Sziasztok,jó reggelt!
Mano4!
Köszi kérdésed,jól vagyunk,mostanában egy szavam nem lehet Bencusra sem,tényleg szinte eszik-alszik!Szerencsére vége lett a nyügis időszakának,ugyhogy nagyon jól vagyunk!Az a baj,h. ilyen trutyis idő van és nem lehet kivinni őket hosszabb időre,bent a lakásban meg sokszor már nagyon unatkozunk!
Még szerencse,h. Apa mindig csinál hétvégére valami programot és akkor kimozdulhatunk!Bencus pöttyei is elmúltak,állítólag a dokinéni szerint mosóporallergia volt!
Férjed hogy van?Remélem még mindig ugy veszitek észre h. javult az állapota!
Bettus!
Ezek olyan szép és mindamellett már nagyon fárasztó hetek amiben benne vagy!Tudom ilyenkor már azt várod,h. megszülessen babád,de hidd el aztán meg nagy nosztalgiával fogsz visszagondolnia pocakos napokra!Én sajna mindkét babcit túlhordtam,és most Bencussal ráadásul 3 hétig már nyitott méhszájjal voltam,de mégsem akart kibújni a kis Krapek!!!Mindenesetre az elvékonyodott méhszáj biztató,próbálj sokat mozogni,hátha kicsalogatja!Az hogy nem vettél részt tanfolyamon nem számít,ugyis majd mindent elmondanak,immáron csak Neked...
Köszi kérdésed,gyerekek jól vannak,csak már mehetnékem lenne és ehelyett bent kuksolunk a lakásban!
Meg Lilla néha féltékeny Tesóra,nehéz vele ilyenkor szót érteni!
Cooper,nagy gratula a kislányodhoz!
Kicsit előbb szültél volna akkor találkozhattunk is volna!
...vagy én később!!!
Hát igen,Lányok!!!Szerintem az Anideék Bencusának szempilláit és szemeit mindegyikünk megirigyelné!Nem semmi a kis pasas!
Kár,h. Lilla 2 évvel idősebb!!!!...bár ebben a világban már nem lehet tudni!!!
Dori!
üdvözlünk közöttünk!
Lilluska!
Gyere nyugodtan dicsekedni,tényleg nagyon szépeka gyerköcök!
Attól független,h. egy fiú egy lány nagyon hasonlítanak egymásra!!!Kiváncsi vagyok nálunk is meglesz-e ez a hasonlóság!
Valaki írta az Apás szülést...Szerintem nálunk is ahány gyerek lenne annyiszor élvezné és élné át szívesen Férjem....annyiszor pityeregné el magát!(Hozzá kell tennem,h. azon kívül és soha nem láttam Férjem sírni!!!)Szóval mindenkinek csak ajánlani tudom,h. bíztassan Párját,h. legyen bent ezen a csodáltos pillanatokon!!!!
Andikám,mostanában csöndes vagy!Lefoglalnak a gyerekek???Azért puszi és gondolatban Veled vagyok!!!
puszka,mennem kell,mert még alszik mindkét Prüntyi és addig megreggelizem...(utánna ugysem tudnék!
)