Sziasztok!
Katus,
köszönöm, ha van időd és nem gond, majd megkérdezheted a patikát, hogy ők mit tudnak. Bár lehet, hogy ők is csak azt tudják, hogy elfogadják. Igazából a Wellness Pénztár határozza meg, hogy mire fogadja el és mire nem. Erről kaptunk is egy listát, amin rengeteg minden fel van sorolva, köztük van a pelenka, törlőkendő, cumi, cumisüveg, tea, és sok minden más, ami a babaápoláshoz kell, de konkrét terméknevek nincsenek, hogy tudja az ember, hogy melyiket vegye. Tényleg az lesz, hogy megvárjuk, küldenek-e valami papírt erről, amit most vettünk, ha igen, akkor nem szórakozunk tovább vele, megvesszük máshol. Sőt, valószínű, hogy olcsóbb is, mert amit ma hoztam haza Pampers pelust, 51 Ft-ra jön ki darabja, ott abban a sarki boltban pedig azt hiszem 35-37 Ft, ha jól emlékszem. Meglátjuk.
Ági,
nagyon ügyes Bálint, hogy elindult!
Neki ez volt a szülinapi ajándéka a nagyinak!
A pocakképeket én mindig kéthetente csinálom, mindig ugyanazon a napon. A 19. hét óta, mert én csak azóta látom a változást. Szóval volt 19+5, 21+5, 23+5, 25+5, 27+5, és most a 29+5!
A pizsinadrágot is próbálom eltalálni, de van, hogy a szárítón van, vagy még a szennyesben!
Ma jön a védőnő valamikor délelőtt, szóval, lehet, hogy csak délután nézek vissza. Azt mondta 9 előtt nem ér ide, de valamikor délig bezárólag. Szupi. Itt ülök és várom.
Jók legyetek, sziasztok!
Nadine és Dorka 30+1