Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!
Köszönöm szépen a válaszokat, csupa jót írtatok! Most megyek aludni, de majd megpróbálok részletesebben jelentkezni!
Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok,jó reggelt!Kép
Mano4!
Köszi kérdésed,jól vagyunk,mostanában egy szavam nem lehet Bencusra sem,tényleg szinte eszik-alszik!Szerencsére vége lett a nyügis időszakának,ugyhogy nagyon jól vagyunk!Az a baj,h. ilyen trutyis idő van és nem lehet kivinni őket hosszabb időre,bent a lakásban meg sokszor már nagyon unatkozunk!KépMég szerencse,h. Apa mindig csinál hétvégére valami programot és akkor kimozdulhatunk!Bencus pöttyei is elmúltak,állítólag a dokinéni szerint mosóporallergia volt!Kép
Férjed hogy van?Remélem még mindig ugy veszitek észre h. javult az állapota!Kép
Bettus!
Ezek olyan szép és mindamellett már nagyon fárasztó hetek amiben benne vagy!Tudom ilyenkor már azt várod,h. megszülessen babád,de hidd el aztán meg nagy nosztalgiával fogsz visszagondolnia pocakos napokra!Én sajna mindkét babcit túlhordtam,és most Bencussal ráadásul 3 hétig már nyitott méhszájjal voltam,de mégsem akart kibújni a kis Krapek!!!Mindenesetre az elvékonyodott méhszáj biztató,próbálj sokat mozogni,hátha kicsalogatja!Az hogy nem vettél részt tanfolyamon nem számít,ugyis majd mindent elmondanak,immáron csak Neked...
Köszi kérdésed,gyerekek jól vannak,csak már mehetnékem lenne és ehelyett bent kuksolunk a lakásban!KépMeg Lilla néha féltékeny Tesóra,nehéz vele ilyenkor szót érteni!Kép
Cooper,nagy gratula a kislányodhoz!Kép
Kicsit előbb szültél volna akkor találkozhattunk is volna!KépKépKép...vagy én később!!!KépKépKép
Hát igen,Lányok!!!Szerintem az Anideék Bencusának szempilláit és szemeit mindegyikünk megirigyelné!Nem semmi a kis pasas!KépKépKépKár,h. Lilla 2 évvel idősebb!!!!...bár ebben a világban már nem lehet tudni!!!KépKép
Dori!
üdvözlünk közöttünk!Kép
Lilluska!
Gyere nyugodtan dicsekedni,tényleg nagyon szépeka gyerköcök!KépAttól független,h. egy fiú egy lány nagyon hasonlítanak egymásra!!!Kiváncsi vagyok nálunk is meglesz-e ez a hasonlóság!Kép
Valaki írta az Apás szülést...Szerintem nálunk is ahány gyerek lenne annyiszor élvezné és élné át szívesen Férjem....annyiszor pityeregné el magát!(Hozzá kell tennem,h. azon kívül és soha nem láttam Férjem sírni!!!)Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom,h. bíztassan Párját,h. legyen bent ezen a csodáltos pillanatokon!!!!Kép
Andikám,mostanában csöndes vagy!Lefoglalnak a gyerekek???Azért puszi és gondolatban Veled vagyok!!!
puszka,mennem kell,mert még alszik mindkét Prüntyi és addig megreggelizem...(utánna ugysem tudnék!Kép)
lillaadri

Sziasztok!
Én tegnap voltam a Corában és tényleg rengeteg baba-mama cucc van. Pelenka, babaruha, mamaruha, popsitörlő, babakocsi, kád....szóval minden, ami kellhet.

Lilluska, Anide gyönyörűek a gyerkőcök.

Csak úgy megemlítem, én is Erzsike-rajongó vagyok.

Adrikám, minden nap olvaslak benneteket, de állandó kapkodásban vagyok. Most is sietek főzni. Amúgy minden rendben van. Citromfű teát iszom a depibogyó mellé és egész jól elvagyok.
Neked sem lehet azért túl könnyű, ha Lillus féltékeny.Miket csinál? Nekem kitalálták, hogy Áron hiperaktív, bár szerintem ez hülyeség. Azóta lenne pont hiperaktív, amióta Csaba megszületett? Tény, hogy tombol, de csak a féltékenységtől lehet, eddig jól érezte magát velem és nem volt ilyen égedelem szegény.
Mentek szánkózni?
Aranyos vagy, hogy gondolsz rám.
Puszi
Andi
andry

Miket csinál????...
Hmmmm,mindent ami tudja,h. engem idegesít!!!!Mikor elkezdem szoptatni Bencust akkor pisilnie kell,szomjas és éhes!Persze visszük wc.re(megjegyzem,h. addig Bencus teli torokból üvölt,mert rákészült a cicire és nem kap semmit)szóval ül a wc.n és 10perc kéretés után kiprésel 1 csepp pisit!Ha otthagyjuk egyedül üvölt,pedig van felllépője,le tudna jönni!Esetleg nem ő van a középpontban akkor legnagyobb fegyvere a wc.re menés,mert tudja,h.kivisszük!Eza leggyakoribb(igaz Anide?Kép!!!Utánna jön,h. lassan eszik ha hallja,h. Tesó sír...maradjak ott vele,ne vegyem fel Bencust!Volt olyan,h. direkt szétdobálta minden elől lévő játékát,h. én pakolhassam és addig sem Bencézek!Meg észrevettem,h. mindig ad valami feladatot...inni kér,csoki kell,játszunk,hozzam ide ezt meg azt...szóval hogy még véletlen se foglakozzak mással!Csak tudod ez nagy lakás és 4fős család mellett marha nehéz...
Meg szó szerint zsarol...ha nagyon sír mindig hány...(kiskori rossz szokás,majd kinövi)na most ha nem kap meg valamit elkezd bömbizni,leveti magát a földre és közli,h. hányni kell...tudja,h. attól megijedek és felveszem...
Soroljam még??????????????????????????????
Hirtelen ennyi!De azért édi kislány meg imádjuk,Apukája egyszerűen olvad Tőle,szóval tündéri,de ha valami nem úgy van ahogy ő akarja akkor vége mindennek!
Mondjuk nem bántja Tesót,inkább engem próbál lelkileg befolyásolni!
Hát így lennénk,de gondolom nálatok sem nagyon másabb a helyzet!KépAzért jól vagyunk és imádom őket,hiszen nem is lehetne mást csinálni olyan aranyosak!!!
puszka...még mindig alszanak!!!!KépKépKépYEAHHHHHHH
lillaadri

Akikről szó van: Kép

Kép

Jön a többi is, csak Manócska éhes!!! Kép

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Szóval:

Anide Bencus,Lilla és Adri Bencus!!!

KépKépKép
lillaadri

Igen, igen! Kép Nekem erre már nem volt időm!

De itt ám a többi is a tegnap estéről!!! Kép

Lányok és fiúk:
Kép
Adri, Bence, Anide, Bence

Fiúk:
Kép
AdriBence, AnideBence

Kép
AnideBence, AdriBence

Lilla:
Kép

AdriBence:
Kép

Írni persze megint nincs időm!Kép De mindenkinek nagy pussz! Kép
Adri hívlak du. Kép Kép

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Sziasztok!!! Nagyon jók a képek, édesek a babócák!
sampa

Sziasztok!!

Édesek a babák!! :-)
Megyünk Corába! Jó lenne, ha tényleg tudnánk vásárolni! Nem férek bele semmi ruhámba! :-)

Jó hétvégét!
Dóri

Kép
nagydora

Most néztem a Cora honlapot. Február 14- ig vannak baba- mama hetek.
www.cora.hu

Kép
nagydora

Adri!

Igyekszem sétálni így az utolsó hetekben, de annyira kemény felül a hasam, hogy szinte majdnem csak derékszögben tudok járni. Már olyan nehéz.

Amiket írtál a kislányodról az nagyon aranyos volt!
Gondolom azért egy idő után megérti, hogy őt is nagyon imádjátok, de addig még sok újat ki fog találni.

Nagyon drágák a babák!

Bettus
bettus27

Sziasztok!
Adri, nálunk ugyanez a helyzet. Állandóan apró bosszantásokat talál ki Áron, de általában csak akkor, ha szoptatok.
Szóval Anide-dal bababuliztatok?Annyira szépek a gyerekeitek. Ünnepeltetek valamit? Ti itt a babaneten lettetek összejárós barátnők?
Puszi
Andi
Ui. Csabi alszik, megyek aludni, kb. 3-ig.
andry

Sziasztok
már régóta akartam nektek mondani, hogy van egy olyan szolgálat, ahol a kisgyermekes családoknak segítenek babás gondokban, intézni valóban, lelki segítésben. Házhoz jönnek az önkéntesek, zömmel olyanok, akik szintén voltak kisgyermekesek. Sokszuor nincs nagymama, barátnő, testvér, akinek segítségével utól lehetne magát érni az ember lányának, aki tanácsaival bizonyos nevelési kérdéseket meg lehetne beszélni - más elmesélni, hogyan is működik bizonyos helyzetekben a gyerekem és más, ha valaki otthon látja, hogy működik.
A vezetőjét ismerem és emberileg megbízom benne. Az Otthon segítünk alapítványról van szó, az interneten is meg lehet találni őket. Én egy előadást hallottam velük és sajnálom, hogy akkor, amikor az én négy gyerekem kicsi volt, nem volt semmilyen segítségem, ők sem.
Hát ennyi az info. Jó pocakosodást, babázást kívánok: Nováky Rita
nováky_rita

Kedves Rita, köszönjük az infót. Én most kaptam egy telefonszámot, azt hiszem a vezetőjük mobil száma, éppen gondolkodóban vagyok, hogy kérjek-e segítséget tőlük, vagy sem.Õk vigyáznak is a gyerekre, ha elmennék itthonról 2-3 órára?
Andi
andry

Fogalmam sincs, de azt hiszem, ilyenekre is lehet őket kérni, egy telefont megér a dolog.
Rita
nováky_rita

Ha jól sejtem, Rita személyében, az egyik szülésznénit köszönthetjük!?

Azért ezt sem mondhatják el sokan, hogy a kórházuk dolgozói veszik a fáradtságot, hogy segítsenek nekünk egy internetes fórumon!!

Köszönjük Rita a segítséget!

A Corában iszonyat sok baba holmi van. És tényleg nagyon olcsó!!!!!
Szerintem nagyon érdemes elmenni!!

Jó babázást!!
Dóri

Kép
nagydora

Igen, a többiek megerősíthetnek, de rendszeresen olvaslak benneteket és ha valami olyan van, ami egy kicsit az én "asztalom" is akár a szülésznőség, akár a négy gyerekes anya oldaláról, akkor klaviatúrát ragadok.
Szeretettel: Rita
nováky_rita

Sziasztok lányok!

Meg tudja nekem valaki mondani, hogy szoptatás alatt ha megfázásos fejgörcsös állapotba jutok, mit lehet bevenni, ha egáltalán lehet? Vagy csak homeos cuccok jöhetnek szóba?

Algopyrin, rhinathiol Cold nem?

Köszi

Zsófi

cooper

Algopyrin+C-vitamin mehet.Azt hiszem ezek a megfázásra való porok nem ajánlatosak.
andry

Köszi akkor megrohamozom a gyógyszertárat, mert ki tudja, azért nem szeretném ha elhatalmasodna rajtam a takonykórKép)

Zsófi

cooper

Zsófi, mi is második hete szenvedünk.
Már köhögök is. Tök rossz.
Mielőbbi gyógyulást!
Andi
andry

Sziasztok!
Cooper! Nekem egy gyógyszerészbarátnőm a paracetamolos dolgokat is ajánlotta (Panadol), mert azt kis korban adják már bébiknek is. (ha még nem késő az infó Kép)
Jó, hogy vannak összejáró barátnők errefele. Egyébként nekem már az is eszembe jutott, mi lenne, ha valamikor, mondjuk már inkább tavasszal tartanánk egy nagy találkozót? Mondjuk a Margitszigeten? Érdekes lenne látni is egymást Kép Meg biztos jót dumálnánk élőben!
Képzeljétek, ma voltunk először babúszáson. Nagyon jó volt, mindenkinek csak ajánlani tudom a Pólus Hotelt. (XV.ker) Az oktató lány is aranyos. Először tornáztunk, megmelengettük az izmaikat, aztán zuhany és bele a vízbe. Egyelőre szigorúan a víz felett, de nyakig a vízben. Ide oda ringatózás, hason "úszás", és ilyenek. Mindne baba élvezte, Bene is vagy vigyorgott, vag yiszonyatosan koncentrált. Olyan aranyosan figyelt, nézte a többieket, vagy csak a vizet, a medencét. Láthatóna jobban tetzsett neki, mint az otthoni fürdés, pedig ott is sok vizet csinálunk neki. De ez aztán mégiscsak más. Utána enni sem akart, elnyomta az álom, aztán 5-kor megette a dupla adagot, de úgy kiszívta a víz, hoyg az esti fürdés után megint csak bedőlt az ágyba Kép
Puszi nektek, Rita, köszi az infót
Tünde

mtunde

Sziasztok!

Nagyon régen írtam ide, talán 10. hetes lehettem akkor. A munkám mellett olvasni sem volt időm benneteket, de mostmár úgy tűnik, hogy többet leszek itthon és vissza tudom olvasgatni az előzményeket. Remélem bele tudok majd folyni a beszélgetéseitekbe. Kép

Azért nagyon jó nézni, hogy milyen szép gyermekeitek vannak! Nagyon édesek a képek amiket feltettetek!

Jó éjszakát!
Dina

bdina

Sziasztok!!

Megint csak bekukk! Kép

Igen, mi Adriékkal itt a neten ismerkedtünk össze, aztán először AdriBence születése napján találkoztunk bennt a kórházban, mert mi meg akkor voltunk 6 hetes kontrollon. Kép Akkor találkoztunk Fruzsival is! Mindhárman Mészinél szültünk! Kép

Szerintem is jó ötlet egy tavaszi tali! Kép

Hétvégén Normafáztunk:

Kép Kép
Apák és a jány!Kép Adri és Bencéje

Kép Kép
AdriLilla AnideBence

Kép
Anide és Csaba (Bencus a kocsiban Kép, AdriLilla háttal Kép

Szép napot mindenkinek

Anide

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Jók a képek!
andry

Helló mindenkinek!

Májusra tervezünk egy margitszigeti kis sátoros ünnepséget, akkor van a nemzetközi szülésznő-nap. Akkorra is lehet időzíteni a találkákat:-)))
nováky_rita

Helló mindenkinek!

Májusra tervezünk egy margitszigeti kis sátoros ünnepséget, akkor van a nemzetközi szülésznő-nap. Akkorra is lehet időzíteni a találkákat:-)))
nováky_rita

Sziasztok,
én is mehetek majd a talira?:-)
andry

Sziasztok Lányok!!!Kép
Régen nem jöttem,de teljes lefoglaltság volt/van nálunk,bár most Bencus alszik!
Igen,minthogy írta Edina is,mi itt ismerkedtünk össze,itt lettünk barátnők!KépKépKép
Ez a tali nagyon szuper ötlet és szenzációs lenne ha a margit-szigeten rendeznénk,jó lenne ismét látni a régi arcokat!Kép
Csajok,nem vagyok elvált Anyuka,imádjuk egymást Férjemmel,ő is mindig Velünk tart,de a képeket cenzuráztuk Edinával...oka:titokKépKépKépKép
Esztikém,mi van Veled?Olyan ritkán jelentkeztél!Kép
Dina,üdv. újra a csapatban!KépMennyi idős terhes vagy akkor most?Ki az orvosod?Kisfiút vagy kislányt vársz?Kép
Tündi,olyan jókat írsz az uszásról,de sajna én le lettem tiltva mivel vesemedencegyulladáshajlamos mindkét Babánk!KépPedig Apa olyan szívesen menne Bencussal...
Jajj,Csajok!Szopi alatt Ti nem kezdtetek hízni?Tök jó voltam súllyilag a szülés után,mostmeg egyre csak repülnek vissza a kilók!KépBár Apa szerint nem gáz és teljesen jó vagyok igy,de engem azért igenis izgat!KépNincs erre valami homeós bogyó...(biztos nincs és most jól kinevettek,h. inkább sportolni kéne...dehát ez így lehetetlen 2 gyerek gondozása mellett)
Bencus sír...SKép:S!!!
puszka
lillaadri

Szia Lillaadri!
Nem veszetm el,olvasgatlak is Titeket,de nem tudtam hozzászólni,és egyébként is olyan lehangolt vagyok.Nem tudom az okát,csak van.
A fiam betegedett le hétvégén úgyhogy hétfőn dokinál voltunk csekély 2 és fél órát,utánna gyorsan ebédet produkáltam,majd késő du.Bogival voltunk az egyik barátnőmnél,aki mellesleg Bogi ovónénije volt,hazaérve vacsi,és vége a napnak.Tegnap kicsit csavarogtam,este peig szülői értekezlet volt a suliban,Háromnegyed 8-kor már itthon is voltam.Jó mi! Már majd elaludtam.Így a tegnapi nap is zsufi volt.Ma ugyan nincs semmi(Bár tegnap még úgy tűnt,hogy a mai nap is sűrű lesz,de szerencsére megválltozott a program)csak a szokásos mosás főzés.....
Hát lehet hogy ettől nincs túl jó kedvem!
Veletek mi ujsi?Mész mostanába Mészihez?
Biztosan jól telt a hétvégétek,irigykedve néztem a képeket!Mi már hónapok óta nem jutunk el sehová.Pedig már nagyon ránk férne!
Puszi
Eszti

[u=http://b/babafalva.hu]Kép[/url]
Kép
Kép
mano4

Szia Lillaadri!

Én is a Mészihez járó mamócákhoz tartozom Kép Épp tegnap jártunk nála a férjemmel.
A 33. hétben járok és úgy néz ki kislányunk lesz.

Kérdeznék tőletek valamit. Van köztetek olyan, aki vizesedett a terhessége alatt?
Nekem estére nagyon bedagad a bokám, tiszta víz.
Aggódjak? Ne aggódjak?

Szép estét mindenkinek!
Dina

bdina

Szia Dina!

Addig ne aggódj,amíg a vizeletedben nincs fehérje,amíg a vérnyomásod nem magas és amíg nem ugrik fel a súlyod hirtelen több kilóval. Azt hiszem 130-140-nél már figyelni kell a vérnyomásra. Méred minden nap?
Én is vizesedtem, alig ismertem rá a lábaimra.
Tudod egyél almát!
Andi
andry

Sziasztok!
Akkor május? Jó lenne! A szülésznőnap is jó apropó Kép Legalább találkozunk kedvenc szülésznőinkkel. Rita, miko ris lesz az? és mit takar?
Dina, én is vizesedtem... a cipőm sem jött rám, de semmi más tünetem nem volt. Azt mondták, só nélküli étkezés, stb segíte, de nem jött be, és még ízetlen is volt :D
Antaledi. A babúszást oktató csaj be akar szervezni valami ügynökösködésbe (persze szerinte nem az) téged is hívott ilyenre? Én ma akarom valahogy vissazutasítani, de nem engedte telefonon, muszáj elmennem személyesen.)
Sziasztok!
Tünde

mtunde

Sziasztok, a májusi szülésznői napról még nem mondok semmit, szervezés alatt van, de sok mindent tervezünk. Egyelőre még titok. Rita
nováky_rita

Jó reggeli mindenkinek és szép napot!
Máskor is volt már ilyen Babanetes találkozó?

Adri, mi van veled?
Mostanában keveset írunk lányok.
andry

Helló Lányok!

Tényleg nincs túl nagy forgalom mostanában!
Gondolom mindenki be van havazva.
Én most próbálom magamat összekaparni,idáig nem sok eredménnyel.
Mindenkinek szép napot!
Eszter

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!
Eszter: én is kapirgálom magam, aztán mégis csak itt bent ülök...
Remélem, nem szedtem össze semmi nyavalyát, egész nap olyan vagyok, mint akit fejbekólintottak.
Voltunk tegnap szülőszobát nézni - hát igen, terhesagy kihagy, két nappal elnéztem a dátumot, de így is bemehettünk Kép, legalább nem kellett tolongani. Egy nagyon kedves szülésznő vezetett körbe minket - sajnos a nevére nem emlékszem, rövid, fekete haja van, kék szeme, filigrán alkat, nem tudja valaki? - szóval élmény volt, én mindenkinek ajánlom. Éppen egyik szoba sem volt foglalt, így mind a hármat megleshettük. Kép Nagyon szépek a szobák, egyáltalán nem kórházi hangulat van, megnéztük, hova vezet a babócák első útja. Kettőben szobában van labda, egyben szülősámli. Remélem, a labdát ki tudom majd próbálni, de lehet, hogy ott majd eszembe se jut. Kép Jövő héten lesz előadás (Gyermekágy), arra is megyünk, de most már észben tartom az időpontot. Nálunk ismét zuhog a hó....
Szép napot mindenkinek!
Réka
sampa

Sziasztok Lányok!

KIs segítséget kérnék...

Bencusnak nagyon folyik orra,kicsi köhög is! Szegénykém olyan rosszul is alszik,hiába szívom neki éjjel-nappal!Szerintetek mit lehet csinálni ilyenkor?Láza ugyan nincs,de nagyon nehezen veszi a levegőt!Viszont érdekes,mert szopi közben cicit nem engedi el,szóval enni eszik.Lemértem hétfő este és azóta 300g.ot hízott tegnap estig...
Sterimart és Nasivint használunk.

Másik probléma,h. tegnap lemerült telcsim és mikor töltöre tettem,se szó se beszéd kiírta,h. pin kártya lezárva...pedig nem ütöttem el semmit,sőt esélyem se volt beírni a kódom.Kéri a Puk-kódot....Fogalmam sincs mi az,10 éve kaptam számom,papírok elvesztek,ha máshol nem költözésnél...
Ilyenkor mi a teendő?

Köszi segítségetek!
Most itt Bencusom kezemben,ahogy tudok írok még!!!!
Edinám,hívj kérlek majd itthon!KépHívnálak,de az összes tel.számom a telcsimben maradt!Kép
puszka
lillaadri

Szia Sampa!
Szóval érdekes volt a szülőszoba!
Engem is érdekel hogy hogy néz ki(nem mintha nem lett volna lehetőségem szemügyre venni már,csak az nem ebben a kórházban volt)lehet hogy rá szánom majd magam ,és én is elmegyek egyszer megnézni.Azért az nagyon jó,hogy nem csak a hagyományos szülőágy van,remélem ki tudjuk majd használni a sok lehetőséget.
Lillaadri!
Szegény Bence,fogalmam sincs hogy mit adj neki,én felhívnám a gyerekorvost hogy mondjon valamit,mert hát ugye jön a hétvége,és ügyeletnél nincs rosszabb.Azt nem értem,hogy tudják a gyerekek belőni a betegséget mindíg hétvégére!Persze ha nincs láza biztos nem olyan komoly a dolog,de a fene tudja,nehogy rosszabb legyen a hétvégén.
Én már jártam így a gyerekekkel.
Telefon témában:Hát... Talán próbálkozz a szolgáltatóval,bár nem hiszem hogy telefonon keresztül megadnának bármiféle azonosítót,talán személyesen.
Szerintem alakulóban van egy új telcsi!
Sok sikert,Bencének jobbulást!
Eszter

Kép
Kép
mano4

Sziasztok!

Ma betöltöttük a 16. hetet! Nem akarom elkiabálni, de két napja nincs émelygés! Ez annyira feldobott, hogy nem is voltam itthon. Végre mentem mindenfele, barátnőzni, ügyetintézni. Már nem nagyon bírtam a bezártságotKépHétfőn megyek AFP-re.Elérkezett az idő, hogy a saját nadrágjaim már nem jókKép)))))))

Szép napot Mindenkinek és jó hétvégét, gyógyulást és sok pihenést!
zsu

Kép
zsu11

Sziasztok!
Telefon: a szolgálattóhoz kell személyesen bemenni! De ugye a te neveden van a telcsi?
Szörcsögé. h anincs hőemelkedés, láz, akkor azt modnják, ez sima téli orrfolyás, bedurrannak a nyálkahártyák. Nekünk már 2szer volt. Cebion cseppet mondtak (C vitamin), ha láz van,akkor kell csak orvoshoz menni,lehet kivinni is (bár én nem tettem Kép), és Sterimar, ritkábban Nasivin.
Remélem segítettem, éselkerülitek a naygobb bajt. Nekünk azt mondták, van baba, aki egész télen ilyen Kép

Puszi mindenkinek. Egyébként lázba jöttem atalálkozástól, asszem ilyen még nem volt ezena fórumon Kép

Tünde

mtunde

Sziasztok!

Bár továbbra is csak ritkán nyilvánulok meg, azért rendszeresen olvasgatlak Titeket.

Az én érdeklődésemet is erősen felkeltette a májusi szülésznő találkozó... Kép Kép Kép

A másik fórumon, ahová rendszeresen írogatok, már volt 2 babatali is, az egyiken ott voltam.
Hát, nagyon szuper volt, mindenkinek csak ajánlani tudom!!!
Már mi is nagyon várjuk, hogy végre tavasz legyen, és a szabadban is meg lehessen szervezni a babatalikat!

Kép
kuha

Sziasztok !

Tünde ! Örülök hogy tetszett Bencének az úszás ! Majd azt figyeld meg hogy minden anyuka és baba is mosolyog, ez nekem olyan jó érzés volt. Nem kell megijedni a víz alá merüléstől sem,csak először fogsz nagyon izgulni. Olyan kis ügyesek, nagyon jól veszik az akadályokat. Sajnos mi 3 hete nem voltuni. Először -15C volt nem merem kivinni, most meg ő is másfél hétig orrfolyós volt.Azt hiszem hogy Nóráék amway-el foglalkoznak. Szerencsére nálam nem próbálkoztak be, ki nem állhatom az ilyen dolgokat. (biztos látszik a fejemen)Ha nem érdekel mondd meg nyiltan, az egyik ismerősömhöz is elmentek és 2 óráig traktálták.Egyébként nagyon aranyosak, de nekem ez nem szimpi
Lillaadi nem kell semmit tenned aSterimerral fújj az orrába porszívózás előtt hogy fellazuljon a váladék. Ha nincs láz, lassan de biztosan elmúlik.
Én is nagyon várom már a tavaszt, remélem tényleg összejön majd ez a találkozó.
Zsu, Réka szép pocakosodást !

Edina
antaledi

Sziasztok!
Telefon: a szolgálattóhoz kell személyesen bemenni! De ugye a te neveden van a telcsi?
Szörcsögé. h anincs hőemelkedés, láz, akkor azt modnják, ez sima téli orrfolyás, bedurrannak a nyálkahártyák. Nekünk már 2szer volt. Cebion cseppet mondtak (C vitamin), ha láz van,akkor kell csak orvoshoz menni,lehet kivinni is (bár én nem tettem Kép), és Sterimar, ritkábban Nasivin.
Remélem segítettem, éselkerülitek a naygobb bajt. Nekünk azt mondták, van baba, aki egész télen ilyen Kép

Puszi mindenkinek. Egyébként lázba jöttem atalálkozástól, asszem ilyen még nem volt ezena fórumon Kép

Tünde

mtunde

Adri,Sterimar+szívás+Euphorbium comp.homeopátiás orrspré a Heel cégtől.Azonnal segít. Csecsemőknél is alkalmazható és többször, nem csak 3*, mint a többit.Kipróbáltam magamon is. Én régóta ezt használom Áronnál és Csabinál is, azonnal elalszanak, rögtön kidugul az orruk.Kb.1000Ft.

Telefon: nincs meg az a papír,amiben annak idején a sim kártyád volt?Azon van a PUK-kód.
andry

Adriiiiiii!

Anide Bence Gergő

Kép

Kép
anide

Hello Zsu11!!
Gratula a betöltött 16.héthez... Mondtam, hogy vége lesz egyszer a rosszulléteknek.. Remélem már abszolút jól vagy. Az AFP meg jó lesz, meglátod..Kép
De komoly, már Te is itt tartasz!!
Nekem a következő a 28. héten lévő terheléses vércukorKép Hajrá vámpírok!
Puszi.
Satuk (25+6)

satuk

Sziasztok!!

Na, látom, nem csak minket "felnőtteket" kapott el a kór.
Mi is betegek voltunk a férjemmel, aztán a számítógép is elszállt... És ma jöttünk haza a nászútról!
Mondanom sem kell, tökéletes volt! :-)

Nagyon jól hangzik a májusi találkozó! Bár remélem, nem szól közbe a szülés! :-)

Képzeljétek, olyan jó volt, most a hétvégén nagyon- nagyon jókat ettünk. A kis Pocaklakó meg olyan randalírozást rendezett minden alakalommal evés után, mintha azt mondaná, kérek még!! :-)

Eszti!!
Hogy- hogy kórházat váltottál??

Nem tud valaki valamit a Kútvölgyis 4d- s ultrahangról???

Olyan jó nézegetni a képeiteket Anide & Adri!!

Jó gyógyulgatást!
Dóri

Kép
nagydora

Szia Dóri!
Ezt már én is tapasztaltam: ha eszek - főleg valami tejes vagy édes cuccot - akkor Bubu iszonyat mocorgásba kezd a pocakban KépAkkor nem csak képzelődőm Kép Viszont elértem a lélektani +10 kilót Kép , nem tudom, mennyi leszek a végére, az utóbbi két hétben egyszerűen MINDENT megennék :-O! Jobbulást a betegeknek!
Réka (33+1)
sampa

Sziasztok! A Kutvölgyi klinikába egy jo szülészeti orvost keresek. a segitségét elöre köszönöm.
katasz

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?