Új privát üzeneted érkezett!

Kép

Kép
sajtine

bocsi,
Ilba Neked szántam az email címet

szerettem volna küldeni Zsófi képet csak le kell töltenem a fényképezőről és kicsinyíteni, de Zsófi felébredt közben, úgyhogy majd holnap

jó éjt
elteszem magam holnapra

Kép

Kép
sajtine

Livinek Boldog névnapotKép

Kép

(ma már vasárnap vanKép )

Kép

Kép
sajtine

Sziasztok,

és ha már vasárnap van, akkor Boldog névnapot Livike! Kép

Gyönyörűek a babaképek......még mindig. Kép És most már én is úúúúúúúúúúúúgy, de úúúúúúúúúúúúgy babáznék. Kép

Czuli, nagyon jók a képek, én teljesen meghatódtam (mondjuk ez mostanában nem csoda), és remélem azért majd jössz és mesélsz, hogyan telnek a hétköznapok! Kép

Sajtine, ha nem szoktál sütni, ezzel a recepttel kezdhetsz nyugodtan, mert marha könnyű. Kép

Nálam semmi új, poci lent, derék fáj, néha a haskóm is, de semmi egyéb. Szóval nézhetjük ma is tovább az olimpiát.... Kép

Puszi
Eszti
38+4
Vendég

Sajtine,
köszönjük szépen!Kép

Itt a dokinéni:
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Most olvastam vissza a teljes éjszakai termést, bocsánat, hogy belepofátlankodtam a Gajdos sztárfotóba!Kép Nem baj Sajtine, legalább lesz kettő!Kép
Ilba, kinek??????Kép

Eszti neked is köszönjük!!!! A gyerkőcödnek nem Lívia napon lesz a szülinapja? Na?

Teszek fel sírós képet, csak valahogy pont nincs a közelben a gép olyankor...Kép
Mostanában az az egyik fő sírás-forrás, hogy összekoccoljuk a homlokunkat. Nagysága fekszik mellettem, egyszer csak nagy slunggal felém fordul és kopp. A másik a fürdés utáni hercehurca, a harmadik az öltözködés. A negyedik pedig a csakúgy sírás.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na tessék! Beraktam Huncutkát az ágyába, amíg melegszik a kaja, hát nem visszaaludt! Nem is csoda, egész éjjel forgolódott. Férjem is alszik, csak a macsek rohangál mint az őrült. Tök jó hangja van a linóleumon a körmeinek. Most akkor van időm, keresek sírós képeket, bár csak régebbiek vannak.

Időrendben az első 3 hetes korából, szopi előtt:
Kép

1 hónaposan:
Kép

3 hónaposan:
Kép

Meg tetszenek lenni elégedve a nénik? A beteljesülés kedvéért este mellékeljük a fürdés utáni előadás képeit!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

Igen, én már beszéltem a Gajdossal, mert amikor terhesen jártam a dokimhoz a kórházba, akkor volt a nővéremnek egy nőgyógyászati műtétje és emaitt egyszer én beszéltem vele. Nagyon kedves volt. Az én dokimmal nem is akkor volt bajom, mikor jártam hozzá, hanem a szülés után hallottam róla olyan dolgokat, amitől kiábrándultam belőle és aztán visszaemlékezve már a úgy érzem csak bebeszéltem magamnak, hogiy szimpi. Hálistennek könnyű és gyors szülés volt (nem akarom ám magamat fényezni :o))))), így nem volt szerencsém megtapasztalni mi történik vészhelyzetben, de szívesen mennék másikhoz. A Gajdos magánrenelőjébe kicsit macerás eljutnom, de lehet az lesz, hogy elmegyek hozzá, ugyanis éppen aktuális lenne. Valaki küldene nekem elérhetőséget priviben? a címem: nathalien@freemail.hu
Köszönöm nektek. Istenem, milyen édesek a babáitok. Oh, de jó lenne már nekem is ha újra ilyen kicsi babám lenne. Nekem most 1 éves a fiam, de már olyan nagy.... :o(((( :o))))
Imádom!!!!
Sziasztok
nathalien

Sziasztok!
Látom az orvosokról "is"megy a téma.Kép
Gajdos:Én mint orvossal egyszer találkoztam de szerintem egy nagyon aranyos,emberséges nőszemély./6 hetesen véreztem amitől én teljesen bepánikoltam,hogy elveszítem Domit és ő volt az ügyeletes orvos./Ha nem lenne Brúnó én tuti Gajdost választanám!
Horváth M:Háát igaz külsőre nem bizalom gerjesztő sokaknak/én nem itélek külső alapján mivel én is testes vagyokKép/.Hallottam róla negatív dolgokat,viszont személyesen hallottam,láttam,hogyan beszélt a betegeivel és ez mindent elárult Nekem.Annyira kedvesen beszélt velük,hogy szinte meghatódtam,hogy az én dokim így sose beszélt még velem.Deeee azért őt is szivesen ajálom bárkinek!KépBrúnó nagyon jó szakember,lelkiismeretes,precíz/Szerintem az egyetemen is csak ötösei voltakKép/.Igaz,a modorát nem mindenki csípi de én már tudom kezelni a helyzetet.KépSzóval most ennyi,majd még jövök.KépPuszi.Dia

Jaaa!Eszter egy kis lamour csodákra képes.KépKépKép

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
én mikor először láttam a "Misit", jót derültem, mert nagyon jópofának tűnt. Aztán mikor másodszorra láttam, kilógott a hasa a pólója alól, a nagrágja lecsúszva, csoszogott, hogy még a metrónál is hallatszott szerintem és épp ledorongolt egy dolgozót. Harmadszorra még pocakosan bementem a szülészetre körülnézni, hogy tudjam milyenek a kórtermek stb. és a folyosón egy házaspárral beszélgetett, akik a picijükkel sétálgattak. Nagyon kedvesen beszélt velük, úgy nézett a babára, mintha minimum a sajátja lenne. Szóval csak kapkodtam a fejem, egyszer szimpi volt, egyszer nem. Mindenesetre egyedi jelenség!
Na megyünk nagyszülőzni, este jövök!
Pusssz!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi!!!

Várjatok!!! A fiam ezt küldi a barátosnéjának Kép
Kép
Livike! NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!!!! Kép Puszi!

Kép
Kép
Kép
ilba

A névnaposnak én is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!

Bubek:
és a cickód hogy bírja? Mert én még mindig rendszeresen elázom éjjel, melltartó, hálóingcsere. ha fejnék még több lenne, így nem is teszem. persze néha meg félek, mi lesz ha elfogy a tejem.

Nathalien:
a Boros Juditot én is ajánlom neked, én nála szültem 12.19-én. Õ egy ilyen nagyon természetes szülés híve. Persze nálam nem nagyon alkalmazta mert volt oxitocin, meg gátmetszés meg minden, mégis életem legszuperebb élménye volt. És amit a szülőszoba műsorában láttam, hogy a férfi dokikkal hogy szülnek a nők, hát vele egész másképp. Olyan nőiesen. Lágyan. Nincs utasítás, meg hangos bíztatás mint a lóversenypályán, minden olyan más. Ha ilyet szeretnél női orvost válassz mindenképp. hogy vészhelyzetben mit csinál azt nem tudom.

Sajtine:
ruha: Cora 3 részes együttes 1700-ért, nagyon cuki
Gabuska:
hogy milyen fiatal dokinénid van. Úgy ültök ott egymás mellett, mintha barátnők lennétek KépKép És a hajad milyen hullámos ott, most ki szoktad fésülni?
Bumpy:
köpülyözés - ez egy régi gyógyászati módszer, most gyógymasszőrök alkalmazzák. Egy kis műa. haranggal vákuumot képeznek a bőrödön és azt huzigálják. Ha tele van a hátad letapadással (a kötőszövet rátapad az izomszövetre) ami lehet a stressztől, vagy ülőmunkától akkor ezzel ezt fel lehet lazítani, és elválasztani. Ez fontos mert mindenféle fájdalmat okoz. Na de a kezelés is, mert azt hittem besz@arok.Mára egész másképp érzem magam, de ezt rendszeresen kellene csinálni.

Eszti:
én csak azzal biztatlak téged, hogy én is a 38. héttől már azt hittem minden nap, hogy na majd most szülök...erre Gergő a 41. hétre jött. És nagyon hosszú volt az a 3 hét. jó kis biztatás ugye? KépKép
Vendég

Benike!
Már a liftnél voltam, de visszaszaladtam, és mit látok?!
Nagyon szép a csokor, Te pedig! Lehet, hogy útközben megszökök, és nem a nagyihoz megyek, hanem Óbudára!!!!
Köszönöm szépen! Pusssssssz-pusssssssz!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Tücsökmami néni!Kép Neked is köszönöm szépen! Azért olyan hullámos ott anya haja, mert előző este lett megmosva és olyankor mindig úgy néz ki, mint egy boszorkány!

Ja, a Gajdosra mások is azt hitték, hogy a barátnőm jött látogatni.Kép Egyébként fogalmam sincs hány éves lehet, mert elég régóta praktizál ahogy hallottam és a dokik ugye nem 22 évesen kezdenek. Olyan 34-35 körülre saccolom, külső alapján max. 30-nak néz ki. Az asszisztensét akartam megkérdezni, de nem volt bátorságom. Meg arra is kíváncsi lennék, hogy van-e gyereke. Tényleg, Gajdos-páciensek, nem tudja valaki?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Na mi az, mégsem mentek? Kép

Én azt hallottam, hogy van gyereke, egyik ismerősöm most fogja a 2. babáját nála szülni és állítólag ő rákérdezett, hogy hány éves (mármint a gyerek) és azt mondta, hogy nincsen neki.
Na most akkor döntsön mindenki maga, vagy merje őt személyesen megkérdezni. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska!Kép
Boldog Névnapot Livikének!Kép
Kép

Gajdos "szerintem"egyidős Brúnóval,szóval 38 éves.KépPuszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Gabuska!

Nézz vissza Lividdel tegnap éjjel 23:40-re. Kép

Gajdos életkora!

Szerintem olyan 35-körüli lehet, de pontosan én sem tudom. Én úgy tudom, hogy még nincs gyermeke. De persze, ez sem tuti. Kép

Mindenkinek Nagy-nagy puszi!

BENI!!!! Ugye eszel?

Puszi!
bumpy

Kép

Eszti,
milyen szép lenne Valentin napon szülni, nem? Kép
Már nagyon kíváncsiak vagyunk ám mi is a kis sétálós barátunkra!!! Kép

Livi,
mond meg Anyának, hogy Erika néni elégedett, de több képpel még elégedettebb lenne Kép

Apropó nénik! Hol vannak a bácsik?????
Vuka papa, Novum papa, Livi papa!!!!???? Kép

Bubek,
örülj, hogy nem láttad a meccset! Kép

Ági,
nem. Kép Illetve nem nagyon. Éjjel megint evett 1x rendesen, aztán reggel 80at. Most fejtem le még az éjszakai 60 mellé 100at. Kép
Remélem azért valamennyire fent tudom tartani a tejcsit egy nem evő baba mellett is.

Most bealudt, pedig olyan szépen süt a Nap, de nem akarom felkelteni az öltözködéssel.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Nyugi, nem éhezik. Ha éhezne, nem aludna olyan békésen. Nekem is elküldöd azt a képet, amit Nataliennek küldtél? Kíváncsi vagyok, milyen volt Beni pár percesen. Kép Bizti cuki!

Képet-képet-képet-képet!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bumpy

Ági,
íme Beni pár percesen:
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Köszi-köszi-köszi-köszi!!!!!!!!
GYÖNYÖRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ ÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ!
Millió puszi! Kép
Ilyenek a képeslapfotók is. Kép
Csodaszép! Kép
bumpy

Szerintem nincs gyereke.Azt hiszem az a hosszúhajú doki a pasija.Férje?De lehet,hogy már nem hosszúhajú.KépNo,most biztos jókat röhög rajtunk a dokinéni,hogy itt találgatjuk a korát és a családi állapotát.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok Kép

köszi a képet Ilba
Gabuska neked isKép
tényleg nagyon szimpatikus a doki néni

én is tegyek fel az enyémről?

Mi jót sétáltunk reggel.
Ilyen korán még nem is voltunk kint (9:30)Kép

Most rengeteg dolgom van
Ilba, takarításKép a hócipőm tele van már veleKépKépKép
Jövő hétre is tele vagyunk programokkal
ha jönne a kaszás, nem tudnék neki időpontot adniKép
nem is akarok mégKép

képekkel még adós maradok, de most nincs időm ezzel vacakolni (lehet, hogy esteKép)

addig is:
pont 2 hónappal a terhesség előtt
Kép

Kép

Kép
sajtine

bocsi, nem a terhesség előttKép
sose legyen ekkora pocim a terhesség előtt,
szóval a szülés előtt 2 hónappal

na eltűntem, mint a kabát a patyolatban, majd jövök
pussz

Kép

Kép
sajtine

Képzeljétek!
Aludt délelőtt, nem baj, sétálunk majd délután. Igaz a Nap elment, de egész jó idő volt. Elkezdem tisztába tenni, átöltöztetem utcaiba, sapka, anorák, kinézek, szakad a hó! Kép
Szegény most a hóviharban az erkélyen szunyázik. Kép (Ha már egyszer felöltöztettem Kép)
Ja, ebédre 90et evett. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Végre apa elment sportot nézni,igy irhatok nektek!
Köszönjük a jókivánságokat,a betegségből kifelé lábalunk!KépMár csak azt várom mikor tér vissza Szilvi étvágya.

LIVIKE!NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KIVÁNUNK !Kép

Czuli babája nagyon szép!Én is megnéztem!

Gabus!Milyen jól néztél ki szülés után!!!Én olyan voltam mint a mosott kaki!Kép

Bubek:
Marci rettentően hasonlit rád!Ahogy legörbül a szája az szenzációs!Kép
Alvás:sok újat nem mondok vele,mert Szilvi még mindig velünk alszik!Ha az ágyába teszem max. félórát alszik és rögtön felébred.Napközben,ha lehet én is ledőlök mellé,de legtöbbet akkor alszik,ha sétálunk vele.Ha jön a jó idő én egésznap lent fogok körözni veleKép

Most ennyi,mert Szilvi ordit ezerrel!Ma még csak 10 percet aludt!

Kép

Kép
novum

Livike! Boldog névnapot!

Esztipeszti: Hogy vagy?

Kép
Kép
szõkemelinda

Livike! Ilyen szép csörgőm van Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ági!
Láttam reggel, ne haragudj, hogy nem reagáltam! Fel sem tűnt. Mármint, hogy nem reagáltam. KÖSZÖNJÜK SZÉPEN!

Timinek is, Melindának is köszönjük! Cupp!

Timi, nagyon könnyű szülésem volt, szóval nem érdem, hogy nem voltam nyúzott, hanem mázli!

Beni, figyu, ilyen jó volt a Nagyiéknál:

Maci mézzel játszok, mit nekem drága játékok!
Kép

A Nagyi ölében is utánad sóvárgok!
Kép

Első találkozás Cirmivel
Kép

A mostohadédi (aki tud erre egy kevésbé csúnya kifejezést szóljon!Kép)
Kép

A harmadik nagypapa
Kép

Itt nagyon szép vagyok Anya szerint!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nagyon szépek vagytok! Kép

Nagyon szívesen a köszöntést. Kép

Livi tényleg aranyos, és szép is. Kép

Ilba!

A 90 nem olyan rossz! Ne legyél Kép.
Nálunk is esik a hó, úgyhogy ha jöttetek volna, sem ússzátok meg. Kép
bumpy

Tücsökmami!

Köszönöm a pontos leírást.Ha ezt rendszeresen kéne, akkor miért nem csináljátok?

Puszi Gergőnek is! Kép
bumpy

Ja azt elfelejtettem, hogy Anyu csinált neki húslevest külön, életében először evett "felnőtt kaját". Ízlett neki, bár ennek is csak a felét ette meg.Kép Abból a tányérból szokott enni, ami a kezében van a nagypapás képen, szóval annak a felét. Nem sok, de ha neki ennyi elég, akkor nincs mit tenni.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nagyon jók a képek, tényleg nagyon szép Livi, de hát szerintem mindegyik képen. Kép
Mi meg játszottunk most:
KépKép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nem zsíros az még neki?
bumpy

Ilba!

Beni egy tündérbogár. Kép
bumpy

Bumpy,
csirkemellből csinálta, az nem zsíros. Husi, krumpli és répa volt összeturmixolva egy kis lével. Különben is, ha Domika 1 évesen tőőőőőőőőőőtött kápit eszik, akkor fél évesen már mi is ehetünk egy kis sovány husilevest!Kép

Ilba,
neked nem tépi a hajadat Beni, amikor főlé hajolsz?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Na jó, de a csirke, az húúúúúúúúúúúúúúús?????!!!!!!!
bumpy

Fél éves korban már lehet csirke és pulykahúst enni. Legalábbis a védőnő szerint.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska!

Jó, nem szóltam.
Inkább csendben maradok. Meg sem szólalok.
Mások szerint én vagyok a hülye, úgyhogy én inkább meg sem mukkanok ezután. (Nem szerinted, hanem sok ismerősöm szerint).
Inkább beragasztom a számat. Kép
bumpy

Bumpy,
mi van?!

Ha valamit máshogy tudsz, attól még nem vagy hülye! Különben sem 100%, hogy a védőnőnek van igaza. Úgy vagyok vele, hogy nálam biztos jobban tudja, így hallgatok rá, és a 4 hónapos unokatesóm is ette a húslevest, úgyhogy gondoltam, kipróbáljuk.

Na. Azéééééé!Kép

Egyébként nem baj, ha beragasztod a szád, mert írni úgy is tudsz!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!
Tudtok valamit Esztipesztiről? Reggel óta nem jelentkezett. Talán lesz valami?
Szép és gyors szülést kívánok!Kép

Kép
Kép
szõkemelinda

Livike,

Kép

Mi is betegeskedünk apával, a gyerkőcök még tartják a frontot, holnap remélem tudok többet jönni.

Ja, ma este Bogesz megevett 150ml tejpépet! A banánosból! Igaz előtte fél 11-kor szopizott rendesen. Utána csak a kínlódás ment.
Na, megyünk fürdeni.

Puszi mindenkinek!

Jucus
jucus73

Gabuska!

Én nem a babákra értettem, hanem az emberekre összességében. Én vegetáriánus vagyok, de PSZT!
Ettől még Ti nyugodtan egyetek húst, csak én....

Megy a DRUKK!!!!!!!!!!!!!!
ESZTI, egy csörrentést nekem, és repülök hozzád!!!!!!!!!!!
bumpy

Gabi!Kép
Minden elismerésem ha annak a tányérnak a fél tartalmát megette livi husilevesből.KépKépAz nem is kis mennyiség!!Különben megsúgom,hogy júliusban voltunk lagziban és már ott is ette Domi a töltött káposztát pedig 7 hónapos volt.KépDe a sláger kaja az a karfiol leves és a bolognai spagetti.KépPuszi

Kép
Kép
lldicsi

Bocsi livi=Livi.Kép

Kép
Kép
lldicsi

Jucus,
köszönjük!!!!!Kép

Dia,
tényleg? Mi meg folyton sopánkodunk, hogy milyen keveset eszik. De az igazsághoz hozzátartozik, hogy a kép csalóka, annyira azért nem nagy az a tányér. Tegnap egy egész tányérral evett meg banán-alma desszertet.

Azuram Zoltán parancsolt rám, hogy tegyem fel a ma esti képeket, amin Lívi az ajándékával játszik. Hát legyen.

Kép
Kép
Kép

Kapott még két kiscipőt, cumiláncot, rágókát és egy kis szőnyeget, aminek mindkét oldala mintás és lehet használni falvédőnek is.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Majd később még jövök, de most csak annyi, hogy a kis tündérvirág ennivaló mosolyú, gyönyörű szemű Livibabának nagyon sok puszit küld Marcibaba (meg anya is persze!!!) a névnapjára!!! Nagyon klassz az ajándéka! (csak hogy még át tudd adni neki Gabi, mert amikor legközelebb a géphez tudok jönni ma, az már elég későn lesz....KépKép)

Kép
----------------
B&M
bubek

Köszi Bubek!!!KépKépKép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Csajok!

Én most elteszem magam holnapra. Kicsit "nemistudommihezhasonlítani" érzésem van. Olyan hülyén érzem magam.

Zuhi és alvás!

Puszi!
Ági
bumpy

Hali!
Hát én is teljesenkiakadtammikor legelőször a magánrendelőben megláttam a Misit. Nekem a barátnőm ajánlotta és tényleg nagyon kedves volt, poénos, kicsit zavart, hogy gyorsan beszélt és halkan, így sokszor nem értettem mit mond. Aztán a kórházban az UH-k alkalmával a párom úgy vélte,hogy a végén a vigyor és kézfogás egyértelműen a pénzéhes vigyor. Na aztán azóta ezt be is bizonyította, hálistennek nem nálam, mert nekem egyszer se szólt be, de hallottam jó pár sztorit, köztük a legjobb barátnőmét is. Én eldöntöttem nem kérdezem meg mennyit kér, mert tudtam mit fog mondani és nem akartunk annyit adni. Aztán a 6 hetes kontrollon végig azt kérdezgette, hogy mindennel meg voltam elégedve??? Hát ezt is szerintem azért kérdezte, mert nem annyit adtam, mint az ő "tarifája". Na és ez bosszant, hogy ő úgy gondolja tarifája van.... bocs csajok, csak tényleg nagyon elszánt vagyok, azt nem tudom egyedül, miként oldjam meg, mert annyi vér nincs a pucámban, hogy elé álljak, szerintem. Viszont a kórházat nem szeretném elhagyni, közel is vanhozzánk és meg voltam vele elégedve....
Köszi, Nathalien
nathalien

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?