Új privát üzeneted érkezett!

Ági!Kép
Még,hogy alszunk háromnegyed 8-kor???KépDomikám már 6 óta kukorékol.KépÉééééés csak most tudtam elaltatni.Ebédre bevágot 2 töltött káposztát,csak lestem.Kép

Eszter!Kép
Pont most gondolkoztam,hogy kellene valami sütit összedobni.KépKöszi a receptet.Nem szoktál egy kis kakaót is bele tenni?Igaz,én még sose sütöttem kuglófot.KépNagyon szorítok!Lehet,hogy ma lesz a nagy nap?Kép

Timi!Kép
Háát van játék bőven,még dobozokban is van eltéve mert már nem férünk tőle.KépCsak a könyveket,plüsöket,autókat rakom fel a polcra a többit egy ládába bedobálom és válogasson az uraság abból ha játszani akar.Kép

Puszi Mindenkinek!Dia

Kép
Kép
lldicsi

Sziasztok!

Bocs a zavarásért. Tudjátok én is az Istvánban szültem és a kórháztól nem szeretnék megválni, de dokit szeretnék váltani. Volt már valaki közületek hasonló cipőben?

Köszi
nathalien

Sziasztok!

Csak beköszönök és elújságolom , hogy 2006.02.03.-án 22:55-kor megszületett Zsófi! :-))2700g 53 cm és császárosok lettünk. Ja és valószínüleg én váltottam Vukát mert én is a 108-asba voltam!:-)

Eszti, Natasa! Hajrá nektek is drukkolok ám!

Puszi
Icu
czuli

Czuli,
sok szeretettel gratulálok!!!!!
Teszel fel képet? Tökre örülnénk neki!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Icu, én tudtam ám, mert Nancsi a másik fórumot "árulkodott" Kép, és nagyon gratulálok nektek! Én is várnék ám képeket a kislányodról! Kép Meg hát mesélj, milyen az élet hármasban? Kép

Dia, én mazsolát tettem bele, de lehet kakaót is, vagy pl. kétféle színnel, és akkor keverve vaníliás-kakós, az még marha jól mutat is! Kép

Puszi
Vendég

Eszti,
Te mit keresel még itt?! MARS SZÜLNI!!!!!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi Kép
sajnos semmi jel. Az éjszakai fájások mintha teljesen elmúltak volna.... várok tovább. Kép
Vendég

Sziasztok!

Kép Úgy látom mindenki felébredt! Kép

Nathalien!

Kit akarsz lecserélni?

Czuli!

Nagyon-nagyon gratulálok!!
Képek özönét kérjük!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bumpy

Szia Bumpy!

Horváth Mihályt szeretném lecserélni. Igaz még nem vagyok terhes, de már jó előre gondolkodom (kb. 1 évre).

Nathalien
nathalien

Nathalien!
Ajánlom az orvosomat, Dr Gajdos Editet, szakmailag, emberileg csak jót tudok róla mondani. Kb. 6 éve az orvosom, nála is szültem augusztusban.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sajna nem tudok feltölteni de itt megnézhetitek! :-) http://www.kep.tar.hu/itutoni/50218546#2
Köszönöm a gratulációkat! :-)
Puszi!
Icu
czuli

Nathalien!

Szinte gondoltam. Kép Itt a topicban toronymagasan Dr. Gajdos Edit vezet, utána szorosan Dr. Ruttner Zoltán. Én azonban, habár az előbb említett 2 orvost is kitűnő szakembernek tartom, Dr. Boros Juditot ajánlom Neked.

Üdv: Bumpy
bumpy

Sziasztok!

Czuli,
GRATULÁLOK!!!! Várjuk a képeket Kép

Eszti,
már úgy drukkolok, hogy csak na! Kép Szólj ám, ha van vmi! Kép A kuglófreceptet már lementettem. Ajjaj, most jut eszembe, előbb be kell szereznem egy kuglófformát. Bár lehet, hogy anyósomnak van.

Lányok,
a szülőszobában mi legyen rajtam? Ti miben voltatok? A szülésznő azt mondta, hogy azt vegyek föl, amit nem sajnálok. Ez lehet egy nagy fehér póló, vagy bármi más. Mit tanácsoltok? A szülés után, mielőtt áttolnak az osztályra, át lehet öltözni? Hogy működik ez az egész? Igen, ismét találtam magamnak vmi témát, amin agyalhatok Kép

Nathalien,
a Horváth Mihály az a nagydarab, nagy lógós hasú, szakállas? Bocsi, hogy ezt írom, de tényleg lóg a hasa, nem is kicsit Kép

Ilba,
örülök, hogy helyrejöttek a dolgok Kép Képzeld, újság még mindig semmi, pénteken megint telefonáltam a szerkesztőségbe, és azt mondták, hogy hétfőn postázzák. És ha a köv. hónapban se jön meg, akkor ismét szóljak, akkor már ajánlva küldik minden hónapban. Remek! Vki lenyúlja az újságaimat Kép

A Dm-ben lehet kapni 300 valamennyiért tapadócsíkos eldobható melltartóbetétet Kép

Kicsit fáj a torkom + a fülem, meg fújdogálom az orrom. A mézes, citromos teán kívül tudtok vmi hatásos gyógymódot? Kösziiiii!

Pááááááá!

Kép
mancs

Hali!

hát igen, pontosan írtad le a Horváth dokit. Egyébként én is a Gajdos Edit felé húzok egyre inkább, csak nem tudom mi legyen. Beszéljek majd őszintén a Misivel vagy egyszerűen menjek át. Mi van ha összefutok vele a kórházban, ne adj isten pont ügyeletes lesz amikor szülni megyek és..... nem akarok kellemetlen helyzetbe kerülni. tényleg nem jártatok még így?
Nathalien
nathalien

Mancs,
én abban a hálóingben szültem, amiben itthon lefeküdtem aludni. (Fél 11-kor folyt el a magzatvíz.) Tök mindegy mi van rajtad, mire a kitoláshoz értek úgyis leveszed vagy felgyűröd a mellkasodra. Vagy akár tök meztelen is lehetsz. Szerintem kinél hogy adódik, én ugyanabban a cuccban kerültem le az osztályra és csak utána zuhanyoztam és öltöztem át. (Persze a köntöst felvettem, hogy mégse a véres hálóingben virítsak.) Addig Azuram meg Anyukám voltak a Törpikével. De a barátnőm még a szülőszobán lezuhanyozott. Szerintem attól függ, mennyit vagy a szülőszobán, van-e idő, meg szabad zuhanyzó, van-e erőd egyáltalán.

Nathalien,
sajnos/hálistennek még nem voltam ilyen cipőben.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Nathalien,
mi lenne, ha először a Gajdoshoz mennél el, és megkérdeznéd, hogy hogy szokás bejelenteni a dokinak, hogy átmentél máshoz. Lehet, hogy nagy hülyeség, de hirtelen most ez jutott eszembe.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabuska,
köszi! Kép

Kép
mancs

Mancs,
nincs mit!Kép Az előbb azt nem írtam azzal kapcsolatban, hogy az legyen rajtad, amit nem sajnálsz, hogy teljesen kijött abból a hálóingből minden trutyi (jaj bocs, nem trutyi, ami az én kis angyalkámról jött le/ki, az nem trutyi!), eltettem emlékbe. Épp nemrég nézegettem azt a ruhácskát, amit a születése után adtak rá, hát nem tudom elhinni, hogy ilyen picike volt! Eszméletlen!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Kép

Nincsenek jó híreim. Kép
Evett ma 85öt és 70et, a többit nem mértem, de kb. 10-15 szívás volt és ez kb. 4x-5x.
Pisi, kaki van szerencsére. Kép
Ami aggaszt, hogy a 70es szopi után már alig tudtam 10et lefejni, most meg semmi nem jött már. Szóval nem dúskálunk mostanság a tejben, ha ezt folytatja Beni, akkor ... Kép
Most már nem érdekel semmi, lesz, ami lesz, csak legyen már! Na ezt megaszontam. Kép

Bubek,
a csillag alatt van két szög egymás alatt, azon lógnak plüss állatkák. Kép
Köszi, hogy mindig gondolsz ránk és bíztatsz, nagyon jól esik.
Én azt kívánom cserébe Neked, hogy soha ne kelljen nekem Nektek ezért drukkolni!!!
Altatás: nappal vagy cicin (mostanság nem jellemző), vagy a karomban alszik el, pici nyűglődés játék közben, felveszem, kettőt ringatok rajta és alszik. Aztán ide lerakom a kanapéra és mostanában melléfekszem és alszom vele. Nappal soha nincsen a kiságyban. Este pedig fürdés után cicin alszik el, simán berakom utána a kiságyba.

Novum,
további gyors gyógyulást nektek!!!!

Gabi,
rakott krumpli? Imáááádom! Nekünk nem volt időnk ma semmi jót csinálni, maradt a spagetti kész szósszal, jó sz@r volt a szósz, én sajtos tésztát ettem végül. Kép

Nathalien,
Gajdos!!!! Kép

Icu,
gratulálunk!!
Meglestem a babót, nagyon kis manó abban a sityakban! Kép
Miért lett császár?

Mancs,
újságok Kép
Meleg, sós vízzel öblögetés, kamillás inhalálás és hagyma!
Nekem minden kijött a ruciból szülés után, most is pont abban a zokniban vagyok, amiben szültem. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
pópókával lefelé volt Czuli babája.
Miért nem szóltál, küldtem volna két adagot az ablakpostán! Tök fini lett, de nem rajtam múlt, hanem Zoli nagyon jó kóóóóbit vett hozzá a piacon. Ha jöttök csinálok oké?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Meglestem én is Czuli-babát, hát meg kell kajálni, főleg azokon a képeken, ahol a hóna aljáig ér a pelenka!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hát tényleg ennyire szupi a Gajdos? Nála a magánrendelésre jártatok ultrahangokra? Hol van a magánrendelése? Havonta hívott ő is ultrahangra?

Köszi, Nathalien
nathalien

Igen, a magánrendelésre, csak a 2 genetikai UH volt a kórházban. A magánrendelő a József körúton van, a Rákóczi térnél.
Menj el hozzá és meglátod, hogy milyen! Kép
Havonta volt vizsgálat, UH nem feltétlen, de mi mindig kértük, hogy csináljon. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok,

Este van este van, ki-ki nyugalomba....Marci szundi, apa bóbiskol, anya meg jön a netre...Kép

Nathalien,
Nekem Ruttner Zoltán a dokim, őt is szívből ajánlom, nekem nagyon nehéz szülésem volt, de Marci is, én is nagyon sokat köszönhetünk neki!!! Nagyon kedves doki, emberileg is, és mindig odafigyel rád. Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az ő magánrendelése itt van: www.examed.hu
Csak azért írom, hogy a Gajdos Edit mellé még legyen valaki, és nehezebb legyen választani....KépKépKép

Ilba, amiatt ne aggódj, hogy nem tudsz fejni szerintem, mert ha Beni kicsit többet fog majd szopizni, akkor a cici is többet termel majd. Már én is csak 10-15 g-okat tudok egyszerre fejni szopi után....KépKép Marcinak is van egy két nap néha ilyen, hogy 50, 60, 80 g-okat szopizik, aztán a legnagyobb megdöbbenésemre egy következő szopinál meg 150-et mutat a mérleg. Szóval afejés nem mérvadó, ez saját tapasztalat. De szerintem be fog majd neki indulni. Az előbb kinéztem az ablakon, és majdnem telihold van. Hacsak nem teljesen. Lehet ez is bezavarhat. Marci ma kivételesen úgy alszik, mint egy kisangyal. Majdnem minden szopi után bealudt. Délután megint együtt aludtunk 2 és fél órát! Tök jó volt!!!KépKép

Az az igazság, hogy Marci éjjel velünk alszik, mert ha a kiságyba fektetem, akkor 10-20 percenként kelek fel, és meg kellézzem, hogy jól van-e. (Nincs légzésfigyelőnk, és én olyan hibbant agyú aggódó anyuka vagyok, hogy még így is, hogy velünk alszik, még így is többször felkelek, és ellenörzöm. Anyapara....)
Ezért is akarom, hogy nappal a kiságyban aludjon, hogy később könnyebben visszaszoktathassam éjszakára. De nem nagyon alszik benne. Szerintem nagyon nem szeret egyedül aludni. Nagyon-nagyon nem. Annyira, hogy ha jó mélyen alszik, (pl. du-i levegőzés után) akkor tud csak egy óránál többet aludni a kiságyban. KépKép
Na mindegy. Azért ha van másnak is tapasztalata, Novum, Szorsi, Wolga, Sajtine, Jucus, Dia, Connie, Tücsökmami (nem tudom kit hagyok ki, de nem szeretnék senkit se!!!!KépKép) mindenkitől várom a tapasztalatokat alvásügyileg, hadd okosodjak!!! Köszíííííí!!!

Mancs,
síma, vagy kamillás inhalálás. És méz a teába. Nekem általában fél nap-egy nap alatt segít.

Gabi, Ilba, nektek köszi az alvásinfókat!!

Gabi, Ilba elaludtam a Győr meccset, nem láttam belőle semmitKépKép, mennyi lett? Nyertek a lányok?

Gabus, nem lesz sírós kép????Csak egyeeeeeeet.....! Több úgysem lesz, biztos nem is sír...KépKép

Novum, nektek is ajánlom az inhalálást. Tényleg nagyon sokat tud segíteni. KépKép És gyógyuljatok hamar-hamar!!!

Czuli, gratulálok!! Megnéztem a babót, nagggggyon cuki!!!!

Na pussz, jó éjt, legyen mindenkinek szép álma. Babóknak, mamóknak, pocakos mamóknak, és mindenki másnak is!!!KépKép

Anya, lécci-lécci-lécci!!! Vegyél innen ki, én nem akarok itt lenni a kiságyban!!!KépKép
Kép

Ha nem veszel ki, akkor jól megsértődök!!!
Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

Bubek,
ez a sértődős kép szenzációs!!!!!!!!!!! Kép

Este 10kor még ilyen virgoncok vagyunk ám Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Jó estét!

Köszi mindenkinek a gratulát a babóhoz aranyosak vagytok. Én Úgyszintén mindenkinek, de hát ezt tudjátok, ebben a topicban valahogy mindenkinek olyan édi csudipofi babája van Kép

Bubek:
én mondtam, Gergő egy sumoharcos azé ilyen izmosnyakú Kép A te babád hasonlóképp alszik mint Gergő. Én sem tudom mit kezdjek vele, hogy csináljam. folyamatosan próbálgatunk új dolgokat hátha beválik. Te hányszor, milyen időközönként eteted?

Mondjuk a mai nap gyakorlatilag kb. 6x aludt 5-10 perceket Kép Azért ilyet még sose csinált. Utána legalább kihányta az egész esti szopit. Kivagyok.

Taliban esetleg én is benne lennék, ha beférek a csapatba....esetleg. Bár én igen messze lakom, addig még be kellene szerezni egy kengurut. Na majd meglátjuk. Persze csak ha bevesztek a csapatba.

Új sztárfotók:Kép a hájaimat ne nézzétekKépKép

na mit szóltok az új rucimhoz?
Kép
Vendég

Bubek!

Én is ajánlottam a saját orvosomat, de .......... Gajdos, Ruttner és Õ. Ez már 3. Kép
bumpy

Ilba, Tücsökmami!

A srácok nagyon édik!

Tünde!

A 4. kerület nincs annyira messze. Részemről a csapat tagja vagy. Én bevettelek, feltéve, ha én a csapat nevében nyilatkozhatok. Még az sem biztos, hogy engem bevesznek. Amúgy a hajad tök jó, nem értem, mi bajod vele.

Puszi!
bumpy

Sziasztok Kép

Czuli, gratulálok a gyönyörű kislányodhoz Kép
(nagyon tetszik a neveKép)
olyan cukorfalatKép

Gabuska, hogy néz ki a ti doktornőtök?
Annyira sztárolják, hogy kíváncsivá tettetekKép

Ilba, én nagyon szorítok nektek.
én is úgy veszem észre, mintha kevesebb lenne a tejcsi.

Tényleg, amikor elapad majd akkor vége és nem kell csinálni semmit?
Visszafejlődik a mell és kész?

Novum, gyógyulgassatok.
Nekem is valamelyik éjjel nagyon fájt a torkom még lázam is volt. De csak ilyen meghülés volt nem vírusos.
Még 2 napig fájt aztán elmúlt.

Nathalien, én is tudom ajánlani Neked az orvosom.
Nagyon jó szakember, emberséges, tisztelettudó és amit megigért az úgy is volt mindíg.

De jó nektek csajok, hogy tudtok talizni.
Már úgy várom a jó időt mi is menjünk csavarogni.

Esztipeszti, majd megpróbálom ezt a kuglófot
(nem tudok sütni, de nagyon szeretnék megtanulni, mert imádom a házi sütiket )

Kép

Kép
sajtine

Bubek, Ilba:
NAGGYON CUKIK!
Gabuska Livijét már nem is dícsérem, úgyis tudjaKépKép

Ja képzeljétek, a párom nővére ma megköpülyözte a hátam meg a derekam. azóta tele vagyok véraláfutásokkal. nem nagyok, csak kb. tenyérnyiek Kép Tele vagyok ilyen letapadással, meg meszesedik a nyakam. jó mi?
Vendég

Ja, megint béna voltam. Egy ékezetet elnéztem.

Tünde!

Utolsó mondat nem oda tartozott. Rosszul olvastam. Amúgy nem vagy kövér, ne hidd. Ha nekem ilyen alakom lenne egy ilyen "csupa izom csupa szépség" srácocska után, hálás lennék. Ne légy elszomorodva. Vagy vagy 60kg vaságyastól. Nem?

Puszi!
bumpy

Bumpy:
KépKépKép
nem a hajammal van gondom, a hájammal
Vendég

Tünde!

Meg micsinálta a hátad? Én hülye vagyok ehhez.
bumpy

Marci baba nagyon édi és nagyon csinos ruhái vannakKép
Egyébként Bubek nagyon hasonlít RádKép
Alvás ügyben én tanácstalan vagyok. Csak azt tudom mondani ami nálunk megy.
Nappal többször alszik, általában 30 percet, de van hogy 1X hosszabat 2-3 órát. Mindíg a kiságyába rakom és szépen elalszik még akkor is ha nyöszörög vagy kicsit sirdogál.
Este viszont áttettük a fürdést 9-re, hátha elalszik hamarabb.
Kb. ez egy hete megy így. Fél 10-kor bealszik a cicin vagy az ágyában. Ha szerencsénk van alszik reggelig ha nem akkor bármi előfordul az utóbbi időben szinte éjjel 2-kor aludt el. Már nagyon kivoltam.
valamikor vissza alszik szopi után egyből, de valamikor nem
most is felébredt itt van a kezemben

Tücsökmami
Gergő milyen nagy már, neki is nagyon szép a ruhájaKép

Kép

Kép
sajtine

Ági, Nathalien,

elnézést, tényleg a 3. Nem akartam ám megbántani senkit sem, csak vicceltem a választással. Ebben a topikban szerintem mindenki a maga dokiját ajánlhatná Nathaliennek, hisz mindenkinek jó dokija van. Gondolom én...KépKép

Tücsökmami,

nagyjából nappal tatrjuk átlagban a 3 órát (ez van mikor 2 és fél, van mikor 4, attól függ, hogy alszik), éjjel meg kb 11h-kor van egy szopi, utána csak reggel 4h-5h között. Addig alvás. Volt már egyszer, hogy 7 órát aludt egyhuzamban éjjel, na de akkor olyan éhes volt utána, hogy alig bírtam kicserélni a pelust!!! KépKép

Sajtine, köszi a dícséretet. A kék gatya, meg fölső, a Corában vásárolt 700-900 ft-osok közül való!! És 62-es mindegyik. Ma megpértem Marcit Apa mérőszalagjával, és 63-64 cm!!! 2 hónap alatt nőtt 10 centit. Szerintem ez nem semmi. Olyan hosszú....!KépKép

Kép
----------------
B&M
bubek

Ja Sajtine, köszi az alvásinfót is!!!Kép

Kép
----------------
B&M
bubek

szivesen, BubekKép
most raktam le , elaludt a cicin.

Kép

Kép
sajtine

Bubek!

Nem bántottál meg, csak arra, amit én írtam, senki nem reagált. Igazad van, hogy mindenki a saját orvosát ajánlja. Én is így tettem. Szerintem Õ a legjobb orvos, de mindenki így gondolja a saját orvosáról (gondolom én).

Puszi Márcinak is!
bumpy

Marcinak
bumpy

szerintem is mindenki a saját orvosát szereti
gondolom énKépKépKép

Kép

Kép
sajtine

régebben pedig azt hallottam az a kövér doki a legmenőbb

Kép

Kép
sajtine

Sajtiné!

Ezt nem tudom. Én a magam részéről Horváth doktorurat kicsit túl lazának, olyan "majd lesz valahogy, nyugi!" embernek ismertem meg. Jó fej, de orvosomnak nem tudnám elképzelni.

A saját orvosomat kedvelem, bízom benne. Eddig még sosem okozott csalódást. Semmi pénzért ott nem hagynám, és Õ szerintem tudja ezt. Kép
bumpy

én csak hallottam, nem ismerem

Neked ki az orvosod?

Kép

Kép
sajtine

Õ az orvosom: Kép

Dr. Boros Judit
bumpy

nem ismerem, de lehet, hogy 1X láttam

Kép

Kép
sajtine

a Gajdos Editre lennék kíváncsi
mindenki őt sztárolja

Kép

Kép
sajtine

Magánorvos. Csak ügyeletben,péntekenként, vagy ha szükséges jelenik meg a kórházban. Kép
bumpy

Sajtiné:

Róla nincs képem, de Õ is nagyon rendes, legalábbis amennyire én ismerem. Talán 2-3 percet beszéltem vele 1-szer.
bumpy

Sajtine,
van e-mail címed? Küldök egy képet dokinéninkről. Kép

Cukor minden baba, ezt mondani sem kell már. Kép

Apropó babák!
Hol vannak a Zsófi képek? Kedves Anyuka! Kérünk képeket!!!! Kép

Bubek,
szép méretei vannak Marcinak, Beni tegnap, 3 hónaposan:
6015g, 68cm, 40cm a fej.
Ismeritek a babaszoba.hu-t?
Ott tudjátok vezetni a babó fejlődését, meg egy csomó jó dolog van. Én szeretem. Kép

Fürdés előtt egyébként 70ml, utána valamennyi desszertszopi.
Össz. lefejt tej pedig 205ml.

No ennyi adattal búcsúzom mára. Szebb holnapot kívánok magunknak!
Nagy nap lesz holnap, ugye, tudja kinek szánom? KépKépKép

Pussz!

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Tudom! Gabuskának, és Livinek, ugyanis Livinek holnap lesz a NÉVNAPJA!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bumpy

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?