Sziasztok!
Nem tudom mindent le tudok-e irni, mert Balint ebredezik, de azert megprobalom.
Tok jo, hogy egyutt mentek a korhazba! En is szivesen mennek!
Azert adjatok at a gratulaciokat errol a foldreszrol is ok?
Katus, Reni, Gabo!
Tudom milyen rossz egyedul lenni! Nekem a messenger hasznalata nagyon bejott, igy minden nap latom az Anyuekat, meg ingyen beszelunk annyit amennyit csak akarunk. Ez nem ugyanaz mint eloben, de azert megis tobb a semminel. (10 eve meg csak fax volt, mert a telefon meg csillagaszati osszegekbe kerult. Most otthonrol a Barangolo kartyaval asszem 30ft egy perc Kanada, nekem meg 9 cent innen Mo.)
Arra en nem is gondoltam, hogy meg orszagon belul is ilyen nehez lehet elszakadni otthonrol. Pedig nyilvan hasonlo a helyzet, csak gyakrabban haza tudtok menni, ill. a ti rokonaitok hozzatok menni. Nekem most az is nagy elorelepes, hogy evente nehany honapot (tavaly 3-at!) otthon lehetek. Ehhez persze kell egy ilyen jo ferj mint az enyem, aki megerti, hogy nekem erre szuksegem van.
Vero!
A travel system nekem nagyon bejott. Az enyem olyan, hogy a hordozonak van egy muanyag talpa amint a kocsiba bekotsz a biztonsagi ovvel, ez bennt marad mindig. Erre lehet rapattintani a hordozot, ill. onnan kiveve a kocsira ugyanigy. Kesobb pedig a hordozo nelkul sportkocsikent hasznalhato. Nem tudom mennyi idot lehet egyszerre a gyerek a hordozoban, de szerintem nem olyan rossz azert. Itt biztos, hogy a nagy tavolsagok miatt, a kocsiban eltolt sokszor par orat is.
Nadine!
Nekem volt gatmetszes mind a ketszer, es egyetertek Veroval, hogy jobb az mint egy tobb retegbe repedt seb. (Szerintem legalabbis.) Egy kolleganom gatvedelemmel szult (hozzateszem egy orias feju gyereket), elore!! - hatra repedt, valami otven valahany oltessel varrtak ossze, es 3 honap mulva sem tudott rendesen ulni. Koszi! Akkor vagjanak. Nekem a Bence fogoval szuletett (igen, itt meg hasznaljak...), tehat ott mindenkeppen kellett vagni, es a Balintnal is vagtak. Mondjuk mindket alkalommal csak a gatsebem fajt utana, azonkivul semmi bajom nem volt. Szoval el tudom kepzelni, hogy ha valakinek nincs gatsebe, annak ket nap utan kutya baja.
En kb. 4 hetig vereztem, de a 2. hettol mar csak rozsaszines nyalka (bocs a reszletekert) volt csak. En magam is meglepodtem, hogy milyen gyorsan regeneralodik a szervezet egy ekkora valtozas utan.
Erika!
A H&M az eisenstadti fo utca aljaban van. Tehat nem a kastely feloli, hanem a masik vegen. En nagyon szeretem azt az uzletet. A gyerekek minden ruhaja onnan van, meg nekem is egy csomo cucc. A Fischaparkban szerintem nagyobb a gyerekruha valasztek, en azt jobban szeretem, de Eisenstadt meg olyan kozel van. Egyebkent a Tchibo-ban is jo goncok vannak, ha kifogja az ember. Az Eduscho.at oldalon meg lehet nezni, hogy melyik heten mi van, es a vorschau alatt ott van a kovetkezo heti ajanlat is. Szinten Eisenstadtban a foutcan, a H&M oldalan, de feljebb, a kastely fele , a szokokutnal van egy nagyobb uzletuk. Mi oda szoktunk menni, de a Merkurban is van Tchibo polc.
Na jo, nem osztom az eszt innen.
Remelem nem szall el, nem fogom atolvasni, mert a multkor is atolvasas kozben tunt el.
Kepeket tegyetek am amit a korhazban csinaltatok!