Új privát üzeneted érkezett!

Ezúton is nagy gratula a rendezőnek és a szereplőknek is! És persze Nikinozsónak, mert nélküle a film sem születhetett volna meg! Annyira kiváncsi lennék, hogy azokban milyen érzelmeket keltett, akik közvetlenül nem érintettek a témában! Nagyon remélem, hogy sokaknak változtatja majd meg a szemléletét!

Szép álmokat mindenkinek! Holnap délután majd jövök mesélni!
Puszi,
Di_ti
di_ti

Jajjj de nagy a BOLDOGSÁG!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nmesokára jövök, csak fürdünk...
Viszont addig is betezsem ezt a képet:
Kép

Kizsó? Hasonlít a lánykádra valamelyest??? Kép

Na mennem kell, mindjárt jövök...Kép

KépKép
napsugaracska

Amneris!
http://index.hu/kultur/cinematrix/ccikkek/szemledij/
Legalul a dokumentumfilm kategóriát nézd!

ne tényleg jövök, mindjártKép

KépKép
napsugaracska

Sziasztok

Fantasztikus lehetet a tegnap este, köszi, hogy elmeséltétek. Időnként nyeltem a könnyeimet.
Nagyon sajnálom, hogy nem tudtam elmenni.
Remélem a filmet majd sikerül valahol megnéznem.

Nikinozso, gratulálok a filmhez.Kép

Di_ti, várjuk a híreket.

Gilice, merre jársz? Gondolom nagyon elfoglalt vagy, de ha van egy kis időd mesélj a lányokról.

Mindenkinek jó éjszakát.

Kép
Kép
atan

Sziasztok lányok!

Engem is nagyon feltöltött a tegnap este, sajnálom, hogy azzal a lüke minidisc-kel ennyit kellett foglalkoznom - ahelyett, hogy csak veletek foglalkoztam volna.

Holnap (szerda) 9:30-tól lesz Nikinozsó a Civil Rádió (FM98 Budapesten, www.civilradio.hu) vendége, ugyanebben a műsorban adja le kolléganőm azokat a riportokat, amelyeket Sünivel, Marcianyuval, Amneris-szel, és Bakó Antal énekművésszel készítettem. Annyira lefoglalt a technika, hogy teljesen szétszórt voltam, de szerintem a riportalanyok megmentették a helyzetet Kép (Stúdióbeszélgetésekhez vagyok szokva, két éve használtam utoljára minidisc-et, de azt a fajtát sokkal egyszerűbb volt kezelni.)

Ne haragudjatok, hogy ilyen későn szólok, meg hogy nem irogatok, és nem reagálok senkinek, de vasárnap éjjelig egy fordításon dolgoztam, most pakolunk ezerrel, mert szombaton költözünk, Kata nagyjából már kigyógyult a náthából, én még mindig nem tudok kijönni belőle, páromnak pedig középfül-gyulladása van. De egyébként Kép

GyeZsu
gyezsu

Sziasztok!

Annyira örülök, hogy találkozhattam veletek! Sajnálom, hogy keveset tudtunk beszélgetni, de remélem lesz alkalom bepótolni.
Az este fantasztikus volt!!!!!! Még most is a hatása alatt vagyok. Köszönöm nektek!
Amneris, gyönyörű hangod van! A tercett nagyon bejött.
Nikinozso, gratulálok a film sikeréhez!
Di_ti, nagyon izgulok értetek!!!
Csütörtökön megyünk a kórházba és maradunk míg a lányokat kiengedik. Ez hétfőn várható. Bízom benne, ha már foghatjuk, szeretgethetjük őket, gyorsabban gyarapodnak.
Búcsúzom, fényképpel és bővebb beszámolóval jelentkezem, ha már itthon leszünk!

KépKép
gilice

Sziasztok! Kicsit betegeskedtünk, de most újra itt vagyok! annyira jó titeket olvasgatni, no meg a képek...a férjecském is olvadozik! az őszi Gólyahíres találkozón voltunk, hatalmas élmény volt!akkor még csak a papírokat intéztük, de tudtuk, hogy jó helyen járunk. Pestiek vagyunk,a Gólyahírnél és az Alfánál is van sorszámunk december óta. A TEGYESZ-nél - ez a legviccesebb - 3870. sorszám körül vagyunk! azt nem értem, hogy több családnál 1 éven belül lett baba. hogy csinálták? azért türelmesek vagyunk...még várni is jó Kép
dési

Sziasztok!

Bocsi, hogy csak most írok.

Üdv. az újaknak!!!
A betegeknek gyors gyógyulást kívánok!!!

Egy kicsit a koncertről:

Nagyon izgultam, hogy milyen lesz majd......

Köszönet mindenkinek a csodás estéért!!!!!!!
A fellépőknek, a szervezőknek, Nikinozsónak, az Egyesületnek és a hálás közönségnek!!!!!

Annyira örültem ha kis időre is de tudtam veletek beszélgetni!!!
Nagyon szimpatikus volt mindenki és remélem tényleg lesz topic tali valamikor így mindenkit megismerhetünk.

Gondoltunk rátok is akik nem tudtatok eljönni, lélekben velünk voltatok!!!!

Amneris tényleg gyönyörű hangod van és nagyon jól állt a háziasszony szerep!!!!

A műsor nagyon színvonalasra sikeredett és igazán élveztem az előadást!!!!

Gratulálunk és köszönjük,hogy megnézhettük a Gólyamesét!!!

A film számomra egyik legérdekesebb része az volt, hogy megismerhettük egy picit a másik oldalt.
Köszönet jár a szülőanyának amiért felvállata a nyilvánosság előtt a döntését.

Mi még az örökbefogadás előtt állunk nehéz volt elképzelni, hogy miről is folyik a beszélgetés ezekben a nehéz percekben.
Tudom, hogy nincs két egyforma eset mégis közelebb hozott ahhoz, hogy megértsem mennyire nehéz helyzetek is előfordulnak.

Remélem később megvehető lesz dvd-n mert szívesen megmutatnám a családomnak, a barátoknak és a gyermekünknek is egyszer.

Ma már szerda van de még mindíg a héfői események lázában égek. Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikeredett!!!

Sok puszi mindenkinek!!!

Vicki
vicki

Sziasztok!
Mindjárt meghallgatom a műsort a rádióban.Kép

Az elmúlt napok nagyon felkavartak. Mind a múlt héten a Gólyamese, mind a koncert+tali, és a Gólyamesék cimű könyv is. Eddig türelmes voltam, de most eluralkodott rajtam a reménytelenség érzése... mikor jutunk a sor végére, és mikor mondja Gabika nekünk: van egy kislány, aki ránk vár. A napok annyira hosszúnak tűnnek, és a várakozás...Kép Na, jó, tudom, mindenki így van ezzel, úgyhogy nem nyavalygok!!!

A Gólyamesék című könyvből az rendített meg legjobban, ahogy az életetadó mamák aggódtak: tetszik-e a babájuk az örökbefogadónak....

Siminéni, jövő héten délelőtt benn leszel a munkahelyeden? Megyek oda és lehet, hogy találkozunk.Kép

GyeZsu, a cukorkád nem megy ki a fejemből. (Csak azért nem kértem, mert a 90 napos diétában szénhidrátmentes nap volt pont. (:... de azóta is bánom!)

Kelimoni, bocs, bocs, de nem csináltam egyetlen képet sem. A talira kicsit későn értem oda, épp felhörpintettem a kávémat,és már indultunk is!
Így lemaradt... de legközelebb Te is ott leszel, és Te biztos nem felejtesz el fotózni.Kép

Gabi

Kép
Kép
ggabszi

Ggabszi!
Most pénteken dolgozom 4-ig, jövő héten meg csak hétvégén megyek be. Remélem azért valamikor összefutunk.

Most lett vége a Civil rádióban a riportnak, a hölgy aki kérdezett nem volt valami felkészült az örökbefogadás terén, Gabika többször kijavította, hogy nem nevelőszülő, örökbefogadó.
Reni és Marcianyu nyilatkozatát meg kivágták.
Azért érdekes volt a riport azok számára akik nem ismerik a Gólyahír tevékenységét. Gabika kimerítően elmondta mindkét oldal részéről a teendőket.

Délután el kell vinnem a bőrgyógyászatra a lányomat, mert 2 napja még csak egy kis sebszerú valami volt a karján, tegnapra több piros valami is jött. Tegnap levittem a doktornénihez, azt mondta olyan mint valami csípés amit elvakart, de kenjem piros fertőtlenítővel. Hát reggelre még néhány kicsi is jött az alkarján, úgy döntöttem jobb, ha szakember látja. Délután viszem a bőrgyógyaszatra, most már nagyon kiváncsi vagyok mi ez!
simineni

Sziasztok!

Mit össze szenvedtem, mire be tudtam kapcsolódni a Civil rádió műsorának hallgatásába!
Nálunk itt vidéken nagyon rosszul lehet fogni (ehhez tudni kell, hogy Budapesttől kb.500 méterre lakunk Kép)
Végül interneten sikerült valahogy, de akkor már vagy 20 perce mehetett a műsor. Kép

Azért nagyon tetszett! GRATULA, NIKINOZSO! Lényegretörően és összeszedetten beszéltetek mindketten! Szerintem jó kis riport kerekedett belőle! Kép

Cak magamat ne hallottam volna viszont...!
Hogy lehet egy felnőtt (méghozzá jó nagyra nőtt Kép)nőnek ilyen kis "cérnapéter" beszédhangja?! Asszem, maradok az éneklésnél - ott az ilyen magas hang legalább előny! Kép

Lányok!

Lefotóztam a virágomat, a Sünike-féle emléklapomat, meg a szép ajándékot, amit Nikinozsóéktól kaptunk. Egyszerűbb, ha megnézitek, mint ha itt írogatom, hogy ilyen szép, meg olyan szép...

Tényleg Nikinozso!! Nagyon köszönjük, hogy ilyen szép emléket vihettünk haza! Persze a szívünkben is (ugyanis ilyen jóhangulatú jótékonysági koncerten talán még egyikünk sem énekelt!), de ez a kis üvegtál aztán végképp csuda!
Meg is beszéltük a csajokkal, hogy ahányszor ránézünk majd, ez az este, és a Gólyahír jut majd eszünkbe. Kép Nagyon kitettetek magatokért!! Mintha nem is az első ilyen alkalom lett volna! Kép Köszönünk mindent!

Szóval kép a kincseimről:

Kép

Szép napot mindenkinek! - Amneris -

KépKép
amneris

Még ide írnám az idézetet az emléklapból - olyan megható:

"Sorsod, mint sorsunk,
hasonlít és különbözik,
de egyben megegyezik biztosan.

Vártunk,
várunk és reméljük jobb lesz,
vagy legalább hosszú lesz,
mi hátra van."

(Komáromi János)

Csók! - Amneris -

KépKép
amneris

Rvan: Most olvasom, hogy Te is ott voltál a koncerten, hogyhogy nem találtalak meg? KépKépKép Pedig képzeld, még egy vadidegen házaspárt le is szólítottam, megkérdeztem a hölgyet, hogy nem te vagy-e, de nem te voltál... Hol bújdostatok? Kép

Gilice: Nagyon sajnálom, hogy Téged sem ismerhettelek meg Kép

Kizsó: De jó, hogy Te azért fotóztál!!! Köszönjük a képeket! Szörnyen mérges vagyok, hogy mi egyetlen képet sem tudtunk csinálni, pedig annyira szerettem volna Kép (a lányok pedig változatlanul nagyon helyesek!!!)
ildi_ko

A riportot én is hallgattam, a műsorvezető hölgy szerintem sem volt valami felkészült, de szerintem ez nem is volt baj-így a teljesen laikus gondolatokra reagálhatott Nikinozso... és a hallgatók többsége úgysem volt járatos a témában. De amikor Gabika neve nem jutott az eszébe...akkor azért felszisszentem. Meg volt több tévedés is-amit Siminéni írt fentebb.
A Gólyahír munkatársai Kép azonban nagyon frappánsan nyilatkoztak. A hangjukból nyugalom és megbízhatóság áradt.
Gyezsu riportjaiból egy volt az adásban , az Amnerisszel készült.
Kedves Amneris! Nincsen is "cérnapéter" hangod. A beszédhangod kifejezetten kellemes... az énekhangod, meg "tök jó"!
Siminéni, akkor jövő héten nem találkozunk . Kép

Gabszi

Kép
Kép
ggabszi

Sziasztok!
Én is hallgattam on-line az adást, bár csak részleteket hallottam belőle, mert a csajszit közben tízóraiztattam, aztán altattam. De Amneris Téged épp hallhattalak és meg is jegyeztem magamban, hogy milyen szép a beszédhangod (is). Az énekhangodat még nem hallottam, de abszolút hiszek a többieknek. Én is felkaptam a fejem arra, amikor a riporter hölgy nem tudta Gabika nevét, mert az rendben, hogy valaki laikusként nincs tisztában azzal, hogy ki nevelőszülő, meg ki öf. szülő, de hogy ne tudja a riportalanya nevét?! Remélem sokan hallgatták az adást, mert én úgy örülök, ha ez a téma szóbakerül, hátha oszlana a sok köd és előítélet.
Jiny: Köszönöm! Drága vagy!
Simineni: Mit mondott a doki? Ugye minden rendben? Szorítok, nagyon!
Marci anyu: Bár nem olvashatsz most Bennünket, de azért nagyon-nagyon gondolok Rád!
Dési: Ez a Tegyesz-es sorszám nem országosan van? Mondjuk még úgy is elég rémesen hangzik!
Boszi: Tudom, már rengetegszer írtam de az a törpe pasi tiszta apja!!!!!Hihetetlen!
Süni: Én is jól elérzékenyültem soraidtól. És köszönöm, hogy feltetted II. János Pál pápa szavait!
Gabszi: Minek Neked a 90 napos diéta? A táblazatbeli fotó alapján nem úgy tűnsz, mint akinek szüksége van rá! Amúgy én is benne vagyok, nekem ma szénhidrátnap van-ezt imádom!
Nagyon köszönöm, mindannyiótoknak, hogy velem vagytok! Nagyon félek és nagyon feszült vagyok, és a kislányom is érzi, de próbálok még többet mosolyogni, még többet vele lenni.
Na megyek, elkészítem az uzsonnát.
Hildus
Vendég

Sziasztok!
Üzenetek száma:1!

Köszöntök mindenkit a világhálón.
Van köztetek valaki, akinek 3 év körüli örökbebája van és a "megmondás" időszakát éli?
Szívesen cserélnék eszmét.

Üdv: egy Gólyahír-babás
rumfo

Hildus!
Inkább tisztítókúrának szánom, minden tavasszal belevágok a férjemmel együtt. Nagyon szeretem, nagyon kíméletes, eddig 1,5 kg-ot fogytam, de nem elsősorban fogyni akarok, és nem is 90 napig csinálom.
Egyébként nekem is szénhidrát nap van! Kép Kép A fehérje és a szénhidrát a kedvencem! (Ki tudja miért?? )
Simineni, írd meg mi van a kislányoddal. Lehet, hogy valami allergiaszerű?

Gabi

Kép
Kép
ggabszi

Kedves Lányok!

Megjöttünk! Meg volt a CTG és az UH is, és a kedves főorvos úr, azt mondta, hogy bár a baba nem nagy, de minden a legnagyobb rendben van! Kép Most már csak azért izgulok egy kicsit, hogy egészségesen és minden kötelező "tartozékával" együtt szülessen meg a mi kicsi fiúnk! Sajnos mivel, anyuka először a 20. héten volt orvosnál, ezért nem volt a tarkóredő mérés miatt fontos 12. heti UH-n sem, sem a koraterhes általános szűrővizsgálatokon, de azért nagyon remélem, hogy minden rendben lesz!
Jövő szerdán még lesz egy CTG, aztán meg már indulhat a nagy izgulás, hogy mikor is fog megérkezni hozzánk a gólya!

Puszi,
Di_ti
di_ti

Rumfo: Nekem 4 éves múlt a kislányom, akit örökbefogadtunk. Ha gondolod, írj!

Di_ti: De jó, hogy akkor mégiscsak volt egy UH! Múltkor azt írtad, hogy nem sikerült kiharcolnotok és csak CTG-k lesznek. Képet kaphattatok? És most már tuti, hogy fiú? Kép
ildi_ko

Sziasztok!

Szuperboszi: a herceged levett a lábamról!Kép Kép

Hildus: Remélem minden rendben van, kérlek jelentkezz!

Kizsó: Kép annyira imádom a gyerekképeket!Kép

Lányok: Bizti szuper volt a tegnap este, sárga vagyok az irigységtől. Pláne, hogy nekem tegnap még a derekam is becsípődött, de már alakul, és járni se tudtam, a térdem miatt, fogalmam sincs mi lett vele, valószínű a csavaroknál begyulladt a csont(mert azom is van)Kép

Napsugaracska: Musz bírni!Kép Deee Képzeljétek el 100%-os 5-ös lett a dolgozatom!Kép Kép A férjem kis maximalistának hív.Kép

Diti: Jaj, de nagyon izgi!Kép

Nikinozso: Gratulálunk a filmhez!

Lányok olyan új élményt és reményt és életet ad ez a topic nekem, ahogy olvasom a sok szép történetet, ahogy nézem a gyönyörű babákat. Mindig felvidulok. Kép Köszi mindenkinek!KépKép

KépKép
ancsúr

Rumfo, nekem most múlt három éves a fiam, és mi is most akarjuk elmondani neki. Illetve eddig sem titkoltuk, mert voltunk vele a csecsemőtotthonban többször is, és mondtuk neki, hogy ő ott volt pici baba, de még nem kérdez ezzel kapcsolatban.

Kép
Kép
atan

Rumfo,nekem kettő háromévesem van, ráadásul egy helyről hoztuk Õket, de nem egy időben.
steiff

Ildi_ko! Hát most meg éppen a főorvos küldött le minket UH-ra ?! Kép Képünk az sajnos most sem lett, mert nem volt film a gépben, de talán jobb is így, mert anyukának csak a szívét fájdította volna (ő szerette volna a képet eltenni). A nemét most külön nem ellenőrizték le, de mivel mi lány névvel is készülünk és a ruhácskák is elég semleges szinűek, nem érhet minket nagy meglepetés! Kép

Puszi,
Di_ti
di_ti

Diti: Ez olyan jó!Kép Bizti tele van a szíved már mindenféle érzelemmel. Persze tudom szeretettel. De mégis ez már olyan izgalmas.Kép

KépKép
ancsúr

Sziazstok!

Bocsánat, de az este úgy elaludtam, hogy hajnalban a nappaliban tértem magamhozKép

Nagyszerű, hogy a filmnek ilyen nagy sikere lettKép)))
Gratulálok mindenkinek hozzá!!!
Idusáékat nem érem el ezügyben, pedig biztosan angyon örülhetnek neki, és szerettem volna nekik is ezt elmondani!!!!
Mindenkinek jó filmnézést!!!
Kép

(Egyébként nagyon érdekes, akik már fogadtak örökbe nyíltan, szerintme azoknak teljesen más érzések kavarognak a fejében a látottak alapján... Én pl. pont az elején kezdtem el sírni, utána már csak hasonlítgattam a mi történetünkhöz... Persze Lili csodálatos, és ugynaolyan boldogság a vége minden történetnekKép Legyneke nagyon boldogok!!!)

Én is remélem, hogy az embereknek változni fog a szemléletük, legalábbis nagyon jó lenneKép))
Ma is megjegyezték, és szinte nap mint nap megjegyzik, hogy mekkora szerencsénk van, hogy ilyen gyönyörű gyereket kaptunk! És a végére tartogatják: Jól jártunk...
Hát nem tudom... Nem érzik az emberek, hogy ez a dolog nem erről szól, és hogy nem lehet rosszabbul járni, mint egy terhességgel...
Meg hát egyáltalán... Na nem húzom fel magam inkább...
A másik aranyos megjegyzés, hogy mi milyen rendesek vagyunk, és milyne nemes lelkek, hogy felvállaltunk egy gyermeket... Hát nem értik, hogy ez az egész nem azért van főleg...
Mi szeretetből és a gyermek utáni vágyunk miatt, azért hogy Boldogok legyünk, és hogy a mi kisbabánk is Boldog legyen... áááá nem is folytatom...

Én is sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni az esten... Sokat gondoltam rátok!!!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat, feltöltődtetek!!!
És örülök, hoyg jól estek az ajándékaink, vagyis a megemlékezésünk...

Ancsúr!
Én is gratulálok a jó jegyekhez... Mondjuk nekem van 2 tantárgyam amit görgetek tovább, de asszem 18 tantárgyból ez belefér... És hát ebben a félévben szinte csak vizsgázni jártam a suliba. Nekem is lett 5ösöm, de sok vegyeske isKép

Rumfo!
Üdv köztünkKép
Nekem még picike a kisfiam, vagyis 5 hónapos már... Mi folyamatosan mesélünk neki erről... Ti még nem hiztátok szóba a dolgot? Vagy neki már természetes az egész és azért nem érdeklődik... Nem lehet?

Diti!!!

Jajj de jó!!!!!
Drukkolok anyuci, hogy mihamarabb egészségesen megölelhesd kisfiadKép Aki még olyan kis védtelen lesz, aztán pár hónap és nagy csibész!!!!Kép

Sajnos az adást én sme hallottam, pedig a neten próbálkoztam, de nem jött beKép((

Amneris!
Igen, nagyon megható idézetek!!!
(De nekünk megvan minden e-mailbenKép)

Tényleg jó volt titkolózniKép És olyna jó volt, hogy mindent közösen megbezséltünkKép

Ildikó, sajnos az ilyne megtörténik... Nme haragszunk, nincs miértKép Te aztán kitettél magadért egyébként is!!

Ja, csatolok 1 képet Noriszról, és arról hpgy milyen boldog velünkKép)) Sajnos nem lett éles a kép, de a lényeg ott van, ugye? Kép
Kép

KépKép
napsugaracska

sziasztok lányok !

Most kicsit kibújok az olvasó üzemmódból Kép

Diti: ez már nagyon izgi Kép Nagyon szorítok nektek hogy minden rendben, simán menjen KépKép

Lányok
Kicsit irigy vagyok a hétfői talitok meg koncert miatt(bár bevallom az opera nem igazán az én műfajom) de Amnerist és párját szívesen megnéztem volna a személyes ismeretség miatt is (közös tanfolyam ).
Sajnos mi műszakban dolgozunk és éppen délutános voltam mivel egyedül vagyok még szabit sem lehetett kérni KépKép

remélem szerveztek még topik talit ahova eltudunk menni KépKép és gyönyörködhetünk a sok szép babában .

Mosi:
Az hogy beszéltünk még nem ment fel az e-mail alól KépKépKép

Naninga
naninga

Amneris!
úgy tünik egy környéken még a rádió is egyforna, nekem is jó 20 perc keresgélés után az interneten sikerült meghallgatnom az adást. Nagyon szép a beszédhangod is, csak a saját hangod visszahallva mindíg másképp hangzik.
Diti!
Drukkolunk, hogy minden rendben legyen a babával.
Napsugaracska!
Noriszon tisztán látszik, hogy milyen boldog és kiegyensújozott baba. És nagyon szép!
Hildus!
Gratulálok a vizsgádhoz, nagyon ügyes vagy!
Ggabszi!
Majd legközelebb, ha arra jársz találkozunk.
Üdv az újjaknak.
Süni, kelimoni, hol vagytok.

A lányom valami olyan virust szedett össze mint a bárányhimlő, de mivel már volt bárányhimlős egy sávban a karján jött csak ki. Valami igen erős gyógyszert kapott amit 5x egy nap kell szedni. Én ilyenről még nem is hallottam, de mindíg tanul az ember.
Szép estét mindenkinek!
Simineni
simineni

A rádió műsor 30 perccel hamarabb indult, és az elején adták le Marcianyuval és Renócával készített interjut.

Elkeserít a mai Blikk!!!
nikinozso

Hát ez tényleg gusztustalan, mármint ez a Blikk-cikk Kép

http://www.blikk.hu/cikk.php?cikk=33361
Itt tudjátok elolvasni.

Én meg még azt nem értem, hogy miért kevernek bennünket folyton össze a nevelőszülőkkel??????
ildi_ko

Bulvár...
A cikk pár szavas, zanzásított, egyáltalán nem adja vissza a film megrendítő lényegét.
Azt hiszem a cikket író hölgy talán nem is látta a filmet, nem érti és nem is akarja érteni a "mozgatórúgókat". Úgy tűnik,csak egy letudható feladat volt számára;vagy csak a cikkterjedelem meghatározottsága eredményezett ilyen remekművet? Kár!Kép

Kép
Kép
ggabszi

Én már regisztráltam magam, hogy írni tudjak nekik!
Elég "jól" kiszedték a száraz, embertelen lényeget! Hihetetlen!!! Azt hiszem, tényleg nem látta a filmet, aki írta a cikket!!!

Kép
rayo

Nekem is furcsa érzésem van ezzel a Blikkes cikkel kapcsolatban... - de nekem inkább az, hogy pont a filmből vett információkat gyúrta át a szerző, minha ő készített volna egy riportot velük.

Ez csak azért ijesztő, mert elhangzik benne, hogy megtalálta és meginterjúvolta a szülőanyát, ami ijesztő lehet annak, aki hasonló sorsú és épp hogy el akar rejtőzni a titkával!

Annyira úgy érzem, hogy egy számítógép mellet, a filmben elhagzó szavakat átgyúrva egyetlen "újságíró" eszkábálhatta össze ezt az irományt! Kép
Persze lehet, hogy tévedek, de hogy nincsen rendjén ez így, az biztos!

KépKép
amneris

Sziazstok!

Bezséltem Idával...
Jól vannak nagyonKép

Sajnos még nincs internetük...
Felvázoltam, hogy mi is van a Blikk oldalán kb... az egészet nem mertem...
Igazából tudta, hogy lesznek ilyenek is... Hál' istennek nem olvassa a buta emberek hozzászólásait!!!!
Sajnos ugyanez a jelenség a mi hátunk mögött is zajlódhat, és hát eléggé lesújtó számomra, hogy milyen emberek vannak.

A Blikkben megjelent cikket tudták, csak tegnapra mondták nekik.
Azt hiszem, nem sejtették, hogy a hangvétele kicsit fura!

Mnenem kell, makd még jövök...

KépKép
napsugaracska

Ja, és mondtam neki, hogy a topicon sokan gondolnak rájuk, és visszaválaszolunk a buta embereknek!!!
Kép

KépKép
napsugaracska

Ildikó!

Aranyos vagy, hogy így kerestél minketKép
Jobb oldalon ültünk, elölről kb. a 4. sorban. Én is szerettem volna veled beszélni, de talán be tudjuk pótolni az áprilisi találkozón. A találkozóra jöttök majd?

A Blikk cikk az én tetszésemet sem nyerte el. Nem a lényegre helyezte a hangsúlyt, sajnosKép

Simineni!
A kislányodnak mielőbbi gyógyulást kívánunk! Tényleg mindig megjelenik valami új nyavaja, én sem hallottam még ilyenről.

Napsugaracska! Édes nagyon a kis Norisz. Párom is elcsodálkozik mindig a képein, hogy mekkorát nőtt a találkozó ótaKép

Di_ti!
Örülök, hogy minden rendben van a leendő babócátokkalKépAzért nagyon jó lehet nektekKép, már alig várom, hogy mi is ott tartsunk.

Atan, Steiff, Rumfo, Ildikó!
Szerintem itt is leírhatnátok, hogyan mondtátok el a piciknek, hogy örökbefogadtátok, szerintem ez nekünk, leendő anyukáknak is érdekes lenne, jó lenne tapasztalatokat gyűjteni tőletek!

Kép
rvan

Elolvastam, elkeserítő és felháborítóKép
Hogy merészeli ez a nő leírni, hogy megkereste a szülőanyát?
ráadásul magyarország legolvasottabb napilapja...
Sajnos, ez minősíti az átlagmagyar kulturális állapotát isKép
mera

Sziasztok!
Én sajna még nem láttam a filmet, de a cikk valóban érzéketlen! Ahogy a hozzászólásokat olvasgattam pedig újra felötlött bennem, hogy rengeteg a sötét ember...
Engem is érdekelne, ki hogy mondta el a picurkájának az örökbefogadás történetét, szerintem mindannyiunknak sokat segítene, ha hallanánk a másik történetét!
Ja! És mégegyszer is köszönöm a szíves fogadtatást!
pirinyocska

Lányok!
Én már a hajamat tépem, gyertek és olvassatok...
http://www.blikk.hu/Cikk_hozzaszolas_index.php?id=33361

Kép
rayo

Ne csak olvassátok, írjatok is!!!
nikinozso

Sziasztok!

Az újságcikkel kapcsolatban Amnerissel értek egyet. Szerintem az újságírónő kiollózta a film egy egy szavát és össekavart belőle valamit, de hogy ki az életadó,kik Idusáék, mi is a nyílt örökbefogadás arról halvány lila gőze sincs. Érzelmi tartalom pedig 0.

SiminemiKép
Lánykádnak jobbulást!
Nem tűntem el, csak tegnap töltődtem a mai napraKép Nyílt napot tartottunk. 8-tól délig benn volt néhány szülő a csoportban. Nagyon jól sikerült. Volt aki meghatódva köszönte meg, olyan jól esett. Ilyenkor kicsit több energiát "használunk el", mert a gyerkőcök az ancik jelenléte miatt "felpörögnek". Nagyon aranyosak voltak, a legjobb oldalukat igyekeztek megmutatniKép Ebéd előtt még egy jót hócsatáztunk az udvaron. Szombaton nyílt farsang és jövő héten végre lesz egy kis lazítás. Mulatozunk, táncolunk jelmezben. Én bohóc leszekKép

KELIMONIKép
Hol vagy???????????????????????????????????

Üdv Süni
Kép
süni_renóca

Bocsi Lányok, hogy nem írok.
Kb. így érzem magam. Gergő extra nyügi.

Kép

KépKép
KépKép
kelimoni

Sziasztok!

Hol vagytok???????
Kép
süni_renóca

Sziasztok!

Sajnos nincs több időm, mennem kell.Kép Majd reggel jövök, mert csak 11-re megyek dolgozniKép

Kelimoni
Gergőnek nyügiűző puszikat küldök.
Várunk.

Jó éjt Süni
Kép
süni_renóca

Az életetadóval beszéltem beperli az újságírót, mert soha nem beszélt vele és valótlant írt. Sőt engedélye nélkül a fényképe is megjelent.
nikinozso

Na szép, mondhatom. Bár a Blikk szinvonalától nem sok jót vártam, de mindennek van határa.
A szenzációhajhászás kedvéért képesek bárkit és bármit sárba tiporni. Szégyen - gyalázat.
szuperboszi

Sziasztok!

Nikinozso
Nem találok szavakat.
Hogy lehetnek iyenek az emberek?????Kép
Tímea jót akart, azért vállalta a szereplést és most megkeserítik az életét. És tudod mi a legborzasztóbb, egy nő teszi eztKép
Megírhatom ezt, ott a blikkes oldalon?

Süni
süni_renóca

Sziasztok

Én ugyan nem láttam a filmet, de szerintem igazatok van ezek csak kiragadott szavak, mondatok. Felháborító, hogy egy ilyen cikk megjelenhet. Szomorú, hogy a példányszám növelése érdekében bármit leírhatnak, és ráadásul hazugságokat közölnek.
Elolvastam a hozzászólásokat a cikkel kapcsolatban. Nem gondoltam volna, hogy ennyi korlátolt ember van. Hihetetlen amiket írnak.
Sokan azt gondolják magukról, hogy tévedhetetlenek és tökéletesek, de szerintem ilyen ember nincs. Borzasztóan felháborít ahogyan egyesek beszélnek az örökbefogadásról, úgy hogy fogalmuk sincs róla mi az, hogyan zajlik. Ítéletet mondanak emberekről egy ilyen cikk alapján.

Nikinozso, remélem megnyeri a pert az életetadó.
Jó lenne ha bíróság keményen megbüntetné az újságírót, bár én nem tekintem annak.

Kép
Kép
atan

Nagyon helyes!!!!!!!!

Látom ti is fennt vagytok még...
Ki vagyunk akadva...
Az a baj, hogy süket fülekre találunk, csak mondják a magukét...Kép

Ida tudott a cikkről, nem tudom, hogy a tartalmával tisztában volt-e teljesen...
Pont ez az amit igyekszik eltitkolni Lilitől, hogy nem akarták, hogy éljen...

Igazából bánt az is, hogy ezt felnagyítják...

És az örökbeadók sokszor nem olvasnak a neten... Nme tudják az igazi véleményeket.
Mert az nem hír, hogy milyen jól teszi több "anya", hogy tud olyna döntést hozni, amit sokan nem tezsnek meg...
És hogy ezek a babák, nem a zsemetesben végzik, hanme boldog családban nőnek fel.

jajj...

KépKép
napsugaracska

Szia Napsugi!

Igen, JAJJJJ!Kép
Szinte hiába minden szó.
Az előítéletek erősebbek úgy tűnik minden emberi érzésnél.Kép

Süni
süni_renóca

Jó estét!

Egész nap dolgoztunk és csak most olvastam ezt az egész förmedvényt!
Hihetetlen, hogy mennyire sikerült félre értelmeznie és besároznia a cikk írójának ezt a történetet.....És a nagypapa hozzászólásai... na arról jobb ha nem is beszélünk....

Renóca! Jól megmondtad nekik! Le a kalappal!

Nikinozso! Remélem, hogy az életetadó megnyeri ezt a pert! Sajnos itthon a sajtó és a többi média is nagy úr, szinte azt csinálnak amit akarnak, azt hurcolnak meg, akit nekik megéri az olvasottság vagy a nézettség érdekében és ez gusztustalan! Ilyenkor sajnálom, hogy nem vagyunk Amerikában, ahol egy precedens értékű per, és tetemes kártérítés kifizetése után többet már nem tehetnek ilyet az emberekkel. De hát ez Magyarország, szégyen és gyalázat.

Teljesen fel vagyok háborodva!
Puszi,
Di_ti
di_ti

Vissza: Gyermeknevelés

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?