Sziazstok!
Bocsánat, de az este úgy elaludtam, hogy hajnalban a nappaliban tértem magamhoz
Nagyszerű, hogy a filmnek ilyen nagy sikere lett
)))
Gratulálok mindenkinek hozzá!!!
Idusáékat nem érem el ezügyben, pedig biztosan angyon örülhetnek neki, és szerettem volna nekik is ezt elmondani!!!!
Mindenkinek jó filmnézést!!!
(Egyébként nagyon érdekes, akik már fogadtak örökbe nyíltan, szerintme azoknak teljesen más érzések kavarognak a fejében a látottak alapján... Én pl. pont az elején kezdtem el sírni, utána már csak hasonlítgattam a mi történetünkhöz... Persze Lili csodálatos, és ugynaolyan boldogság a vége minden történetnek
Legyneke nagyon boldogok!!!)
Én is remélem, hogy az embereknek változni fog a szemléletük, legalábbis nagyon jó lenne
))
Ma is megjegyezték, és szinte nap mint nap megjegyzik, hogy mekkora szerencsénk van, hogy ilyen gyönyörű gyereket kaptunk! És a végére tartogatják: Jól jártunk...
Hát nem tudom... Nem érzik az emberek, hogy ez a dolog nem erről szól, és hogy nem lehet rosszabbul járni, mint egy terhességgel...
Meg hát egyáltalán... Na nem húzom fel magam inkább...
A másik aranyos megjegyzés, hogy mi milyen rendesek vagyunk, és milyne nemes lelkek, hogy felvállaltunk egy gyermeket... Hát nem értik, hogy ez az egész nem azért van főleg...
Mi szeretetből és a gyermek utáni vágyunk miatt, azért hogy Boldogok legyünk, és hogy a mi kisbabánk is Boldog legyen... áááá nem is folytatom...
Én is sajnálom, hogy nem tudtam ott lenni az esten... Sokat gondoltam rátok!!!
Örülök hogy jól éreztétek magatokat, feltöltődtetek!!!
És örülök, hoyg jól estek az ajándékaink, vagyis a megemlékezésünk...
Ancsúr!
Én is gratulálok a jó jegyekhez... Mondjuk nekem van 2 tantárgyam amit görgetek tovább, de asszem 18 tantárgyból ez belefér... És hát ebben a félévben szinte csak vizsgázni jártam a suliba. Nekem is lett 5ösöm, de sok vegyeske is
Rumfo!
Üdv köztünk
Nekem még picike a kisfiam, vagyis 5 hónapos már... Mi folyamatosan mesélünk neki erről... Ti még nem hiztátok szóba a dolgot? Vagy neki már természetes az egész és azért nem érdeklődik... Nem lehet?
Diti!!!
Jajj de jó!!!!!
Drukkolok anyuci, hogy mihamarabb egészségesen megölelhesd kisfiad
Aki még olyan kis védtelen lesz, aztán pár hónap és nagy csibész!!!!
Sajnos az adást én sme hallottam, pedig a neten próbálkoztam, de nem jött be
((
Amneris!
Igen, nagyon megható idézetek!!!
(De nekünk megvan minden e-mailben
)
Tényleg jó volt titkolózni
És olyna jó volt, hogy mindent közösen megbezséltünk
Ildikó, sajnos az ilyne megtörténik... Nme haragszunk, nincs miért
Te aztán kitettél magadért egyébként is!!
Ja, csatolok 1 képet Noriszról, és arról hpgy milyen boldog velünk
)) Sajnos nem lett éles a kép, de a lényeg ott van, ugye?