Sziasztok!
Ancsa
Sztem 4 nap múlva,már pozitív lesz a teszt!
Angyal
A PCO-s írták Aranykavics,hogy vmi hányás-hasmenés járvány van!
Olvasd el,ha érdekel!
Az nlc-n is ez a nicket?
Kriszti
Remélem semmi gond nem lesz az esés miatt!
A closty pé-t csinál(elméletileg)
Kamilla
Nálad miújság?Hőd?Görbéd!
Micike
Üdv!
Moni
Jó rólad hallani néha!
Tontica
Jó utat!
Micike
Voltam UH-n.A dokim szabin van(vele hétfőn talizunk Uh-ilag),így a szonográfus nézett meg.
Mindkét petefészekben 6-7db 7mm-es tüsző látható,domináns nincs.
Mit mondjak,sejtettem!?
Nem tudom mennyire jó hír viszont,hogy nincs tipikus PCO-s ovarium képem.Merthogy norm. nagyságúak,és a faluk nincs megvastagodva.(ezt a szonográfus mondta)
Ja,és méhnyh 6 mm.Ez sztem nem rossz,a 10.cn-n.
A gyerek sajna végigordította a vizsgálatot
Hát ez van,olyannál,aki nem tudja kivel hagyni .Hétfőn még elmegyek/elmegyünk aztán befejeztem.Nincs ennek így semmi értelem.Majd még megírom,mit mondtak,aztán búcsúzom.
Egyrészt,mert gyerekkel nem lehet vizsgálatokra járni,na meg most utánnam volt egy csajszi,úgy 8 hós babával,és hozta az újabb csemete UH-s képét a kezében.Ilyenkor a falra tudnék mászni,hogy nekünk miért nem sikerül???!!!
Úgy döntöttem ,megvárom a köv. mensit ,és hozzáfogok vmi fogigátlónak.Legalább a lelkem megnyugszik,és nem reménykedem folyton,és hiába.Inkább a felvimmel foglalkozom,annak legalább még van értelem,mert a babaprojektem nemigazán.
Persze ha még nem lenne gyerekem,biztosan elmennék a végsőkig,de már van szerencsére.A sors úgy akarta,hogy 3 -n legyünk egy család,akkor legyen így!
Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Puszika:Kriszti