Új privát üzeneted érkezett!

Nadin, a kórházi hálóinget a szülőszobán adják rád, nem tudom saját lehetne-e.

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,
húúú, az nagyon jó, hogy ilyen sokáig szopiztak a gyerekek! Kép Szomszédunk kislánya most múlt fél éves, eddig csakis anyatejet kapott, de azt rengeteget, és olyan kis husi, erős kislány, hogy na! Kép Most kezd neki főzeléket, gyümit is adni, de azokból is még csak keveset. Tegnap itt voltak, itt is szopizott a kislány, hát azt élmény volt hallgatni is! Csak úgy szuszogott, szürcsögött hozzá! Kép

nadine81

Nadine!Asszem jövő hónapban megveszem,mert nekem itt kint a hegyen ez a baj,hogy ha kell valami nem tudok hol venni meg kell várnom este apát,hogy hozzon valamit és én a friss kenyeret szeretem úgyhogy ez nekem nagyon jó célt szolgálna.Meggyőztetek.Most sajna nincs rá zsé sok kiadásunk volt már eddig is.A hálóingel kapcs. igen a szülőszobán abban vagy mikor bemész már át is kell majd öltözni abba.Én az enyémet csak a 2. napon vettem fel,hogy ne azt vérezzem össze,de én hál isten minimálisan véreztem.
Vendég

A hálóinget nem is annyira amiatt kérdeztem, hogy enyém vagy kórházi, hanem, hogy lesz-e rajtam egyáltalán valami, vagy csatlakozom kicsi lányomhoz! Kép

nadine81

Ezeket hétfőn vettük. Az első képen lévő hármat kaptuk most hétvégén szomszéd osztrák nénitől és bácsitól. Olyan aranyosak. De remélem tuti lányom lesz! Kép
Ha nem, akkor első körben megeszem a Berkest, másodjára pedig eladósorba teszem és/vagy elajándékozom a ruhákat! Kép

Kép
Kép
Kép

nadine81

Jaj de édik!!!!!!!Főleg a rövid csíkos meg a hosszú rózsaszín tetszik a macikkal.Macik egyáltalán vagy rossz a szemem?

Eszti!Itt a kandeszről a kép,de még nincs befejezve csak le van rakva amíg nem döl el,hogy maradunk vagy megyünk addig nem is lesz.De adja a meleget az a lényeg.Nem tudom felrakni,mert távoli kiszolgáló bla bla bla.Nem engedi.Majd még próbálom.
Vendég

Nercsi! Tök jó hogy ilyen szépen fejlődik Alíz baba! Ügyesek vagytok!

Reni! Nekem most még a 42 euró is húzós lenne! Kép Már minden pénzünk elment a kicsire! A két képet pedig természetesen felrakom! Kép Nagyon cuki rajt a kiscsaj! És már látszik hogy nőtt!

Ja és mindenkinek köszönöm a mellszívó tippeket, ötleteket és véleményeket!

Nadin! Nagyon édesek a kisruhák! Főleg az az alsó elefántos tetszik amelyik rózsaszínű!

KépKép
nicika

Otthon milyen idő van?Itt hét ágra süt a nap.Tiszta tavasz olyan jó!!!
Vendég

Sziasztok!

Nekem is van kenyersutom, de az az igazsag, hogy en sose hasznaltam. En nem hiszem, hogy mervado vagyok ebben a vitaban. Eloszoris mi nem eszunk sok kenyeret, es azzal a par szelettel meg ugy vagyok, hogy a melyhutoben tartom, es annyit veszek elo ami nem peneszedik rank. A gepi kenyerre 4.5 orat kell varni, ennyi a program mire kidagasztja es megsuti. Szoval nekem egyszerubb a boltban megvenni, aztan lefagyasztani. Amiota megvan a Jason sutott benne nehanyszor, most meg a spejzban van eldugva. Kép

Szopizashoz en is annyit fuznek hozza, hogy en sem fejtem soha, es a Bence 18 honapig szopizott, a Balint meg egy eve. 2.5 het mulva lesz egy eves! Ha tobbet ker tobbszor teszem mellre, es akkor par nap alatt tobb lesz a tej is.
Szoval meg nincs egeszen 1 eves csak 1 orat alszik egesz nap....
Most viszont reggel van, es most ebredt, megyek hozza. Majd kesobb jovok.

Kép
Kép
agi

Itt ma olvadt a hó, enyhe idő volt. Kép

Erika,
lehetséges, hogy "Alízka albuma" néven ti vagytok/lesztek a babanet albumai között? Voltam Vagy nem ti vagytok, és majd "Nercsi"-be teszed?

nadine81

Na, a "Voltam" szó utáni dolgok lemaradtak.. Kép Szóval voltam ma ott, de az album még üres.

nadine81

Sziasztok!
A momában is a reálban nagyon jó leárazás van, akit érdekel nézzen be, jó téli és szupi nyári holmik (gyerek és felnőtt is)300-500Ft-ért is!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
amica

KocsisokKép, van lift is!

Kép
Kép
Kép
amica

Amica,
köszi! Kép

nadine81

Nici,
merre vagy? Kép

És Vero? Kép

És aki még nem volt ma? Kép

Szóval úgy általában, hol vagytok? Kép

nadine81

Én TV-ztem meg pihiztem, meg sétáltam meg ilyesmi! Ma nem volt kedvem itt ücsörögni, mert nagyon pörgős hangulatom van már 2 napja! Kép

KépKép
nicika

Nici,
akkor jó! Kép Inkább azért ne gyere, mert pörögsz, mint hogy azért mert lehangolt vagy! Kép
Kép

nadine81

Én is vagyok csak olyan sokat akarok válaszolni, hogy képtelen vagyok összeszedni a gondolataimat!
Vendég

Vero,
akkor csak lassan, szép sorjában! Kép

Lányok!
Nekem lenne egy kérdésem illetve kérésem. Vannak nekünk ugye ezek az utalványok, amiket gyógyszertárban is be lehet váltani. Viszont csak olyan termékeket válthatunk be rajt, amiket az Országos Gyógyszertani Intézet támogat. Erről lennie kell egy jelzésnek a csomagoláson, kb. olyannak, hogy pl. "Nyilvántartási szám:
OGYI-513/1995". vagy valami hasonlónak. Ez, amit most írtam, pl. egy Crotalgin krémről van. Az lenne a kérésem, hogy megnéznétek nekem, hogy a pelusokon, amiket használtok, van-e ilyen jelzés? Mindegy melyik pelus, Pampers, Libero, Huggies, stb. Valahol a csomagoláson rajt kell lenni, sajnos csak apróbetűvel, de valahol olyan tájékon, ahol a gyártó és forgalombahozó cégek neve és engedélyek száma van. Utánanéznétek nekem? Mert most az elején, amíg nem tapasztalom ki, hogy melyik pelus a jó, mindegy melyiket venném. De így, hogy valamelyiket támogatja ez az OGYI, akkor már azt választanám.
Köszönöm előre is! Kép

nadine81

Ez a legfrissebb pocakkép! Kép
Kép
29+5

nadine81

Egy összehasonlítás a 2 héttel ezelőttivel:
KépKép
27+5................................29+5

nadine81

Sziasztok!!!

Nadine, tök jól látszik, ahogy nő a pocid. Édesek a ruhák!! Kép A kórházban egyből rád adnak egy kórházi hálóinget, amiben a szülőszobán vagy. Én csak este cseréltem le, miután le tudtam zuhanyozni. Papucs viszont kellett a szülőszobára. Ja, és én zokniban voltam. Az maradhatott.
Az albumban nem mi vagyunk, már ezer éve nem raktam oda képeket. Majd egyszer.

Még a fejésről: van a kórházban elektromos mellszívó, elég brutális, de jó. Meg nagyon segítőkészek, nekem is az éjszaka közepén maszírozgatta a nővér a mellemet, mikor beindult hirtelen a tejci.

Alíz, az elején, volt hogy egy óráig szopizott. De már elég neki úgy 20 perc. Olyan mohó bír lenni, hogy sokszor el kell engednie, mert különben megfulladna. Olyankor liheg egy kicsit, aztán folytatja ugyanúgy. És 3 óránként eszik.

Amica köszi a tippet. Ha apa hazajön, lehet elugrok. Már úgyis olyan rég vásároltam magamnak ruhát. De már télit nem akarok, inkább tavaszit, meg nyárit. Éljen az optimizmus!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Nadine!Most néztem a pampersen,de én nem találtam rajt ilyet vagy csak nem látom.Majd a lányok is biztos megnézik.Édi a pocikád már szépen látszik.Minket a hó hál isten elkerült itt megint hét ágra süt a nap már remélem nem is lesz,mert itt a hegyen még mindíg van a régiből bőven.
Vendég

Jó reggelt Mindenkinek!

Először is köszönöm a poci- és ruhadícséreteket!
Akkor még azt is elmondom (had örörmködjünk együtt! Kép), hogy ma töltöttük be a 30. hetet!

Erika,
a zokniról én is hallottam, hogy jó, ha van, mert állítólag szülés után mi is fázósak leszünk? Kép És akkor olyan jó tud lenni egy zokni! Kép
És amikor éjszaka beindult a tejcid, csengettél a nővérnek, hogy hahó, beindult a tejcim? Hogy megy ez? Azért kellett masszírozni, mert feszült, és akkor Alíz még nem szopizott?
Jaj, ha elképzelem, hogyan tudnak lihegni, meg kicsit megpihenni közben! Kép Pedig aztán nem veszi el előlük senki, nem issza meg előlük senki! Kép Kis maszatok! Kép

Gabi,
köszi, hogy megnézted. Azért is érdekel, mert ha nem támogatja, akkor felesleges beváltani rá az utalványt. Mert beváltani be lehet, mert a gyógyszertáros nem foglalkozik vele, hogy jó-e. Akkor, abban a pillanatban hú de jó nekünk, hogy be tudtuk váltani, aztán pár hét múlva jön a levél attól a cégtől, aki ezeket kiállítja, hogy ez nem támogatott, ezért a mellékelt csekken fizessük be az árát. Ugyan utána küldenének abban az értékben újra utalványt (nehogy már el is használom, utána meg ki is fizetem!), de akkor meg ugyanott vagyok. Szóval, ha tudom, hogy nem váltható be, akkor megveszem a buszvégi boltban. Itt a gyógyszertárban úgyis valamivel drágább lehet. Azért gondoltuk, hogy bepróbálkozunk ilyesmik vásárlásával, mert eddig tényleg csak ott állt a szekrényben az a sok utalvány. Ha erre nem, majd megpróbáljuk másra.
De még egyszer köszönöm! Kép

nadine81

Nadine, én sem találtam a peluson olyan számot.
Éreztem, hogy egyre jobban feszül a cicim, és mikor éjjel bejött a nővér, körülnéznek minden oké-e, akkor szóltam. De tök érdekes, hogy délután még semmi nincs, estére meg már szét akar durranni.
Egyébként nagyon jó az a tea amit hoztatok, meg Laktoherbet iszom, az is tejelválasztást segítő tea.

Erika

Kép
Kép
nercsi

Egyépként ezt az utalványt kitől kaptátok?
Vendég

Erika,
köszi neked is, hogy kutakodtál! Kép
És jóízűek is azok a teák? Kép Nekem rémálmom, ha egy tea nem finom.. Kép

Gabi,
Gáboréknak tavaly fizetésemeléskor ilyet adott a cég. Szóval azóta ilyet kapnak minden hónapban 4.000 Ft értékben... Még véletlenül sem készpénzt, nehogy arra tudd költeni, amire akarod. Viszont gondolom a cégnek jó, mert leírhatja az adóból...
Így néz ki:
Kép

És ilyen bizbaszok vannak belül:
Kép

nadine81

Aha így már ismerős ez az utalvány.Azért jó,hogy kapnak ez is valami.Látom,hogy Gosztola a vezetékneve a Gáborodnak.Netán unokatesója a Gosztola Balázsnak?Ott laknak a temetőnél.Vagy nem?
Vendég

Ja és én is a laktoherbet ittam és tényleg nagyon jó.A kórházban mondjuk dobozos granulátum teát ittam az is jó volt csak 2* annyiba került mint a filteres.
Vendég

Húúú Gabi sok Gosztola van ám! Kép Melyik temetőnél? Sopron? Hegykő? Mert vannak Sopronban is távolabbi rokonai, de hogy pontosan kik és hol, passz.. Kép

nadine81

Nadin! Én is megnéztem a pelusaimat (Pampers, Huggies), meg a Niveás cuccaimat is, de egyiken sem találtam ilyen OGYI számot! OÉTI az asszem van!

KépKép
nicika

A Soproni temetőnél az anyukája a kórházban dolgozik az apukája pedig a "bocsi a kifejezésért" gyogyósoknál.Mégegyszer bocsika.A keresztanyukája főnővér a kórházban!
Vendég

Nici,
köszi neked is, hogy megnézted! OÉTI-ről nem tudom, hogy jó lenne-e... Akkor pelus ügyben nem lesz gyógyszertári! Kép

Gabi,
húúú, nekem gőzöm nincs ám! De tuti, hogy ha rokon is, nem közeli, mert nem találkoztam még olyan rokonokkal, akik ott laknának, vagy ott dolgoznának. De majd megkérdezem Gábort ha hazajön, max ő is azt mondja, hogy nem rokon vagy távoli. Kép

nadine81

Ja nem olyan fontos ám csak a név alapján gondoltam megkérdezem.
Vendég

Nadin! Szerintem érdemes lenne megkérdezni az egyik gyógyszertárban hogy mit tudnál venni az utalvánnyal a babának, vagy esetleg magadnak!

KépKép
nicika

Nici,
a gyógyszertárban mindenre rámondják, hogy persze, ki lehet váltani! Tudod nekik mindegy, mert ha elfogadja az utalványt, neki a cég mindenképpen kifizeti a terméket vagy gyógyszert, még akkor is, ha nem fogadhatta volna el. Az, hogy utána a cég velünk mihez kezd, a gyógyszertárat nem igazán foglalkoztatja. A múltkor, amikor érdeklődtem, hogy használhatom-e majd őket, a nő azt mondta az épp kezemben lévő receptre is, hogy azt is nyugodtan kiválthatom. Közöltem, hogy ez nem a férjem és nem az én nevemre szól, hanem apuéra, erre is azt mondta, hogy mindegy az. Neki igen. De még ahhoz is ki kellett valamikor tölteni egy papírt és leadni Gábor munkahelyén, hogy az én nevemre szóló recepteket ki lehessen váltani. Feleség, utód és ős nevére ki lehet tölteni, de após, anyóséra nem. Szóval még a lehetőség sem áll fenn, de a gyógyszertár elfogadta volna.. Ennyit róluk.
Mindegy. Különben tegnap rendeltem egy csomag Pampers pelust, holnap megyek érte. Mire a baba meglesz, úgyis kiderül, hogy lehetett-e volna vagy sem, mert ha küldenek papírt róla, az addig megjön. Ha jön, akkor meg hagyom a francba az egészet, veszünk a buszvégről! Kép

nadine81

A gyógyszertátrba rendelted a pelust?
Vendég

Nicika!

Nem akarok am szemtelen lenni, de nem felejtetted el a kepeimet felrakni?
KÖSZI

Kép
Kép
reni76

Gabi,
ott rendeltem, a gyógyszertárban tegnap délután. Gondoltam kipróbálom, hogy mi lesz. Gábor egyik munkatársa mondta, hogy ők általában pelenkára költik az utalványokat. Kíváncsi vagyok mi lesz.

Reni,
én is várom a képeket, tegnap Nici felcsigázott, amikor írta, hogy milyen jól látni, hogy fejlődik Lara! Kíváncsi vagyok már! Kép

nadine81

Reni! Bocsika! Csak ma eléggé fájtam... De már csinálom is!

KépKép
nicika

Na szóval itt volnának a képek! És még egyszer bocsi Reni! Remélem azért nagyon nem haragszol rám!

Kép
Kép
Sajnos ebből a második képből nem sikerült kiszedni a pirosságot! Kép

KépKép
nicika

Reni,
nagyon szép kislány Lara! Kép Látom már apuka is aktívan kiveszi a részét a fürdetésből! Kép

nadine81

Hol vagytok ebben a két napban lányok? Kép Anyukák, kismamák? Kép Vero?? Megvagy?

nadine81

Sziasztok!

Reni!

Nagyon aranyos Lara!!Kép
Bírom milyen ökölben, van a kis keze fürdésnél, Máté is pont így tartja a kezecskéjét.

Nadin!

Sajna nekem nincs nagyon időm írni nagyon rossz napjaink, vannak, jön a 4-dik foga a Máténak, és elég nyűgös, szerencsére, hogy ilyen jó idő van, mert tegnap is meg ma is majd három órát sétáltunk.
Voltunk ma védőnőnél (Vero kár hogy te nem ma voltálKép) 7070g és 66cm a Máté.
Olvastam a pelenkáról az írásokat, ha gondolod, megkérdezem a patikában, ahol dolgoztam, mit tudnak erről mondani, ha szeretnéd.)
Nálunk a saját hálóingedbe kellett átöltözni a szüléshez, zokni is maradhatott, sőt valami csizmaszerűséget húztak rám anyagból, ami egészen a combomig felért, és ez lett véres.

Vero!

Voltam ma az utcátokban, de ott két olyan kapu van, melyik a tiétek?
Hogy vagy?

Eszti!

Ugye holnap dolgozol? Lehet, hogy lent leszünk a Papréten 14 30-kor.(meglesünk)

Nicika!

Hogy vagy?
Megvannak még az esküvői képek, meg a Máté?
Mert ha igen, akkor azokból tudna a Patrik karikatúrát csinálni Jocóról és rólam, vagy küldjek még?
Ha megkérlek a Mátéról, feltennéd a frisseket!!!
Köszönöm előre is.

Jó éjt!

Kép

katus78

Sziasztok!

Hogy eltunt mindenki! Nekunk tegnap ovi nap volt, ugyhogy nem tudtam jonni megegyszer, mert teljesen megkeveredik a Balint alvasa ilyenkor, meg egyaltalan az egesz nap.

Nadine!
Nagyon jol lathatoan gombolyodik a pocakod! Ez jo otlet, hogy mindig ugyanazon a helyen (semleges hatter elott), hasonlo ruhaban vagy lefenykepezve, mert igy nagyon jol lathato a kulonbseg. Meg amikor terhes voltam, egy magazinban lattam azt az otletet, hogy a terhesseg elejetol a vegeig egy fal elott, mindig ugyanabban a ruhaban volt lefenykepezve a pocak ugy, hogy olyan ragados notesz lapra ra volt irva, hogy hanyadik het, es ez a pocira ragasztva. Aztan a vegen egybefuzve az egesz egy fuzetnek, szoval vegig lehetett porgetni hetrol hetre ahogy nott a hasa. Jo otlet, de en megsem csinaltam, mert minden heten ugyanott, ugyanabban, valakit megkerni, hogy csinaljon kepet (na nem mintha ez nagy erofeszites lenne), szoval a lenyeg, hogy nem csinaltam, de akinek kedve van hozza, szerintem jo otlet.
Ja, meg tegnap akartam irni, hogy nagyon aranyosak a kis ruhak amikrol feltettel kepet!

Es, hat en tiszta hulye vagyok, hogy eddig nem irtam, de a Balint szombaton megtette elete elso lepeseit egyedul!!! Csak kettot, de az is valami. Azota ezt gyakorolja. A legjobb az egeszben, hogy Anyu 60. szulinapjan tortent. Igy mindig emlekezni fogok ra. A Bence is emlekezetes napon lepegetett eloszor egyedul: 2001 szept. 11. Amikor a WTC tornyai ledoltek a terror tamadaskor.

Reni!
Nagyon aranyos Lara! Mekkora valtozas a par hettel ezelottihez kepest! Nagyon sokat valtoznak ekkora korukban, akar hetrol hetre is.

Nicika!
Hogy vagy?

Vero, Eszti!
Merre jartok?

Katus!
Jo koran kezdte a fogzast Mate! Nalunk a Bencenek az elso foga 10.5 honaposan jott ki, aztan minden egyes fognal olyan hasmenese volt, hogy veresre (szo szerint!) csipte a feneket.
Ezzel szemben a Balint 6 honaposan novesztette az elsot, azota 5 db van, es viszonylag nyug nelkul jonnek neki.

Na megyek ebedet csinalni. Sziasztok!

Kép
Kép
agi

HOlanp írok lányok,megvagyok csak annyi dolgom volt!

Laktoherbel vigyázni szoptatós kismamák rengetg tej lesz tőle, de van baba akinek megfájdítja a pocikáját! Jó éjt holnap jövök!
Vendég

Jó reggelt!!
Lara nagyon édes kiscsaj!! Tényleg sokat nőtt. Reni, már begyógyult a köldöke?? Alízé még nem teljesen. Apa nagyon rendes, hogy megfürdeti a lányát. Az én párom is próbálkozott, de inkább csak aszisztál. Azt mondja, majd ha nagyobb lesz.
Te gyakran beleteszed Larát a hordozóba??
Éjszaka mennyiszer eszik?? És mennyit van fönn napközben?? És kivitted már??

Ági! Gratulálok Bálint első lépéseihez!! Kép Azért kellemesebb dololg fűződik hozzá, mint Bence első lépéseihez.

Katus, kitartás Máténak és neked!!!!!
Istenem mennyi minden vár még ránk. Egyik korszak véget ér, jön egy másik, ami jobb, vagy rosszabb, és ha belegondolunk ez már örökké tart.
Én meg így 3 hét elteltével arra mertem gondolni, mikor lesz megint, egy ataludt éjszakám..........

Nici, olvadtam, hogy fájtál. Ezek már fájások, vagy jóslók??? Nagyon erős??? Szólj ám ha van valami!!!!

Erika

Kép
Kép
nercsi

Reni!Nagyon édes Lara!Mekkorát nőt már?Látom apája fürdeti.Imádja a lányát mi?

Nercsi!Nemsokára eljön az idő,hogy átalussza az éjszakát.Én majd 4-hónapot vártam rá és olyan jó volt amikor este 8-kor elaludt és 6-kor kelt fel először.De van akinek hamarabb is eljön ez az idő.Mennyit van fent éjjel?

Nicika!Mi újság?Van valami?

Katus!Már a negyedik foga jön a picurnak.Mennyi idős ponosan Máté?Levinek két hete bújt ki a felső kettő aztán már 8 és fél hós.Máténak hamar kijött ugye?Szegénykém ennyire megviseli?Nem szoktad neki a fogínyét bekenni?

Ági!Gratula Bálintnak nagyon ügyes kisfiú.
Vendég

Sziasztok!

Katus,
köszönöm, ha van időd és nem gond, majd megkérdezheted a patikát, hogy ők mit tudnak. Bár lehet, hogy ők is csak azt tudják, hogy elfogadják. Igazából a Wellness Pénztár határozza meg, hogy mire fogadja el és mire nem. Erről kaptunk is egy listát, amin rengeteg minden fel van sorolva, köztük van a pelenka, törlőkendő, cumi, cumisüveg, tea, és sok minden más, ami a babaápoláshoz kell, de konkrét terméknevek nincsenek, hogy tudja az ember, hogy melyiket vegye. Tényleg az lesz, hogy megvárjuk, küldenek-e valami papírt erről, amit most vettünk, ha igen, akkor nem szórakozunk tovább vele, megvesszük máshol. Sőt, valószínű, hogy olcsóbb is, mert amit ma hoztam haza Pampers pelust, 51 Ft-ra jön ki darabja, ott abban a sarki boltban pedig azt hiszem 35-37 Ft, ha jól emlékszem. Meglátjuk. Kép

Ági,
nagyon ügyes Bálint, hogy elindult! Kép Neki ez volt a szülinapi ajándéka a nagyinak! Kép
A pocakképeket én mindig kéthetente csinálom, mindig ugyanazon a napon. A 19. hét óta, mert én csak azóta látom a változást. Szóval volt 19+5, 21+5, 23+5, 25+5, 27+5, és most a 29+5! Kép A pizsinadrágot is próbálom eltalálni, de van, hogy a szárítón van, vagy még a szennyesben! Kép

Ma jön a védőnő valamikor délelőtt, szóval, lehet, hogy csak délután nézek vissza. Azt mondta 9 előtt nem ér ide, de valamikor délig bezárólag. Szupi. Itt ülök és várom. Kép

Jók legyetek, sziasztok! Kép

Nadine és Dorka 30+1 Kép
Kép

nadine81

Majd mesélj mi volt.Jó szorakozást.
Vendég

Vissza: Lakóhely szerint

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?