Igen, jól értettétek, a doki nem jön ki... Ahogy említette a védőnő, éreztem a hangján, hogy neki sem tetszik, de ez van. Pestiek közül azt mesélte valaki, hogy hozzá pl. a védőnő nem ment ki a terhesség alatt egyszer sem. Azt mondta vegyük úgy, hogy kint volt, mert hogy ki kellene mennie..
Szóval itt védőnő jön, doki nem. De a védőnő is azt mondta, hogy ha én úgy kérem, akkor még aznap délután szívesen kijön. De szerintem jó a másnap délelőtt. Arra lemegy egy itthon (nővérek és kórház nélküli) töltött éjszaka is, esetleg ha felmerül valami kérdés, azt személyesen tudom megkérdezni.
Gabi,
és mi annak a vitaminos popsikrémnek a neve? Vagy ha úgy kérem, hogy vitaminos popsikrémet kérek, akkor csak egy fajta van és úgyis azt adják?
Egyáéltalán nem érzem úgy, hogy kioktatnál!
A védőnők elmondják, hogy ők mit ajánlanak, de úgyis a személyes tapasztalat fogja eldönteni. És az csak jobb, ha egy anyuka elmondja, hogy az pl. neki nem jött be ezért és ezért.
Szóval írjad/írjátok nyugodtan, ha ti valamit másképp csináltatok, mint ahogy én elképzelem és ide leírom, abból csak tanul az ember. Örülök is neki. Persze nem biztos, hogy nekem is bejön, de jó tudni, hogy mindenkinél másképp van. Óóóó, majd csak figyeljetek mennyi kérdéssel jövök, ha megvan a Baba!
És Levivel ki lesz addig, amíg te tanfolyamon vagy? Megy veled busszal és anyós vigyáz rá? Elhiszem, hogy izgulsz, én is totál kíváncsi voltam, hogy mi lesz. Mondjuk azt kicsit durvának tartottam, hogy csak pár alkalom volt, de az iszonyat hosszú ideig tartott. Volt, hogy 4-5 órát ott ültünk, persze szünetekkel. De akkor is.
Vero,
először nem tudtam, mi az a telefonszám!
Azt hittem, hogy veled van valami újság, és leírod a számodat, mert megváltozott vagy valami!
Jól van, Viol, okos vagy!
Köszi a számot, fel is írom.
Katus,
az albumomban is bent vannak a fotók, igaz nem egymás mellett. De ha gondolod és van kedved, nézd meg.
Az utalványt a Wellness Egészségpénztár állítja ki. Közben kicsit utánakutakodtam a neten és rájöttem (gondolom én..
), hogy mi lehet a helyzet. Az az OGYI szám, amit én égen-földön kerestetek veletek és én is keresek, keresek nem mindenre vonatkozik, hanem gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású termékekre. Van egy táblázat, ott leírják általánosan, hogy mi az és mi nem. Csodálkoztam is, hogy a betegápolás és csecsemőápoláshoz nagy általánosságban írnak dolgokat. Úgy írják, hogy pelenka, cumi, cumisüveg, stb. Ha viszont így írják, akkor miért nem találok én egyik terméken sem OGYI számot? És amikor megnéztem a táblázatot, ott láttam, hogy ez az OGYI szám valószínű ilyen gyógyhatású készítményekre vonatkozik és ez az OGYI lista olyan, hogy van, ami rajt van, és van, ami nem. Vettünk már pl. Richtofit sportkrémet, arról jött vissza papír, hogy nem jó, viszont a Crotalgin az jó, azon van ilyen szám. Mindkettő gyógyhatású készítmény, annyi a különbség, hogy az egyik rajt van ezen a listán, a másik meg nincs. Egy szónak is száz a vége, azt hiszem megvan a dolog lényege. Beszúrom a táblázat oldalát, itt rajt van minden.
Húú, bocsi, hogy hosszúra és bonyolultra sikerült, de próbáltam leírni.
Itt a cím:
http://www.wellness-penztar.hu/download/wellness_elszamolhato_juttatasok.pdf