Sziasztok,
Este van este van, ki-ki nyugalomba....Marci szundi, apa bóbiskol, anya meg jön a netre...
Nathalien,
Nekem Ruttner Zoltán a dokim, őt is szívből ajánlom, nekem nagyon nehéz szülésem volt, de Marci is, én is nagyon sokat köszönhetünk neki!!! Nagyon kedves doki, emberileg is, és mindig odafigyel rád. Szóval nagyon meg vagyok vele elégedve.
Az ő magánrendelése itt van:
www.examed.hu Csak azért írom, hogy a Gajdos Edit mellé még legyen valaki, és nehezebb legyen választani....
Ilba, amiatt ne aggódj, hogy nem tudsz fejni szerintem, mert ha Beni kicsit többet fog majd szopizni, akkor a cici is többet termel majd. Már én is csak 10-15 g-okat tudok egyszerre fejni szopi után....
Marcinak is van egy két nap néha ilyen, hogy 50, 60, 80 g-okat szopizik, aztán a legnagyobb megdöbbenésemre egy következő szopinál meg 150-et mutat a mérleg. Szóval afejés nem mérvadó, ez saját tapasztalat. De szerintem be fog majd neki indulni. Az előbb kinéztem az ablakon, és majdnem telihold van. Hacsak nem teljesen. Lehet ez is bezavarhat. Marci ma kivételesen úgy alszik, mint egy kisangyal. Majdnem minden szopi után bealudt. Délután megint együtt aludtunk 2 és fél órát! Tök jó volt!!!
Az az igazság, hogy Marci éjjel velünk alszik, mert ha a kiságyba fektetem, akkor 10-20 percenként kelek fel, és meg kellézzem, hogy jól van-e. (Nincs légzésfigyelőnk, és én olyan hibbant agyú aggódó anyuka vagyok, hogy még így is, hogy velünk alszik, még így is többször felkelek, és ellenörzöm. Anyapara....)
Ezért is akarom, hogy nappal a kiságyban aludjon, hogy később könnyebben visszaszoktathassam éjszakára. De nem nagyon alszik benne. Szerintem nagyon nem szeret egyedül aludni. Nagyon-nagyon nem. Annyira, hogy ha jó mélyen alszik, (pl. du-i levegőzés után) akkor tud csak egy óránál többet aludni a kiságyban.
Na mindegy. Azért ha van másnak is tapasztalata, Novum, Szorsi, Wolga, Sajtine, Jucus, Dia, Connie, Tücsökmami (nem tudom kit hagyok ki, de nem szeretnék senkit se!!!!
) mindenkitől várom a tapasztalatokat alvásügyileg, hadd okosodjak!!! Köszíííííí!!!
Mancs,
síma, vagy kamillás inhalálás. És méz a teába. Nekem általában fél nap-egy nap alatt segít.
Gabi, Ilba, nektek köszi az alvásinfókat!!
Gabi, Ilba elaludtam a Győr meccset, nem láttam belőle semmit
, mennyi lett? Nyertek a lányok?
Gabus, nem lesz sírós kép????Csak egyeeeeeeet.....! Több úgysem lesz, biztos nem is sír...
Novum, nektek is ajánlom az inhalálást. Tényleg nagyon sokat tud segíteni.
És gyógyuljatok hamar-hamar!!!
Czuli, gratulálok!! Megnéztem a babót, nagggggyon cuki!!!!
Na pussz, jó éjt, legyen mindenkinek szép álma. Babóknak, mamóknak, pocakos mamóknak, és mindenki másnak is!!!
Anya, lécci-lécci-lécci!!! Vegyél innen ki, én nem akarok itt lenni a kiságyban!!!
Ha nem veszel ki, akkor jól megsértődök!!!