbáltuk, illetve úgy nem, hogy mi tettük volna bele. DSe ami késik, nem múlik! Kép

Reni,
egyszer biztosan összejön az a találkozó! Majd mi alkalmazkodunk a távollévőkhöz, nektek nem olyan egyszerű hazajönni a messzi földekről! Kép

Amica,
jobbulást neked, vigyázz magatokra! Kép
Berkes csinálta mindkétszer a varrást, ugye? Azt mondják, ő nagyon szeret varrogatni, igazi matyóhímzést csinál.. Kép Ami emiatt el is húzódik, sokáig tart, amíg ott matat.. Kép Én ettől még jobban tartok, mint a szüléstől és a vágástól! Kép Jujj..
Neked mit varrtak belül? Amihez felszívódó kellett? Repedtél te is?

nadine81

Sziaszok!

Hazaértünk Nici-Szinti nézőből, nagyon helyes kisbaba kár hogy olyan későn hozták ki, csak a Nadine és én tudtuk megvárni!

Mozizást szervezhetnénk sokan is, nem? Elmennénk innánk valami kávét vagy üdítőt a plázába, dumcsi, mozi (popcorn nyami), apukák meg addig legyenek szépen el a picúrokkal!

Én a gyerekágyra már alig emlékszem, pont a múltkor mikor megtaláltam a zárót képedtem el hogy méhszájrepedés ilyen-olyan belső varrás volt. Én nem vettem észre ebből semmit esküszöm!

De nekem se nem szúrt, se nem fáj később a gátseb(szex közben sem Kép, mert arra biztos emlékeznék. Fürdéshiányra emlékszem...

Eszti a kenyérsütés királynője!
A Lackó csak a te receptedet isteníti, magosat, barnát,félbarnát nem hajlandó még a szájába se venni. Kép Úgyhogy mégegyszer kösz!

Ma kipróbálom a pizzatésztát megcsinálni!

Üdv mindenkinek, majd estefelé benézek!
v
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?