Új privát üzeneted érkezett!

Kriszti,
PÉ elősegítő gyogyi! Kép

Micike,
tényleg, miért nov 25?

Jó hétvégét! Kép

angel37

Sziasztok!
Ancsa
Sztem 4 nap múlva,már pozitív lesz a teszt!

Angyal
A PCO-s írták Aranykavics,hogy vmi hányás-hasmenés járvány van!KépOlvasd el,ha érdekel!
Az nlc-n is ez a nicket?

Kriszti
Remélem semmi gond nem lesz az esés miatt!
A closty pé-t csinál(elméletileg)

Kamilla
Nálad miújság?Hőd?Görbéd!

Micike
Üdv!

Moni
Jó rólad hallani néha!

Tontica
Jó utat!

Micike

Voltam UH-n.A dokim szabin van(vele hétfőn talizunk Uh-ilag),így a szonográfus nézett meg.
Mindkét petefészekben 6-7db 7mm-es tüsző látható,domináns nincs.
Mit mondjak,sejtettem!?
Nem tudom mennyire jó hír viszont,hogy nincs tipikus PCO-s ovarium képem.Merthogy norm. nagyságúak,és a faluk nincs megvastagodva.(ezt a szonográfus mondta)
Ja,és méhnyh 6 mm.Ez sztem nem rossz,a 10.cn-n.

A gyerek sajna végigordította a vizsgálatotKépHát ez van,olyannál,aki nem tudja kivel hagyni .Hétfőn még elmegyek/elmegyünk aztán befejeztem.Nincs ennek így semmi értelem.Majd még megírom,mit mondtak,aztán búcsúzom.
Egyrészt,mert gyerekkel nem lehet vizsgálatokra járni,na meg most utánnam volt egy csajszi,úgy 8 hós babával,és hozta az újabb csemete UH-s képét a kezében.Ilyenkor a falra tudnék mászni,hogy nekünk miért nem sikerül???!!!
Úgy döntöttem ,megvárom a köv. mensit ,és hozzáfogok vmi fogigátlónak.Legalább a lelkem megnyugszik,és nem reménykedem folyton,és hiába.Inkább a felvimmel foglalkozom,annak legalább még van értelem,mert a babaprojektem nemigazán.
Persze ha még nem lenne gyerekem,biztosan elmennék a végsőkig,de már van szerencsére.A sors úgy akarta,hogy 3 -n legyünk egy család,akkor legyen így!

Kellemes hétvégét kívánok mindenkinek!
Puszika:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

O.Kriszti!
Ne legyel igy elkeseredve!!!!!Ez meg csak az elso gyogyszeres honap volt!Majd gondolom jobban megemeli az adagot es neked is lesznek szep nagy tuszoid!!!!(lass engem)Ne tessek igy hozza allni!!!!!!SIKERULNI FOG NEKTEK IS!!!!!!

Kép
Kép
ancsa81

Ancsa
Nem a keserűség,hanem az ésszerűség,ami ezt íratja velem.
Ez egy szélmalomharc,s mivel nem vagy Donkihote,így nem vívok ilyet!KépKépÕrültség lenne!
Ez persze az én saját véleményem,a magam esetéről,és nem rátok vonatkozik!!!!!!

KépKép

KépKép
okr

Kriszti: Mi ez az elszontyolodas meg remenyvesztettseg??? Kép
Hiszen meg csak most kezdted a kurat, nem kell annak rogton hatnia, legy egy kicsit turelemmel, legalabb 3-4 honapot varj meg es ha nem hasznalt a kezeles akkor valami mast kitalalni de nem feladni!!! Igen, Neked mar van egy kislanyod de ez nem jelenti azt hogy nem kell kuzdened a masodikert, ha az elso sikerult a masodik is fog!!!
Nem tudhatod mit akar a "sors" Veled vagy Isten ki miben hisz de ha azt szanta Neked hogy kuzdened kell akkor kuzdj es meg fogod kapni! En ebben hiszek!!! Kép
Ja, es ha elkezded szedni a fogamzasgatlot akkor en is, es ez nem fenyegetes csak teny. Kép Kép Kép
Ez a Jo Utat meg a Jo Hetveget azt jelenti hogy nem jossz mostanaban? Kép

Ancsa: Nagyon drukkolok hogy ilyen +++++++++++++ legyen 4 nap mulva.

Micike: van mar egy babad, ugye? Jol gondolom?

Kriszti77: Meg szerencse hogy nem tortent semmi baj!!! Ezentol Te is vigyazz magadra jobban a buszon en meg majd vigyazok a repulon!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

MóniKép
2005. március óta nem védekezünk. Várat magára a lelkem.Kép
Mennyi idősek a gyerekeid? Az enyémek 10 és 12.

Kép
Vendég

MoniKép
Megnéztem a profilodbanKép
Szintén pedagógus?
Vendég

Sziasztok!!!

Mindjárt visszaolvasok!!

Kriszti írtam neked a régi címedre. Remélem megkapod!! Ha nem akkor elküldöm a citro-sra is.
Vendég

Sziasztok!

Azért szeretnék november 25 előtt szülni, mert akkor jár le a kicsi fiammal a gyed.
Igen, Tontica, már vannak gyerkőcök. Kislányom áprilisban lesz 3, a kisfiam most lesz 15 hónapos!
De nagyon szeretnénk még egy babát!

Mici
micike3

sziasztok.bocsi hogy nem irok mindenkinek de leragadnak a szemeim.

Tontika.Ma (szombat)vagyok 14 cn-en.Koszike.

pusza mindenkinek.

Kép
monyoka

Sziasztok!
Dobok egy görbét.

Kép

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

A doki egyébként azért akar még 3 hónapot várni az átjárhatóságival, mert azt csak 1 év próbálkozás után csinálják, de mivel én 2x-esen esélyes vagyok rá, megcsinálja 6 hónap után....
Azt nem értem, hormonvizsgálatra miért nem küldött? Azt írtátok, ha nincs cicifeszkó, akkor nincsprogi? Hát nekem nincs cicifeszkóm. A szülés óta nem is volt.

Tücsök

Mesi

Kép
tücsök13

Este azért tűntem el,mert elment a Chellonk!Du benézek,és írok bővebben,most rohanok, dolgom van!

Puszika mindenkinek:Kriszti

KépKép

KépKép
okr

Micike
Úgy is jó,ha addig teherbe esel,míg GYED-n vagy.Elmehetsz táppénzre,onnan újra TGYÁ,GYED.Már utánnakérdeztem a dolognak,mert engem is érint!

Tücsök
Nagyon jó a görbéd!Sztem jó eséllyel lesz babás vége!Kép

Monyoka
Akkor dobj már egy görbét,hagy lássuk!

KépKép

KépKép
okr

Ildi,Zsóka,Angyal
Írtam mailt!

KépKép

KépKép
okr

Szia Ancsa81!
Olvastam a babát sz. topikban, hogy Egyiptomba vágyakozol. Mi 4 éve oda járunk csak mi Sharm El Sheik-be. Tegnap este már mi is azon voltunk, hogy valami melegbe kéne menni ebből a vacak latyakból.Úgy szeretnék valami meglepit a páromnek, de ez a pacák mindig rájön ha szervezkedek. Tegnap este már el is kezdte keresni az útlevelét, még jó, hogy visszaraktam, mert Valentín napra egy Velencei utat kap. Borzalmas egy nyomozót tartok itthon!
Sajnálom, hogy bebacigtatok.
Mit érzel a pociddal kapcsolatban?

Tücsök13! Nekem időnkent majd szétrobban a cicim mégsincs progimKép
anettgy

Sziasztok!

Kriszti: jobban vagy mar? Kép
Valami rosszat irtam hogy nem irtal nekem semmit? Kép

Gyugyi: Kicsi a kep de azert latszik hogy aranyos gyerekeid vannak!!! Kép

Micike: huha, ket kicsivel meg egyet? Hogy birod? Kép Drukkolok hogy sikeruljon amire sikerulnie kell. Kép

Tucsok: Nekem sincs cicifeszkom, soha nem is volt csak terhesseg alatt persze. Kép

Ma nagyon rossz napom van, jol osszevesztem a lannyal aki neha vigyazni szokott a fiamra, hat most mar meg annyi segitsegem sincs. Kép De hogy bizzam a fiam egy olyan szemelyre akiben nem bizok es egyszeruen nem szeretek. Kép

Egy kep "rosszkedvuzonek":
kis bohocom Kép :
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Azért hagytalak ki,mert azt gondoltam már úton vagy!KépMost akkor nem ma repültök?
Teljesen összezavarodtam!Kép

KépKép

KépKép
okr

Tontica
Na lemaradt,met közben piszkál a gyerek:
Miért kaptatok össze a csajjal?
Nagyon édes a kisfiad!!!Az paróka afején??

KépKép

KépKép
okr

Tucsok: szerintem eddig szupi a gorbed! Kép

Anett: de jo a parodnak hogy ilyen ajandekokat kap!!! Kép

Lanyok, nekem szurkal megint a petefeszkemnel, ez a menzi elojele? Kép
Felrakom a gorbem:
Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Ha nem tudnám a gumis dolgot,azt mondanám,babás a görbéd!Még a 3 fázis is megvan,és a kiugrás is!

Anetty
Roppant irigy vagyok,ám!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica 2.cn. Tesztre nem volt szükség mert ez kétséget kizáró mensi! Amúgy úgy látom, hogy beállt a mensim 40-45 naposra. Úgyhogy Tontica ezt is írd át lécci. Ja és a megjegyzés rovatba, hogy Clostilbegyt 2*1. Köszi.
Jövök majd még.
Vendég

Kriszti megkaptam a levelet Kép. Tényleg van mindíg beágyazódási süllyedés Tonticánál.
Vendég

Egesz pontosan szerdan du. fel 6-kor indul a gep. Kép
Paroka: a bolond battyamnak vettem. Kép

Eleg bonyolult ez a dolog, szoval ez a csaj a parom masodik felesege, meg joval azelott elvalltak hogy mi megismerkedtunk ugyhogy nem volt koztunk rivalizalas.
Megismertem es joban lettunk, lehet mondani hogy baratnok, aztan rajottem hogy a hatam mogott ezt meg azt mondogat a ferjemnek es amikor szamon kertem letagadta, (es ez nem is egyszer fordult elo) szoval elkuldtem a bus banatba. Kép
Bar gondoltam hogy nem mukedhet ez, nem lehetek baratnoje a parom ex-jenek, csak olyan egyedul vagyok itt mint a kisujjam. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica!
Azt hittem már útban vagytok hazafele!Na ezért kellett ennyire recegni a repülőtől. Én meg itt szorítgatok nektek, hogy a hó se essen. Szépen vagyunk! Kölönben a párom megérdemli. Nekem is szokott szúrkálni kőzépidőben is és a végén is, de hiba mentem dokihoz, hogy biztos akkor van pém. semmi. Utána volt egy pár basztikula!Kép
anettgy

Tlidi: Kép Sajnalom!!!
De majd most!!! Kép
Szerintem az koran kelesi es nem jol alvasi sullyedes! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Mi az a basztikula? Kép
Majd szerdara drukkoljatok hogy ne jarjunk ugy mint a Lost-ban! Kép Bar ha tuleljuk ... vegulis szep az a sziget. Kép

Na, mar jobban vagyok, bar egyedul vagyok, nincs se barinom se senkim akivel meg tudnam osztani az oromomet, banatomat de legalabb itt talaltam egy jo tarsasagot. Kép

KépKép
KépKép
tontica

Na de minden görbén??? Ja a ciklus hossz legyen inkább 40 nap mert most néztem, hogy az utóbbi három ciklus 37, 39, a mostani meg 40. De hátha most a clostitól rövidebb lesz!!!
Táblát nem kapunk ma??? Nem voltunk rossszak úgyhogy megérdemeljük!!

Tücsinek jól néz ki a görbéje!!
Vendég

Lehet hogy multkor veletlenul szerda helyett szombatot irtam azert hiszi mindenki hogy ma utazok? Kép

Tabla:
Kép
Kép
Kép
Tenyleg ki veszi at a tablat amig odaat vagyok? Kép

KépKép
KépKép
tontica

Ildi
Sajnálom!KépKépKépDe legalább kezdődik a closty kúra!Mikor veszed az elsőt?

Tontica
Hát az execel nem jó barátkozni!Alattomosak tudnak lenni!Sebaj,majd lesz más dadusod!
Szorítok majd,mikor repültök!

Anetty
Most akkor te hol tartsza ciklusban?Nem látlak a táblában!

KépKép

KépKép
okr

Lanyok, ma este 20.50-kor adjak a Mibol lesz a cserebogar mai reszet, az a cime hogy Aktiv vagy lusta?
Szerintem nagyon erdekes lesz az elozetesbol kovetkeztetve, az ismertetoje:

"Mibol lesz a cserebogár?" tulajdonképpen egy kutatási program bemutatása. A BBC tudományos részlege 2000-ben 22 olyan családot kezdett tanulmányozni, melyben abban az évben gyermek született. A forgatócsoport azt szeretné megörökíteni, hogy miként zajlik a fejlodés, mitol leszünk olyan felnottekké, amilyenek leszünk. A megfigyelt gyermekek háromévesen fejlodésük egy új szakaszába érkeztek. Ez a sorozat olyan kérdésekkel foglalkozik, hogy a fejlodés során e gyerekeknél miként alakul a félénkség és magabiztosság, a tisztességtelenség és a büntetés, valamint a nyelvi fejlodés kérdése. Mikortól kezdenek a gyermekek hazudni? Mitol nagyobb egyesek képzeloereje és kreativitása? Megtudhatjuk a sorozatból."

KépKép
KépKép
tontica

execel= ex-el!

KépKép

KépKép
okr

JÓóóó neve van a nem létező babámnak!!!
Lehet, hogy így kéne nevezni, ha esetleg összejön???!!! ja és 40 a ciklus hossza. Na eldugulok nem pofátlankodok többet!! Én átvenném, de hogy kell ezt csinálni. Átküldöd mailban és egyébként miben van megszerkesztve. Excel?
Vendég

Holnap kezdem az elsőt. Az a baj, hogy én is nagy reményeket fűzök hozzá, és ilyenkor nem szokott bejönni. A gyógyszertárosokról: tudom neked afférjaid vannak velük, de én csütörtökön nagyon jól elbeszélgettem egy patikussal. Még azt is mondta, h neki is a clostitól lett a kislánya(aki most 19 éves) és olyan jókedvű és kedves volt. Jól esett vele beszélgetni. E vitamint ajánlott napi 2-öt. Meg elevitet. Nagyon kedves volt.

Tontica a férjem mondta, hogy a 2*1 pedig azt jelenti, hogy ikrek lesznek.
Vendég

Tlidi: ne haragudj kerlek, borzalmasan erzem magam, remegek az idegtol, nem tudok figyelni semmire, amugy remelem ez tenyleg ikreket jelent de azert ne adj nekik ilyen nevet. Kép Kép Kép

Visszajott a csaj hogy o igy meg ugy szereti a kisfiamat es hogy kedden lehet-e vele en meg megmondtam hogy NEM, erre beduhodott es minden serelmet a fejemhez vagta es tudjatok mi volt a legnagyobb? Kép
Hogy en egyszer azt mondtam neki hogy o viragrol viragra szall (megjegyzem igaz) aztan meg elkezdett sertegetni hogy a magyar lanyok ilyenek meg hogy ez Magyarorszagon biztos igy megy.
Ugy kidobtam hogy laba se erte a foldet! Kép
Ki vagyok teljesen, ja es en vagyok a furcsa, akivel nem lehet normalisan beszelni mert mindenen megsertodik meg hogy biztos feltekeny vagyok ra. Kép Hat lanyok ugy latszik az europai es afrikai mentalitas nem fer ossze,furcsak vagyunk egymasnak. Kép (a lany marokkoi)

KépKép
KépKép
tontica

Anett, Micike es Gyugyi nincsenek meg benne a tablaban, benne szeretnetek lenni? Kép Kép Kép

Excelbe van, nem egy nagy ordongosseg, azt hiszem Bali akarta atvallalni. Bali!!!! Jelentkezz!!! Kép

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Ne is törődj vele!Jössz haza úgyis,és különben is majd lesz másik dadus!

Ildi
Az első hónap ,olyan th beállítós általában!Ne keseredj el,ha most még nem lesznek ikrek!Na persze nincs az sem kizárva!KépKépKép
Uh-ra is kell járnod?
Nem értem,hol vannak a nevek??

KépKép

KépKép
okr

O.K akkor várjuk meg Balit! Végülis a lényeg az, hogy majd minnennap frissítve legyen és legyen fenn. De ha nem vállalja senki én szívesen megcsinálom. De addig még majd egy hét van.
Hát lehet, hogy a mentalítás is gond nem tudom, mert még nem voltam ilyen szituban. Viszont az igaz hogy az exel nem jó barátkozni. Legjobb, ha jó messze van. Ne aggodj találni fogsz barátnőt. Tavasszal meg nyáron ha mentek a játszótérre ott beszélgethetsz, amig a csemete játszik.
Vendég

Mind a kettőnek Clostilbegyt lesz a neve. A táblában van a Gyerekek rovatban és nem a megjegyzésben
Vendég

TénylegKépKépKépKépKépDe jó,nem is figyeltem föl rá,hová van írva!

Tontica
Ha már így eszembe jutott.Beírod,hogy hétfőn UH?!

KépKép

KépKép
okr

Sziasztok!

Tontica én feladom ezt a hőmérőzést, ma vettem egy PG 53-at, majd azzal, megpróbálkozok először!

Okr, sajnos az nem jó, mert ahol dolgoztam ott határozott ideig voltam szerződéssel és amikor lejárt a főnök nem tudta meghosszabbítani.
Korrekt volt így is, mert akkor vett fel, mikor pocakos lettem, csak hogy kapjak gyedet, és így egyeztünk meg. Ha esetleg elmennék munkanélkülire, akkor mennyire jönnék ki vajon, ebben tudnál segíteni?

Üdv, Mici
micike3

Micike
Sajnos ezt nem tudom,de a családineten van a szakbarbár nevű tanácsadó,őt kérdezd meg!Gyors ,és korrekt választ ad!

Miért adod fel a mérést?

KépKép

KépKép
okr

Okr, azt hittem hogy egyszerűbb, de ahogy így olvaslak Titeket, rájöttem ez nekem nem megy! Biztos, hogy elfelejteném mindig megnézni,
ha pedig megmérem elfelejtem felírni, ha még fel is írom, biztos nem találom meg másnap.
Nálam sajnos ez így megy, elég szétszórt vagyok!
De azért rendi vagy, köszi szépen! Ez a PG 53 pedig egyszerűbbnek tűnik! Bár még nem próbáltam!
Amúgy már írtam délelőtt egy levélkét a szakbarbárnak, remélem tényleg válaszol!

Üdv, Mici
micike3

Sziasztok!

Anettgy!
Mi csak leszalltunk Sharm-El Sheik-ben!Ejszaka repultunk at felette,nagyon szep latvany volt a sok kivilagitott medence!Biztos szep ott is!Jo nektek hogy ilyen sokat voltatok mar kint!Mi akkor eloszor jutottunk el ilyen messzire,de most egy ideig nem fogunk megintKépKép!Hitelbol voltunk es meg csak most jart le!Nagyon vissza vagyunk mind harman!
Pocimmal kapcsolatban:olyan mintha fajna,de ez inkabb nem fajdalom hanem inkabb csak erzem!Nem tudom leirni hogy milyen!Szerintem nem sikerult,mert mar kijott 3 patim!Kép
Tenyleg nyomozo a parod?Vagy csak hazi kopo?Kép

Tontica!
Nagyon aranyos Monserrate abban a nagy hajban!!!!
A csajjal meg nem foglalkozz!Nem er annyit!

Tlidi!
Jol hangzik a 2x1-re az ikrek!KépDe akkor en a 3x1-re mit varjak?????????

Kép
Kép
ancsa81

Nem kell mennem uh-ra. Majd csak vérvételre. Gonolom ez nem olyan gigantikus adag, hogy gond lehet vele azért nem kell menni. Viszont annak örülök, hogy kezd normalizálódni a ciklusom 40 nap körül, tudom azzal gond van de legalább nem össze-vissza jön meg és talán már ez is egy lépés a célhoz.
Vendég

Ancsa! Csak hülyültünk és a párom monta, ő pedig nem egy nagy szakértő csak egy vágyakozó apajelölt. Neked, ha jól emlékszem 28 napra jött meg most a clostitól?? Miért emeltétek meg az adagot? Volt vévétel és azalapján? Mert,ha 28 napra jött meg akkor jónak tűnik a 2*1 is! Vagy rögtön 3*1 el kezdtél? Na most jól elfilozófálgattam.
Vendég

Sziasztok!Kép

Kriszti! Nem szabad így nekikeseredni!Kép
Legyél bizakodóbb!
Neked elég kis adagban írta fel az orvos a Closty-t, úgy emlékszem. Nem fogja emelni az adagot? Én 2 x 1-et szedek az 5. naptól.

Egyre többen szednek Closty-t, úgy olvasom.
Az első hónap tényleg, csak th-beálltás?
Nekem nem beállította a ciklust, hanem nyújtotta és a hőm folyamatosan 37.0!

Kép
Kép
zsazsóka73

ja látom későn volt pé.
Vendég

Tudom hogy csak vicc volt!KépEn is azert irtam!
Nekem az elozo ciklusom 56napig tartottKép!Pedig abban a honapban volt az elso adag gyogyszer!Akkor a 3.naptol 1db-ot kellett szednem!Latvan hogy nincs hatasa emelt a doki!Most volt egy 18 es egy 21mm-es tuszom a 13.napon!Ilyen nagy adagra reagalt csak a szervezetem!Ha most nem sikerult akkor 28 napra kene megjonnie!

Kép
Kép
ancsa81

Szia Zsazsoka!
En is pont ezen gondolkodtam el delutan!Olyan sokan lettunk most akik szedik es megis en csak egy valakire emlekszem akinek sikerult is!Kicsit rossz aranyKép!

Kép
Kép
ancsa81

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?