Új privát üzeneted érkezett!

kétszer ment, kitöröltemKép

Anikó
pupi5

Rita,
jobbulást Majának!
Páhy Árpád
nem titokKép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Tegnap is ez lett volna az utolsó kör, és le akartak állni. Ezt tudtuk, mert amiatt hívtak minket a kikötői büféből. Képzeld mit szólnak azok, akik ilyenkor Dunakeszin várnak... Onnét akkor vissza kell menni az Árpád-hídig, aztán Szentendre, Tahi, és úgy vissza... Egyszer jártam úgy, mikor vasárnap este bedöglött a hajó. Az a gond, hogy mindenki azt szeretné, hogy minél tovább járjon a komp, mert ha körbe kell menni, az azért nagy kerülő. A bérlet pedig 24 ezer Ft, vagy van egy kisebb 16 ezres is. Képzeld el, hogy megveszed a bérletet, aztán mehetsz körbe, tankolhatsz a kocsiba ezerrel. Ha meg leállnak, akkor azért sípol a nép, hogy ennyi jégben még mehetnének. Szóval sehogy se jó. Ennyit különben még egy télen se kellett leállni, én ennyi jeget még nem láttam a Dunán (és főleg ekkora jégtáblákat), pedig ez az 5. telünk itt. De azért szeressük, és ilyenkor mindig az a jelszó, hogy most nem jön váratlan vendégKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Most kiviszem Miksát szánkózni, gyönyörűen esik a hóKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

halihó!!!

Tök jót aludtunkKép
Csak az a gond, hogy utálok ilyenkor babanetezni, mert baromi lassúKép
Hogy Ti milyen sokat írtatok fél nap alatt!!!!Kép

Szirom, nagyon durva ez a kompos baleset, tényleg szerencse, hogy senki sem volt rajta közületekKép
Képzelem szerencsétlen emberek mit érezhettek, amikor sodródott velük a komp.

Motiot, írtad egyik nap, hogy -5 centi lement, az tök jó, de annyiszor mondtam már, hogy sokkal nehezebb az izomsejt, mint a zsírsejt, lehet, hoyg ettől nem mennek a kilók lefeleKép
(én ezért nem tornáztam soha, kilós látványosságot akartamKépKépKépKép)
Gabinak is sokkal lassabban mentek a kilók a torna miatt.
A drasztikusat meg továbbra sem javaslom, tönkre ne tedd magad!!!!!!!

Roz, a 25 kilóból 20kiló 5 hónap alatt ment le, 1-es,2-es kódú kajákkal(semmi mozgással), aztán még 5 kiló szép lassan magától, akkor már nem csináltam olyan szigorúan, 3-as kaják is lecsúsztak.
Igaza van Sziromnak, nehéz küzdelem, de meg lehet csinálniKép
Baromi nagy elhatározás meg akaraterő kell hozzá.
Én most kisbabát várok megint, a 33. hetet taposom, és odafigyelek, hogy mit eszem, eddig kb.8,5 kiló a pluszom.Nem szeretném a 12-őt elhagyni.
Előző két terhességemmel kb.20-25 kilókat szedtem fel.

Anikó, javulást továbbra isKép
Rita , nektek is.
Olyan rossz a hányásos baci.
Én is úgy utálomKép

Ez az előtejci nem folyik ám, csak 3 cseppet kipréseltem, nem nagyon nyomkodtam, csak gondoltam kipróbálom.
Szóval nem ömlik patakokban, de talán lesz belőle valamiKép

Ja, március vége a szülés időpontja.
Úgyhogy még 7 hétig aggódhattokKépKépKép
Meg az utólsó héten, hogy miért nem jövökKép
Majd jól kicseszek veletek, nem jelentkezek, azt hiszitek, hogy megszültem, én meg majd itt vihorászok a gép előttKép
Oké????

Szirom, én is a gödöllői kertészet prosijában láttam a macska-jajt.

Most megyek ,Olivérnek kell uzsit adnomKép

Ildikó
vas

Na felebredtünk mi is, vagyis a szomszed felebresztett. Most mar egyre jobban pipa vagyok, lassan felmegyek es beolvasok a szemeteknek, mert ez mar nem normalis, amit müvelnek. Könyörgöm, nem csak ök laknak itt, hanem masok is, mi pedig gyerekkel. Kemény lakbert fizetünk azert, hogy itt lakhassunk, ugyhogy akkor meg mar legyen ertelme is, nem igaz? Huuu de ideges vagyok!

Otthon esik a ho? Itt az esö, ezert nem is mentünk setalni, pedig amugy szep idö van, kb +6 fok körül.

Ildi, tudom, hogy az izom nehezebb, mint a zsir, na de ennyire es ilyen sokaig? Ez azert tulzas!
Pajzsmirigyem a doki szerint rendben van, augusztusban nezte meg a doki, meg minden mas anyagcsere dolgot is, tehat elvileg rendben müködök. Nem tudom mi lehet, asszem megproalom megint a 90 naposat meg ah jo isö lesz akkor a futast rendszeresen, mert a tornatol itthon csak az izmaim erösödnek de a zsiregetes annyira szerintem nem valosul meg, mint mondjuk egy jo ora intenziv futastol. A 90 napos volt eddig az a kura, ami segitett. Összel hamar lement 5 kilo igy futassal. Remelem ez lehet a gond,hogy nem kardioedzest csinaltam eddig, hanem inkabb kondicionalot. Na azert csak kiagyalom en itt, hogy hol a gubanc, majd csak lesz valami.
MIndenesetre a jövö hettöl otthon enki tudok allni a futasnak, mert anyu vagy apu napközben vigyaz Abelre, vagy ha alszik, akkor el tudok menni, mert itt ugye nem tudom kire hagyni, nagy szar az egesz.

Ildi, te meg ne szorakozz itt velünk! Mi az, hogy te majd otthon röhögsz a gep elött? Azonnal tudni akarunk mindent, az elsö kis fajastol az utolsoig! Irgumburgum!

Nemtom mi van ma a rajkoval, de eddig meg alig evett. Talan az idö, vagy megint jön valamelyik foga? Mindjart megprobalok belediktalni valamit, de ketlem, hogy menni fog.

Na majd meg benezek.

Szirom, egeszsegedre valjanak a gyakorlatok! A kompra meg azert nem reagaltam, mert en sajna nem vagyok vele tisztaban, hogy ti hol laktok, hogy az a komp tegnap az volt, amivel ti is jartok! Szerencse, hogy nem voltatok rajta! A hideg is kiraz, ha arra gondolok, hoghy en esetleg ilyen helyzetbe kerüljek... Brrr!

Na most mar tenyleg mentem

MOtiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildi!

Nekem egy csepp előtejem se volt a terhesség alatt, aztán mégse volt semmi gond a szopival. 6 hónapig csak szopizott Miksa, és 1,5 éves koráig nyomta a vegyes táplálkozást. Akkor is ment volna tovább, de úgy döntöttem, hogy elég. Szóval szerintem igaz, hogy nem függ össze az előtej a későbbi szoptatással, de ha ez téged biztat, akkor vedd ezt nagyon jó jelnek!Kép

Kép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot!

Közben írtál. Tehát mikor jöttök?Kép

Én azt a szomszédot már rég kiosztottam volna. Nem szokásom szólni a szomszédoknak, de mindennek van határa.

Ilyen a hó nálunkKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, tudom, hogy semmi köze nincs hozzá, hogy van-e előtej, vagy nincs, de eddig nekem még sosem volt.
Csak úgy örültem ennek a 3 cseppnek egyik este.
Azóta sem próbálkoztam vele, nem is akarom nyomkodni.
Aztán majd meglátjjuk mi lesz.
Minden esetre már kitaláltam , hogy veszünk egy új ágyat a kisszobába, nem rácsosat, hanem egy nagy franciát nekem meg a picinek, és ott fogunk ketten aludni, és szopizunk egész éjjelKépKépKép
Persze Olivér , az anyfüggő csávó is ott fog aludni, csak 2 méterrel odébbKép
Apa meg egyedül a hitvesi ágyban , a 30m2-es szobábanKép

Motiot, én is kivágnám a szomszédot.
Itt is hó van Kép

Téynleg, mikor jöttök?
Megszervezünk egy nagy talit ,amikor itthon vagytok???
Legalább téged is megismerünkKép
És eldöntjük, hogy kell-e még fogynodKép, vagy csak tornázz továbbKépKép

Szirom, ez friss kép?
Aranyos Miksa nagyonKép, és milyen nagyKép

Jaj, a kocsiról még nincs kép, de ígérem lefényképezem OlivérestőlKép

Viszont most megyek, lehet, kicsit mi is kimegyünk.
vas

Persze Ildi, most fotóztam, amikor szánkóztunkKép Alig fér már bele a szánkóbaKép

Én egyébként kiságypárti vagyok, többek között az a parám, hogy a gyerek leesik az ágyról, vagy ráfekszem. Bár reggel 6 körül, az első szopinál én is mindig odavettem annak idején, és sose esett le és rá sem feküdtem, pedig visszaaludtunk mégKép Meg ha beteg volt, akkor aludt még velünk. De ha nem vagyok ott, nem merném a nagyágyon hagyni. Miksa még egész pici volt, amikor már bejárta az egész kiságyat, isten tudja hogy. Ha már együtt alvás, akkor nekem az elég szimpi, hogy a nagyágy mellé odatolják a kiságyat, és ahol érintkezik a két ágy, ott leengedik vagy leszedik a rácsot. Szóval csak visszagurítod a kölket a kuckójába. Közel van, de nincs veszélyben. Mit szólsz?

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, jó ötletet adtál, mi is kimentünk szánkózni. Kép
A két nagy baromira élvezte, én is, jókat csúsztunk, Adél viszont állandóan bőgött, nem nagyon csípi a hideget, a havat, az utcát, a délutánt, mittudomén mit... Szóval kicsit levett az akció értékéből, de azért megyünk máskor is. Képet sajnos nem tudok mutatni, arra már nem volt kezem Kép.

Pussz!

R

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

Na mégis egy kép, nagyjából így néztünk ki négyen egy szánkón:

Kép

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

A leghátsó vagyok én, az elnyomott az Adél...Kép Na visszavonulok...

Rita
KépKép
KépKépKép
75rita

<font color="0000ff">Sziasztok!

Csak nem sikerült írnom, amikor Zsoltika elaludt Kép Mert hogy elaludtam vele én is, és egyszerre ébredtünk fél 4-kor... Na mindegy! Aztán lementünk mi is szánkózni, mert még világos volt és egész enyhe idő Kép Ki tudja meddig lesz még hó? Ki kell használni, bár elég kevéske van nálunk, a járdákat meg egy csomó helyen felsózták Kép

Amúgy Zsoltika ma egy kis morci volt, rosszkedvű manó. Semmi nem volt jó, semmi nem tetszett... Még a szánkózás sem, csak ült a szánkóban zord képpel. De hogy mi baja lett??? </font>

Rita,
Zsolti sem csípte ma a szánkózást. Van valami a levegőben??? Jobbulást a gyerekeknek!!!

Szirom,
nagyon édes Miksa a szánkóban Kép Neki hogy tetszett a hó? A kompos sztori sem semmi, én nagyon féltem volna, amúgy sem érzek semmit biztonságosnak, ami nem az anyaföld. Tipikus bika vagyok Kép Egyébként ha nincs komp, akkor hogyan juttok ki a szigetről? Írtad, hogy körbement a párod, van valami híd is ezek szerint? Bocsi, nagyon tájékozatlan vagyok Kép

Ildi,
gratula az előtejhez! KépKépKép Szerintem nagyon jó, hogy jött, nekem is volt, valahogy ezt jó jelnek látom. Főleg hogy még eddig sosem volt ilyen. Levente nagyon helyes a koripályán, biztos jól fog neki menni! Én is imádok korizni Kép Zsoltika karácsonyra kapott korcsolyát a szüleimtől, de még nem voltunk vele sehol. Mondjuk szerintem ő még egyenlőre pici is a korizáshoz Kép

A kiságy-nagyágy témához még: szerintem az első hetekben nagyon jó, ha együtt fekszetek a nagyágyban. Jó a testkontaktus, a közelség, a sok-sok szopi. Viszont a kórház meg rossz ilyen téren, én emlékszem, hogy a picik nem alhattak együtt a mamák ágyában, mert a nővérkék féltek, hogy legurulnak... Persze ebben meg azért lehetett valami, mert azok az ágyak iszonyú keskenyek voltak, és jó magasak, tényleg nem szerencsés egyébként a szülészeten az ilyen ágy. Én a gátsebem miatt szenvedtem a magas ággyal, kész mutatvány volt felmászni.

Na de visszatérve: szóval bújjatok majd össze Natasával, amennyiszer csak hagy Olivér Kép Így szokjátok egymást.

Szegény Apa egyedül... De az viszont jó, ha legalább ő kipiheni magát Kép

Beszti,
nem gond, hogy nem tudsz naponta írni, teljesen érthető a gyerekek mellett. Én sem bírok már naponta jönni Kép Kitartást a tornához!

Motiot,
hülye szomszéd! A fogyira nem nagyon tudok mit mondani Kép Elképzelésem sincs, hogy miért nem akar beindulni a dolog. A legjobb tényleg az lenne, ha újra a 90 napost végeznéd és futnál, mert ha az már egyszer bevált, akkor biztosan megint jó lesz.

Roz,
én is üdvözöllek itt! Kívánom, hogy a plusz kilóidtól mielőbb megszabadulj, remélem hathatós segítség leszünk Kép

<font color="0000ff">Szomszéd-sztori: van nálunk egy új lakó a földszinten. Eddig soha semmi bajunk nem volt vele. DE: az idióta bepakolt egy bazinagy darts gépet a babakocsi tárolóba, két részletben. Namost a házban csak nekünk van még babakocsink, de egy csomóan ott tartják a bicikliket meg a szánkókat. Ez eddig nem is volt gond. De most, a bumburnyák földszinti úgy képzelte, hogy a darts gépek tetejére rakta a babakocsinkat, és én pakolgassam fel-le amikor használom.

Hát, nagyon ideges lettem. Mindez egyébként január elején történt, mármint a bepakolás, amikor hazajöttünk Szentesről, akkor konstatáltuk a helyzetet. Először is ugye kiderítettem, hogy kié a darts... aztán beszéltem a komával, akkor azonnal legyen szíves kipakolni a gépeket. Erre ő, hogy 1-2 hét múlva elviszi. Oké, ezen nem fogunk összeveszni, ennyi kényelmetlenséget én is kibírok. Igen ám, de 2 hét múlva sem tűntek el a vacak dobozok. Én ekkor újra szóltam, hogy most már vigye, ő meg, hogy nincs hová. Közöltem, hogy tegye be a lakásába, erre ő, hogy nincs hely. Hát a pofátlanságnak nincs határa! Mi az hogy nincs hely? Elvárja, hogy én meg emelgessem a kocsit, közben ott a gyerek meg a tenger cucc, amiket vásárolunk...

Persze a babakocsi nem nehéz, sima esernyőkocsi. Na de a tároló akkor is babakocsi tárolásra szolgál! Persze mindenki tehet be cuccot, amíg a babakocsit nem zavarja. legalábbis ez az én véleményem. Tudni kell, hogy a mi házunkban nincs lift, nyilván ezért is alakították ki ezt a tárolót... Azt is megértem, hogy ő mint lakástulajdonos is szeretné igénybe venni a tárolót, de akkor egyezzen meg valaki mással, biciklitulajjal, de ne velem toljon ki. Egyébként ez elég kicsi tárolóhelyiség, de szerintem kb. 10 esernyőkocsi férne be, ehhez képest én már majdhogynem kiszorultam onnan, hála a bicikliknek meg a darts-nak... Végül apukám és a férjem egymásra pakolták a két gépet, így éppen hogy befér a babakocsink. Megmondom őszintén, hogy első blikkre én nem raktam volna egymásra a cuccot, mert nagyon ingatagnak tűnt a dolog, de sikerült jól megcsinálni, nem fog leesni a gép.

Na és a tegnapunkról írok még pár sort: szóval ugye mentünk a kórházba tüdőröntgenre. Szerencsére kevesen voltak, hamar sorra kerültünk, és Zsoltika nagyon ügyes volt Kép A röntgen után a lelettel irány a doktornénink, kaptunk antibiotikumot, azt kell szednünk egy hétig. Ennyi az egész, Zsoltika már határozottan kevesebbet köhög, de azért még csúnyán Kép Viszont nagyon hiányolja a társaságot: a kis barátját, meg az alattunk lakó kislányt, no meg a játszóházat Kép De ha meggyógyult, megyünk is.

Azt hiszem, mindent leírtam, amit akartam. Jó kis regény lett Kép

Jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>

pgaboka

Anikó, küldtem képeket!

Gabi, végre jöttél! Jobbulást Zsoltikának! Dartsgépet vigyétek föl a lakásba, jó játékKép Akkor lesz helyKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom!

Húha, még jó, hogy nem voltatok a kompon.
Váratla vendég!Kép

Ildi!

Emlékeim szerint nekem a 3-ból csak egyszer volt előtejem, és mégis mindhármat szopiztattam. Tudtommal semmi összefüggésnincs. Inkább a mell méretének a változása az érdekes, de az is csak az első terhességnél. És azért a mama adottságain kívül sok függ a baba szopáskészségétől is. Nem elég szoptatni akarni, de a babának is akarnia kell.
Lehet, hogy írtad, de nálatok mi volt a gond?
Mi Hannával alszunk, bár most már időnként a kiságyában is töltötte az éjszakát.

Motiot!

A zsírégetéshez megfelelő pulzusszám kell, ami nem lehet se túl alacsony, se túl magas.

Gabi!

Minket engedtek a picivel aludni a kórházban is, csak egyedül nem szabadot aludni hagyni őket még középen se, akkor vissza kellett tenni a kocsiba. De azzal ellentétben, amit a kórházi napokról írnak sokan (rooming-in-ben nem lehet pihenni, mert valamelyik baba biztos sír a szobában), mi egész jókat aludtunk, talán pont ezért is.

Beszti

KépKép
KépKépKép
beszti

Sziasztok!

Gyönyörű nagy hó van, megyünk is majd ki! Igazából most nem nagyon van mit írnom, háztartási munkák várnak rám, úgyhogy megyek is, csak bejelentkeztem.

Még Gabinak, mert kérdezte: Tahiban van egy híd, illetve csak a Duna kisebb ága felett, tehát Buda felé lehet kijönni. Ez a másik oldalon épp Váccal lenne szemben http://lazarus.elte.hu/moterkep/

Képzeljétek, Miksa az előbb az ölembe mászott, és mellkastól bokáig vizes volt a ruhája. Elképzelésem sincs, mitől. Előtte 10 perccel kapott tiszta pelust és öltöztettem fel. Az itatója nála volt, de nem folyik, és letekerve sincs a kupakja... Tiszta hideg az egész gyerek mindenhol, és nem foglalkozik a kérdéssel, hogy elmondja, mi volt. Nem volt se a fürdőben, se a konyhában, azt láttam volna. Na, lett mit írnomKép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Jo reggelt, latom, ma megint nagy a forgalom....
Mondjuk biztos mindenki kint van szankozni. Itt halistennek elolvadt minden ho es jo kis "langyos" szellö fujdogal. Na azert a langyos az tulzas, de nem hideg. Bar biztosan lesz meg hideg itt is, de remelem, hogy mire visszajövünk, mar talan tavaszodni fog.

Szirom, mindig elfelejtem, szombaton repülünk haza es ket hetig leszünk.
Adok egy mobilszamot, amire lehet sms-t küldeni es akkor en vissza tudlak hivni benneteket otthonrol az esetleges tali miatt. Bar nem tudom, hogy a csalad hogy osztja be megint a programunkat. Azt tudom, hogy mar igy elöre lesz disznovagas, farsangi bal tanchaz, mozi stb. Jo, hogy mindig azt csinaljuk, amit akarunk, nem? De mar megszoktuk. Csak az a baj, hogy ilyen kethetes tura utan itt is kell ket het, mire kipihenjük magunkat. Na de moat mar lassan beleszolunk mi is, hogy ne mas szervezze meg a programunkat. En szeretnek pihenni is meg harmasban apaval egy-ket helyre elmenni, de eddig ezt nem lehetett. Sajnos. Vagy mindig volt velünk valaki, vagy el sem tudtunk szabadulni. Eleg sz..r helyzet, de ez van.
De azert en megprobalok minden tölem telhetöt, hogy esetleg összejöjjön a tali, vagyis inkabb ugy mondom, ha szerveztek, akkor mi is megprobalunk eljönni. Nem baj, ha apat is hozom? En nem ismerem ki magam nagyon feletek es egyedül nem nagyon merek nekiindulni.

Na nekem sincs egyebkent mondanivalom, ugyhogy megyek is dolgozgatni. Var a hazimunka engem is.

Puszi

MOtiot

Szirom, rajöttel közben mitöl lett MIksa csurom viz?

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok,

mi is kimentünk tegnap délután, egy kis vírus-gyilkolásraKép jót is tett!

Motiot,
nagyon örülök, hogy a pajzsmirigy kizárvaKépKép
Hazajövetel: Gondolom nagy a család és Nektek kell százfele szakadni, hogy mindenkivel akár csak egy kicsit is legyetekKép Bízom benne, hogy azért a talira el tudsz jönni.
Persze, ha lesz...Kép

Szirom,
megérkezett mindkét mél, csak fél óra különbséggelKép
KöszönömKépEgyik hely szebb, mint a másik. Árpi is bezsongott a képek láttánKép mondta is, hoghy kezdjek szervezkedniKép Majd kérdezgetlek még gy picit, rendben? Priviben persze, nem akarom a Lányok szemét fárasztani ilyenekkelKép
Kedvenc képem: Orfű, stég a két bottalKép gyönyörű a táj és az a nyugalom, ami árad a képről...na az jól tudna esni.
Az a -25 kg. előtti kép, ugyebárKépfantasztikus, hogy mennyit változtál! én eddig csak az esküvőit, meg a kutyásat láttam, hát azokon nádszálKép vagy! A helyedben állandóan felraknám (a topikba frissen érkezőknek), az előtte-utána képeket, mert ennél nagyobb bátorítást nem hiszem, hogy a szavak tudnak adniKépKép Tudom, hogy nem ezért küldted, meg nem erről szól..... de muszáj vagyok megjegyezni, nagyon jó ilyet látniKépKép

Ildi,
hát én biztos halálra aggódnám magam, ha eltűnnél szülés előtt egy héttel...Tessék csak gyorsan elárulni, hol is fogsz szülni? Amennyiben ilyen gonoszKép tettre készülsz, jobb ha tudom. Ha eltűnsz hívogatom majd a korházat, hogy megszültél-e már???? Ha bent se leszel lebuksz, hogy otthon röhögsz rajtunkKép

Rita,
hogy van Maja?
Megkérdezted a férjed?Kép

Gabi,
Zsoltika nagyon ügyes mindig a vizsgálatoknálKép
Most már csak vége lesz a betegségnek.
Szomszéd: barom! Szerencse, hogy megoldódott, de igazából neki kellett volna egymásra rakni és nem Apukádnak emelgetniKép

Hát íme,az ígért sexyKép fogyigatyó:

Kép

anikó

Anikó
pupi5

Sziasztok!

Csak egy pill, mer dógom van, de Anikónak akarom mondani, hogy azon a képen eléggé terhes voltamKép 18-20. hét, nemtom pontosanKép De én a terhesség ELÕTT híztam sokat, magam is meglepődtem, és kétségbe is estem, amikor kiderült, hogy 84 kg-val indulok. Az volt a parám, hogy 100 leszek a végéreKép De nem lettemKép Ez egyébként májusi kép, dupla nadrág, játszóruha, mert -2 fok volt hajnalban, és köd a víz felett.

És kérdezzél nyugodtan, ha tudok, segítek. Egy-két honlapot azért ideteszek. Nem biztos ám, hogy a többieket nem érdekliKép

http://www.orfu.hu
http://www.szalka.hu
http://www.obanya.hu

Én ilyen dimbes-dombos vidéken nőttem fel, ilyen helyekre húz a szívem, és nekem eléggé hiányzik most sajnos. Az uram persze megszerette, mert hát szép, nem?Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Ja,Szirom,
még valami nagyon fontos: tündéri MiksaKép nyugodtan frissíthetnél a profilodbam, mert u.olyan szép és édi még mindigKép
anikó

Anikó
pupi5

Anikó! De úgy bírom ezt a régi képetKép Nincs szívem kivenniKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

én itt úgy vihogok magambanKép ezt jól benéztem....
Szirom, ha most nem teszed fel ide azt a képet... engem hót hülyének fognak nézni, de tényleg nem láttam rajtad, úgy eltakar a ruhaKép és a köv. képen meg Miksa volt a járókában, nemtom mér egy időre tettem az egészet... Viszont így még nagyobb elismerésem, mert a szüléssel felszedett +kilóktól azért könnyebb megszabadúlni, mint a csak úgy felugrottaktól és még a szülési feleslegtőlKép
anikó

Anikó
pupi5

Szirom,
Miksa kép: megértemKép majd a ballagásiját felrakod...

nézem a honlapokatKép

anikó

Anikó
pupi5

Anikó! Nem teszem én, úgy nézek ki rajta, mint a saját öreganyámKép Mentségemre szóljon, hogy az ember hajnali horgászaton nem divatozikKép

Az elismerést kösziKép De az lett volna a legegyszerűbb, ha meg se hízokKép

Lányok, megígértem Miksának, hogy megyünk szánkózni, ha fölébredt, de +4 fok van, és olvad-csöpög mindenKép. Most itt vakarózok, hogy vigyem-e a vizes hóba. Levegőzni muszáj lenne.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Anikó! Még egy korábbi hozzászólásodhoz: valljuk be, nádszál én utoljára 4. elemiben voltam, és ez komolyKép Az esküvős képeken is 73-74 vagyok.

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom,
Nálunk is hét ágra süt a nap, a picik meg húzzák a lóbőrtKép
most akkor vízes-szánozni mentekKép ebből lehet hóembert építeniKép

anikó

Anikó
pupi5

Ja, meg ha eltalálnak egy ilyen hógolyóval, az olyan, mint az ágyúgolyóKép

No, mit szólsz Orfűhöz? Valamelyik felülről fotózott képen látszik, hogy a tóból milyen nagy rész körbe van kerítve a strandnak (a vízben is van kerítés, bér ez rossz szó rá). Olyan, mint ha egy medencét építettek volna bele a tóba. A horgászstégeken pedig az a szokás, hogy bár mindnek van gazdája, amíg nincs ott, el szabad foglalni. Ha jön, akkor persze az ember azonnal kotródik. De ez azért jó, mégiscsak jobb stégről pecázni.

Hát mindegy, kimegyünk...legfeljebb behozom, ha nagyon vizes leszKép

Sziasztok!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

nem is hógolyóztam soha a sulibanKép
helyek: már a Te képeid alapján is Orfű felé húzott a szívem, az lesz az első célállomásKép azután majd jöhet a többiKép

Jó levegőzéstKép

Többiek?
Ildi? Lesed a babákat....?KépKépBeindult a szülés a tavaszi topikonKép

anikó

Anikó
pupi5

Jó reggelt!!!
Na, most én vagyok az első, nem lehet egy szavatok semKép
Jólvan, no, nem foglak benneteket szülés előtt megszívatni, nyugi, csak vicceltemKép
Anikó, te meg utánam telefonálnál a kórházba?
De ari vagyKép

Tegnap délelőtt msotam, vasaltam, du.aludtunk, aztán tettünk egy hatalmas sétát, legyalogoltunk babakocsival a városba(kb 2,5-3km)volt egy-két komoly hóakadály, Olivér csak jajgatott a kocsiban,azt hitte kiborítomKép
Tök jókat röhögtem rajtaKép
Aztán haza már nem gyalog jöttünk, fatiék felszedtek minket, de előtte még bementünk gy.tárba, hogy veszek egy-két aventos dolgot szoptatáshoz, meg vichyt, meg ilyeneket.
Össze is válogattam mindent, erre mire fizetnénk közli a csaj, hogy nem is jó a kártyaleolvasóKép
Ma mehetünk vissza.
Persze a gátmasszázsolajam nem jött meg.
Aztán hazaértünk, gondoltam netezek egy kicsit Fábry alatt, de ezek megint rátelepedtek a gépre, 10-ig nyomták a stupid autós játékukat.
Mindjárt jövök.
vas

itt vagyok.
Kiborít ez a babanet, amikor elküldöm a hsz-t, mindig aztírja ki, hogy "a lap nem jeleníthető meg".Visszalépek, újból próbálkozok, megint ugyanez.Aztán megnyitom egy másik ablakban, és ott meg már látszik, amit írtam.Kicsit macerás , és az agyamra megy.
Ezt azóta csinálja, amióta egyik este elbarmolták a netetKép

Szóval este nem lett netezés.Helyette éjjel olan hideg volt, mint állat.
Képzeljétek leállt a kazán, amikor 4-kor felébredtem pisilni, tök hideg volt.Azt jelezte a barom gép, hogy nincs benne víz, és leállt.
Most várhatom megint a fűtésszerlőket.És a garázsban van egy nagy nedves folt a földön.
Szép.
Most javították meg!!!KépKépKép

Itt megint esik a hóKép
Szirom ,Orfűn egyszer mi is voltunk, de csak pár órára, Pécsen voltunk egy hosszú hétvégén, Levente kb.3 éves lehetett, és akkor jártunk ott.Tényleg szép kis hely, tök nyugis.Bár már ősz volt, de úgyis szépKép

Gabi, ez a darts-os pasi egy barom!!
Tényleg fel kellett volna vinni a gépét, hadd keresseKép
Zsoltika meg most már csak meggyógyul, sajnos ő sem kerülte el az antibiotikumotKép

Motiot, nektek aztán megszervezik a pihenéseteket(ha lehet pihenésnek nevezni), de azért jó lenne, ha egy tali összejönne.
Ha már nem is nálam, akkor Pesten kéne valami olyan helyet találni, ahol ennyien, esteleg pasistól , gyerekestől elférünk.Akár hétvégén is.Valahol, ahol a gyerekek is garázdálkodhatnak, olyan hely kéne, amit esteleg ki lehet bérelni pár órára.
Tudtok ilyet?
Mert ha esetleg pasik is jönnek, akkor már nálunk nem férünk elKép, sajnos.
Valami ötlet?????

Az együttalvásról még annyit, hogy én szeretem, ha ott szuszgnak körülöttem.
Lesz natasának kiságya, de az itt lesz a nappaliban.Az emeletre is akartam venni egy újat, de inkább a nagy matrac mellett döntöttem, én nem rakosgatom minden szopi után vissza.OLivérrel is úgy aludtunk 3 hónapig(vagyis amíg szopott).Ez addig bejött.Nem zavartam őt sem, hogy visszarakom, kiveszem , nekem se volt megterhelő, rá sem feküdtem soha, apát se zavarta, szóval tök jó volt.
Ha meg éjjel nem szopik, akkor majd megy a kiságybaKép
Így képzelem el.
Aztán majd meglátjuk mi lesz.
Így legalább a külön szobát megszokja.

Anikó, szexy a gatyódKép
(tegnap 2 baba is születettKépKépKép )

na, most megint megpróbálok egy elküldést.
Puszi
Ildikó
vas

Simán elküldte, ki ért ezt?????

Jó étvágyat mindenkinek a reggelihez!!!!!
Mi már túlvagyunk rajta(ha,nem is ezt ettükKép
KépKép
vas

Jo reggelt,
itt is szakad a ho es melle meg nagy a szel is, fujja rendesen. Holn apra is ilyen idöt mondt, tök jo lesz igy repülni, ha egyaltalan megy a gep. Bar biztos megy, csak szerintem kesni fog. Ez van. Mi mar csak ilyenek vagyunk. Mar most feltem apat, hogy egyedül jön majd csütörtökön es mi lesz, ha ilyen idö lesz? Mert ö fel a repülestöl. Azt mondta, hogy majd visz magaval laposüveget es teleissza magat felszallas elött. Ezt csinalta ket eve nyaron is, becsipve tamogattam fel a gepre, de legalabb nem felt. Tök jot röhögtem rajta.
Ma jönnek vendegek delutan, a hatam közepere sem kivanom most öket, de mar egyszer lemondtunk, nem akartam megint lemondani. De apanak el kell mennie, mert tegnap nem tudtunk böröndöt venni, ma kell megneznie mashol. Aztan meg nekem is el kell mennem egy-ket dolgot venni, ugyhogy szegeny vendegeket szerintem hamar ki fogjuk tenni. Nem szep, de azert ök is gondolhattak volna, hogy ha holnap reggel repülünk, akkor azert van meg dolgunk. Na mindegy. Ilyenek a nemetek.

Hat igen, az otthoni program mindig be van osztva es eppen az van megsertödve, akinel epp nem vagyunk. Mar nagyon utalom, mondtam is anyunak, ha ez most is igy lesz, akkor nem jövünk haza, hanem aki latni akar minket, azt szivesen latjuk nalunk. De ez mar tenyleg nem normalis, hogy semmit nem csinalhatunk ugy, ahogy szeretnenk, mert mindig beleszol valaki, vagy valaki akar velünk jönni. Utalom! Amugy meg olyen jo egy kicsit otthon lenni.

Egy telcsiszam, amire küldhettek sms-t:
0049-172-9077496
Mert en ugye nem nagyon leszek gepközelben es ha esetleg tenyleg lesz tali, akkor azert en el szeretnek menni, de miattam most azert nem kell szervezkedni, csak ha tenyleg jo mindenkinek.

Betegek jobban vannak? Többiek?

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Ildi, en majdnem ilyet reggelizek, csak a donut helyett tojasliköt kremmel töltött fankot fogok enni nyam-nyam

Motiot

KépKép
KépKép
motiot

Sziasztok!

Miksa se marad ki a takonyból, reggelre szegénykémet elöntötte. Úgyhogy ma nem megyünk sehová. Most azon gondolkodom, hogy egy hete lassan még csak emberrel is alig találkoztunk (jó, az én emberem hazahozhat mindenfélét), úgyhogy remélem, hogy inkább megfázás, mint valami vírus vagy baci. Mondjuk tegnap az a vizes ruha... Arra gyanakszom, hogy letekerte a varázsitató tetejét, aztán vissza is csavarta, amíg nézte a tápipiket. Csak akkor mér nem szól, hogy ráömlött 2 dl víz, döbbenetKép
Tegnap egyébként építettünk hóembertKép De nem hiszem, hogy kint fázott meg. Nem hűlt ki semmije, nem ázott be a ruhája, szerintem rendesen fel volt öltöztetve. És nagyon hideg se volt.

Motiot! Persze, hogy hozhatod apát, mér ne?Kép A családot meg kicsit le kellene állítani, pihenni menetk, nem aktív foglakozásokra. Nem úttörőtábor ezKép

Ildi! Nekem mindegy, hol van a tali igazából, de nálatok talán azért tűnik jobbnak, mert akkor neked nem kellene mozdulnod. Nálunk is lehet, de most ez elég macerásnak tűnik. Szegény Dundit (hajó) még mindig szerelik. Az ember megint körben indult el, bár most kiderült, hogy legalább Szentendrénél jár a kiskomp. Úgyhogy egy 30 km-t spórolt.
Naszóval tali: én el tudok képzelni egy játszóházat, mondjuk az állatkerti nagyon klassz, bár ott azért elég sokan vannak. De talán egy hétköznap délelőtt nem annyira. Dunakeszin sajnos megszűnt az a nagyon klassz, családi házas játszóház, az jó lett volna. Az Árkád tetején viszont van valami hely, egyszer régebben olvastam. Újpesten van valami ugrálós, nekem az rideg volt, oda nem szívesen mennék.
Még körülnézek a neten, jó? Vagy ha valaki tud valami jót, ahol mi leülhetnék, a srácok játszhatnának, szem előtt lennének, és nem kellene túl sokat rohangálni utánuk, az jó lenne!

Anikó! A gatyát nem is dicsértem meg, szépKép Tegnap csak ilyen félszavakra rohangáltam ide.

Többiek, hahó!!!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Motiot, fánk, aztán sírsz, hogy nem mennek a kilókKép

Najó, most ettem egy Balaton szeletetKép Véletlenül találtam ráKép

Pólushoz mit szóltok? http://www.polus.com/cikk.cmt?id=1050

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Szirom, elhiszed, nekem is az lenne a legjobb, ha nálunk lenne.
Csak azért gondoltam arra, ha esteleg pasik is jönnek,akkor kellett volna valami nagyobb füstmentes, játszós hely.
A játszóház sem olyan jó ötlet, mert ott tényleg sokan vannak, meg odaviszik a bacis kölköket isKép
De természetesen maradhat az eredeti verzió, én továbbra is szívesen látok mindenkitKépKépKép
Én délelőtt nem nagyon tudok már babakocsistól bevergődni Pestre, lehet hülye ötleteim vannak.
Így tényleg maradjon minden, ahogy volt.
(össze-vissza pofázokKép)

Motiot, tényleg, te fánkozol???????
Ejnye-bejnye!!!!Kép
Szirom, te meg balaton szeleted eszel???
titok:tegnap én is ettem csokit, Olivérrel betoltunk egy tábla milkátKépKép
Jól is esettKép

8,5 kilóval léptem át a 34. hétbeKép
Ez tök jó, mert a normális tartományba esek, 34.héten 9 kg a norm. plusz.
Van még egy hetem a maradék fél kilóhozKép
Csak az a gáz, hogy hétvégén mindig többet eszem, és elszállok, de aztán pár nap alatt meg normalizálódikKép
vas

Miksa csak takis, vagy van valami más baja is?
Olivér is borogat mostanában, tiszta kettyósKép
vas

Ildi! Csak takis, meg néha köhécsel, de eddig annyira talán nem vészes. Meg jön a foga, a hátsó nagyok, azzal is nyűglődik. Nem is nagyon akar enni, a fene tudja, hogy a foga vagy a torka miatt. De legalább láza nincs.

Ettem egy csokit, noKép De én nem panaszkodok, nem sírokKép

Nekem tökéletes Gödöllő is, csak gyógyuljon már meg mindenki! Cska valahogy téged kímálni kellene!

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Nem kell engem kímélni, nincs semmi bajomKépKépKép
Csak van bennem egy kiscsajsziKépKép
vas

Hi. Mindenkinek.

Itt vagyok csak olvasok egy kicsit. Ma rövid leszek mert csak fél órám van. Na majd írok

Márti
mártus

Szia Márti!

Most jöttem én is. Közben Miksának 37,5 baromira nyűgös már, de most elaludt. Enni se akar. Nagy menet volt az orrszívás, nem is sikerült teljesen kiszívni neki, de valamennyit mégis. De még törölni se hagyja az orrát, keni szét... ááá...

Most elegem van már kicsit nekem is. Az ember egész héten halálra dolgozza magát, szegény félhullán esik haza, lakás is úszik, én is tök fáradt vagyok...Kép

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Elszállt az egész írásom. Nincs időm újra írni.

Szirom este felhívlak majd.

Márti
mártus

Sziasztok!

...én is bűnöző vagyok: tegnap este(!) csoki fagyi nyakon öntve tejszínnel, úgy magában kicsit töménynek találtamKép

Ildi,
Kép már meg is van a korház neve (Cory táblája nem titkos)Kép
Gyógyszertár: na, ezért nincs nekem kártyámKép ez olyan bosszantó és akkor még Te menjél vissza terhesenKép
Annyira ügyesen tartod a kilókatKépKép fantasztikus! kibújik Natasa és egy gramm felesleg nem lesz rajtadKép Mit szól a férjed, hogy ilyen klassz felesége van?

Motiot,
ezek a vendégek tényleg nem a legjobbkor jönnekKép
Holnap már jöttök is! De jóKép
Ha szegény férjed csak a "fuvarozás" miatt jönne, szólj, mert Szirommal szerintem megoldjuk valahogy, hogy Te és Ábel beférjetek valamelyikünkhözKép

Szirom,
most meg MiksaKép szegényke. Dorinának se volt (sincs) valami nagy étvágya. Talán nem érzik az ízeket. Gyógyszert már adsz neki vagy vársz még?
Nagyon jól néz ki ez a játszóházKép itt bent lehet a szülő a gyerekkel vagy csak be lehet adni?

Tali: én is Ildinél preferálnámKép de ha a létszám miatt nem jó, nekem bárhol jó, csak legyen!

anikó

Anikó
pupi5

Ok!

De a vissza gombbal még megpróbálhatnád!

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Mennem kell felébredt, sírKép

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Visszasimiztem. Nem kap levegőt szegénykémKép

Anikó! Cebion cseppeket kapott, mást még nem. A mi dokink az ilyenre azt szokta mondani a telefonba, hogy: 1. ne vigyem oda, mert elkap még valamit. 2. orrszívás ezerrel 3. 38 fok felett lázcsillapítás 4. ha köhög, akkor Rhinatiol 5. ha 3 napon belül nincs jobban, akkor újra beszélünk, és új stratégiát alakítunk ki, ha viszont rosszabbul van, akkor azonnal hívjam.
Most nem hívtam, mert ugyanezt mondta volna.

Játszó: fogalmam sincs, a www.jatszohaz.lap.hu-n találtam, ha a Pólusra gondolsz. Szerintem be lehet menni, ilyen picikkel mindenhová beengedik az embert. Az állatkertiben még kávézó is van a szülőknek.

Megint sír, nem jövök többet

szirom

szirom, Miksa és Ede

Kép

Kép
szirom

Sziasztok,

de kár MártiKép

Szirom,
reméltem, hogy Miksa megússzaKép. Orrcsöpit bírja? az nagyon jó! Nálunk a Nurofen vált be, ha már láza is van gondolom Te is gyogyózod. (még ha nem is vagy híve, tudomKép)

Jobbulást!
anikó

Anikó
pupi5

Szirom,

Miksának (és a többi Tápipi rajongónakKép):
www.gribedli.hu 6.sor balról a másodikra klikkKép

anikó

Anikó
pupi5

<font color="0000ff">Hahó Lányok!

Megint elaludtam Zsoltikával... Kép Most pár szó, mert pakolnom kell. Úgy néz ki, holnap reggel utazunk Szentesre Kép Persze vasárnap jövünk haza. De az is lehet, hogy ott leszünk egész jövő héten, mert a férjem is betegnek érzi magát, és közölte, hogy ha tényleg összeszedett valamit, akkor mi inkább maradjunk Zsoltikával Szentesen, mint sem hogy elkapjuk.

Csoki, fánk, Balaton-szelet... Hmmmm... Kép Én meg raffaellot nyomatok Kép,</font>

Szirom,
Miksának jobbulást! Lehet, hogy tényleg csak a foga, reméljük Kép

Ildikó,
Te nagyon jól "hízogatsz" Kép Egyébként honnan tudod, hogy mennyi az optimális súlytöbblet? Van erre valami táblázatod? Vagy itt a neten találtál valamit?

Na és milyen autós játékkal nyomulnak a fiúk nálatok? A férjem is letöltött egyet a netről (ingyenes!!!), ennek a neve Track Mania Nations, és naggggyon jó! Imádom! Kép

Motiot,
jó repülőutat nektek, remélem a rossz idő ellenére minden rendben lesz! Na meg hogy nem késik sokat a gép. Szegény apa Kép Én is félek a repüléstől! Kép

Anikó,
köszi a gatyó fényképét! Majd nézek magamnak is ilyet Kép

<font color="0000ff">A földszinti tényleg egy nagy bumburnyák. Már rászóltam, hogy ne cigizzen a lépcsőházban, mert még a 3-on is, zárt (biztonsági, tehát vastag) ajtón keresztül is érezni a büdös cigiszagot). Úgy csinálja a fickó, hogy kinyitja ugyan a lépcsőház ajtaját, de nem csukja be maga után, csak ott áll a nyitott ajtóban, és bagózik. Ha már egyszer úgyis kiáll a hidegbe, miért nem képes bezárni maga után az ajtót?!!! De nem és nem. Már arra gondoltam, hogy minimum egy kakis pelenkát rakok a lábtörlőjére... Büdit büdiért, nem? Kép Csak azt sem szeretném, ha esetleg megrongálná az autónkat cserébe... Kép

TEgnap mi is hatalmasat szánkóztunk délelőtt és délután is Kép Nem is volt este nyafi, úgy elaludt Zsoltika, mint a pinty! Kép

No megyek pakolgatni, jó hétvégét mindenkinek!
Gabi</font>

pgaboka

Vissza: Mi, nõk!

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?