Sziasztok!
Futyi-szakerto 3 jelentkezik!
En Balazsomnak annyira, de annyira le volt tapadva, hogy ha neha meg is neztem meg elore sem tudtam huzni a boriket, nemhogy hatra, egyszeruen ra volt ragadva. Mi nem piszkalgattuk surun, en is azt olvastam, hogy a huzogatas, eroltetes berepedest, stb okoz, ami rosszabb. Utobbi idoben nezegettem megint, most mar nincs letapadva, de meg mindig nagyon-nagyon szuk, szo nincs arrol, hogy felcsuszna, de mivel gondot nem okoz en a varakozos allasponton vagyok, a ferjem szerint neki is ilyen volt es egeszen keson, nagyobb koraban intezte el turelmesen maganak sk. Tegnap elott voltunk masfel eves ellenorzesen, a doki nenink is megnezte, szte ezt nem usszuk meg sebesz nelkul, minden esetre arra meg meg raerunk ...Most legy okos, Agi
!
Szep ez a hason alvo kisfiu, nagyon szep!!!
Noemi
Mi 18.-ik heten voltunk 4D-n, egyertelmuen latszott a futyi, ha nem akartuk volna megtudni, akkor is latszott. De elotte, a 17-ik heten a normal uh-n mar a sajat dokim is annak latta, pedig az egy pancser gep...Sztem latni fogjatok. Tenyleg, a kislanyokat nehezebb meglatni, kinek van tapasztalata??? Ugy ertem ott csak a futyi hianybol kovetkeztetnek lanyra, vagy van azert vmi latnivalo???
Mona
Hat, ez az agykikapcsolas jo kerdes (ha megszamolnank hanyszor van leirva a "megint megjott"-ben, hogy kikapcsolni, masra gondolni, elterelni, massal foglalkozni
)....En mar azt is tudom, hogy egy meglevo gyerek mellett is ugyanugy tud vagyni vki babara, mint elsonel. A ferjemmel a multkor beszelgettunk errol, szte a ferfiak is vagynak babara, akarjak, szeretnek, de az, ami egy nonel van ilyenkor, az szte felelmetes (o mondjuk belolem indul ki
). Egyszeruen azzal magyarazza, hogy ha egyszer a hormonok bekattannak nalunk, akkor ott nincs visszaut, a fenylo kek eg kezdetu mondatbol is kisbabara kanyaritjuk a mondatot es almodozva simogatjuk a pelenkas pultokat a boltban...Ha en meg 1x kezdenem ROGTON meddosegi szakemberhez fordulnek (legfeljebb javitod a statisztikajukat egy gyors sikerrel, mas karod nem szarmazhat belole), igaz, en pancser nogyogyokat fogtam ki az elejen.
Leone
Irj kerlek, eloszor azt hittem titkolsz vmit es azert tuntel el...
Orsoly
Balazs napra kepviselofank volt Orsoly modra, nem is mondtam. Emlekszem, multkori terhessegemnel is sutottem ezt 1x
Orsi
Koszi Neked is a drukkot!!!
szoszi