Új privát üzeneted érkezett!

Anya, ha nem hagyod abba a puszilgatást, kitépem a hajadat!
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Hihi, mire is nem jó ha anyának hosszú a hajaKép
Apropó, annyira bírom, hogy a képeken valahol mindig ott van a macsesz és figyel, nem marad ki semmibőlKép

Kép Kép
natasa1975

Natasa!

Kép
Kép
Kép
Kép

Már ekkor is jóban voltak, küldte be Lívinek a dorombolást. Csoda hogy imádja a kiscsaj?
Kép
Kép

Szóval tényleg mnidenhol ott van, és nagyon rendesen viselkedik!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

sziasztok, nem tudom megállni
Gabuska, olyen édi a cicusod ahogy fogja a kis mancsával a pocid

imádom a macskákat
nekem is violt régen 1 ---> 5 lettKép

Boldog hónapfordulót a babócáknak
Kép

Kép

Kép

Kép
sajtine

Ajaj!
Kedves macsektuljdonosok!
Ha ti tudnátok, hogy én mennyire félek a macskáktól. Kép
Ha tudnátok mennyire szeretnék túllépni ezen, de nem tudok. Hiába, nem megy. Kép
bumpy

Bumpy, szívesen kezelésbe vennélek! Kép
Gabuska, a cicátok már nem is macska hanem kutya! És jó nagy egy szőrmók! Most felerősödött belőlem a macsekhiányKép Kertes házat akarok izibe! Párocska előbb hallani sem akar négylábúakról vagy tollasrólKép
N

Kép Kép
natasa1975

Bumpy,
miért félsz tőlük?

Gabuska,
olyan jók ezek a macsekos képek Kép Nálunk az udvaron készült képek olyanok, hogy abba mindig belelóg vmelyik kutya Kép A szüleimnél volt mindig macska, de sajna "fogyószeköz" volt, mert állandóan elütötte vmi autó (kertes ház). Vagy vmi kutya rágta szét.

Tücsökmami,
nagyon ügyi a Gergő, hogy tartja a buksiját! Nekünk is van vmi ilyesmi csíkos rugink Kép Imádom a csíkosat a babákon! Hálós bugyit a gyógyszertárban lehet kapni? Már van eldobható bugyim, de az nem hálós. Akkor veszek olyat is. Ártani nem árt. Micsoda szexi dolgokat aggatunk magunkra ezekben a hónapokban, nem? KépKépKépKépKép

Natasa,
az elején én is ugyanígy rohangásztam éjszaka is, mint most. Aztán a 12. héttől huss! elmúlt, a rosszullétekkel együtt. Naptárhoz lehetne igazítani a "dolgaimat". A 7. hónap beköszöntöttétől megint előjöttek a rohangászások Kép Legalább szokjuk, hogy milyen lesz, amikor éjjel visít a törpe. Nekem is volt ilyen hajnali felébredős időszakom, a védőnő azt mondta, hogy azért van, mert nem fárasztom ki magam eléggé napközben. Naná, hogy nem! Kép De már szerencsére elmúltak. Most itt van helyette a pisi Kép

Kép
mancs

Natasa!

Oké! Kép

Mancs!

Kicsi kori rossz élmény miatt. Kép
bumpy

Csajok, felmerült bennem egy kérdés. Csaszi után hogy rögzítik rajtam a betétet? Ki adja rám a hálós bugyimat??? Fogalmam sincs hogy fekszik bennem a babám. Már mindenhol dudorodik, kaparászik és mozog. Hogy lehet így kitalálni hol mi van?
Nekünk is van csíkos rugink. Sőt sok kék cuccunk. tuti az elején mindenki kisfiúnak hiszi majd Szonját. Főleg, hogy nálunk nem lesz füllyukasztás. Majd ráírom a babakocsira, hogy It`s a girl! Kép
Én az ízeltlábűaktól félek Kép De, majd megpróbálok nem frászt kapni amikor a gyerek odahozza az első marokba szorított pókot vagy bogarat Kép
No, megyek kenyeret sütni,....
N

Kép Kép
natasa1975

Natasa!

A kérdésedre szeretnék válaszolni. Császár után 6 óráig semmit nem rögzítenek rád. Folyik az infúzió, és benned van a katéter+ a sebed le van ragasztva azzal a tapasszal, amit a műtőben tesznek rá. 6 óráig nem kelhetsz fel. Nem lesz rajtad semmi, még bugyi sem. Csak betesznek az ágyba, és betakarnak, úgy meztelenül. 6 óra elteltével "felkeltenek". Azaz kihúzzák a katétert, akkor már óvatosan felülhetsz, sőt, fel is állhatsz majd. Akkor elkísér a nővér zuhanyozni, és utána húzhatsz először bugyit, amibe lesz egy betét. Mire odajutsz, hogy bugyit húzz, már tudsz betétet és bugyit rögzíteni magadon. Ne félj!Ha nem tudsz esetleg, akkor majd segítek. Kép Megígértem ugyanis, hogy felmegyek hozzád. Kép

Puszi!
bumpy

ILBA!!!

Mit mondott a doktornéni?
bumpy

Itten volnék Kép

Köszi az aggódást és a drukkokat, hát úgy néz ki, hogy semmi komoly. Kép Illetve totál semmi nincsen. KépKép
Dokinéni előtt aludt Beni, gondoltam, lesz, ami lesz, odafekszem mellé cicivel (amúgy mindig nálam van Kép) és ... elfogadta. Olyan desszertszopi jelleggel. Aztán tisztába tettem indulás előtt és láttam, hogy a pisiben van valami rózsaszín megint. Kép Pelust gyorsan elraktam, irány dokinéni.
Alaposan megvizsgálta, meghallgatta, megnyomkodta, de semmi. Makk egészséges! Kép
A pisi azért ilyen, mert a vizelet koncentrációja .... (elfelejtettem), de a kevés folyadék miatt van. Hétfőn azért vihetünk pisit a laborba. Nagy produkció lesz, de ha 1 hetes korában rá tudtam húzni neki, akkor most is menni fog. Kép
Szóval nem baj, ha nem eszik, arra kell figyelnem, hogy legyen elég pisi, ha nincsen cukrosvíz és hétfőn fel kell hívnom, hogy mi a helyzet.
És a legjobb hír: most fél ötkor evett!!! Nem tudom mennyit, úgy 80at szerintem igen. Kép
Most megint alszik.
Hú, remélem mindent leírtam. Kép

A 3(!) hónapos:
KépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Timi,
nálatok mizu? Hogy vagytok? Mit mondott az orvos?

Tücsökmami,
nincs öri hari, nyuggggi! Kép
Gergő nagyon ügyes, Beni mostanra tudja ezt így megcsinálni. Tünci (de nem Kiszel Tündés Kép), ahogy alszik.

Natasa,
amúgy a lábad közé benyomnak egy jó adag betétet (legalábbis nekem így volt és a mellettem lévő csaszis csajnál is), úgysem mozogsz nagyon 6 órát, nem mozdul el.

Eszti!!!! ?????? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba,
örülök, hogy nincs baj!Kép
Lívi ma egész jól evett, úgyhogy legkésőbb reggelre hozzátok is odaér!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Mi a bajod Kiszel Tündével?! NEM ÉRTELEK!KépKépKépKépKép

Nekem úgy nyomták a lábam közé a betétet mielőtt levittek az osztályra, hogy csak a köntös volt rajtam. Annyira sürgős volt a csajnak, aki letolt, hogy nem hagyta felvenni a melegítőalsómat. Érdekesen álltam fel a tolószékből...

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Gabi,
kössssszzzzi!!!!! Úgy legyen! Kép
Egyébként a képekhez azért nem írtam semmit, mert semmi újat nem tudok hozzáfűzni. Kép
A lányod egy angyal, Neked bomba alakod van, édes a cicó is. Szóval, mint eddig. Kép

Ági,
azt hiszem érthető, de holnap azért így nem merem Kecskemétet bevállalni, amúgy is sz@r időt mondtak, jövő hét ha jó a barátoknak, akkor megyünk.

Képzeljétek, tök jó kedvem lett, írt a müncheni főnöknőm! Utoljára az esküvő után, azaz 3 éve leveleztünk! Nem is tud Beniről. Azt hiszem küldök neki egy pár képet. Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

Semmi baj. Nekem is jobb lenne, ha a jövő héten taliznánk. Én sem vagyok 100%-os. Elkapott a nátha és olyan igazán a gyomrom sem jó, és a hasam is nagyon fáj. Kép A pocim annyira fáj, majd be sz@rok. Kép
Remélem nem lesz semmi baj. Kép Benike ügyi lesz, és enni fog. Kép Nagyon sírt a dokinéninél? Vagy hősiesen tűrt?

Puszi!
bumpy

Bumpy,
errefelé ilyen hányós vírus van, lehet, hogy ez talált meg téged is!Kép

Ilba,
nono, a soványság nem egyenlő a bomba alakkal!!!!! Az angyal gyerek egész nap üvölt, mintha a szomszéd utcáig kéne elkiabálnia. Rosszabb, mint a sírás! Szegényke, valami nagyon nem stimmel, valszeg a fogazat.
Neked honnan vannak a lengyel ismerősök?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Végigmosolyogta Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

1. Unokatesó (Andrásé) barátnője varsói. Én nem tanultam meg kedvéért lengyelül Kép, angolul nyomjuk (már amennyire én az angolt nyomom Kép)

2. András még Belgiumban ismerkedett meg Marek-kel (ösztöndíjjal voltak kint) és azóta tart a levelezés, szintén angolul, de Marek picit tud szerencsére németül is. Egy éve meg is látogattuk őket (már Babócával Kép) Olstyn-ban.

Lányok! Én egész nap ennék! Kép
Ez olyan borzasztó, rosszul vagyok saját magamtól. Még a végén elkezdek megint hízni! (Mondjuk szopiért mindent Kép)
Amennyi csokit terhesen és szülés óta megettem! Szerintem előtte egész életemben nem ettem ennyi édességet.
Ti is állandóan éhesek vagytok?

Kép
Kép
Kép
ilba

Úgy szeretném már hallani Beni hangját! Írod mindig, hogy magyaráz, beszélget a játékainak, olyan kíváncsi vagyok a hangjára! Nincs kedved küldeni mailben hangfelvételt? Cserébe küldök én is Lívi röhögést.Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Küldenék én videót is, de azt hogyan tudom lekicsinyíteni?

Kép
Kép
Kép
ilba

Gabuska!

Remélem az a vírus elkerül. A náthám egyszerűen megfázás eredetű. A többi pedig Mikulás bácsi "ajándéka" Kép

Ilba!

Szupi, hogy Beni ilyen hős! Kép
Te meg egyél, ami jól esik. Kép
bumpy

Hát ma én is éhes vagyok, mert a "grill csirkemell gyümölcs körettel" elnevezésű ebédemben, amit hoztak a csirkemell nyers volt, így csak a gyümölcs köretet ettem meg. Sütöttem én tovább a sütőben, de nagyon száraz és kemény lett. Azóta kenőmájas szendvicsek hadát pusztítottam el és persze csokit csokit csokit csokit!!!!!

Na, leszakadok a netről egy időre, 6-kor Lívinek kaja lesz, elkezdem a kotyvasztást. Aztán jövök, ma Apa pesztrál!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Van egy mégjobb ötletem: tali? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Na itten vagyok, a 210 miliből 120 megmaradt, de nem adom fel, Apa megbüfizteti, aztán megkínálom a maradékkal.
Tali? Ez komoly? Hát az nagyon jó lenne!!!!!!!!
De hogy hozzuk össze? Nekünk nincs kocsink, menni nem tudunk, csak Ti tudtok jönni hozzánk. Mi a véleményed?Kép
Ha megvárjuk, hogy Szilvike és Timi meggyógyuljon, akkor ők is biztos átsétálnak. Sőt, valahol felveszed Ágit is útközben. Vagy nagyon előre szaladtam?

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Persze, hogy komoly! Bevállalnád? Kép
Szerintem Beni is jöjjön rendbe kajaügyileg, meg legyen a labor is negatív, aztán jövő héten visszatérünk rá, ok? Kép

Livike, legalább Te egyél rendesen!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Bumpy:
tényleg van garbóm KépKépKép gyógyuljál!!

Ilba:
én nemcsak ennék, eszem is. a mai napi termés: reggel:két zsömle vajjal,paprikával,tízórai: 3!!!! banán, ebéd: csikóstokány galuskával, uzsonna: további szendvicsek és most csokihegyek. aztán apu ha hazajön vele biztos kell vacsizni, mert nem szeret egyedül enni. borzasztó és úgy utálom magam ilyenkor.

egyébként nem tudom mitől lett ez a bébi ilyen vasgyúró, én kicsikoromban mindig a legkisebb legsatnyább, leggyengébb voltam, a párom meg etióp gyerekekkel vetélkedhetett volna KépKépKép
Gergőből meg egy sumoharcos leszKépKépKép
Vendég

Bevállalom-e? Nem is tudom minek örültem így utoljára!!!!!
Persze, legyen úgy, ahogy Nektek jó!

Hát Kisasszony nem eszik rendesen, nem kért a maradékból. De a hangulata jó, úgyhogy nem aggódom (kábé 5 percigKép). Majd egy óra múlva megint felajánlom a vissza nem térő lehetőséget, mert ha nem táplálkozza be akkor sem a rizspapit, akkor elpusztítom én. Iszonyú finom!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok!

A nagy taliban benne vagyok. Komolyan? Engem is bevennétek?

Puszi!
bumpy

Ok, persze én is bevállalnám bármikor, csak hát nekünk nem bababarát a lakásunk. Igaz, hogy van 3 szoba, az egyik teli van a 2 összetolt ággyal (ez lenne a háló Kép), a másikban van Beni, most ott alszom egy fotelágyon én is, annyi hely van neki, ami a fürdőálványos képen látszik. Meg van a nappali, ahová szeretnék járókát is, de akkor az egyik fotelt az erkélyhez kell tolnom, mert nem férne el. Szóval nem sok hely van itt babáknak, de hozzám majd mindenki egyesével jön, ok? Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Nekem az a bánatom, hogy Lívi szobája (ha a kiságyat leszámítjuk) egyáltalán nem úgy néz ki, mint egy gyerekszoba. Nincsenek a falon aranyos mesefigurás képek (ha jól meggondolom, semmi sincs a falon), gyerekbútorok meg ilyesmi. Kéne fúrni egy csomó lukat a falba és az a panelekben nem egy egyszerű feladat. De majd addig nyúzom azuram Zolit, amíg nem tesz valamit az ügy érdekében. Meg valami aranyos gyerekszőnyeg is jó lenne, polc a játékoknak (most dobozban vannak) stb.
Talán nyáron!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Sziasztok,

Ilba, örülök, hogy minden ok Benivel így a háromhós fordulóján! Gratulálok! Kép Veletek örülök! Kép
Gabi, megint olyan vidám képeket tettél fel, hogy azonnal tavasz lett itt a szobában! Kép

Lányok, nekem szerda óta minden reggel van ez a trutyi, ma még több volt, mint eddig és pirosabb (értitek....) is. Azt hiszem, Orsi említette, hogy neki is egy hétig újra termelődött folyamatosan. Ugye akkor van ilyen?

Érzem, hogy készülődik valami, tegnap este szinte egyik pillanatról a másikra úgy bedagadt a lábam, hogy még el is pityorogtam magam. Drága kis párocskám nem győzött vígasztalni, úgy megijedtem. Aztán ma egy kicsit diétáztam, és délutánra teljesen lement.
Ezen kívül pedig tegnap éjszaka kb. 3 órát aludtam, tíz perces darabokban.....

Úgy érzem, teljesen felfordul a testem működése, de fájásoknak nyoma sincs egyelőre. Ma délután azért aludtam egy órácskát, mert már nagyon fáradt voltam.

Beszéltem a szülésznővel, azt mondta, nincs teendő, csak várjam türelemmel a fájásokat.

Próbálok türelmes lenni, de ez a tegnapi nap nagyon kiborított. Remélem ma este tudok aludni legalább egy keveset.

Nektek voltak hasonló jeleitek szülés előtt? Hú, már úgy mennék! Kép

Natasa, neked is nagyon a vége közeledik, még az is lehet, hogy egyszerre szülünk! Kép

Egyébként a tali nagyon jó ötlet, bár azt hiszem, hogy mi egy ideig nem tudunk még csatlakozni, de majd tavasztól bármikor! Kép

Puszi

Eszti
39. hét
Vendég

Eszti,
csak Neked vidám képek!

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Eszti,
igen, nekem is azt mondta dokinéni, amikor elment a nyákdugóm, hogy nyugi, újra fog termelődni, ne aggódjak. Ha vérzek csak, akkor irány a kórház. És hogy lehet, hogy aznap szülök, de lehet, hogy csak 1 hét múlva.
Én 2 nap múlva szültem. Kép
Tényleg pihizz és csak várd a babót!!! Kép

Gabi,
Beninek a képei egy naptárból vannak, szerintem tök jók lettek, korábban már tettem fel róla képet. Képkeret meg pont volt a Praktikerben leárazva 2öt adtak azt hiszem 400Ft-ért.
A Mickey egeres szőnyege meg a Lidl közértből van, 1499Ft volt. És hát neki is ennyi a szobája. Ja meg van egy Ikeás játéktartója 900Ft-ért.
Na jó lefotózom:
Kép

Kép
Kép
Kép
ilba

Sziasztok!

Benikék,
Nagyon Boldog hófordulót!
Kép

Sajna most csak olvasó üzemmódban vagyok, annak is a piszokgyors fajtájában. Épp csak megköszöntöm az ünnepelt uraságokat.

A gyengélkedőknek jobbulást, Beninek, Livinek jobb étvágyat kívánunk!

Eszti,
továbbra is szorítunk!

Pocakosok,
A hálós bugyi egy istenáldása, (sokkal jobb, mint az eldobható) gyógyszertárban lehet kapni. A Tená-ból pedig sokféle méret van. A pelus nagyságú jó a szülőszobára és az első napokra, aztán jöhet a kisebbfajta.

A képek szuperek!

Pusszancs mindenkinek!

Jucus
jucus73

Gabi, olyan mosolya van a csillagszemű kiscsajodnak, hogy csak na. Kép

Ilba, köszi, akkor pihizek tovább, és várom a fejleményeket. Kép

Ja, Tücsökmami, még azt akartam írni neked, hogy a kisfiad úgy alszik, ahogy én csak szeretnék. Ahogy a szája összegyűrődik....látszik, hogy szép az álma. Kép

Puszi
Vendég

Jajj, csajok, úúúúgy örülök, Beni evett most 120at!!! KépKépKép

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba!

HURRRRRRRRRRRRRÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ! Ügyi vagy kislegény!!!!!!

Nagy puszi Benike!!!!!!!!!!!!!!
bumpy

Sziasztok!
Gabuska!Kép
Ez a leányzó gyönyörű!KépMegjegyzem ma péntek van és szerdai partedli van rajta ejnyebejnye.KépKép

Ilba!Kép
Ügyes kis krapek Benike.KépLátod nem kell annyira izgulni eszik ő ha nagyon éhes.KépBiztos böjtölt eddig,bocsika.Kép

Íme a tegnapi kreálmányom.Kép
Kép
És két kép az én mocis hercegemről akinek csokis az arca.Kép
KépKép
Mindenkinek szép estét!Most sajna nem tudok többet írni.Bocsika.Puszi.Dia

Kép
Kép
lldicsi

Dia,
ja, mert az egy szerdai kép, ráadásul múlt hét szerdai!Kép

Ilba,
nalátod! Mi egy óra múlva vacsizunk, hát kíváncsi vagyok!

Jóccccccakát mindenkinek!

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Szia Mindenki!

Ilba,
először is, veled örülök!!!! Én már nagyon izgultam ám, folyton olvasom (persze általában akkor amikor Marci a kezemben van...) hogy álltok, és éljen, éljen, éljen!!! Izgultam ám értete, nagyon-nagyon! (Most Apa itthon van, ezért még írni is tudok!Kép)

A szobájában a kék csillag alatt az micsoda? Az a lógós valami? Játékok vannak rajta?

Beni egy tündérbogár kis manó! KépKépKép
És holnap már minden szopija ennyi lesz legalább!!!! Kép

És az "összes" Beninek boldog szülinapot!
Kép

Gabi, még mindig imádom Livi képeit!!! Az az édes mosoly....olyan mintha mindig ilyen lenne. Egyszer tegyél fel egy sírós képet, olyannak még sose láttuk. Lehet hogy sose sír?????!!!!!Kép

Tücsökmami,
Gergő nagyon ügyes! Azért Marci még itt nem tart ám! Emeli a buksit, de ennyire még nem tartja fel. Nagyon édes, és látod, nincsenek is már a pattanások az arcán. Nagyon szép baba, szóval mostmár tessék sok-sok képet róla feltenni!!! :D

Eszti, tényleg pihenj sokat, mert szükséged lesz az erődre. A vége felé én már nem tudtam aludni rendesen, mindenem fájt, és látod, szülés után csak a 2 napon volt az, hogy már nem szédültem annyira, hogy rendes tempóban, és normál körülmények között ki tudtam menni a mosdóig. (Kissé kimerült a szervezetem addigra...)

Szóval, pihenj, ez parancs, és pihenj, és pihenj, és pihenj!!!KépKép

Érdekes amit az éhségről írtok. Én igazából leginkább este vagyok éhes, de akkor fel tudnám falni a hűtőt. De nem teszem. Néha egy-egy túrórudi, meg Milkyway....csak akkor Marcin másnap jönnek a kis piros izék....
Amúgy egyébként úgy ütöm el az éhséget legtöbbször kora délután, hogy megeszek 2 almát, meg 2-3 kiit. Néha banánt. Az Aránylag elveszi az éhséget. (ideig-óráig...)

Nyákdugó kérdésében sajnos nem vagyok illetékes, mert az nekem csak szüléskor, már burokrepesztés után ment el....

Eszti, Natasa, már nagyon nincs sok hátra, szóval mindenképp írjatok amikor mentek, hadd szorítsunk nektek is, mint Vukának. KépKépKép

Tényleg Vuka, mikor látunk friss képeket Petráról???? Már hiányzik az gyönyörű kislány...KépKép

Vera, isten hozott itthon benneteket! Már kezdtelek hiányolni én is. Szép utatok volt, az látszik...Andrison is...biztos jókat szundizott a jó levegőn! KépKép

Ági,
továbbküldtem más kismamáknak is, a "gyermekáldás örömeit" és ők is azt írták vissza, amit mi itt. Hogy sz@rrá röhögték magukat. Ezt tuti egy-két jó humorérzékű anyuka szedte csokorba...Kép

Na jó, búcsúzom mára, Marcibaba mostanában minden 4. vagy 5. napon kakil, és a pocak továbbra sem hagyja békén, de ma együtt aludtunk egy jó nagyot délután. És az olyan jó volt!!!

Kérdés: A kiságyban ugye egyedül van, amikor alszik. Ott csak úgy alszik el, ha előtte hisztizik egy kicsit. Viszont ha a pocak felébreszti (ami napközben elég gyakori), akkor nem alszik vissza, mert egyedül érzi magát. Ennek következménye, hogy kiveszem, újra elaltatom, és visszateszem. De nagyon gyakran csak fél-háromnegyed órákat alszik így, mert akkor megint ébreszti a pocak, és kezdődik minden előröl. Ha vele alszom, akkor csak félig ébred fel a pocakra, és gyorsan vissza is alszik.
Ezek után nem tudom, hogy most altassam magam mellett, és maradjak vele, vagy csináljam tovább a kiságyas balhét. Csak abba az a rossz, hogy nagyon keveset alszik napközben, és ez meg nem biztos, hogy jó...Javaslat? Mit gondoltok, vagy másnál mi a tapasztalat?
Köszi!

Kép
----------------
B&M
bubek

Jó reggelt!!!!

Ti még alszotok?
Gyerünk emberek, dologra, végetért a hortyog-óra!
bumpy

Bumpy őrmester!
Igenis, értettem! Kérek engedélyt meghunyászkodni!Kép

Már 7 óra óta fent vagyunk, Lívi reggeli után visszaaludt, most kelt fel. Mindjárt nekilátok rakott krumplit csinálni, délután meg téli olimpiát nézünk, meg kézimeccset, de majd néha beugrok ide is!

Bubek,
altatás ügyben nincs semmi tippem, szerintem minden babánál máshogy van, Lívi már elalszik egyedül is (de ha mellette vagyok, akkor gyorsabban), de sokáig csak fél órás ringatás után tudott. Változik folyamatosan minden szokása.

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Ági, szerintem nálam senki nem kelt hamarabb, mert szinte egész éjjel fent voltam, néha aludtam csak fél órákat. Szóval én nyertem. Kép Kép

Éjszaka voltak fájásaim, meg a derekam is hajintott, de mostanra elmúlt. Viszont a pocim még jobban lentebb van.

Én pedig kuglófot sütök, ha jól sikerül beírom a receptet, mert 10 perc alatt össze lehet dobni és marha egyszerű.

Gabi, nálunk is ez lesz a program délután, és Bubek után szabadon: pihi, pihi és pihi! Kép

Puszi

Eszti
Vendég

Eszti,
szerintem Te már nem fogsz sokat látni az olimpiából! Ezek már nagyon egyértelmű jelek ám!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Jó reggelt!

Félkézzel, másikkal tömöm magamba a 2. zsömlét. Kép

Éjjel és reggel is evett Beni, éjjel 2x, reggel 85öt. Ez is valami. Kép
Persze megint öltöztünk át reggel, kakás lett megint minden.
Anyukák, kb. 6 kilós babóval!!!
Milyen pelust használtok? Mi most narancssárga liberót, de hátul a derekánál kifolyik mindig a kaksi.

Bumpy,
mi 9ig aludtunk! Kép

Eszti,
hűűűű, drukk hegyeket küldünk. Aztán egy-kettőre megnőni, mert mi együtt fogunk nyomulni a Szigeten, meg a Szt. István parkban! (Ugye Te laksz arra?)

Gabi,
jó program, nekünk vendégeink jönnek. De azért menni fog a TV. Kép

Na, most megyek teregetni és sétálni!!!

Kép
Kép
Kép
ilba

Csajok, így legyen! Kép

Ilba, bizony-bizony, és remélem hamar jön a tavasz, hogy minél hamarabb tudjunk menni sétálni! Kép

Jelentem, kuglóf állat, szóval itt a recept nektek! Kép

3 tojás (szobahőmérsékletű)
3 pohár liszt
1,5 pohár cukor
1 csomag vaníliás cukor
1 csomag sütőpor
1-1 közepes narancs és citrom reszelt héja és leve
1 pohár olaj

Elkészítés: Előmelegítjük a sütőt 170 fokra. A szobahőmérsékletű tojásokkal (így jobban olvad a cukor) mixerrel habosra keverjük a cukrot. Hozzákeverjük a gyümölcsök reszelt héját és az olajat. Folytatjuk mixerrel a keverést. Hozzáadjuk az előzőleg összekevert lisztet, sütőport és vaníliás cukrot, majd a legvégén a gyümölcsök levét. Vékonyan kivajazott kuglófformában 30-40 percig sütjük.

Megjegyzés:
Lehet, hogy csodálkozni fogtok, de tényleg nem tartott tovább az elkészítése, mint 15 perc. Míg a sütő bemelegedett, addig összeállítottam a tésztát.

Én még tettem bele mazsolát is,és 2,5 decis bögrében mértem az adagokat.
Vendég

Sziasztok!
Végre én is itt vagyok!
A náthám már jobb egy kicsit,tegnap sokat pihiztem Szilvivel,biztos az is segitett.
Szilvinek kúpot irt fel a doki,mert még mindig szörcsög és a kanalast nem veszi be.Utálom a kúpotKép,de hát ez van.Kedden még vissza kell vinni.Különben jól van,továbbra sem eszik,de a doki szerint a gyógyszertől van.Hát remélem majd kialakul.

Ilba:
A tali nagyon jó ötlet!!Én is benne vagyok,ha meggyógyultunk.Nálunk is össze lehet jönni,mert van hely.

Gabi:
A macskás képek tök jók!Nem hiába mondják,hogy a macska kiváncsi állat!KépMindenütt ott vanKép

Tücsök mami:
Gratula Gergőnek !Milyen erős kisfiú és nagyon szépKép

Dia:
Látom Dominak jó sok játéka van!KépNem semmi lehet ezeket mindennap elpakolni!

Kép

Kép
novum

Ilba,
mi is azt használjuk általában, vagy a Pampers 4-9-est, ritkán a Profi 4-9-est. A Profis kicsit nagyobb a másik kettőnél, ha van a közeletekben Profi közért vagy Match, akkor próbáld ki azt.
Nálunk reggel 150 mili tápi ment (210 helyett), ebédre meg fél adag tejpép (65 mili víz+3 evőkanál por). De a papi elég kínkeservesen csúszott, pedig tudom hogy szereti.
Érzem a rakott krumpli illatát, megyek veszem ki a sütőből.
Jó étvágyat mindenkinek, aki még előtte van!

Timi,
ez az, csak így tovább a gyógyulás felé!Kép

Kép

Kép
gabuska
Budapest

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?