Új privát üzeneted érkezett!

JoviKép
Gratula Verusnak! Akkor fütyihúzást már nem kell tanulnia neki.KépKép

VirágKép
Ádám nem is tud sírni, mit panaszkodsz? Vagy már megtanult?

BogárKép
Zotyónak mondtad, hogy kérdőre vonták apai mivoltát? Gondolom visszament megtépni a nőt.KépKép

Nálunk is gyakori kérdés, hogy testvérek-e, mert egyáltalán nem hasonlítanak.

SzösziKép
Ha bejött amit Alenának jósoltam, akkor megmondom, hogy mit érzek Neked. Febr. 15-én elmondom. Ha nem jött be, akkor nem boszorkánykodom tovább, feladom az ipart.KépKépKép

OrsolyKép
Szerintem is érezni fogod a beszélgetésből, hogy akar-e róla beszélni vagy sem. Ha nem akkor csak általánosságokon röhögcséljetek, vagy közös ismerősökről pletyizzetek, ne említsd neki a család dolgot. Ha akar, akkor meg meg kell hallgatni, mert azzal megkönnyebbül ha kibeszéli.

Cat

Cat
Kép
cateye

Eppen beszeltem az oszt.tarsnommel, o hivott vegul. Teljesen ki van bukva, csak 5 petesejtet szivtak le, de csak 2 volt erett es azt sikerult megtermekenyiteni, most varjak, hogy osztodnak-e majd, de allitolag nem biztattak oket. En ilyen kikeszult not meg nem is hallottam, majdnem en is sirva fakadtamKép. A kerdesem: annyira nem ertek hozza, de azt mondja vmiert a ferje spermaszama rohamosan csokken, mar a 9 milliot sem eri el, a doki a spermadonor lehetoseget emlegette nekik...A Maca-n kivul mikrol volt meg szo anno a masik topikban, nem emlekeztek? Koszi!!!
szoszi
szoszi

Jovi majd este hivomKép

Cat: na ja, csak ha felmerul a tema, akkor lesz nehez barmit is mondanom....

Szoszi: spermadonor??? ha van egy db sperma, akkor arra semmi szukseg, nem?
orsoly

Szöszi Kép
ezt nem értem. 9 mióra miért kellene donorsperma?
K.nak 1-5 mió van és fel sem merült a kérdés.
Macán kívül mást én sem tudok, de azt meg nem minden pasi gyomra és bélrendszere bírja.
Sajnálom, hogy nem sikerült jól ez a stimu.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Nem tudom miert kell, csak azt mondom amit o mondott.Talan azert mondjak, mert a.) allitolag "veszesen gyorsan" fogy, b.)nem termekenyulnek meg vagy ha meg is termekenyulnek nem osztodnak , mar tobb lombikjuk volt, ezert gyanakszanak.De allitolag mar most is kiserletezgettek volna nekik donor spremaval, ha lett volna meg petesejt plusszban, de nincs(hogy megtudjak tenyleg a spermiumokkal van-e a gond)...ket petesejt az ilyenkor kevesnek szamit?
Macat mar probaltak, nem javitottKép
szoszi
szoszi

SzösziKép
A 9 mio még nem annyira kevés, és különben is hereszövetből is tudnak spermát venni, ha arról van szó. Szerintem itt semmi szükség donorspermára. Melyik meddőségi centrumba jár? Nem gyógyszerezik túl és a petesejtek minőségével van gond? akkor szokott ilyene eset lenni! Én meddőségi centrumot váltanék.

Cat

Cat
Kép
cateye

OrsolyKép
Ha szóba hozza, akkor éreztesd vele, hogy sajnálod, és bíztasd a következő lombikra, hogy lépjen túl ezen a szomorú eseten, a következő biztos sikerülni fog! Ezt csak neked: Azért valljuk be a 3-as terhesség nehéz üzem, és sajnos elég rizikós, én azért nem is vállaltam volna, és a redukció mellett döntenék, bármennyire fájna. Erre biztos felhívták az Õ figyelmét is, hogy a 3-as terhességek mindössze harmada végződik szüléssel 3 egészséges magzattal, tehát benne van a pakliban sajnos az elhalás, retardáltság, koraszülés stb, erre felhívják a figyelmüket.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Kaali Debrecen. Multkor tulgyogyszereztek, sok petesejt volt, de nem erettek.Most kevesebb stimut kapott, keves petesejt lett. Nem tudom mi a gond, nagyon belepofazni se akarok, csak sajnalom szegenyeket, gondoltam megkerdem mit lehet meg tenni. Majd holnap megmondom mi lett most az eredmeny...

A joslatodra meg nagyon kivancsi vagyok. Kép De miert akaod feladni? Van gyerek, aki racafolt A TE megerzesedre????? Na neeeee Kép

szoszi
szoszi

Szöszi Kép
2 petesejt kevés. Szerintem 5 és felette a jó.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Cat Kép
Mi is most a megérzésed? Már teljesen megkeveredtem.Kép Írd meg légyszi nekem. Most tervezzük a gyerekszobát, és hezitálunk, hogy feltegyünk-e egy fiús bordűrt vagy sem.KépKép

Zitus Kép
Csoda helyes Boti, ahogy pihen evés után.

Leoneról Kép tud valaki? Én is várom, hogy jelentkezzen.

Puszi, Alena

Kép
Kép
alena9

AlenaKép
Tegyétek fel a fiús bordűrt.KépKép

Cat
Kép
cateye

SzösziKép
Várjuk ki a végét, mert láttunk itt már karón varjút. KnéRitának és Edelweissnak is 1-ből 1 baba lett, tehát lehet ebből még gyerek simán.

Sajnos debrecenben nem hiszem, hogy van más meddőségi központ. Na meg a Kaáli nem szokott túlgyogyizni általában.

Cat

Cat
Kép
cateye

Szöszi Kép
Csuriban kezünk-lábunk Kép

Boszi-Cat Kép

Verus Kép
Grat Kép A párom megjegyzése: tuti nem unatkoztok Kép

Orsoly Kép
Szerintem ha felmerül a téma, kkor nyugodtan megmondhatod, hogy nehéz erröl bármit mondani, de együttérzel vele, és tényleg biztasd, ahogy Cat is irta.

pusz
minyu

Kép
Kép
Kép
minyu

SzösziKép
Megvárod a dokit, vagy beugrasz egy vérvételre?Kép

csak csöndben jegyzem meg, nekem 3 petesejtem volt, ennél csak egyszer több, kettő termékenyült meg, ennyit is kaptam vissza, az egyik eredménye itt szuszog a szomszéd szobában.
Amúgy minden visszaültetésnél volt biokémiai terhességem, mégsem volt soha 3-nál több petesejtem, és a páromnál volt alapból a gond, magas sp. szám, de szar minőségű.
Én eljönnék konzultációra ide Pestre, azzal nem vesztenek.
Nekem a sikerült lombik, és az előzőek között az volt a különbség, hogy harmadjára csökkentették az adagjaimat!!!(mégse lett kevesebb tüszőm).
Ajánlhatjuk a pesti Kaáliban Krizsa Ferencet, vagy a Kovács dokit, azt mondják ő hormonokban jobb. Én Krizsát ajánlom, a mi hasonló esetünket ő oldotta meg

OrsolyKép
Rá kéne venni, hogy ne adja fel, hanem vágjon bele, ha egyszer már 3-as ikrei lettek, másodjára is terhes lesz!! Szerintem ezen leginkább egy újabb terhesség tudna segíteni, persze mindenki másként éli meg

VirágKép
Nekem Csenge is remegett, kérdeztem is a dokit, két választ kaptam rá:
a., akkor remeg, amikor pisil (ilyen is volt)
b., hirtelen hideg éri
de ha más aggasztó tünet nincs, semmi gond. Én utánaolvastam neten, van is ilyen fórum, és nagyon sok baba csinálja, főleg a fiúk.

ZitusKép
Boti nagyon édes, főként a felhúzott lábaival

Bea

Bea
regibeus

Nahh felhivtamKép jo volt, nem volt annyira szomoru a hangja, es most mennek majd vissza az eszkimokert (bar ebben nem nagyon bizik, Orsi, neked vannak infoid sikeres ilyenrol). Csutortokon talizunk, kis hitet akarok bele tolteni hogy ez is sikerulhet. Kaalisok amugy....

koszi a sok otletet, vegulis kar volt paraznom tole, csak anyukaja jol elbizonytalanitott...
orsoly

Orsi amugy azt mondta, a csaladinetes lombikos topikba irogatott anno, oda te is, nem? lehet ismered?
orsoly

OrsolyKép
Orulok, hogy jol sikerult. Biztasd csak, igen!

Hivott a bnom reggel, nekik osztodtak a sejtecskeik, 4x-esek most, holnap 10kor transzfer. Persze, meg most is pesszimista...

szoszi
szoszi

SzösziKép
Az már nagyon szép embrike. Mondtam, hogy baba lesz ebből.KépKép Holnapra már 7-8 sejtesek lesznek.

Cat

Cat
Kép
cateye

CatKép
Hol van manapsag egy jo kalkulator, ami nem csak a szules varhato idejet mondja meg, hanem azt is hogy hanyadik heten, napon jarsz??? Nem birom kitalalni mikor menjek orvoshoz, hogy ne legyen tul koran...az en hosszu(38) ciklusommal...
szoszi
szoszi

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!
Mona vagyok. Még új köztetek, és jelenleg elég letört. Nem olvastam vissza az írásaitokat, de a topik címe ide csalogatott. Egy 23 hónapos gyönyörű kislányom van, és idestova 1 éve próbálkozunk a kistesóval. Hát sejthetitek, hogy nem sok sikerrel. A véleményetekre lennék kíváncsi, hogy szerintetek mennyire normális, hogy a menstruációt megelőző 3-4 napban barnás "vérezgetés" jelentkezik. Nekem régen mindíg nagyon rendszeres volt a menstruációm, és ilyen "komplikációktól" mentes. Befolyásolhatja, ill. hátráltathatje-e ez a teherbeesést? Érdemes-e ezért felkeresni a nőgyógyászomat? Egyébként már hónapok óta használom a klf. ovulációs teszteket, mindíg mutatja is a + időszakot, mégsem sikerül.....
Megköszönném, ha tudnátok tanácsot adni.
Mona

KépKép
mona70

Sziasztok

Jó rég voltam, de Domi leköti az időmet nagyon. Kép

Szoszi Kép
Mennek a drokkok! Kép

Zituska Kép
Nagyon szép Boti!!! Kép

Képzeljétek tegnap este 19.00-kor pancsi utána etetés, majd letettem a kiságyba utána még 20.30-kor kikéreckedett repetázni egy picit utána visszaraktam, igaz még 21.45-kor amikor mi mentünk aludni még javában gagyarászott az állatoknak Kép (kiságy feletti forgó), de hajnalban csak 3.30-kor ébredt.
Úgy örültem neki!
Hál istennek pancsi után elvan a kiságyban magában. Kép

Kérdésem is lenne:
Elfelejtettem megkérdezni a doktornénit.
Mikor kell a fiúknál húzogatni a bőrt a kis fütyijükön, hogy ne tapadjon le?

Kép

Kép
pkagi

MonaKép
Én is barnáztam mensi előtt 2 évig, és nem is tudtam teherbeesni, csak lombikkal. Nem tudták az okát, hogy miért van, de a szülés után teljesen elmúlt a barnázás. Szerintem valami hormonkavar lehet, de a hormontükör vérvételem nem mutatott eltérést. Azért érdemes lenne megnézetni a hormonjaidat, mert tuti ezért nem esel teherbe.

Cat

Cat
Kép
cateye

Cat!
Köszi a gyors választ. Egy kicsit elkeseredtem...
Az első terhességem előtt teljesen normális volt a mensim, ennek ellenére úgy sikerült teherbeesnem, hogy szedtem Clostilt, meg Utrogestant, és a 2. hónapban már siker volt. De igazából azt hittem gyógyszerek nélkül is menni fog a dolog, hát lehet, hogy mégis szednem kell a pirulákat? Ráadásul túl görcsöszen szeretném ezt a babót (korom miatt: 36), és gondolom ez sem tesz túl jót. De hogy kapcsoljam ki az agyamat?
Mona

KépKép
mona70

Orsoly Kép
3as ikres, aki elvesztette a babáit??? sajnos, nem rémlik. de a lombikos topikot már nagyon rég nem is olvastam. Ott csak egy amnios sima ikres rémlik, aki fertőzés kapott és elvesztette a babáit, de ott két baba volt.
Eszkimók: én azt mondom, ha lelkileg OK, akkor van esély a sikerre. Valamivel kisebb %osan az esély, olyan 20% körül, de hát nálunk is "sikerült", csak valamiért leállt közben. Én azóta is tudok hinni ebben.

Szöszi Kép
mindenem ikszben miattad. Nagyon drukkolok!

puszi Nektek,
Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

MonaKép
Szerintem az ember nem tudja kikapcsolni az agyát, és ez nem kor függő. Ha eldönti, hogy itt az idő, akkor egyszerűen nehéz kikapcsolni, és a folyamatos csalódások csak jobban erre irányítják az ember figyelmét.KépKép Én is szedtem Clostyt is sokáig, és mindenféle stimuláló szurikat kaptam, de nem segített. Azért remélem nálad meglesz a konkrét gond, mert szerintem az sokkal rosszabb ha
minden rendben van, és mégsem.... Szerintem menj hamar dokihoz, és kezdjék el a kivizsgálást, hátha meglesz a gond oka.

Cat

Cat
Kép
cateye

Ági Kép
fütyiszakértő jelentkezem Kép amikor terhes voltam már akkor közvéleményt kutattam itt, hogy ha megszületik Balázsom mi tévő legyek. Csak a végeredményt írom le amit én a sok sok infóból kihámoztam és bejött.
Szóval jelenleg a hivatalos doki álláspont a 2 éves korig hozzá se nyúlunk , majd az magától feljön ha meg nem akkor szakértő (értsd sebész-feláll a szőr a hátamon)Ha húzogatod és bereped több kárt teszel a hegesedéssel és elfertőződik és rá se nézz mert juj.
Ennek eredményeként főként olyan kisfiókról tudk akiknek kanalaztál, feltépték, körülmetélték, lefogták üvöltött azóta se engedi hogy hozzányúljon senki..na én ebből nem kértem.Ez szűk ismerettségi köröm. Tehát ami nélunk tökéletesen bevált és 1,5 évesen abszolute semmi gondunk. Tehát picike korától fürdővízben pancsikálás, még mielőtt belepisilne Kép Balázs még tartani se tudta magát, nem ült, apukája fogta a karjában a kádban én pedig megmozgattam a bőrikét amig engedte. Aztán ezt így csinálgatod. Aztán ha ez már neked is könnyen megy mert szokni kell azért hogy ráálljona kezed Kép akkor fürdés után pelusozás előtt ismét meghúzod, és látni fogod mennyire van letapadás vagy szűkület. HA már forog mocogor kicsit nehezebb akkor kezdeni mert nem akarja megvárni, de ha hamar elkezded akkor tudja nagyjából mi ez és akkor is le akar gurulni meg fordulni de talán kicsit könyebb mintha csak ekkor akarnád kezdeni. Van olyan dokinéni aki maga rendeli be a babát rendszeres időközönként és ő húz rajta csak picikét, fájhat neki picit de mégsem óriási fájdalom mint egy felrántás hanem mm-t húzza csak fel és így haladnak. Tényleg körültekintően nagyon óvatosan, a vízben felpuhult fütyibőrt.
Persze lehet ezt máshogy gondolni én azt írtam le ami nekünk tényleg 100%-osan bejött.Aztán úgyis leírják még itt remélem kinek mi jött be mikor hogyan mit csináltak és akkor utána azt csinálsz ami konklúziód lesz.Kép
Erika
hurki

Sziasztok!
Jól esett, hogy hiányoltok, jól vagyunk és mindig olvaslak titeket. Csak mint most is ilyen későn és hulla vagyok, meg annyi mindenről kéne írni, hogy nincs erőm hozzákezdeni, pedig mindig tervezgetem. Képeket is most akarok valamikor felrakni Dana oldalára, mert május(!) óta nincs rajta friss.

Most is mennem kell, mert Dana hamarosan ébred (sajnos mstanában elég rossz éjszakáink vannak) és még nem zuhanyoztam, meg éhes is vagyok.

A tali időpontra nagyon kíváncsi vagyok, mennénk mi is ha minden jól alakul.

Puszi, Leone

KépKép
leone

Ági Kép az unokaöcsém most 5 hónapos, neki is az anyukája fürdetés közben mindig felhúzza a bőrt amennyire az engedi, kb. 2-3 hónapja minden nap. Az elsőnél nagyon nehezen sikerült (épp ott voltunk), viszont nagyon szépen kitisztul napról napra. A férjem és az öcsém tanácsára kezdték el, jót tettek vele. Kép
Hogy vagytok Domi-babával?

Zituska Kép Virág Kép olyan szépek vagytok! A fiúcskák gyönyörűek Kép Kérek még képeket! Kép

Szöszi KépGR................. XXXXXXXXXXXXXXXXXX
annyira örülök neked! Nálunk a 34. napon már látszott a petezsák, ez pontosan 24 nappal a foganás után volt (inszemeztünk). Remélem hamar eljuttok a dokihoz UH-ra. Én is a babaszobát szoktam nézni, mert ott mindent csodásan leírnak. Annyi csak a tévedés, hogy ha beírod az utolsó mensi idejét, akkor ő egy héttel kevesebbnek számol. Gyönyörű pocakosodást neked!

Cat Kép nekem is jósolnál? Bár múltkor volt egy kis félreírásod, meg is lepődtem, hogy a hatodik érzéked rögtön nemet is adott a pocaklakónknak. Bibibi, nem mondom meg, hogy mit írtál Kép.
Jövő héten (16. hét vége) megyünk 4Ds UH-ra. Szerinted látjuk már a nemét?

Ma egy hete voltunk különben dokinál, véradó lehetnék, annyira szuper a vérképem, megdicsért az orvos, ráadásul még nem is híztam (hogy híztam volna a hányások miatt Kép). A babóca majdnem egy héttel idősebb a koránál, egy hete már 10 cm volt az ülőmagassága. Már alig várom, hogy megmoccanjon.

Alena Kép te már érzed a mocorgást? És hogy vagy?

Mona Kép a megint megjött topikban szinte mindenki hasonló problémákkal kűzd, vannak sokan a te korosztályodból, én is onnan kerültem ide. Kukkants be oda is Kép. Szerintem is minél előbb menj el egy meddőségi szakemberhez, aki mielőbb minél több problémát ki tud zárni, és akkor kezdhetitek a "rásegítéses" próbálkozásokat akár. Én is ódzkodtam a hormonok és az orvosi beavatkozás ellen, de lehet, hogy már megőrültem volna a várakozástól, ha még minidg csak próbálkoznánk. Nekünk összesen 3 év kellett, mert a lelkem nagyon nehezen gyógyult. Sok sikert nektek!
Jaj, most olvasom, hogy már van egy kislányod. Egy megfelelő hormonmonitor azért nem ártana Kép. Mindenképp szakemberhez menj. A nőgyógyász sajnos nem feltétlenül az. És a párodat is érdemes lenne megvizsgálni.

Akartam kérdezni valamit: viszkető csalánkiütéseim vannak, állítólag a fehérjére lettem allergiás, mert az első 3 hónapban rá se bírtam nézni, és most módjával elkezdtem tejterméket és minimális húst enni. Ez lehetséges? Ha nem múlik el még egy hét múlva, akkor a bőrgyógyászhoz küld a dokim. Sosem voltam még semmire sem allergiás. Eddig Kép.

Jövő héten AFP és 4D mozizás is lesz Kép

Puszi
Noémi és pocaklakó
14+7 KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép
Vendég

Hurki Kép
Köszi szépen. Nagyon jól leírtad!

Noémi Kép
Köszönkjük szépen jól vagyunk, csak a házimunka és Domi mostanában teljesen leköti a napjaimat így nem sokat tudok jönni.
Most 3 napra rendeltünk kaját, hogy egy picit lazább legyen a dolog és úgy látszik beválik a rendszer. Kép
A 4D-n meg fogják tudni mondani a baba nemét, legalábbis nekünk megmondták és mi 15. héten voltunk. Hova mentek?

Teszek fel én is képet.

Kép

Kép

Kép
pkagi

NoémiKép
Nem olvasok utána, megbízom a 6. érzékben. Csak nem kiskrapekot jósoltam?KépKépKép Kiderül a 4D mozizáson.

LeoneKép
De jó, hogy jelentkeztél. Szakíts már rá egy kis időt, és gyere mesélj Danáról és a 7köznapjaitokról.

ÁgiKép
Mi is úgy jártunk el ahogy Hurki írta, és óvatosan huzogatjuk a fütyköst. Ez Apa reszortja és heti 2-3* kezelésbe veszi. Egyébként nekünk a dokinő is nézi nekik, és szerencsére eddig rendben van. Én is félek a drasztikus megoldásoktól.

Nagyon édes a kishapsi!KépKép

Krissi nagyon eltűnt! Ennyire lefoglalja a gyerkőc?

Cat

Cat
Kép
cateye

Sziasztok!

Futyi-szakerto 3 jelentkezik!Kép En Balazsomnak annyira, de annyira le volt tapadva, hogy ha neha meg is neztem meg elore sem tudtam huzni a boriket, nemhogy hatra, egyszeruen ra volt ragadva. Mi nem piszkalgattuk surun, en is azt olvastam, hogy a huzogatas, eroltetes berepedest, stb okoz, ami rosszabb. Utobbi idoben nezegettem megint, most mar nincs letapadva, de meg mindig nagyon-nagyon szuk, szo nincs arrol, hogy felcsuszna, de mivel gondot nem okoz en a varakozos allasponton vagyok, a ferjem szerint neki is ilyen volt es egeszen keson, nagyobb koraban intezte el turelmesen maganak sk. Tegnap elott voltunk masfel eves ellenorzesen, a doki nenink is megnezte, szte ezt nem usszuk meg sebesz nelkul, minden esetre arra meg meg raerunk ...Most legy okos, AgiKép!

Szep ez a hason alvo kisfiu, nagyon szep!!!

NoemiKép
Mi 18.-ik heten voltunk 4D-n, egyertelmuen latszott a futyi, ha nem akartuk volna megtudni, akkor is latszott. De elotte, a 17-ik heten a normal uh-n mar a sajat dokim is annak latta, pedig az egy pancser gep...Sztem latni fogjatok. Tenyleg, a kislanyokat nehezebb meglatni, kinek van tapasztalata??? Ugy ertem ott csak a futyi hianybol kovetkeztetnek lanyra, vagy van azert vmi latnivalo???Kép

MonaKép
Hat, ez az agykikapcsolas jo kerdes (ha megszamolnank hanyszor van leirva a "megint megjott"-ben, hogy kikapcsolni, masra gondolni, elterelni, massal foglalkozni Kép)....En mar azt is tudom, hogy egy meglevo gyerek mellett is ugyanugy tud vagyni vki babara, mint elsonel. A ferjemmel a multkor beszelgettunk errol, szte a ferfiak is vagynak babara, akarjak, szeretnek, de az, ami egy nonel van ilyenkor, az szte felelmetes (o mondjuk belolem indul ki Kép). Egyszeruen azzal magyarazza, hogy ha egyszer a hormonok bekattannak nalunk, akkor ott nincs visszaut, a fenylo kek eg kezdetu mondatbol is kisbabara kanyaritjuk a mondatot es almodozva simogatjuk a pelenkas pultokat a boltban...Ha en meg 1x kezdenem ROGTON meddosegi szakemberhez fordulnek (legfeljebb javitod a statisztikajukat egy gyors sikerrel, mas karod nem szarmazhat belole), igaz, en pancser nogyogyokat fogtam ki az elejen.

LeoneKép
Irj kerlek, eloszor azt hittem titkolsz vmit es azert tuntel el...

OrsolyKép
Balazs napra kepviselofank volt Orsoly modra, nem is mondtam. Emlekszem, multkori terhessegemnel is sutottem ezt 1x Kép

OrsiKép
Koszi Neked is a drukkot!!!

szoszi
szoszi

Sziasztok,

Noemi,

millio gratula, szoktam am "megfigyelo" uzemmodbol leskelodni utanad itt!!! Kép
Kihez jarsz nogyogyaszhoz? dr R, kozos ismerosunk? vagy mast valasztottal?
Nem akarok OFF lenni itt, ha van emailed kerlek irj!! Az enyem ugyanaz, es a profilomkban is bent van.
Puszi!!

Kép
nettke

Sziasztok csajokKép
Visszaolvasás és hozzászólás nélkül csak egy gyors bekukk és híradás magunkról.

Mint azt tudjátok Bálintnak szerencsére semmi baja nem lett a bogyóktól, amit valszeg le sem nyelt. Hétfő délelőtt már hazajöhetett a kórházból.

Én hétfő reggel bementem a kórházba egy sima ctg-re, ahol sajnos Milán pulzus száma magas lett és az én vérnyomásom is. Rögtön befektettek.
Nagyon rossz volt, mert Bálintot nem láttam vasárnap este óta, amióta elmentek a toxikológiára.

Hétfő este fokozódott a helyzet. Már a szülőszobán a szülőágyon feküdtem, ugyanis 190/120 volt a vérnyomásom és felmerült a császármetszés lehetősége.
Egy aneszteziológus és belgyógyász szakvémleménye alapján végül kaptunk 24 óra haladékot Milánnal, miszerint ha sikerül lenyomni a vérnyomást és tartósan alacsony szinten tartani, akkor még nem szednek szét minket. Ekkor voltam 35+3.
Kaptam böszme erős vérnyomáscsökkentőket, így 3 óra leforgása alatt 190/120-ról lement 110/70-re. Hétfő éjjel először félóránként majd óránként mérték a vérnyomásom és sokat voltam ctg-n.
Volt sokféle vizsgálat a sima méhszájtól elkezdve a nagy laborig, uh, flowmetria, biometria, ekg, vizelet stb-stb. Mivel minden negatív lett és a baba is jól szuperált, így már csak a vérnyomás sziontentartása volt a feladat.

Ma délelőtt elengedtek. Szigorú pihenés, vérnyomáscsökkentő szedés és 2 naponta kórházi kontroll (ctg, vizelet, vérnyomás) feltételekkel.

Kicsi Bálint kis hős volt, nagyon jól viselte anya hiányt, bár sokat emlegetett és a lakás minden részét naponta többször végig kellett vele nézni, hogy nincs-e ott anya, de igazán nem sírt utánam.
Tegnap délelőtt bejött a kórházba. Édes volt, és nem sírt, hanem szépen elköszönt mikor elindultak.

Milánt hétfőn 2610 grammra becsülték.

Arni hétfőn már lesz, de szülni nem csak mankóval rendelni.

Na megyek Bálintozni.
Puszi
Edit 35+6

Edit
Kép

Kép
reditke

Ági Kép a Kárpát utcába megyünk a 13. kerületben. Betöltött 16. hét lesz kb. Kép. Nagyon gyönyörű a kispasid, és milyen nagy! Gratulálok hozzá!!!

Cat Kép igen! Kiskrapekot mondtál kb. egy hónapja is Kép. Esküszöm, hogy legközelebb fizetek a megérzésedért, ha bejön KépKépKépKépKépKépKépKépKépKépKép

Szöszi Kép igen, engem is érdekelne, hogy a lányoknál is látszik valami? Különben hogy érzed magad?

Nettke!!!! Kép Úgy örülök neked! Már meg akartalak keresni, de mindig éjfél után sikerül a gép elé ülnöm és ... mindegy. Hívlak holnap! Tartozom egy látogatással is! Már egy éve nem láttalak Kép.
Puszi!

Képzeljétek, szülhetek rendesen, ha minden jól fog menni. Örülök neki! Három gyereket nem lehet császárral szülni nem? Mert én annyit szeretnék Kép. Hacsak nem iker lesz a következő kettő Kép. Azért még egy dokihoz elmegyek úgy május körül. Csigolyatörésem volt gyerekkoromban és elég vacak a derekam, ezért kért a nőgyogyim szakvéleményt a szülés miatt. Kép.

Na, eldugulok!

Puszi
Noémi és pocaklakó Kép
15+0 Kép
Vendég

Edit Kép remélem még bírjátok Milánnal néhány hétig, és Bálint is fel tud készülni a hiányodra. Szerencse, hogy nem szedett be semmit és vele is minden rendben. Vigyázzatok magatokra!
Vendég

Noémi Kép
3-t is lehet Kép ma már máshogy vágnak, ezért lehet. A dokim szerint 5ig semmi gond Kép
no, meg ha lesznek ikek is, akkor hamarabb meglesz a 3 Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Sziasztok!Kép
NoiKép
Lehet hármat szülni császárral!!! Én már kettőn túl vagyok. (Mindegyiket megpróbáltuk természetes módon is , de nem bírtákKép)
Ha most sikerül a baba, 100%, hogy császár lesz.A harmadikknál már nem szaban vajudni. Ez van.
Vendég

Sziasztok!
tegnap delben elkezdtem verezni, lefekudtem, Duphastone es bekonyorogtem magam egy huvelyi uh-ra a dokihoz. terhesseg nincs Kép, vagy nem is volt, vagy nagyon kicsi volt es elment vagy mehen kivuli.ha erosen vereznek vagy vmi mas bajom lenne a korhazban kell jelentkeznem. Tegnap este a teszt meg halvany pozitiv volt, ma reggel mar total negativ.
A doki szerint tegnap meg enm zarhattuk ki annak eselyet, hogy egy kicsi terhesseg es meg nem latszik es ott van valahol, de ma reggelre mar rendes menstruacios verzes-szerum van Kép, szoval sztem folosleges tovabb szedni a duphastonet.

hat ennyi, nem is ertem hogy gondolhattam, hogy ilyen siman osszejon Kép

szoszi

U.i: a baratnomnek tegnap megvolt a transzfer, mindkettot visszakapta, 7-8 sejtes allapotban Kép
szoszi

Szöszi Kép
Kép Kép Kép tudom milyen Kép
fel a fejjel, ami ment 1szer az másodszorra is fog!
buksisimi

a bnődnek meg drukkolok, szép manókat kapott vissza.

O.

Orsi
KépKépKép
icsilya

Szöszi Kép

Nagyon sajnálom! A következőnek sikerülnie kell. Ez volt a főpróba. Kép
Vendég

SzösziKép
Pont most olvastam vissza és drukkokat akartam küldeni, erre látom a hozzászólásod Kép
Sok erőt, nem elkenődni!!!! Nem kívánom, hogy még egyszer végig kelljen csinálnod, amit B-vel, de látod, annak is milyen kis tünemény eredménye van, úgyhogy nem feladni. hajrá!!!!

Edit
Kép

Kép
reditke

sziasztok!

szoszi: sajnalomKép de fel a fejjel!Kép

Orsi: kozben elolvastam, meg taliztunk is, mar nem irt a lany a harmasikrekrol, csak addig irogatott amig ki nem derult hogy sikerult a lombik.

Tali akkor mikor csajok?Kép

ja es a baby branch cipoboltokban 5000 penzert kiarusitanak elefanteneket, pabloskykat, kifuto modellek, inkabb tavaszi cipikKép kismeret akadt tobbfajta is, ha esetleg kell valakinekKép

o.
orsoly

SzösziKép
KépKépKép
Nagyon elszomorodtamKép
De igaza van Orsinak, ami sikerült egyszer, újra sikerülni fog!Kép

EditkeKép
Örülök, hogy rendben vagytok és hogy haza engedtek!Kép
Drukkolok, hogy pár hétig még Milán pocakbaba maradjon!KépKép

ÁgiKép
Tündéri Domi baba!KépKép
Mi is szoktunk így aludni!Kép
Hát a házimunka nekem sem megy úgy, mint régen, de nem idegelem magam rajta, most nem ez a legfontosabb!Kép Nem is főzök, de szerencsére ezt a munkát Apa szívesen átvállalta - na nem mindennap azé'!Kép

NoémiKép
Örülök, hogy jelntkeztél!Kép
Nagyon kíváncsi vagyok, vajon tényleg tökösöd lesz-e!Kép

Fütyihúzogatás:
Nekünk a dokinéni kéthetente nézi, ill. próbálja óvatosan felhúzni - egész szépen alakul, bár még azért le van kicsit tapadva.

Ja és köszönöm a vörösborral kapcsolatos véleményeket!Kép
Tegnap is hozott Apa egy nagyon tuti spanyol bort - isteni volt!!! (Boti meg jót aludtKép - na jó, nem biztos, hogy abortól!Kép)

Pusz, Zitus

Kép
Kép
zituska28

Orsoly Kép
hogy van a lány?
baby branch hol van? nekem pont jól jönnének a kicsi cipők, 19es meg 20 kellene.

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi: jol, nekem ugy tunt, ma mentek a Kaaliba megbeszelesreKép

mammut es Polus tuti, ott voltam, es szvsz mindket meretben volt cipiKép
orsoly

Humi! nagyon aranyosak!

Mi megint betegek voltunk, Orsinak arcüreg- és középfül gyulladása lett. Én meg csupa takony vagyok, persze most hogy Orsi pont meggyógyult. Mehettem volna végre dolgozni, de betegen nem akartam tatára hagyni most még.
Szóval végre csak összejött az a pár hónapos meló.

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen

SzösziKép
Nagyon sajnálom, de ne kenődj el, menni fog ez hamarosan.

A barátnődnek meg kár volt búsulnia, gyönyörű embrikéket kapott vissza!Kép

OrsiKép
Ott van tőletek 1 sarokra a Branch shoes, és nem ismered?KépKép

Cat

Cat
Kép
cateye

TALI: március 19.??? Jó mindenkinek?

Edi
edi

Cat Kép
melyik sarok???
komolyan nem ismerem Kép Kép

Edi Kép
szuper Kép jó, hogy vasárnap, mert szombat nekem nem lenne jó. de ez így tökéletes!

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?