<font color="0000ff">Sziasztok!
Csak nem sikerült írnom, amikor Zsoltika elaludt
Mert hogy elaludtam vele én is, és egyszerre ébredtünk fél 4-kor... Na mindegy! Aztán lementünk mi is szánkózni, mert még világos volt és egész enyhe idő
Ki tudja meddig lesz még hó? Ki kell használni, bár elég kevéske van nálunk, a járdákat meg egy csomó helyen felsózták
Amúgy Zsoltika ma egy kis morci volt, rosszkedvű manó. Semmi nem volt jó, semmi nem tetszett... Még a szánkózás sem, csak ült a szánkóban zord képpel. De hogy mi baja lett??? </font>
Rita, Zsolti sem csípte ma a szánkózást. Van valami a levegőben??? Jobbulást a gyerekeknek!!!
Szirom, nagyon édes Miksa a szánkóban
Neki hogy tetszett a hó? A kompos sztori sem semmi, én nagyon féltem volna, amúgy sem érzek semmit biztonságosnak, ami nem az anyaföld. Tipikus bika vagyok
Egyébként ha nincs komp, akkor hogyan juttok ki a szigetről? Írtad, hogy körbement a párod, van valami híd is ezek szerint? Bocsi, nagyon tájékozatlan vagyok
Ildi, gratula az előtejhez!
Szerintem nagyon jó, hogy jött, nekem is volt, valahogy ezt jó jelnek látom. Főleg hogy még eddig sosem volt ilyen. Levente nagyon helyes a koripályán, biztos jól fog neki menni! Én is imádok korizni
Zsoltika karácsonyra kapott korcsolyát a szüleimtől, de még nem voltunk vele sehol. Mondjuk szerintem ő még egyenlőre pici is a korizáshoz
A kiságy-nagyágy témához még: szerintem az első hetekben nagyon jó, ha együtt fekszetek a nagyágyban. Jó a testkontaktus, a közelség, a sok-sok szopi. Viszont a kórház meg rossz ilyen téren, én emlékszem, hogy a picik nem alhattak együtt a mamák ágyában, mert a nővérkék féltek, hogy legurulnak... Persze ebben meg azért lehetett valami, mert azok az ágyak iszonyú keskenyek voltak, és jó magasak, tényleg nem szerencsés egyébként a szülészeten az ilyen ágy. Én a gátsebem miatt szenvedtem a magas ággyal, kész mutatvány volt felmászni.
Na de visszatérve: szóval bújjatok majd össze Natasával, amennyiszer csak hagy Olivér
Így szokjátok egymást.
Szegény Apa egyedül... De az viszont jó, ha legalább ő kipiheni magát
Beszti, nem gond, hogy nem tudsz naponta írni, teljesen érthető a gyerekek mellett. Én sem bírok már naponta jönni
Kitartást a tornához!
Motiot, hülye szomszéd! A fogyira nem nagyon tudok mit mondani
Elképzelésem sincs, hogy miért nem akar beindulni a dolog. A legjobb tényleg az lenne, ha újra a 90 napost végeznéd és futnál, mert ha az már egyszer bevált, akkor biztosan megint jó lesz.
Roz, én is üdvözöllek itt! Kívánom, hogy a plusz kilóidtól mielőbb megszabadulj, remélem hathatós segítség leszünk
<font color="0000ff">Szomszéd-sztori: van nálunk egy új lakó a földszinten. Eddig soha semmi bajunk nem volt vele. DE: az idióta bepakolt egy bazinagy darts gépet a babakocsi tárolóba, két részletben. Namost a házban csak nekünk van még babakocsink, de egy csomóan ott tartják a bicikliket meg a szánkókat. Ez eddig nem is volt gond. De most, a bumburnyák földszinti úgy képzelte, hogy a darts gépek tetejére rakta a babakocsinkat, és én pakolgassam fel-le amikor használom.
Hát, nagyon ideges lettem. Mindez egyébként január elején történt, mármint a bepakolás, amikor hazajöttünk Szentesről, akkor konstatáltuk a helyzetet. Először is ugye kiderítettem, hogy kié a darts... aztán beszéltem a komával, akkor azonnal legyen szíves kipakolni a gépeket. Erre ő, hogy 1-2 hét múlva elviszi. Oké, ezen nem fogunk összeveszni, ennyi kényelmetlenséget én is kibírok. Igen ám, de 2 hét múlva sem tűntek el a vacak dobozok. Én ekkor újra szóltam, hogy most már vigye, ő meg, hogy nincs hová. Közöltem, hogy tegye be a lakásába, erre ő, hogy nincs hely. Hát a pofátlanságnak nincs határa! Mi az hogy nincs hely? Elvárja, hogy én meg emelgessem a kocsit, közben ott a gyerek meg a tenger cucc, amiket vásárolunk...
Persze a babakocsi nem nehéz, sima esernyőkocsi. Na de a tároló akkor is babakocsi tárolásra szolgál! Persze mindenki tehet be cuccot, amíg a babakocsit nem zavarja. legalábbis ez az én véleményem. Tudni kell, hogy a mi házunkban nincs lift, nyilván ezért is alakították ki ezt a tárolót... Azt is megértem, hogy ő mint lakástulajdonos is szeretné igénybe venni a tárolót, de akkor egyezzen meg valaki mással, biciklitulajjal, de ne velem toljon ki. Egyébként ez elég kicsi tárolóhelyiség, de szerintem kb. 10 esernyőkocsi férne be, ehhez képest én már majdhogynem kiszorultam onnan, hála a bicikliknek meg a darts-nak... Végül apukám és a férjem egymásra pakolták a két gépet, így éppen hogy befér a babakocsink. Megmondom őszintén, hogy első blikkre én nem raktam volna egymásra a cuccot, mert nagyon ingatagnak tűnt a dolog, de sikerült jól megcsinálni, nem fog leesni a gép.
Na és a tegnapunkról írok még pár sort: szóval ugye mentünk a kórházba tüdőröntgenre. Szerencsére kevesen voltak, hamar sorra kerültünk, és Zsoltika nagyon ügyes volt
A röntgen után a lelettel irány a doktornénink, kaptunk antibiotikumot, azt kell szednünk egy hétig. Ennyi az egész, Zsoltika már határozottan kevesebbet köhög, de azért még csúnyán
Viszont nagyon hiányolja a társaságot: a kis barátját, meg az alattunk lakó kislányt, no meg a játszóházat
De ha meggyógyult, megyünk is.
Azt hiszem, mindent leírtam, amit akartam. Jó kis regény lett
Jó éjt mindenkinek:
Gabi</font>