A névnaposnak én is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!
Bubek:
és a cickód hogy bírja? Mert én még mindig rendszeresen elázom éjjel, melltartó, hálóingcsere. ha fejnék még több lenne, így nem is teszem. persze néha meg félek, mi lesz ha elfogy a tejem.
Nathalien:
a Boros Juditot én is ajánlom neked, én nála szültem 12.19-én. Õ egy ilyen nagyon természetes szülés híve. Persze nálam nem nagyon alkalmazta mert volt oxitocin, meg gátmetszés meg minden, mégis életem legszuperebb élménye volt. És amit a szülőszoba műsorában láttam, hogy a férfi dokikkal hogy szülnek a nők, hát vele egész másképp. Olyan nőiesen. Lágyan. Nincs utasítás, meg hangos bíztatás mint a lóversenypályán, minden olyan más. Ha ilyet szeretnél női orvost válassz mindenképp. hogy vészhelyzetben mit csinál azt nem tudom.
Sajtine:
ruha: Cora 3 részes együttes 1700-ért, nagyon cuki
Gabuska:
hogy milyen fiatal dokinénid van. Úgy ültök ott egymás mellett, mintha barátnők lennétek
És a hajad milyen hullámos ott, most ki szoktad fésülni?
Bumpy:
köpülyözés - ez egy régi gyógyászati módszer, most gyógymasszőrök alkalmazzák. Egy kis műa. haranggal vákuumot képeznek a bőrödön és azt huzigálják. Ha tele van a hátad letapadással (a kötőszövet rátapad az izomszövetre) ami lehet a stressztől, vagy ülőmunkától akkor ezzel ezt fel lehet lazítani, és elválasztani. Ez fontos mert mindenféle fájdalmat okoz. Na de a kezelés is, mert azt hittem besz@arok.Mára egész másképp érzem magam, de ezt rendszeresen kellene csinálni.
Eszti:
én csak azzal biztatlak téged, hogy én is a 38. héttől már azt hittem minden nap, hogy na majd most szülök...erre Gergő a 41. hétre jött. És nagyon hosszú volt az a 3 hét. jó kis biztatás ugye?