Haliho
Mindenkit irigylek,aki ki tudja vinni a gyerekeket ebbe a havas idobe, en talan ma fogom merni eloszor, mert egesz heten betegek voltak.
Felhivtam a dokit, felirt egy Enterol nevu belfertotlenito port, amit a negyedik gyogyszertarban meg is kaptam Vacott... Meg ejjel fosizott Emi ketszer is, de szerencsere nem a gatyaba.
Most ebed utan mar mintha surusodott volna a szeklete, remelem ez az uj gyogyszer segit.
AGi
Elvinni a dokihoz nem akartam, mert most gyogyul ki a kohoges-nathabol+ le van gyengulve a fosizastol, az kellene, hogy erre rafertozodjon valamivel.
A gyerekvigyazas tema:
Teljesen egyetertek veled, mindenki mas, van aki nem bizik meg masokban, vagy nem szereti, ha a cuccai kozt takaritanak.De ezt a takaritos temat mar par honapja kiveseztuk.
De Kataanak igaza van, egy kicsit talan lehet hogy lazulnia kene a gyerekvigyazasban a szigorodnak, foleg a Te erdekeid miatt. Ugy ertem a sajat eletedet nem kene ugy hatterbe szoritani a gyerekek miatt. Ez a mozi pl. tok jo lehetett...
En is el akarom a paromat rangatni moziba, vagy valahova. Csak o meg sosincs itthon ugye.
Irtad, hogy a szuleid, meg a noveredek ott laknak a kozelben, es nem vagytok joban? En orulnek ha nem Kaposvarott laknanak a batyamek, mert az o 3 gyerekuk, meg az enyim 2 nagyon birjak egymast.
Az apukadnak meg igenis tiszteletben kell tartania azt, hogy Te vagy a gyerekek anyja es Te mashogy gondolkodsz az ebresztes temaban...
Nekem is mar baromira elegem van az ejszakazasbol, de mostez nalunk a betegseguk miatt van. Ha nem lenne itt velunk anyu, mar reg hulyet kaptam volna. Igy is tegnap a 20. hiszti utan, hogy nem veszi be Emi a Smectat olyat uvoltottem, meg csaptam az asztalra, hogy 5 percig voros volt a tenyerem.
Amugy anyukam ilyen maximalista, sokszor volt vitank emiatt, mert o inkabb beleszakad, de minden 100-os legyen, a 90% neki nem eleg jo...
Pont a teregetes kapcsan, a halalom volt regebben, hogy mindent atteregetett, miutan en kiteregettem, meg mindenre folyton csipeszt rak. Mondtam neki ez itt az en haztartasom es en sem rendezem at a kiteregetett ruhait, mikor nala vagyunk.
Rit
Ezek tok jo dolgok az oviban, irigy a kirandulasert, nalunk nem viszik a kicsiket.
Szomoru a 6fos szuloi letszam.En is megkerdezem majd a videozast, kivancsi lennek ra, hogy Emi milyen az oviban...
Ertheto, hogy a baratnod meg akarta halalni az ottalvast valamivel, de talan valami kevesbe szemelyes format kellett volna valasztania.(pl. egy tabla csoki, vagy egy kg banan
)
Azert kis diszno a parod ezzel az Obelixszel.
Gumicukor
Mar nalunk is eg az illoolajos aromalampa...
Kivancsi leszek a hatasara.
Ez a fulgyertya mire jo? Hogy kell hasznalni? Pont ma lattam a gyogyszertarban.
Zita
Nagyon kreativ a tuzolto-szerelesed...
Nem valami kreativ helyen kene inkabb dolgoznod?
Panda
Akkor megsem lesz nalatok egyelore 3. baba?
Beszti, Conti, Forti hova tuntetek???
Nyuszi